Svar på tal: jag & min pojkvän, ja hur ligger de till?

Fick en fråga nyss av en anonym person som frågade såhär "är det slut mellan dig o din
pojkvän? :O :/"

svar: haha nej det är verkligen inte slut mellan mig och min pojkvän, jag älskar honom ngt inerligt mkt och jag skrev bara den förra texten som ett skämt, han och jag är sånna mot varandra. :) de är typ så vi visar våran kärlek till varandra haha. SÅ gulligt att du bryr dig! :)



jag älskar min bebis! :) <3

/
tessaanringdahl

världens underbaraste pojkvän... elr inte!

Ja här tror man att min idiot till pojkvän älskar en men icke sa nicke! Såhär låg det till iallafall, jag då trodde att idioten hade slagit i huvet och helt plötsligt bara blev jätte gullig eftersom att han skrev "jag älskar therese ringdahl!" och då blev ju jag då jätte glad då såklart och så säger jag SJÄLVKLART tillbaka "jag älskar dig också!" eftersom att man är världens bästa flickvän liksom men gissa vad idioten skriver då?! "du är inte ensam om att heta therese ringdahl -.- :s" ASO VAR INTE DET DE BAJSIGASTE MAN KAN SÄGA TILL SIN FLICKVÄN ELLER? men nu försöker idioten fjäska för mig här men nej nu ska jag vara bitch tillbaka..

Nu läget. " jag älskar dig älskling, jag älskar dig mest av alla therese ringdahls som finns!" o så vidare o så vidare, :) men nej han ska få vad han förtjänar för ingen absolut INGEN dissar en ringdahl! :)

/ tessaanringdahl


haha ps har startat club på facebook så alla måste gå med "the real side of ide jarf!" kommer dyka upp jätte mycket skoj och bilder på ide! :)

Beyonce ft Lady Gaga

 

Jag kan inte sluta lyssna på låten, älskar hur den börjar sakta och sen blir värsta fest låten! :) <3

/ tessaanringdahl

JAG ÄR LYCKLIG!


sitter och dricker Coca Cola vanilj som jag fick utav sanjin, HE MAKES ME HAPPY WHEN SKYS ARE BLUE hahaha ;) <3 vill smaka cherry oxå, ;) men men .. får köpa de sen . :)

/ tessaanringdahl

projeeektvecka = gooodievecka!

när det är projekt vecka är det en skön vecka, men endå så har man massa skit -.-.. som på onsdag har vi ngn diskussion på engelskan och även muntligt prov i spanska och det kommer bli FAIL sen har jag även bästa ahmad här bredvid mig som inte tycker om att jag sitter vid bloggen istället för att jobba / mörda ide men jag antar att jag älskar honom endå! :) men iallafall det jag tänkte skriva innan ahmad kom och avbröt mig och skrev det där fina så var det att jag har prov i keramik på torsdag.

vi hörs inte ikväll för jag måste plugga -.- :) / tessaanringdahl

den årliga önskelistan!

Vad ska ja önska mig? vad vill jag ha? vad behöver jag? vad är snyggt? vad är unikt? ALLTID DETTA BEKYMMER! men ja brukar ha så sjukt lätt med o hitta saker ja vill ha men när de gäller sånt här så ba "ööööööh död??!?"

Miniplattång
Resa till Spanien
Iphone
Nikon kamera
Sista Twilight boken så länge vi båda andas
säkert 5-7st ringar från guldfynd :)
Örhängen från guldfynd


 mer då?! Aso min hjärna är tom!!! :) HJÄLP MIG!

/ tessaanringdahl

kalas för Alicia idag!

Idag blev de då kalas för alicia min lilla söta underbara kusin! :) redan ett år gammal! :o helt otroligt! Men iaf jag hade itne min kamera med mig dit utan pappas o ja hann itne lägga in några bilder på datan eftersom att ja skulle åka hem till mamma direkt, och nu ikväll blir de väl plugg antar jag.. SOM VANLIGT. Känns som óm de är de enda man gör nu för itden, :)

men men igår var de verkligen jätte lyckat! Vi dansande, myste och hade de helt underbart! puss påt säger ja ba! & juste de blev catwoman igår ist, men ja tog ingen bild på mig själv men de gjorde nog de andra så om ja får tag i ngn så lägger ja in de sen, :)

/ tessaanringdahl


Fast ja var då inte så jävla avklädd, :) hahah <3

Beroende(?!)... nej då!



helt ärligt så dödar de här bilderna mig, ;oooo såg twilight i lördags o jag är helt paff, helt borta, helt beroende! :)

/ tessaanringahl

bilder från michelles fest!






hahahah de här bilderna var då innan själva festandet satt igång, :) fler bilder har jag itne haha glömde bort kameran, :)

/ tessaanringdahl

TWILIGHT - NEW MOON SNART!

yeeeey snart ska jag se twilight med min syster och pappa. för att en viss ide som jag egentligen skulle gått med dissar som vanligt och tar mina filmtips och går o ser dom med andra.... men ja antar att jag älskar henne endå! ;)

 


/ tessaanringdahl

VARSÅGOD IDE, DINA PUCHERS ;)


haha och vi klagar på hur de är på 3an när vi ska till eber, ;)

/ tessaanringdahl

är man blond så är man...

hahaha dum jag känner mig nu fan seriöst.. lägger upp de där sekunden innan de säger vem som åker ut? haha.. aja mariette åkte ut synd fan. men nu vet jag iaf att de inte är lika stor chans att hon vinner över erik. :) hoppas calle åker ut nästa vecka!

Jag brukar inte kolla på idol men mamma o de brukar tvinga mig -.- men ah okej!



/ tessaanringdahl

vem åker ut?

Nu står det då mellan Mariette och Calle, vem tror ni åker ut?

Jag tror calle och hoppas det verkligen, mariette är sjukt duktig men jag hoppas på erik!


HJÄLP MIG!

Pamela Andersson eller Cameron Diaz i Charlies Angels?

Imorn ska jag nämnligen på fest i lindö för min underbara kompis michelle fyller år och det är temat filmstjärnor och jag kan inte komma på vem jag ska vara? :) det står typ mellan dom. -.- Kan ngn hjälpa mig?!!?



eller




/ tessaanringdahl

Svar på tal:

Hej! :)
Fick frågan nu "Går ni länge på eber?" Och mitt svar är, nej.. eller det kommer ju att bero på vilken linje du tar såklart. :) Men jag går NS och jag har de här tiderna.

Måndag : 8.10 - 15.40
Tisdagar: 10.00 - 14.30 eller om du har labb som du har varannan vecka då slutar du 16.10
Onsdagar: 8.10 - 15.40
Torsdagar: 8.10 - ifall du har spanska som b-spårk så kan du välja att antingen gå till kl typ 5 elr vad de är och få sovmorgon på fredagar eller så kan du gå på fredagar och sluta kl 15.40 på torsdagar.
Fredagar: ifall du har sovmorgon pågrund av spanskan börjar du 10.00 annars 8.10 - 14.40 :)

Jag tycker faktiskt att det är helt okej tider, för liksom de spelar ingen roll vilken skola du tar om du ska gå NS de är plugg överallt, de är sena tider men jag tycker att dehär passar mig bäst. Man hinner hem och plugga och även ha en fritid(ibland) men liksom jag ser INGEN anledning till att inte ta Eber, du kommer missa så sjuuukt mkt om du tar någon annan skola för vem vill vara en copycat av ngn annan? Nej ingen o de är precis de dom andra skolorna är av oss. Tro mig, de är fler skolor som skaffat LMS nu o shit, sjuuukt patetiskt menmen, ;) :)

Men en fråga tillbaka, vad vill du ha för bilder? :) på mig, på mina saker, på vad jag gör? :) Tack för tipset föresten! :) <3

/ tessaanringdahl - ÄLSKAR MINA LÄSARE!


EBERSTIENSKA

ETT TIPS TILL ALLA SMARTA ;)

Varför ska man gå på Ebersteinska?
Okej anledningen till att jag skriver det här inlägget nu är för att det är ju trotts allt öppet hus nu och ja känner bara att de skulle vara kul o skriva varför man just ska välja Ebersteinska nu? Så här kommer några anledningar.

F huset står för Fina flickor! - Haha ja de har jag iaf hört några gånger. Så om du ska gå på Eber och är tjej, och snygg välj då något teoretiskt. Det är även här godbitarna hamnar (killarna). Jag menar klart du vill ha en snygging som är trevlig, smart och även sköter skolan!

FRACKVECKAN! - jag längtar såååååå sjukt mkt! En hel vecka när man bara festar, super och ah gör vad fan man vill! Så sjukt kul, jag är då 18år då (SJUKT BRA) så jag slipper ha någon som säger att jag inte får göra endel saker och så, :) skönt! men iallafall. Du går runt i frack, går på alla möjliga clubbar och fester. HATAR LÄRKA, beter dig hur du vill, gör vad du vill säger vad du vill o allt.

Aktiviteter all the time! - Det är alltid någonting som händer på eber, just nu har vi LMS - Last man standing, då man springer runt i skolan och letar efter en utvald med en tandborte. Ni ska då nudda en person som du fått i uppgift att jaga.

Bra utbildning - du får bra utbildning, bra lärare, bra urval. Vi har typ alla linjer och även de bästa.

EBER MAKT - LÄRKA SLAGT! Vi har våra rivaler som vi lär oss redan första dagen att hata mer än någonsin. Det är helt enklet klockrent!

NOLLNING/FÖRBRÖDNINGEN! - Första veckan eller andra kmr inte ihåg(?!?) är det en bussfest då man åker ut någonstans ingenstans och bara festar har de kul och umgås med alla från skolan. Endel umgås mer med varandra än andra ;) hahhaa <3 (jag träffade min nuvarande pojkvän på förbrödningen) haha men iallafall nollningen är som en slagt "välkomsthälsning" fast en lite mer grymmare än. Vi fick spela sopafotboll det var kul, :)

BUSSFESTER! - Det är rätt ofta bussfest och de är de bästa med hela skolan typ. Man åker som med förbrödningen ut med en buss och festar och har de kul. Lär känna nya personer och bara njuter! :)

SÅ VÄLJ NU EBERSTEINSKA ELR MISST DIN UTBILDNING OCH LEV ETT OLYCKLIGT LIV! ;)

/ tessaanringdahl

öppethus!

Hej bloggen!

Nu sitter jag här på öppet hus och låtsas ha datorkunskap, har redan gjort allt jag borde göra. :) menmen, förlåt för att jag inte har skrivit men jag har intehaft tid.. :/

imåndags hände de inte så jätte roliga saker, ush vill inte ens snacka om de men iaf och igår på ungdomsgruppen så bröt jag ihop totalt! aja men de löser sig, de gör de ju alltid elr? :)

/ tessaanringdahl

HEJ SÖTNOSAR!...

611baea51c203dca634ab5df1b441aee.png

Kolla varifrån!

HEJ SÖTNOSAR! förlåt jag vet jag har inte skrivit ngt nu men igår var det en väldigt stressig dag, massa föreläsningar, en middag som var i nästan tre timmar, trevligt men det blev för mycket tal fast vi körde ju vårat "TEMPO!" :) KLOCKRENT:) <3 sitter på föreläsning igen men det var en mycket roligare :) men vi hörs puss puss /tessaanringdahl

godmorgon och hejdå!

nu kommer min kära pojkvän här snart o hämtar mig så ska vi åka o köpa lunch sen ska vi åka till tågstationen, :) börjar bli nervöööööös!!! hhihihih vill åka nu nu nu!

men sen är ja sjukt orolig för min syster hon har vart sjuk i över en vecka nu och har välrdens läskigaste hosta, :(  men men min älskling är stark och klarar de där!

/ tessaanringdahl

gooodnatt!

blir mer ett gonatt inlägg nu för imorn bitti runt 10 blir det att träffa pojkvännen, sen måste ja köpa lunch så ska vi åka från tågstationen kl kvart i 11. :) menmen sen blir de massa feting kul, & vi tjejer ska riva hotellet haha musik&dans de är vår skit de! :D <3

men vi hörs nog genom mobil bloggning ska ni se, inte kan ja va utan er inte, :) pusspuss

/tessaanringdahl

ALLTID PÅ TOPP!




INGEN ORO, VI TJEJER ÄR ALLTID PÅ TOPP! :D <3

/ tessaanringdahl

BEYONCE FT LADY GAGA

De visste ni inte va?;) att beyonce &lady gaga har gjort en låt, den är sjuuukt bra dessutom. :)







Jag bara älskar beyonce, hennes kropp, hennes ansikte, hennes personlighet. ALLT! <3


diiiva, <3

lady gaga & beyonce

/ tessaanringdahl

älsklingarälsklingar!

nu är det så att jag måste plugga hela den här dagen och hela dagen imorn så jag kommer antagligen inte att gå in något imorn så ni får klara er utan mig då med, men ja får ta igen allt på fredag för då ska jag vara hemma men sen på lördag åker jag vill motala och där blir det utbildninge med MUF KUL KUL. TAGGA TJEJER! :) <3333

/ tessaanringdahl

tyvärr bebos.

tyvärr mina små älsklingar..så kommer jag itne att blogga idag för att jagmåsteplugga, har datakunskap nu så aj tänke ett snabbinlägg får de bli iallafall. Jagmåste plugga idag har samhällsprov imorn.. & på torsdag är de matteprov. <3

/ tessaanringdahl

pluggpluggplugg.. it makes me crazy...

tbx in i pluggandet..i veckan blir de plugg plugg plugg, -.- massa prov och sånt. aja får hoppas på att allt jävla plugg lönar sig sen, :) nu sk aja prata lite med min pojkvän ett tag oxå...

blev tyvärr inget samtal med alex mormor :/ men men de tar vi en annan dag.



/ tessaanringdahl

godmorgon sötnosar

gomorgongomorgon, har alla sovit gott? Jag har faktiskt sovit riktigt skönt men min stackars lillesyster är jätte jätte sjuk, :/ man blir ju lite orolig pågrund av allt snack om svininfluensan. menmen de löser sig nog.

Vad ska alla göra idag då? Själv ska jag nog dra in till stan och träffa alex och sedan gå till hans mormor och snacka om turkiet, :) (a) javet jag är galen.. har beställt hem katalogen och grejer.


hur känns de egentligen att ja kanske ska få åka hit o inte ni? (a)

/ tessaanringdahl

hahahahahaah


haha klockren!

/ tessaanringdahl

texter som stämmer..

Because of you

Want to, but I can't help it
I love the way it feels
Its got me stuck between my fantasy and what is real
I need it when I want it
I want it when I don't
Tell myself I'll stop every day, knowing that I won't
I got a problem and I
Don't know what to do about it
Even if I did I don't know if I would quit but I doubt it, I’m
Taken by the thought of it

And I know this much is true
Baby you have become my addiction
I’m so strung out on you
I can barely move
But I like it
And it's all because of you

We Ride

So you make me say boy
I wish that you come hold me when I'm lonely
When I need someone to talk to you would phone me
Just like everything you told me
(When we ride we ride it's 'til the day that we die)
Boy you forgot about the promises you made me
And now we'll let the memories just fade away
But I remember what you used to say
(When we ride we ride it's 'til the day that we die)

Baby Love

I remember like it was yesterday
First kiss and I knew you changed the game
You have me, exactly, well you want it,
And I'm on it
And I ain't ever gonna let you get away
Holding hands never made me feel this way
So special, boy it's your, your smile
We so in love
You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy)
You're my every, everything that I could ever dream of
You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy)
You're my every, every, every, everything
Been a minute and we still holding it down
Butterflies every time you come around
You make me, so crazy
It's crazy, oh baby
And I don't ever wanna be with no one else
You're the only one that ever made me melt
You're special, boy it's your, your style
We so in love
You're my always and forever
You're my sunshine
On my mind, constant
Think about you all the time
You're my everything
You my new school (love)
You my old school (love)
And it's so true
You're the one I'm thinking of



/ tessaanringdahl

är det här slutet för mig?...

mitt ben har börjat att cpa nu.. tänk om ja måste sluta dansen?! ALDRIG I HELA MITT LIV. jag har börjat få problem i både mitt ben och min rygg, :/ benet gör ont just nu när jag bara går. Men de är ju så man får oftast ont i ben, rygg och höft när man dansar. Så ja väntar bara på att min höft nu då... :/  men dansen är mitt allt o ja vill fan inte förlora den.. -.- hoppas hoppas hoppas de blir bättre!

någon som har något tips ?

/ tessaanringdahl

bra början på dagen!

hej mina underbara små söta läsare!

dagen började faktiskt väldigt bra, vaknar upp äter lite och sen sätter mig vid datan och loggar in så skickar Robin såhär till mig helt plötsligt bara.

"Hej hej, jag måste bara få säga att du är den sexigaste personen jag sett i hela mitt liv Hoppas du haft en trevlig helg änsålänge! Kram"

blev jag glad eller glad tror ni? :) igår hade jag en riktigt helvetesdag! ingenting var kul, ingenting funkade, allting var helt cp! menmen hoppas på att de blir annorlunda idag.


en gång var de här den största lyckan någonsin, tjejer jag saknar er! <3

/ tessaanringdahl

dåligt.

Jag mår dåligt! Känner mig hängig, förkyld hostig, stressad, utpumpad, trött, äcklig, ful, idoit, tönt, ja känner mig bara allmänt och psykiskt jävla dålig!

obs: finns ingen anledning till att ja känner såhär..

Sitter på...

0-713f89aa1c7fdd045c7eb0d52093e02c.png

Kolla varifrån!

Sitter på föreläsning nu och dricker en jätte god chailatte. Det har varit jätte kul vi åt på en paus liknande ställe, det var gott och jag är jätte mätt. Jag ska till kören sen och sen dansen men kom på att jag har problem, har glömt tränings byxor... Oj då men får försöka lösa det sen. :) men men vi får höras när jag kommer hem. Puss puss älskar er.

någonting som stämmer.

alla tjejer har inte dom stora brösten, den finaste rumpan,
det långa mjuka håret .. även fast vi vill.
men vi har inte heller valt och se ut såhär, vi föddes bara till det ..
så älska mig för den jag är, och inte den jag borde vara.



/ tessaanringdahl

bestämt mig!

Jag har bestämt mig, blir inget festande i helgen heller! Och om jag säger ngt annat så får ni fan hindra mig. Jag ska vara hemma och slösa bort hela helgen på plugg och de har jag bestämt nu! Jag har nämnligen tre prov nästa vecka, HUR SKA JA KLARA DET?! så ni får vara berädda på nästan inga inlägg alls.

/ tessaanringdahl

slutet...

jag tror det här är slutet för oss, du är så nära men endå så långt bort.. jag kommer att sakna dig. Men den här gången tänker ja inte påpeka det eller ngt. ska låta dig se vad som händer!



obs inlägget har inget med min pojkvän att göra.

/ tessaanringdahl

sex on the beach

DEN SKA ALEX O JAG KÖRA, haha vilken bild tror ni passar in? :)


eller


hahah hmmmm... svååårt!

/ tessaanringdahl

alex and tessan in turkey?!

yeeeeeeeeeeeeeees, i sommar blir det kanske turkiet med alex! FATTA DEN DÅ MOTHERFUCKER! JAG ÄR SÅ SPRALLIG. Alex ska bara prata med sin pappa och de och min mamma är faktiskt riktigt taggad på att släppa iväg mig med alex. Jag lyssnade precis på vad hon sa och hon bara till andreas..

" jaa, therese vill då följa med alex ner till turkiet i sommar och alex pappa skulle fixa allt och det.. och jag litar ju på alex jag menar han är pålitlig och de tycker om varandra och ja tycker det låter bra..!"

fatta den jag & min bästa vän i turkiet?! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!!!!!! fast nu får ja fan inte spralla upp mig för mkt ifall de inte går o de.. ;D

/ tessaanringdahl


ULLARED SHOPPING:


Köpte en poster & så köpte ja twilight böckerna, :)


Hörlurar, ansiktsmaskar, hårvolym, clearasil produkter ÄLSKA, Maybelline puder, romeo & julia puder, 2st puder, fondation, mascara, deo, svamp, toffsar, hårnålar, ansiktskräm & mkt mer som inte är på bilden. :)

Presenter för : 695,35;-
Smink, produkter : 970,5;-
Kläder: 636,65;-
Annat: 321,55

Summa: 2624,05;- LYCKAT!!

haha, / tessaanringdahl

dålig uppdatering jag vet!

men jag fick skäll av ide förut för att ja inte har uppdaterat bloggen så okej förlåt, men måste fixa min redovisning tills imorn så vi hörs aknske sen. pusspuss

/ tessaanringdahl

OjojOJ! BLOGGKRIG!

bara för de som känner mig vet att ja älskar sånt här!!!

för de första: Det är väl rätt uppenbart att texten handlade om mig & Sara? Jag menar våran fest var ju i kneipen och ni fick inte komma dit? Haha vem annars hade texten handlat om?

för de andra: Varför skulle jag ta åt mig, utav någon sin jag inte ens har ngn som helst aning om vem de är? Vet bara att du är ngn random brud som är kompis med emelie de är de enda ja vet om dig men de verkar som om du vet jävligt mkt om mi.. gud så kul jag har en stalker!

för de tredje: fan va de luktar illa, fan vad de luktar avundsjuka! hahahahahah jag menar du snackar om fjortisar med massa smink o de kolla bara din bild? du är ju fan vit om läpparna som du säger att "vi" fjortisar är.

för de fjärde: om vi hade gjort en skala där 1 var normal & 5 var osäker hade du vart en 10.. vem sitter o snackar skit sådär om en person om man inte är osäker på sig själv? (de här är ej att snacka skit ja talar bara sanning o vill få ur mig all ilska)

jag ber om ursäkt till alla läsare som tycker att min blogg är rolig och läsa annars, de är bara de att de är en tjej som har skrivit lite saker om mig och min kompis i hennes blogg och ja tål inte riktigt sånt och ist för att bråka med henne känns de bättre att skriva här i bloggen. haha de är bloggkrig!

/ tessaanringdahl

PIANO TRAPPAN!



Idag har de blivit mera inlägg som har varit lite mer allmänt, kolla bara här vad jag hittade? Gud så roligt, varför har inte vi en pianotrappa i norrköping för?

haha bästa citatet ur boken idag då " ta trapporna oftare så får du bättre stånd!" hahaah

/ tessaanringdahl

I'll Whip Ya Head Girl!



lilla lilla lilla flicka! Funderat på att växa upp?! lite kanske.. bara en aning? Du pratar om fjortisar som om du inte vore en själv du är ett perfekt exempel på en. Snälla lilla flicka, du borde inte snacka om dig själv på de sättet de gör dig bara ännu mer osäker.

/ tessaanringdahl

we can do it all night

bby we can do it, we can do it all night put your body right into it and we do it all right, people singin people dance until the sunlight and we gonna do it all night!

jag har fått den i huvudet nu tack vare ide! Men jag älskar henne mest endå, du är bäst gumman och ingen kan klå dig. <3



/ tessaanringdahl

JAG VILL HA NU!

är det bara jag som är så sjuuuuukt sugen på godis, kebab, pizza, mc feast, pepsi, pringles o massa onyttigt! GUD OM JAG HADE MASSA MASSA MASSA PENGAR NU SKULLE JA SITTA OCH ÄTA UPP HELA STANS RESTURANGER! såååå sugen är jag på mat o shit!




efter allt de där skulle jag nog se ut såhär...

jag&ide...


krille... hahaha <3

/ tessaanringdahl

a moment like this



MÅSTE EGENTLIGEN TRÄNA. :( <3

DET ÄR SJUKT & ÄCKLIGT!



är det inte sjukt eller? fyfan... stackars pojke.

moooorsning!

morsning morsning.. är alla pigga och glada idag? :) Jag är bara trött men idag ska jag plugga heeeeela dagen. Det känns rätt tråkigt och att ja inte kommer att klara av de men de ska jag.. om en timma ska jag springa iväg till bussen och ta den hem. Så vi hörs nog antingen mer snart lr mer sen. Pusspuss

 

/ tessaanringdahl

RSS 2.0