utehelg!

HEJ UNDERBARA BLOGG!

dålig uppdatering jag veeeeet, men ja är nervös inför prov, nationella prov och så har jag då lite nyheter och de som kmr hända...

det kommer helt enkelt bli så nu att ja kmr uppdatera när jag känner för de och har tid, så håll utkik. De ja har o berätta är iallafall att nu på Lördag som kommer den 2maj alltså så ska jag tävla i dans, hiphop och jag är jätte stolt över att ja har kommit på hela dansen själv och fixat allt så ja. nu är de klart! Och jag hoppas verkligen att vi vinner för de vill ja verkligen dansen är mitt allt.

sen har ja då att berätta att jag skulle ha fotograferats i fredags för min mamma hade beställt tid till mig och ja har ju alltid velat bli modell de är liksom min högsta önskan och då menar ja verkligen att ja vill jobba som en framgångsrik modell och de och verkligen kunna allt de där som har med modellandet o göra. men de blev såklart inget för de brukar ju va så att när ja vill ngt så blir de inget... de är liksom så. som om gud sätter stop för de? men vad vet jag. det blev ingen fotografering iaf & de är fett synd för ja hade velat de som fan.. men de blev ist att vara med sina underbara vänner!

så på fredagen umgicks jag med världens bästa klass. vi var i klingsberg och grillade och hade de jätte mys, spela kub och fotboll eldade och sanning&konka. Sugmärken och pussar lite här&där. Riktigt kul. Sen kom då brobeck den söta och var med, riktigt kul! sen följde jag honom en bit in i stan sen gick ja hem själv...:o läskigt!!

på lördagen blev de att vara ute och gå från kl 10.00 till klockan ett. Riktigt mysigt att bara få vara med familjen, vi matade ankorna och sen gick vi till färjargråden och fikade och sen blev de att gå hem och så kom ide sen så åkte hon och ja till skärblacka och var där en timma men de stank så mkt o de var sjukt trist så vi åkte där ifrån sen så var vi hemma hos mig och åt och sen fixade vi oss och gick sen till klingsberg där de underbaraste var igen så vi hade de mycket mycket trevligt sen så blev de kallt så gustav värmde mig hahah, o sen måste ja ba säga att jag jakob o gustav hade de jätte mysigt när vi låg på varandra haha, men sen blev de för kallt så då gick vi tjejer ´hem till anna s och sov där, mysigt. och ja säger bara snobb varning på deras hus!!! skit fint!!! ;o <3

tack för en underbar helg ska iväg till dansen sen för att träna sista gången innan tävlingen och uppvisningen!

/ tessaanringdahl . <3

kom till klingsberg!

igår hade vi kul i klingsberg så de blir o gå dit nu oxå. tänkte ba klicka in lite fort, känner mig allt för dålig har inte skrivit på år och dagar! men kom till klingsberg alla, de blir kul som fan! elr klinisberg som ide säger, älskart! (a)<3

/ tessaanringdahl

ÖVERASKNING FÖR PAPI! Paintboll m.m

Hej!

Visst har de varit en helt underbar dag? Så himla skönt väder, 19 grader! Helt otroligt. Pappa fyller då år idag så ja tänkte berätta lite vad som hände, jag har inte kunnat skriva att vi skulle hålla en överaskningsfest för pappa eftersom att han läser min blogg, hihi(a) Annars hade ni fått vetat de för länge sen! :)

Dagen börja iallafall bra, vi steg upp ur säng runt 8 då jag börja fixa mig lite diskret och sen så fick vi jaga pappa lite och han ba nej vart ska jag? vad ska ni göra? så vi satt på honom ögonbindeln och jag kan inte säga att jag är världens bästa på att leda en person, han var nära på att slå i backen av en trotoar grej. (a) förlåt pappsen! Men sen satt vi oss i bilen så åkte vi iväg och pappa kunde inte gissa för vi åkte lite fram och tillbaka och när vi stod utanför pressbyrån trodde pappa att det var massa utanför som kollade på honom så han började kraffsa på rutan och skrika hjälp och sen ville han ta kort på folket för att se efter så tog han kort och sanningen var ju den att de inte var några personer utanför haha, men sen såsåg vi en gubbe spy riktigt äckligt. Sen kom yvette och bosse och alla så vi åkte vidare och så åkte vi ut till vildmarkscampen.

När vi kom fram var pappa jätte förvånad och som dom flesta vet så fyller både min pappa&min farbror år på samma dag eftersom att de är tvillingar. Så vi satt på oss dräckter så vi såg ut som riktiga krigare och sen begav vi oss bort till paintboll banan, dom var rätt stora. Sen berättade han att det finns en flagga som man skaspringa fram och ta utan att bli träffad och den skulle man sen springa i mål med.

Sen var det dags att börja, det började med vinst genom mia och mig. Mia sprang fram och tog flaggan, sen kastade hon den till mig så togjag den så skulle jag då springa till mål men var så överlycklig över att ha flaggan så jag sprang hemmåt och så står jag hemma och hoppar och skriker JA VI VANN när jag plötsligt hör alla säga "FEL HÅLL, THERESE SPRING TILL MÅLET!" då var de bara förmig att fortsätta gömma mig och sen springa in i mål. Och vi vann! Jag blev rätt retad efter, jesper var då den som sköt klart sina skott först, haha spridarn om man säger så. Sköt på allting! Sen rond 2 förlorade vi, min pappa då var ju inte världens smidigaste de han säga "okej då kör vi!" och sen två sekunder efter hör jag min pappa säga " TRÄFFAD!" jätte klokt pappa. ändå var han den som snackade taktik.. men han gjorde precis tvärt om! Jaja, sen tredje omgången vann vi igen. Riktigt duktigt!

Sen blev det dags för fem kampen. Vi började med att skjuta som små nålar jag kommer inte ihåg vad det heter. Vi vann igen. Sen Körde vi dragkamp då förlorade vi, :( men sen var de dags för att "gå skidor" med 3stycken dessutom det var en utmaning jag ramla fram och tillbaka rätt kul. Sen blev de stavgång elr vad man säger. Det gick inte så bra för mig och sen skidor tillbaka vi vann såklart igen. & idag harjag insätt att de inte bara är jag som är tävlinginriktad! (a) känns bra. Men efter det var de dags för sumo brottning hihi jag&mia körde det var skit kul och aldrig i hela mitt liv att jaglägger på mig 15kilo igen. Det varskit jobbigt. Men kul som fan! Efter det blev de fika sen åkte vi vidare. Vi släpte av pappa&bosse på grand hotell där de fick duscha och basta och bara chilla sen så åkte vi hem och fixade hemmet och oss för att fortsätta festen hemma. Sen fortsatte det vi fick presenter jag fick en biobiljätt utav Yvette, Bosse, Jesper, Dennis och alicia och utan farfar och hans flickvän fick jag halsband och 100kr. Tack så mkt!

Hemma grillade vi och hade de mysigt, sen så hände det inte så mkt mer. jag har suttit och pratat med ide nu i telefon över en timma rktigtkul saknar min filur så hon ska sova hos mig imorn och jag hos henne på måndag. längtar! Nu ska jag visa lite bilder och sen blir de nog att prata vidare med folk och sen gå o lägga sig kalas imorn oxå & jag älskart!<3


Inget smink....:S:O!!!!






/ tessaanringdahl

kolmården med familjen! :)

hejsan!

idag var vi i kolmården jag tycker att bilderna ska få prata för sig själva men här kommer lite roliga kommentarer.
jag: DET KANSKE ÄR EN MAMUTT!!!!
alla as garva åt mig de va typ en oxe, (a)
Jag: EN MINI TIGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det var typ en räv..:S
jag: EN VAAAAAAAAAAAAARG!
det var en hund + då va vi i stan..:S
bella: en näbbsnok
elr ngt sånt, hahaha de va ngnting annat:P
ja vi är släkt!(a)












shoppiiiing, (a)

Jag fick min shopping trotts allt, elr min mini shopping, (a)

jag och min underbara familj åkte till maxi huset för att mamma hade lovat mig att få shoppa lite för pengarna jag fått så jag kunde då inte låta bli att köpa den ursköna och fina tröjan som jag länge har velat ha men jag ändrade mig jävligt fort med färgen, först ville jag ha en rosa men jag tänkte varför inte en ljus blå? så jag tog den blåa ist, vi får väll se om jag kommer hem med den rosa ngndag endå(a), man vet aldrig! nu ska jag iallafall visa er vad jag har köpt.

men innan måste jag berätta om en underbar klänning från gina tricot som jag testade det såg ut som att jag skulle gifta mig och de kändes så också. den var jättefin men jag hatar att mina ben syndes så mycket.. jag hatar mina ben! jävla fett på dom, :/ elr iallafall låren. menmen här kommer det jag köpte :)

1 tröja från gina tricot
2 sjalar!





/ tessaanringdahl

ändrade planer,

ah, ändrade planer vi hade ju först tänk att åka o shoppa men sen blev ju oskar sjuk så ist skulle vi åka till lundby och handla blommor men nejnej nu ändrade planer igen nu ska vi till maxi och kolla i affärerna där ist, de känns ju bättre än lundby iaf haha, (a) men vi får se hur de blir med det, oskar spydde nämnlingen nu igen efter maten, andreas kom på en helt klockren idé som jag tycker vi borde utföra, åka och köpa glass! skulle inte det vara underbart i det här vädret elr? (a) jag tycker det iallafall..

som jag känner nu så skulle jag vilja designa min blogg, men ja är inte så värst duktig på det, de funkar aldrig när jag vill, (a) jag måste antingen vara helt blond att jag inte förstår någonting elr så är det något fel på både datan och funktionen haha, men funkar de gör de iallafall inte hur blond jag än är. påtal om blond, jag vill färga mitt hår igen.. blondare. jag är ju snäppet mörkare nu nästan mörkhårig tycker jag, medans de andra inte kan sluta säga att jag har fel att jag fortfarande är blond när jag själv vet de eftersom att jag spänderar mesta timmarna framför spegeln, färgblind är jag inte heller så nej jag vet att de inte är blondt. även om det kankse är blondt så är de inte så blondt som jag vill ha , (a) haahaha. men nu ska jag iallafall se om jag kan hitta på ngt borde fixa mig lite nu, man vet ju aldrig vad vi hittar på här hemma. måste ba träna på dansen en stund först..

påtal om dans, den är flyttad till stockholm den 1maj ist, typ solna elr ngt. spännande!! måste fixa kläder, och så måste vi fixa 1 & ½  8a, men de fixar jag . kolla bara hela dansen ja känner mig jävligt stolt som har fixat 12 & ½ 8or, (a) men nu ska jag iaf fixa lite. <33


hon kommer döda mig men jag kommer aldrig glömma den här dagen, alla vet att ide äter allt hon får tag i och iaf det var tacos i skolan och tallriken framför oss är min, jag åt knappt ngt. men när jag tagit första tuggan så var hon nästan klar och tro mig hennes tallrik såg värre ut än min, så ah här har ni mitt matvrak. ytterligare ett bevis på att hon är min tjockis!! <3

min älskling!

min älskling!<333333

bästavän, jag älskar dig men saker är inte som förr. :s men de förändrar ingenting inom vår vänskap!



u can be a sweet dream or a beautiful nightmare

/ tessaanringdahl

sjuuuuklingarna här hemma!

Hejsan mina favoriter!

Ja här hemma är det sjukt, inte galet sjukt men oskar har lite löst i byxan och så, vi som hade tänkt att åka in till stan klockan 9 och fika och sen shoppa, men så blev de inte så vi får se om de blir så imorn ist, :) men nu har jag iaf sövt elin, jag håller i henne hela tiden riktigt mysigt. jag vill ut just nu och shoppa o bara umgås med folk, men ah.. humöret håller väll inte för det direkt, men en utomlandsresa skulle absolut inte sitta fel nu. så ngn som ska ngnstans så ja kan hänga med? aja, får väll vänta tills frankrike, :) men nu ska jag försöka gå in på bdb och lägga upp lite bilder, de va länge sen!

ni får ha det jätte bra här kommer några fina bilder från min gamla gröna mobil, :) (a)






/ tessaanringdahl

myshelg & sjukhusdag.<3

Hejsan mina små änglar!<3

I helgen har jag inte rört mig ett dugg de har blivit så att jag har gått upp på morgonen och sen legat i soffan hela helgen med elin och oskar i famnen och sätt på From G's to Gents sjukt bra, och sen söndagen blev de daans, nästan klar 1½ 8a kvar, :) skööönt(a) är man inte bäst på koreografi,(A)

aja idag blev det iallafall att vakna gå till parken och sen åka till sjukhuset tog kort till tidningen som kommer på lördag i norrköpingstidning, fyfan elin spydde på mig men som tur är luktar de inget och de är bara mjölk sen så nös hon mitt i kortet så jag börja asgarva sen fottade han som fan och han fotografen sa att han kom ihåg mig från förra gången haha när oskar tog kort alltså, riktigt kul. (a) aja han kmr säkert ta de kort jag asgarvar på, hoppas inte! men nu ska jag gå och äta lite godis och ta min söta elin sm ligger och skriker, (a) extra mamma här och ja älskar det!!!

ska ba berätta lite snabbt ja såg étt ungt par på bb, de var typ 17, och fyfan vad lykliga dom var, de kom från gynekologen med en doktor och gick in i ultraljud avdelningen och sen satt han killen i vänt rummet så kommer tjejen ut sen och visar en bild så satt dom där o myste, FYFAN VAD AVUNDSJUK JA BLEV DÅ! ja vill oxå ha en, seriöst... ja vill ha en liten bebis, även om ja sinte skulle kunna ta hand om den direkt så vill ja endå ha en, men man såg bara hur lyckliga de var och sen kollade de på oskar och log, aso snacka om ett drömförhållande. <3

/ tessaanringdahl

bilder från veckorna!

lite snabbt om veckorna som gått nu mitt uppe i allt, tänker inte svika er direkt. känner mig så dålig endå. kolla bara min bdb? jätte dålig uppdatering. men de fixar jag i helgen elr ngnting. :)<3

Johan och olivia utavför Willys, klockrent! :)<3





man kan ju undra vad han för sjukdom egentligen den där jakob? :)(a)<333




 Vissa är längre än andra,,,, hahah(a)




hur många släckte ner i lördags då? vi var ju mitt uppe i festandet så de blev ju inte så(a)<3




ja du ide, du har lika "bra" smak som min lillebror när han tog ketshup på mackan, ;)



nu ska jag dra, vi får se när ja uppdaterar för imorn blir de disco på skolan som vi ska ha, (a)

c ya / tessaanringdahl

bebispanik!<3

Hejsan mitt i våran egna babyboom. (a)

NU ÄR ÄNTLIGEN MIN ÄLSKLING FÖDD! & gissa vad de blev?!:D
en tjej, Elin ska hon heta. Hon är jätte söt och jag kom nyss hem ifrån henne har varit hos henne sen kl halv 4, jag är så glad&lycklig! Jag kunde inte släppa henne när jag var där. men de va jobbigt med alla som skulle komma o hälsa på för de var så mkt och oskar kunde inte sitta still en sekund. men ja nu blir de väl o se på prison break så ja kan lugna ner mig, tänker bara släppa en bild!


Vad tycker ni om min ängel? (a)<3


/ tessaanringdahl
RSS 2.0