nyår!

Hejsan blogg!
är hos olivia nu med idioten ide, jag har städat hela olivias rumm, de var fult med grejer över hela golvet jag lovar jag har aldrig sätt olivias golv men nu är det städat iaf, men sen blev de o göra bål haha, tappade nageln o grejer. ide är porrig som vanlig, kissar med öppen dörr o berättar saker man tkr hon borde behålla för sig själv haha, de blir ett kort inlägg de här och jag får skriva mer imorn. vi ska iaf ha de riktigt kul idag. emelie & michelle & kelsey är här nu, o olivia är förresten kär i emelie, hahaha, de är sjukt kul. iaf vi ska ja hjälpa till. hoppas alla får de helt underbart för de ska ja ha.

 ♥ and hate, c ya / tessaanringdahl

min jul!

Hej bloggen!
tänkte blogga lite om min jul. hihi

1. julstämning- julstämningen fixade vi hos pappa, bakade knäck, chokladkaka och massa sånt. det blev jätte gott. under julstämningen hade vi julmusik på som min låtsas mamma bara inte kunde hålla tyst till utan sjöng med på varenda låt. men tur att de inte låter illa iaf. men ja vi bakade pepparkakor också. medans min lillebror låg i soffan helt död med 40graders feber, tyckte riktigt synd om honom. jag bakade världens finaste pepparkakshus det slår jag vad om.

2. shopping!- ja det var ju dags för julshoppingen då. det är nog det bästa på hela julen, paketen! jag tkr nog mer om att ge paket än att få. det är roligare att se minerna när de öppnar paketen. min lillebror gav jag en häftig spiderman ryggsäck, min lillesyster fick 11cd skivor med jonasbrothers, darin, hannah montana, high school musical, vanessa hudgens, the cheetah girls och massa. hon blev jätte glad. min pappa och låtsas mamma fick en rad med olika ljus som doftade gott olika kaffe och choklad dofter medans min mamma och låtsas pappa fick en jätte fin skål. min lillebror oskar fick dyraste presenten av dom alla. det var en hel bondgård med kossor(oliviar), grisar(idear) och alltind som ska va på en bondgård (; den kostade runt 350kr. men ja vad gör man inte för sin familj?

Tänkte säga lite vad jag fick dårå i julklapp, (a) rätt stolt.

mamma och låtsas pappa andreas.
1. Diamant klocka i guld
2. diamant halsband i guld
3. presentkort på gina
4. presentkort på cubus
5. brun utan sol
6. morgon rock (svinskön!)
7. en tröja från race machine

syskonen
1. alexander- en jättefin pyamas (bild där nere)
2. isabella - hårfärg! (resultat i förra inlägget!)
oskar var med på presenterna från mamma

pappa och låtsas mamma mia
1. britney spears parfym

släkten!
mormor #2 och morfar - 500kr
mormor - 1000kr
kusinerna vendela&andreas och morbror micke&fru pernilla - the body shop sett. med parfym och sånt.
låtsas farmor, låtsas faster, låtsas farbror, låtsas farfar - presentkort på hm
mina kusinerna mormor&morfar - små gulliga tomtar ist för röd luva har de svart. skitsöta!
kusinerna alicia, dennis&jesper och farbror bosse & sambo yvette - parfym från e-spirit luktar gud!
farfar + fru - han hade satsat på lotto som vi fick, sen pengar & gamla saker från farmor.

TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR EN UNDERBAR JUL!

♥ and hate, c ya / tessaanringdahl

 ny klippt hår, klippte de själv. vad tycks?

fixat naglarna, mc'donalds med lillen, handlat o shit!

Hej underbara blogg!
Aso ingen kan förstå hur jävla mkt jag har skanat den här bloggen, ja känner verkligen ett sug efter att få skriva i den här hela tiden. de är jätte skönt, men de värsta är när man kommer hem sent på kvällen och inte orkar skriva och så blir man sålat sen så ligger man efter o de känns så dåligt då. men ja jag harfaktiskt vart riktigt duktig nu de här dagarna!,

färgade då håret i morse, bilder ser ni där nere. det syns mycket bättre i verkligheten.., nu ser de mer brunt ut? fråga mig inte varför, men ibland ser de typ ljusbrunt ut och ibland blondt, konstigt. ska färga om de snart igen så att de blir mer blondt elr va tycker ni? jag var riktigt nervös inför resultatet och min snälla låtsas mamma färgade de åt mig. men hon var inte lika snäll när hon tog bort påsen från håret och skrek "ÅH?!" ja hjärtat hoppade över några slag. men som tur var skämtade hon bara. iaf under h¨rfärgningen så pälade jag med min lillebror. sen när färgningen var slut så kom ide....

jag fixade ides naglar och jag svär jag rekomenderar inte depend naglarna, lös naglar menar jag då. limmet suger och är som ngn jävla gummi sak elr ngt? aso de var verkligen som snor. så jag fick ta mitt liv och limma på hennes jävla naglar. de blev bra tillslut iaf. bara att mina fingrarinte är lena längre undan de är lim över hela så de är hårt och strävt.

barnslig som min bästavän ide är så ja, vi skulle ju handla till nyår idag med olivia så olivia messa och sa att vi skulle till netto och handla, så min lillebror som är 4år ställer sig och hoppar upp och ned med min bästavän som är 15år och skiker att alexander min lillebror ska följa med, så alex frågade mia, min låtsas mamma om han fick följa med så det var ju bara att ta cykeln så fick han sitta där bak medans vi gick till netto. i netto handlade vi massa, aso om man säger såhär. törstiga kmr vi abslout inte bli, en platta med energi dryck och sen 6liter läsk och sen 2champagne, förstå?! haha. aja de blir sjukt bra iaf. efter netto gick vi till donken.

kl 13.10 var vi istan då vi gick till donken, (mc'donalds) och så köpte jag happymeal till mig och min underbara lillebror alexander. han tyckte de var riktigt gott och högg in i hamburgaren som om han aldrig hade ätit något. han varjätte duktig och åt upp nästan allt. Och ja skitungen tvingade mig att köpa kinderägg till honom. men vad skulle ja göra utan min lillebror liksom?, jag älskar honom för mkt för att säga nej.

efter mc'donalds och ha kollat vilka filmer som går på bio, för ide och jag har lovar att ta med alexander på bio ngndag. så gick vi hem igen på vägen gick vi förbi alex så att han kunde se mitt hår. sedan var vi hemma och jag lämnade av alexander och sedan gick ide till stan och jag gick till mamma som väntade med bilen på gatan. de var bara för migatt åka hem.

när jag var hemma blev de att fixa mig och nu väntar ja på att klockan ska bli runt sex då jag ska på fest, hos carro. macke fyller år så vi ska fira honom. har köpt wisky till han, :) men nu ska jag lägga in en bild så ni får se hur mitt hår blev!

♥ and hate , c ya / tessaanringdahl

 
klicka på bilderna för förstoring!

färgat håret!!!!!, ;o ;|

Hejsan brunetter, blondiner och svarthåriga!
Idag blev de o gå upp så tidigt som 6.00, ja tro de elr ej men jag var tvungen att komma in till stan. Egentligen skulle oliviaoch ide ha färgat mitt hår i eftermidda ist, men ja ist så färgade mia, min låtsas mamma mitt hår imorse. vad ska ja säga? aso resultatet blev blond/brunette. aso de är både blondt och brunt. jag vet inte vad ja tkr om de men ja, vad ska ja göra liksom?. jag hade tänkt mig mer blondt, jag var skit spännd inför resultatet o aso jag tkr att de syns knappt så ännu en gång blev de misslyckat!!!!!, nästa gång ska ja köpa två st. de kanske blev för lite färg liksom. men ja, min bror är super duper glad som vanligt attjag är här. ide kommer snart om typ 20min då ska ja fixa hennes naglar! hahanu jävlar blire hämnd kan ja säga(a).<333

fuck dag ://///

hej bloggen!
yes, fuck dag idag dårå. säg ngndag de inte har vart de sista tiden typ?, alltind knullar sig verkligen. men jag kan inte rå för de, okej över till min dag dårå. vad nära på o förlora en utav mina bästavänner idag, har nog aldrig vart så jävla rädd i hela mitt liv. han förlorade sin älskade idag och jag dissade min.. de är precis så min dag har sätt ut. så jag ska alltså inte tillbringa nyår med robban, sebbe, alex, rerre och matilda utan ja ska va i staaaaan(a) i hageby med bääääästa tjejerna, olivia, ide, emelie och om ngn mer skulle va med? kmr bli klooooockrent de känner jag på mig. jag har alltså inte gjort mkt alls idag, men imorn blire mkt o göra. ska in te stan kl 7, ide kmr hem te mig, fixa hennes naglar sedan åka med ide& olivia till stora willys och handla till nyår, sedan blire o åka hem med mamma kl 3 och fixa sig sedan åka till carro och macke, macke fyller år imorn så de blir party party! kalaskul!, <3

känslor..
känslor? ibland undrar jag vad de är för ngt?, äre ngt man bara känner?, elr äre ngt som är skadligt för kroppen?. mina känslor är både något jag känner och skadligt för andra och migsjälv. jag mår inte alls bra, oftast pågrund av mina känslor. mina känslor kan både va de bästa som finns, men samtidigt de sämsta. just nu är mina känslor de sämsta. men jag har iaf bra känslor också. men en sak är säker, jag har lärt mig, av mina misstag&känslor. båda två faktiskt. Jag ska inte bli kär, de är anledningen till att ja mått som jag mått, jag låter bli den delen, jag menar de är ju annat folk som klarat sig jävligt bra utan kärlek, vf kan inte ja va en utav dom? Vf ska alltid ja va en utav dom som söker efter kärleken direkt när det tagit slut. Men nu är det slut på de, jag ska aldrig mer bli kär. iaf försöka att motstå, jag ska leva mitt liv må bra och bara ha kul, visst låter de enkelt? men är det de?, nej, jag har testat de förut de är fan inte enkelt alls, för då äre annat som kmr ivägen? känner ni inte igen er... jag önska att de fanns ngn där ute, en vän. som förstod och kände precis så som jag känner just nu. fast egentligen vill ja ju inte att min omgivning ska må dåligt, för tro mig ingen vill må så dåligt som jag, de är sant! ingen kan aldrig någonsin förstå vad jag harvarit med om elr känner. Tro de elr ej men ingen e som mig.

♥ and hate, c ya!  / tessaanringdahl

jag orkar inte..

Hej kära älskade efterlängtade saknade blogg!
Förlåt, men jag orkar verklign inte flytta över allt igen, ja tänkte flytta över smink tipset bara o sen tänkte jag börja om elr ngt, från början. vad tkr ni? hoppas de blir bra, redan igår hade 7st läst min blogg o ja har inte ens gått ut med att ja har skaffat den här än, tänkte göra de senare idag då ja säkert kommit igång lite bättre. Idag ska jag bara slappa för imorn blire fest hos carro. vi blir typ massa o hon bor ba i en 2a så ja vi får väll se hur de blir haha. men ja, jag ska väll försöka hitta sminktipsen nu. sen tänkte jag tipsa om parfym. Ha det bra!

♥ and hate, c ya / tessaanringdahl

Välkommen till min nya blogg!

Yes jag är tbx! jag tänker inte ha den andra bloggen. aso de var så svårt o hålla reda på allt. de kändes bra i början men inte sen, SÅ JAG ÄR TBX! jag tänkte göra ett inlägg där ja lägger in ALLA gammla inlägg i ett o samma inlägg liksom. de funkar väll elr vad tkr ni älsklingar?(a)<3

RSS 2.0