godmorgon alla.

0-22c776b29a138c494b655da3edfde6c4.png

Kolla varifrån!

godmorgon alla. Nu sitter jag här o väntar på erika börjar jobba kl 7, jobbigt jobbigt men jag får money o det är väl bra, idag är det sista dagen så jobbet, först ska vi till intersport och städa och sen kimsta på landsmännen och sen händelö ett och två. Haha ni förstår säkert ingenting men ja :) igår somnade jag kl tio och det var så himla skönt aldrig någonsin har jag somnat så fort. Somnade med mobilen i handen till och med. Men aso jag har blivit jätte trött nu för tiden bara för att ja jobbar, men nu måste jag sluta. Puss puss tessaanringdahl

slutat jobbet

nu har jag slutat jobbet elr det var ett tag sen jag ska iallafall försöka varva ner och ta de lite lugnt är så himla trött. Ja nu ska jag svara på hannas fråga, jag jobbar på Top städ. Jag städar nämnligen stora företag.. typ woho? Nej men jag klarar väl av det. Idag var jag med en tjej som heter Erika, jätte snäll och gullig tjej! Vi pratade lite om jobbet, bloggen o massa annat när vi städade och mellan företagen.

Nu ska jag försöka hittapå någonting blir så himla trött. iallafall ha de bra

pusspuss / tessaanringdahl

nu sitter...

0-1a41b1dee4d2d81aecd148d86d2373aa.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag här utanför coop, fick skjuts utav erika en jobbar kompis jätte snäll! Igår var jag ju då i tyrislöt, åkte båt fiska och träffa några. Ikväll blir det slapp och imorn blir det tillbaka till jobbet sen vet jag inte om jag har ngt mer jobb. Just nu saknar jag ide och gustaf massor, aja snart kommer väl mamma förhoppningsvis vi hörs puss puss tessaanringdahl

precis slutat...

737355547352327581b7bfc76bc7667e.png

Kolla varifrån!

precis slutat jobbet, såhär snygg är då jag i mina jobbarkläder :) nu väntar jag på att andreas ska komma o hämta mig på jag kan åka till pappa o hämta mina saker:) det har väl gått ganska bra idag, jobbigt och mkt att komma ihåg tills torsdag. Imorn är jag ledig skönt som fan. Ska till tyrislöt. Fick lön igår så jävla nice . (a) nu ska jag ringa andreas o fråga vart han är. Puss puss tessaanringdahl.

jobba

imorn blir det att jobba, och nu tänkte ja umgås med familjen.

pusspuss / tessaanringdahl

Chick duellen

Det finns så många fina modeller och även de kändisar som inte är modeller. Men egentligen är ju alla kändisar en sorts modell för alla har ju liksom varit på en fotografering. Jag tycker alla de här är fina men inte Angelina Jolie för jag avskyr henne men jag vet att det är många andra som har henne som favorit så jag var tvungen o ha med henne. Jag gillar inte heller Tyra banks men hon är ju modell o vissa gillar henne faktiskt men inte jag, hur moget är det att sitta och skälla ut en 14åring i tv för att hon fått barn?! Visst de är inte direkt bra att få barn i den åldern men att ngn som inte ens känner den personen skäller ut henne o + att hon är ett barn! Du är inte heller hennes morsa och i tv hallå?!

1. Beyonce Knowles
2. Angelina Jolie
3. Britney Spears
4. Jessica Alba
5. Kate Hudson
6. Olsen Twins
7. Pamela Andersson
8. Victoria Beckham
9. Victoria Silvstedt
10. Paris Hilton
11. Eva Longoria
12. Tyra Banks
13. Micha Barton




1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

/ tessaanringdahl

Sex på jobbet!



H&M ANSTÄLLDA HADE SEX I BUTIKEN!

H&M-anställda i brittiska Cardiff anklagas för att ha sex i butiken.
Men klädkedjan hävdar att uppgifterna är gravt överdrivna.
- Vi har haft en mindre incident med en kvinnlig medarbetare, säger H&M:s presstalesman Anna Bergare.I ett mejl till företagsledningen berättar en tipsare om hur anställda på H&M:s butik i Cardiff tar pauser från att serva kunderna och försvinner in i personalutrymmen för att ha sex, uppger nyhetsbyrån Wales News Service.

"Tar pauser"

"Vissa anställda tar regelbundet pauser för att ägna sig åt de här skandalösa aktiviteterna i personalutymmen, på toaletter, lagret och till och med på butiksgolvet", skriver tipsaren. Men H&M hävdar att det rör sig om en "mindre incident" som blåsts upp. - Vi har talat med butiksledningen och anställda i Cardiff. Enligt dem har det varit en mindre incident med en kvinnlig medarbetare. Vi vill inte gå in på detaljer, men det är inte i närheten av de rykten som florerar, säger Anna Bergare.

Fått varning

Den mindre incidenten ska ha skett under arbetstid vid ett tillfälle i mitten av juli. Kvinnan har fått en varning - men jobbar kvar i butiken.  - Från vår sida är den här saken utagerad. Är det okej för anställda att ha sex i butiken? - Vi har regler för hur de butiksanställda ska uppträda internt och mot kunderna. Det är naturligtvis inte okej att ha sex i butik, men så vitt vi vet har det aldrig inträffat.

(skriven av Expressen)

jag undrar hur många de är som har sex på jobbet, de måste säkert vara massa personer som blir upphetsade och sen måste utgärda sina behov lite snabbt. Men ja det är nog spänningen som man blir mest upphetsad av tror jag.

/ tessaanringdahl

Kyssar

Det finns många olika kyssar och det finns olika sätt att göra de på. Ibland är det mer rommantiskt ute ist för inne i den gamla soffan. Endel kysser varandra mer än andra, endel kanske till och med gör det med sina vänner. Att kyssas är mer speciellt för endel än andra som inte alls tkr det är speciellt. Men att kyssas och mysa med någon man tycker om tror jag nog alla tkr är speciellt. Speciellt den där första söta gulliga nervösa kyssen.

Här har vi några som verkligen tkr om att Kyssas.

Blake & Penn




Britney kyssar





Zac Efron & Vanessa Hugens



/ tessaanringdahl

Hunk duell

Vem tycker ni är snyggast? Vem är hetare än sanden i Sahara?
1.  Alex Meraz (New Moon)
2. Channing Tatum
3. Chad Michael Murray
4. Orlando Bloom
5. Cristiano Ronaldo
6. Paul Walker
7. Zac Efron
8. Johnny Depp
9.Taylor Lautner
10. Robert Pattinson
11.Alex Meraz
12. Danny Saucedo
13. Ed Westwick
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Vem blir det nu då? Själv har jag jävligt svårt o välja.

puss puss / tessaanringdahl

dissarN

jag har inte kunnat blogga eftersom att jag har varit hos ide och sovit där sen kom jag till mamma igår och min data är paj här så de känns inget vidare men jag ska försöka få ihop lite inlägg idag. Känns kul att få kommentarer. Fortsätt med det! Hellre en än ingen typ. Men nu får vi främmande kanske ska presentera mig och lite sånt.

pusspuss / tessaanringdahl

bara för jag har världens bortskämdaste bästavän..

och då menar jag inte för att hon fick massa pengar utav sin pappa utan att jag ska följa med henne o shoppa på stan, (a) hihi ja vad annars liksom? :) Imorn blir det middag med la familia nr 2 (ides familj) i söderköping på restaurang *som inte ide lärde mig stava till ;o* (a).

Just nu känner jag mig jätte glad, så ah jag måste lägga mig snart så att jag möter alla med ett fint leende imorn. Längtar faktiskt! Hoppas alla kmr ha de bra, får seom ja åker till mamma imorn.

pusspuss / tessaanringdahl

NY DESIGN!

som ni ser..

har jag fixat ny härlig fin design på bloggen, tkr den blev mkt bättre och mycket mer intressantare. Hellre hade jag velat ha de i rosa men ah jag älskart endå. Vad tkr ni?(a)

IDAG FYLLER VÄRLDENS UNDERBARASTE ÅR OXÅ!!! JAG ÄLSKAR DIG IDE!<3

/ tessaanringdahl

jag gick på den!



Jag blev så fundersam, men sen förstod jag ju.. hans baddräkt är ju lite för blommig de måste ha varit de konstiga med bilden.. (a) * jag är så smart!*

/ tessaanringdahl

parapapapapapapapaaaa

IDES FAVORIT LÅT, bara för de är hennes födelsedag imorn.. & för att hon& gustaf försökte sjunga till den här för o förklara vilken låt de var.. o hur bra gick de då? Jo om ja säger såhär.. de gick som vanligt då förstår de flesta.

men de är söta endå o ja älskar dom mest! <3



/ tessaanringdahl

OLALALALA! <3

bara för att jag lyssnar på den här låten nu och han är så snygg och ja älskar hans musik! VILKEN ENERGI!!!! <3



/ tessaanringdahl

utomlands!!!!

just nu vill jag bara härifråååååååån...

nej jag ska inte utomlands, elr iaf inte vad ja vet om inte ngn utav er söta läsare skulle vilja bjuda mig på en resa till ngt varmt ställe? .. inte, nej? nej ja trodde väl inte det. OH JUST NU BARA FÖR TILLFÄLLET KÄNNS ALLTING SÅ TRÅKIGT OCH MENINGSLÖST! Men så ska de inte vara imorn fyller min underbara älskling ide år, hon har redan fått en del av presenten hon fick nämnligen 100kr som hon fick köpa vad hon ville för o imorn får hon en till present vilket inte skulle vara så smart o avslöja. (a) Men jag är inte färdig med min älskling där på ett tag. Sen ska jag försöka dra ut henne till mig ngndag så hon kan sova hos mig, (a) YIPPI!

Men över till rubriken, ja vill åka utomlands nu nu nu nu nu nu nu, kenza kom hem från Kreta idag och Kissie kom hem från Finland idag så ja har bara sätt massa fina bilder.. o här har de varit kallt.. *enligt mig dårå(a)* & så sitter jag här o kollar på massa fina strand bilder så jag blir ännu sugnare, men ja vill åka till thailand o innan jag dör så ska jag de! ENSAM ELR INTE JAG SKA!



nu hoppas ja ngn blev riktigt sugen, o ja hoppas verkligen mamma elr pappa läser de här o att de bestämmer sig för att vi ska åka nu på en gång, sista minuten! Skulle inte de vara en riktigt räddare i nöden elr?

/ tessaanringdahl

Oglammiga kändisar?!

Glammiga, välsminkade, höga klackar och fina lockar. Ja, så är vi vana att se dem, men även stjärnor som Kate Moss, Miley Cyrus och Zac Efron klär sig i mjukiskläder ibland. Men egentligen varför ska inte kändisar få klä sig i sunkiga kläder. Det gör ju vi, jag t.ex sitter i mjukis nu o ett vanligt linne. Vad är det som är så fel med att kändisar gör det? Men jag kan verkligen hålla med om att de känns konstigt att se de här bilderna eftersom att man alltid är van att se dom tillfixade, välsminkade och i snygga kläder. Men det är ju den bilden vi fått av alla kändisar.

Som t.ex när Britney spears rakade av sig håret? Det var ju skandal, hon var ju psykiskt sjuk. Det var ju något fel på henne, hon behövde ju vård? Men vafan har ni aldrig sätt en tjej vara rakad elr? Endel rakar ju fan av bara hälften av håret. Vad är felet, inget.. det är inget fel alls.

& alla tror att jag är så ytlig och kan inte gå ut utan smink, men de beror inte på att jag har dåligt självförtroende eller är svag som person utan att jag trivs i det, jag tycker jag är fin med smink. Jag vill ha smink på mig, de är inte ideal elr något annat skit. Jag hatar att alla ska klaga på allt ideal som finns men vafan alla i världen kan ju inte vara så svaga som de sägs nu för tiden endel trivs i smink, vill ha smink känner sig vackra i smink. & jag är en av dom. Är det något fel med att man vill känna sig vacker? Andra är vackrare med smink än andra.. vad är felet liksom?



/ tessaanringdahl

godmorgon. Nu...

0328f0823c010be0c0e65364f7b09424.png

Kolla varifrån!

godmorgon. Nu är vi vakna och sitter här vid frukost bordet och lyssnar på musik och bara pratar, jätte skönt. Idé kunde inte sova inatt vilket gjorde att hon störde mig och jag hade lust o kasta ut henne genom fönstret. Jag vet inte vad hon höll på med men kul var det inte. Nu är jag fortfarande rätt trött men det stora bekymmset är hur jag ska ta mig hem. Haha det ordnar sig. Men nu tror jag vi ska äta frukost. Puss puss tessaanringdahl :)

UTEBIO :)...

12d2aee8f0ba6a92823a440c692814b6.png

Kolla varifrån!

UTEBIO :) hej underbara lärare, nu sitter jag här med gustaf i knät *bokstavligt*. Det har inte hänt så mycket än i filmen dårå :) haha, är du någon mer än jag som saknar kissie elr? Kom hem från finland. Nu så ska jag försöka se filmen o försöka förstå vad den handlar om vilket jag absolut inte gör. Abbas tkr jag skriver snabbt men det tycker jag absolut inte,. Vi hörs nog senare, puss puss tessaanringdahl

som om det kommer förändra allting..

hejhej bloggen.

Alla vet ju om det här med Rihanna och Chris Brown om inte så får ni väl leta reda på det inlägget jag skrev om det i kategorin Kändisar. Men iallafall, en sak förstår jag inte. Han har säkert sakt förlåt till henne miljoner gånger och nu går han ut och säger förlåt till henne i den största videosajten som finns? Vad är han ute efter, att få tillbaka alla de fans han mist.. att få tillbaka den respekten han tkr han borde ha? Jag är inget Chris Brown (JAÄLSKAR DIG O KAN INTE LEVA UTAN DIG- fan) men jag tkr heller inte illa om honom. Jag lyssnar på hans musik och så men inte mer liksom.

Men ingen absolut ingen kvinna elr man förtjänar att bli misshandlad och de spelar ingen roll vad ni CB fans säger, "hon förtjänar de", "hon vill bara få synas mer i media", "hon är bara avundsjuk för han är bättre än henne" WTF är de för ursäkter.. ingen förtjänar att bli misshandlad elr nångonting i den stilen kända elr inte det spelar ingen roll. Och varför skulle hon vilja synas mer i media? Hon är en av de största kvinnliga artisterna just nu så hon har väl varken någon anledning att vara avundsjuk eller något annat i den stilen heller.



Jag är inte på ngns sida och ja tänker heller inte bry mig men så fort allting handlar om en kändis blir de så otroligt stort allting, tänk alla andra som blir misshandlade då det är ju fan minst lila hemskt som när Rihanna blev misshandlad. & det är där alla ser att de är ingen skillnad på kändisar och vi som inte är. Alla är lika mkt värda, kändis elr inte, mörk, vit, gul, fattig elr rik. De har ingen betydelse alls.

Och alla Rihanna fans kan inte heller säga att CB borde få dödsstraff utan har ngn annan som misshandlat ngn fått det? Nej inte vad jag vet iaf och varför skulle han få lindrigare straff elr inte bara för han är kändis och att han sen kan köpa sig fri är också dåligt för liksom han har ju så mkt pengar att han inte vet vart han ska lägga ner det på.. Ja tkr bara att alla borde bli behandlade på samma sätt, alla i hela världen.

/ tessaanringdahl

påväg hem,...

-f0257ce7ccd83d9889a553f02385e04.png

Kolla varifrån!

påväg hem, nu är jag iaf mätt blev sjukt hungrig där på slutet. Det är ju fan omöjligt att hitta en pizzeria i stockholm och när man väl hittar en så finns det ingen parkering. Men nu är jag iaf påväg hem, funderar på o träffa älsklingen gustaf en stund sen när man är hemma. Men vi får väl se hur det blir med det, bara om han messar med mig nu påvägen hem. Jag åkte aldrig insane mådde så dåligt efter att ha åkt extreme två gånger. Menmen jag ångrar det väl men ah det får bli en annan gång, men jag tycker fortfarande liseberg klår gröna lund stort! Nu så ska jag försöka sova så att jag kanske möjligtvis kan få ihop ett blogg inlägg ikväll :) vi hörs om några timmar då kanske. Puss puss tessaanringdahl

GRÖNALUND yes...

-f0257ce7ccd83d9889a553f02385e04.png

Kolla varifrån!

GRÖNALUND yes det är helt underbart kul och jag har åkt alla utan insane än på länge, men det kmr :) nu står jag i kom till jetline har redan åkt den men fyfan den var klockren, jag kmr bedömna och poängtera alla sen såklart. Börjar bli lite hungrig så snart ska vi leta reda på en pizzeria. GOTT!hoppas ni inte saknar mig för mkt, elr det är klart ni gör. (a) själv önskar jag att idé o gustaf var här men jag är på glad att jag o min syster passar så bra ihop och inte bråkar som vi brukade, :) men nu är jag snart framme på vi hörs sen, skrik i örat o massa pussar :) (a) / tessaanringdahl

IM IN...

0-665e263ef03d4f8ad47b660bdc24a21a.png

Kolla varifrån!

IM IN STOCKHOLM! yes vi är i stockholm men vi åker fortfarande så jag vet inte vart vi ska, förhoppningsvis grönalund eftersom att vi åker in på någon parkering. YES DET ÄR GRÖNALUND! Men nu så har vi parkerat och så hitta vi en plats men parkering avgiften är 11kr i 12minuter. Fatta den? Så nu letar vi bättre parkering. Men aja nu ska jag hjälpa till. :) puss puss tessaanringdahl.

hejhej, nu...

0-44a5acc6118435f668d10aae8da4e057.png

Kolla varifrån!

hejhej, nu sitter jag i bilen påväg någonstans jag har ingen som helst aning om vart vi ska men det kommer jag självklart blogga om sen, det är rätt spännande själv hoppas jag på att vi ska till stockholm (a) storstan vetni. Jag älskart! Men ja som sakt jag har ingen som helst aning, idag blir det väl bara mobilbloggning igen tror jag som igår men det är bättre än ingenting tycker jag. Om ni klickar sen på den där lilla kartan här bredvid så han ni se vart jag är då jag smsa. Men ni får ha det super underbart idag för det hoppas jag att jag ska, dagens outfit är jeans från gina trosorna jag köpte igår och sen ett svart linne från h&m och sen en tjocktröja från carlings. Nu sitter min bror har bredvid mig och säger precis allting han ser, verkligen jätte gullig. Men just det igår så färgade jag håret blont igen, det blev skit bra. Nu så ska jag sitta här i bilen och försöka lista ut vart vi ska, så vi hörs sen, xxx puss puss puss tessaanringdahl peace and love ! <3

Det blev...

-6babd401b7956bf132659a150d63565.png

Kolla varifrån!

Det blev kebab som vanligt om inte donken. Men iaf där träffade jag min kusin med en idiot som jag verkligen hatar och hoppas allt olyckligt ska hända till men iaf det är en annan historia. Nu är vi påväg till hageby där ska vi köpa hår färg och förmodligen blir det att färga mitt hår sen. Mina fötter dör och jag tkr så synd om dom, nu har jag iaf gett upp hoppet om att aldrig någonsin gå på stan med klack igen! Elr iaf så får jag plostra om dom. Nu sitter vi här pa bussen o ska snart gå av. Ha det så bra puss puss tessaanringdahl (a)

shu aldrig...

13c8b55ec9ba55005b09e1407bd9a80a.png

Kolla varifrån!

shu aldrig mer klack skor på en shopping dag säger jag bara, skoskav och massa. Skit ont, träffade söta robin förut, nu ska jag in i provrummet och testa jeans leggings har inte köpt ngt än känns skit men hittar ingenting och det är så tråkigt. Men nu ska jag fortsätta leta. Puss puss tessaanringdahl

klar för shopping

i väntan på ide..

Yes nu sitter jag här igen o lyssnar på musik, elr musiken har stått på hela dagen men iaf nu kanske jag borde fixa det sista innan jag drar, jag har kameran med mig på stan o så ska jag mobilblogga sen. men iallafall nu blir det och fixa sig tills kl är typ fem över för då ska jag börja min vandring till stan för ide är nog i södertull kvart över, elr hon är i södertull kvart över.



puss puss / tessaanringdahl

shopppiiiiing, HERE WE COME!

Morsning morsning bloggen

Imorse vaknade man av att min söta lillebror oskar ringde och väkte mig, så himla underbar! Men efter det var de barra att kliva upp o fixa sig och så, igår såg jag john tucker must die, LOVE IT! De tjejerna är som jag hahahha, (a) *bokstavligt..* haha. Jag har redan sätt den innan men ja älskarn.

Men idag blir det iallafall stan med ide, hoppas jag hittar lite fint vill ha kläder!!! Får se om jag mobil bloggar ngt, vilket jag tror jag kommer göra. Måste ju ha er uppdaterade såklart. Nu lyssnar ja på musik och fixar mig. Jag är lite förkyld märker jag nu, hihi men det går nog över när jag träffar underbaraste ide.

Just det, inatt måste jag tydligen sova tidigt för imorn blir de överaskning för min del, vi ska nämnligen åka ngnstans!! SÅ KUL ÄLSKAR NÄR FOLK ÖVERASKAR MIG O MASSA! Ja älskart, så jag hoppas de blir kul imorn.. verkligen!! Andreas det klantärslet hade trampat på animerings grej till våran pool så det hade gått igenom hans fot så han hade blött massa och så, tur att jag itne var där jag hade ju svimmat. Klantigt andreas men hoppas du kryar på dig!


bara för att han är så jävla snygg & het & sexig och allt därimellan.

puss o kram / tessaanringdahl

photoshop

ÄNTLIGEN!

Nu har jag äntligen photoshop yippi, men jag förstår ingenting om hur man gör. Men de fixar sig snart, iallafall för mindre än en timma sen kanske så var alex här elr han kom ju typ en timma innan men iallafall. Fick låna hans hårddisk så ja ska försöka lägga över lite saker sen så ja har de i min data, (a)

tänkte se lite filmer nu och så, men ja vi hörs kommer nog blogga mer imorn och mobilblogga när jag är i stan


made by alexander (för hundra år sen typ)

puss puss / tessaanringdahl

det luktar rent + parfym

skrattatack..

Jag och michelle sitter och dör av garv för vi sitter och snackar om det där jag bloggade om tidigare om den här killen och ja vi har de skit kul, Jag älskart han har fått tessan sjukan verkligen, en hemsk sjuka som du aldrig blir av med och det slutar alltid med att du älskar mig mer än ngn annan och kmr aldrig älska ngn annan så mkt som du älskar mig, kola bara på ide? haha nej nu drömmer jag bort här alldeless för mkt, snart går jag väl på de själv? *förvirrad min* . Men det är rätt läskigt. hahahaha men iallafall nu har jag städat hela rummet och de luktar verkligen jätte gott och ser riktigt bra ut. Nu är jag riktigt stolt över mig själv, jag var nästan som de där två tanterna i rent hus. Fast jag har väl fått de där från mamma, vem annars liksom? Mamma är väl den mest ordningssamma i hela min släkt efter mormor! Det känns nästan som ONEJ JA VILL INTE BLI SOM DOM, för de är galna!


 kolla så fint, sån tapet vill jag ha! <3

/ tessaanringdahl

tessan tipsar: bakelse/bakelser!

Har du smakat kladdkaka i bullformar?

Man har vanliga ingridienser som i alla andra kladdkakor men men den här är godast tkr jag, klassisk och enkel! Det finns många olika kladdkakor och ingridienser, andra mer komplicerade än andra. Men det är inte ofta man har tid elr ork till att stå o baka en kladdkaka som kan ta flera timmar och har massa konstigheter i sig som kostar miljarder och står sedan och blir ruttet i skafferiet. Har jag inte rätt elr? Jag kom nämnligen på att man kan göra mini kladdkakor i bull formar så att man både kan ta med sig ut på utflyckter och så att man kan ta en liten fika hemma då man inte behöver proppa i sig massa onyttigheter.

Ingridienser:
150 g smält smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
ströbröd

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.

3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten.

4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).

5. Servera kladdkakan med grädde eller glass.

Sen finns det också en annan kladdkaka som är riktigt god, men den tar både längre tid och har mera ingridienser. Det är nämnligen Leilas recept, hon kocken. Hon är jätte söt verkligen och verkar jätte trevlig. Men här är iallafall Receptet.

Ingridienser:
50 g
smör
2 st ägg
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
0.5 dl matolja
2.5 dl vetemjöl
4 msk mörk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
50 g mörk kvalitetschoklad 70%

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.

2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.

3. Vispa ägg och socker poröst.

4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.

5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.

6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.

7. Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde.


Nr 1, kladdkaka                                                        Leilas kladdkaka

/ tessaanringdahl

Vem är snyggaste kostym killen?

Åsikter om kläder inför galor m.m

När det är gala och andra stora saker så är det alltid lättare för tjejerna att hitta kläder eftersom att de har mycket större urval? Men när de kommer till killarna står det nästan alltid mellan de olika kostymerna som ser ungefär likadana ut. Gud så tråkigt det måste vara att vara kille, samma sak när de gäller med affärer? Kolla bara vi tjejer har, Gina Tricot, Glitter, Cubus (där de bara finns kill barn&ungdomskläder), Lindex, Åhlens, Monki, Bikbok, m.m Medans killarna har Dress man?! Hallå vem går o köper vardagskläder där då? Det är ju rätt tråkigt men sen är det väl de oxå att de är inte så många killar som spenderar sina pengar på kläder så som vi tjejer gör och de är väl rätt tråkigt egentligen eftersom att de skulle behövas lite mer stiligare & mer fashion killar här i sverige (som dock inte pratar "bögspråket")

Det är också tråkigt att alla killar som spenderar sina pengar på kläder och klär sig bättre och modigare än alla andra killar blir kallade bögar, stil bögar, och massa annat trams. Jag tycker bara de är snyggt när killar har "mode kläder" på sig. Jag älskar t.ex. när killar har färgglada tröjor, min gustaf har köpt en Lila tröja nu och den är så snygg på honom. Aso den färgklicken gör hela outfiten så mkt snyggare. Det är också tråkigt med killar som inte vågar testa och säger "men de där är fan bögigt, skulle aldrig sätta på mig ngt sånt?" Men varför inte? Varför inte våga testa ngt nytt, visst jag är likadan fast jag säger "det där är inte jag, jag kan inte ha sånt" Jag är också feg och måste komma ut ur det skalet men jag arbetar faktiskt nu på att komma över det där.

Men en sak är bra och de är att de har blivit mer killar nu som vågar testa nytt och sätter på sig typ blåa knall blåa tröjor, det är skit fint + att de ger en slags signal på att man är modig & inte rädd för att testa ngt nytt. Samma sak med knallblåa skor, HUR GRYMT SOM HELST?! Befolkningen skulle se så himla fin ut som alla började klä sig i lite mer färger och sånt, (säger jag som sitter här i ett brunt linne med svarta mjukis) men endå? Det här är bara mina åsikter, och de får man ha.. åsikter är bra för då kanske man kommer ngnstans.



Så övertill rubriken, Vem är snyggaste Kostym killen här under?



puss puss / tessaanringdahl

frisyr?

Tjenis penis

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår jag vill liksom göra ngt annat med mitt hår ist för o ba platta de liksom. Ja vill kunna göra ngt fint som jag trivs med, men vad? O en dags om denna liksom? Tur att jag inte ska ut ngt idag då, för jag orkar verkligen inte. & så har jag ont i magen..
 
jag tkr att ni är riktigt duktiga på att läsa min blogg o det men nu kan ju börja prenumenera på den så att ni inte missar någonting och sen tkr ja ni borde börja kommentera lite bättre. ´

nu ska jag baka lite vi ses!


tänk o se ut sådär?!

/ tessaanringdahl

kändisen här!

Tjena alla glada söta små läsare.

Nyss gick jag in i facebook och så såg jag att en kille har lagt in bilder på mig, jag kan inte säga hans namn o ja kan inte heller förklara så mycket för då förstår han nog. Men det är iallafall bilder på han och mig som han har photoshoppat och massa sånt, det är så himla kul. Jag satt och asgarva. Det ser himla roligt ut.

Haha såkul att känna sig omtyckt då, där har vi riktiga fans! Haha, iallafall de är väl kul att ngn liksom uppskattar en, men de roliga är att ja inte känner han och massa sånt och om ni ser bilderna så förstår ni. Det är helt sjukt.

puss & kram / tessaanringdahl


Ja ser min tunga!!!!!

/ tessaanringdahl

världens jobbigaste natt..

tjena tjena sötnosar.

Inatt hade jag de bara för jobbigt, fast de började bra men ja iallafall. Först pratade jag med gustaf sen så somnade jag, sen vaknar jag av att jag spilde ut hela glaset med vatten..skönt?! Vaknade upp o trodde jag hade kissat på mig typ men isåfall hade de vart lite konstigt eftersom att de var blött upp vid magen o brösten typ. Jag hade iallafall legat och hålt i mitt glas med vatten o så hade de vält så hela sängen blev dygn blöt så de var bara för mig o stiga upp, dra bort lakanet och sen försöka torka upp de mesta av vattnet och sen la jag våran bruna filt över de blöta så ja kunde fortsätta sova.. RIKTIGT JOBBIGT, men innan jag ska sova så rullar min lillesyster över (vi delar säng hos pappa, dubbelsäng dock!) hon rullar iallafall över på min sida så jag får typ damp o försöker knuffa bort henne men de går inte hon är som ide säger om mig "som en magnet när man sover med henne" så ja jag tänker svara på er fråga på en gång, vi är hel syskon! Men iallafall tillslut fick jag bort henne och kunde somna om. men sen vaknar jag mitt i natten av att de luktar äckligt i rummet så jag går upp o öppnar fönsteret och håller på. Men sen iallafall så funkade inte det så jag sprutade parfym i hela rummet.. ja jag är parfym galen..


världens underbaraste parfym.. (a)<3

/ tessaanringdahl

bedtime stories

Filmen var grym!

Jag älskade den, oftast brukar ja inte gilla sånna filmer men de var en vuxenfilm, ungdomsfilm och barnfilm på samma gång. Jag älskade den verkligen, komedi, romantik, action, animering och realistisk..(ibland) Den rekomenderar jag verkligen.



bedtime stories, trailern.

Handling:

När Skeeter (Adam Sandler) var liten bodde och arbetade han på det mysiga lilla hotell som hans far ägde. Dock var Skeeters pappa en bättre familjefar än företagare vilket resulterade i att företaget gick i konkurs. Skeeters pappa tvingades sälja verksamheten till en man vid namn Barry Nottingham (Richard Griffiths) men innan han gick med på att sälja hotellet fick Mr Nottingham lova att Skeeter skulle få ta hand om företaget när han blev äldre. Några år senare har det mysiga lilla hotellet blivit ett exklusivt lyxhotell och Skeeter jobbar, precis som Nottingham hade lovat, som vaktmästare.


Men att städa och laga TV-apparater leder inte till drömjobbet som hotellchef och det är inte förrän Skeeters syster Wendy (Courteney Cox) ber honom att vara barnvakt som karriären tar fart. Hemma hos Wendy får Skeeter hitta på godnattsagor för att tillfredsställa sitt och barnens behov av underhållning och för att stimulera barnen ytterligare får dom själva leka manusförfattare åt deras gemensamma godnattsaga. När Skeeter vaknar upp nästa dag inser han att barnens del av godnattsagan blivit till verklighet och jakten på det åtråvärda jobbet som hotellchef kan nu börja!


Det regnar tuggummin!!!!!!!

Bella: Oh jag skulle samla på mig allting!
Tessan: HAH, o vad tror du inte jag skulle göra? *gör roliga rörelser när jag fångar in alla underbara tuggummin*
över till verkligheten, ja tror nog de är dags för mig snart att gå o lägga sig.. betime liksom, men stories? De blir de nog oxå.

puss o kram / tessaanringdahl

tjena mittbena...

175a9e703e6e3f945968298b4c9a4b32.png

Kolla varifrån!

tjena mittbena jag sitter nu och kollar på den här filmen, bedtime stories den är verkligen jätte bra, ja är rätt trött idag känner jag, barnen på gården har tydligen hittat 6st igelkottar. Tråkigt väder är det oxå ute, söta lilla lukas är här och han har varit här typ hela dagen. Men nu tänkte jag kolla vidare:) kram kram tessaanringdahl <3

hjärntvättad

bästa läsare.

Ja, jag är hjärntvättad inom musiken.. jag lyssnar ju typ bara på samma hela tiden, kan de itne komma lite nya låtar? På east fm går de nästan samma musik hela tiden nu och min mobil har jag inte uppdaterat på kanske 2månader? Det känns inte bra någonstans. Nu vet jag iallafall hur jag ska laga min data hemma hos mamma eftersom att samma sak hände alldeless nyss här hos pappa. Duktig jag är va?

Men nu ska jag försöka kolla runt lite o se om ja kan få ngn inspiration till att skriva om något speciellt kanske? Just det , de blev ingen drink.. hade inte alla ingridienser som man behövde, men jag SKA göra en drink ngn dag..snart. Så jag längtar tills måndag då vi ska åka o storhandla då ska jag se om ja kan få med mig lite gott som man måste ha.

Idag har jag kännt mig helt slö, nästan så jag vill sova över hela dagen. Vädret har varit konstigt tycker jag eftersom att jag faktiskt inte mår så värst bra så kan det nog bero på det också. I morse var vädret ruggigt och kallt och sen blev vädret ngt bättre och sen mitt under dagen var de strålande sol, varm som satan och sen bara vänder det och nu sitter jag nästan och fryser ihjäl. Är lite förkyld oxå.. + att jag saknar min ide massor!

Ja, tim om du läser de här så ska jag försöka fixa ett videoinlägg. Jag kanske inte lyckas men de får vi se :) Jag har ju åtminstånde en vecka på mig.. jaja vi får se hur de blir med det.

Pussar & Kramar en frusen tessaanringdahl. <3

hej underbara...

0-3917e04f558c5d18c114ac2784feefdb.png

Kolla varifrån!

hej underbara blogg, mobilbloggar lite nu, det är ju så himla skönt väder. Idag känns det som en riktigt slappar dag, undra vad man ska göra imorn då, det regnar ju, :( men nu ska jag fortsätta. Puss o kram / tessaanringdahl

bara för att...

...jag vill ner till stan nu.

Måste köpa fetma papper, ja håller på med en hemlis. Måste göra ett kollage till mitt börllop oxå, (a) Är det inte sjukt varmt ute elr? Så varm att jag inte vill gå ut.. det är precis så jag känner men måste gå ut en sväng. Får väll dra med hunden ut på en promenad sen oxå, men ikväll ska jag vara hemma hela kvällen, dagen o allting för det blir fin middag ikväll som då jag ska bidra med massa saker. sen blir det antagligen att sitta här o förbereda allting igen.

Tänkte faktiskt göra en drink till ikväll men jag vet inte riktigt om vi har allting hemma o vi ska inte åka o handla förens måndag. Trååååkigt, vill ju faktiskt oxå ha ngt friskt och gott och drika ikväll.

Flamingo Recept.

8 cl cranberryjuice
4 cl ananasjuice
2 cl citronsour
8 cl club soda



yes vi får se hur de blir med det, (a)

 / tessaanringdahl

i väntan på allt folk..

Kära blogg.

Visst är de underbart när man får sitta en hel timma o vänta på att alla folk ska komma, man säger 6 & alla kmr 7? Hm, ja jag älskart... elr nej det gör jag inte, jag älskar dom... personerna alltså. så vad finns det jag kan göra? De är bara o vänta liksom. Men ja vi hade de iallafall riktigt mysigt igår. Kvällen kanske blev lite kort för de andra. Men ja, sen var jag med gustaf o vi hade de mys.. riktigt mysigt. Jag älskar dig gustaf...faktiskt!

Jag vaknade idag iallafall o så, och så blev jag självklart tvungen o berätta för ide liksom hallå?! jag säger allt till ide. Men sen blev de o gå ned o äta frukost och sen skriva en matlista över den mat vi ska äta under veckan. Sen så gick jag upp till min lillebror som leker med hans bästavän Lukas som är min bästaväns bror.. lite skumt? Men ja det är bara gulligt.. min lillebror är jätte lik mig, han blir jätte arg när han förlorar elr när ngn kör om honom i bilspelet. men men...

Nu sitter jag här och tjockar i mig glass, jag diskutera nyss med pappa att de faktiskt måste vara nyttigare att äta glass än godis och de höll han med mig om, men glass är väl endå inte så nyttigt den här glassen innehåller ju liksom 26% grädde men ja de skiter jag i nu ska jag fortsätta njuta.


'


/ tessaanringdahl

såhär går det till hemma hos mamma...

underbara blogg.

Tro de elr ej men såhär gör ví hemma hos mamma. Andreas var "lite" sugen på wiskey..





sanningen bakom allt... de var bara små skvettar kvar i alla wiskyflaskor... hallå vad tror du om min familj elr.. VI ÄR FULLSTÄNDIGT NORMALA! (a)

/ tessaanringdahl

snart kmr alla

kära läsare.

Nu så sitter ja här o väntar på att klockan ska bli 6 så ja kan träffa alla. & ja jag blir galen.. JAG VET INTE VA JA SKA HA PÅ MIG?! Det får bli ngt enkelt. Det ska bli jätte mysigt ikväll, inte för att javet vilka som kommer eftersom att alla är så sjukt dåliga på o svara på sms, hallå lär er trycka på knappen där de står svara över på displayen!!! SNÄLLA! hihi jag har skit stora planer för en annan sak o de ska blii sååå kul. Så nu måste jag gitta innan alla blir arga att ja kanske är sen eller ngt, man vet aldrig?! :)


såhär tokiiiig blir jag?!


puss & kram på er sötnosar / tessaanringdahl

drinkar

skulle de inte smaka perfekt med en drink nu eller?

Ngn mer än jag som nästan dreglar när man ser de här, tänkte faktiskt göra en drink till ikväll men alla är ju så mycket konstiga saker i.. så jag får väl se om ja hittar ngt lätt recept snart.



ngn som vet ett enkelt recept? Med normalt innehåll som man brukar ha typ hemma i kylen. Inga konstiga saker. Utan alkohol. ja tror nog jag ska försöka börja göra mig iordning nu.

/ tessaanringdahl

dagens "outfit"

Hej underbara blogg.

Idag har de väl inte blivit ngn direkt outfit eftersom att de är så jävla varmt. Men ja tänker iallafall visa vad jag har haft på mig. Men innan jag gör de så tänkte ja ba berätta att idag åkte jag tillbaka till pappa, sov ju hos mamma igår. Idag har jag något otroligt ont i huvudet men de blir o grilla ikväll endå. Orkar inte va inne en dag som denna för det liksom. Så snart blir de väl o gå o handla elr ngnting och kanske fixa lite fint på balkongen så de inte ser för jävligt ut när massa folk kommer hit.

Här är dagens outfit.

Skjorts: 249;- Cubus
Bikini: Överdel 195;- (tror ja) H&M

/ tessaanringdahl

Vad skulle jag göra utan mina syskon?!


mina små pojkar, bättre bröder kan man inte ha!<3


Oskar & Alexander leker så sött!

"AHHHHHHHHHHHH EN HIPPIE!!!!!!!"

Min lillesyster som har blivit stor...förstor!! <3



badhuset i veckan, galningen hoppade på mig nästan hela tiden...


min underbara söta lillesyster elin.. <3

Jag älskar mina syskon så otroligt mkt, utan dom vore jag ingenting, absolut ingenting!

/ tessaanringdahl

äntligen lite lugn o ro..

Kära läsare

Nu sitter jag har hemma hos mamma och allting är avklarat, sprutan är tagen, middagen är äten och min underbara efterlängtade elin sitter i knät och sover. Själv ska man försöka hitta en bra data med normalt pris. Min data har nämnligen pajjat o alla bilder ligger där i... känns inte bra men ska se om vi kan få igång den igen.


Compaq Mini 730EO

Ultratunn Mini-PC i snygg design. WLAN, webbkamera, 10,2-tums skärm och Windows XP.

Mini-PC med Windows XP som ger en hög funktionalitet och möjligheten att arbeta med allt från kontorsprogram till mediauppspelning. Datorn har inbyggd webbkamera och mikrofon samt WLAN vilket gör det enkelt att hålla kontakten med vänner och bekanta. Med en 10,2-tums BrightView-skärm och ett stort tangentbord arbetar du bekvämt med ordbehandling och e-post.

Pris: 2999;-
Affär: Expert





Ultraportabel mini-PC med 10,1 tum skärm, 1 GB RAM och 160 GB hårddisk.

Lätt, läcker svart design och prisvärd. På den 160 GB stora hårddisken kan du lagra dina personliga filer, e-books, bilder och mycket mer. Intel Atom processorn har 1 GB arbetsminne. 6-i-1 minneskortläsaren använder du när du snabbt och enkelt vill överföra och spara bilder eller filer.

Aspire D250 är ett perfekt val för studenter eller för dig som ofta är i rörelse och enkelt vill kunna koppla upp dig till Internet. Videochatta med den inbyggda webbkameran och lyssna på musik genom de inbyggda högtalarna. Via de 3 USB-portarna kan du dessutom ansluta externa enheter som exempelvis en extern hårddisk.

Pris: 3290;-
Affär: Elgiganten



Ultraportabel mini-PC med 10,1 tum skärm, 1 GB RAM och 160 GB hårddisk.

Lätt, läcker vit design och prisvärd. På den 160 GB stora hårddisken kan du lagra dina personliga filer, e-books, bilder och mycket mer. Intel Atom processorn har 1 GB arbetsminne. 6-i-1 minneskortläsaren använder du när du snabbt och enkelt vill överföra och spara bilder eller filer.

Aspire D250 är ett perfekt val för studenter eller för dig som ofta är i rörelse och enkelt vill kunna koppla upp dig till Internet. Videochatta med den inbyggda webbkameran och lyssna på musik genom de inbyggda högtalarna. Via de 3 USB-portarna kan du dessutom ansluta externa enheter som exempelvis en extern hårddisk.

Pris:3290;-
Affär: Elgiganten





Mini-PC med 8,9" skärm, 1 GB RAM och 120 GB hårddisk. Perfekt för dig som är i farten.

Din idealistiska reskamrat med snabb och enkel tillgång till Internet. Antingen via 10/100 Ethernet LAN-kortet eller trådlöst via 802.11 b/g. Dot drivs av en Intel Atom processor med 1 GB arbetsminne och har en 120 GB stor hårddisk, vilket ger dig snabbhet och gott om utrymme för dina filer.
Utforska Windows XP Home och videochatta med den inbyggda webbkameran. Med minneskortläsaren (5-i-1) får du möjligheten att enkelt lagra och överföra filer.

Pris: 2790;-
Affär: Elgiganten


Så vilken tycker ni? Jag har ingen aning men jag är himla sugen på den första. :) Säg gärna vad ni tkr.

Puss & Kram /tessaanringdahl

fullspäckat schema..hela dagen!

Kära blogg

Nu är jag hemma, sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi till apoteket och hämta min spruta som jag ska ta sen på Vaccinations centralen. Läskigt, jag hatar att ta spruta nu för tiden de gör så himla ont. Men de är bra iallafall.

Vad är Gardasil?

Gardasil är ett vaccin som skyddar mot humant papillomvirus (HPV). Det betyder att det skyddar mot vissa typer av HPV, eller humana papillomvirus. Humana papillomvirus är vanliga och sprids antingen via sexuell kontakt eller via hudkontakt (beroende på vilken typ av HPV-virus det är). Det finns många olika sorters HPV och de flesta HPV-infektioner läker ut av sig själva. Men hos en del kvinnor kan vissa typer av HPV-infektioner leda till cellförändringar - som i sin tur kan utvecklas till livmoderhalscancer. Andra typer av HPV kan t ex orsaka kondylom (hos både män och kvinnor). Det är mot några av dessa virustyper som Gardasil skyddar.

HPV 6, 11, 16 och 18

Gardasil kan ge skydd mot de fyra HPV-typer som ligger bakom de allra flesta fall av livmoderhalscancer och kondylom; typ 16 och 18 som orsakar ungefär 70% av alla livmoderhalscancerfall och typ 6 och 11 som ligger bakom nio av tio kondylomfall. Gardasil kan dessutom förebygga cellförändringar på blygdläppar, slida och livmoderhals, orsakade av något eller flera av dessa fyra virustyper. (De här cellförändringarna kan vara förstadier till cancer.)

Sen så ska jag följa med mamma hem och träffa mina underbara småsyskon elin&oskar som jag har saknat så otroligt mkt och så ska vi få god mat. Egentligen skulle jag ha träffat älsklingarna Ide&Gustaf idag och massa andra men de blev icke så, men ja tror de klarar sig utan mig.. elr?! Nej klart ni inte gör. Hihi jag skoja. Jag saknar min sötnos massvis, (gustaf) hahahaha. Igår hade vi de jätte mysigt, elr aso haha bara vi som förstår elr hur bby? :) Aja, nu ska jag faktiskt spela lite tv spel, tro de elr ej haha. Ha de så bra för de ska jag.





puss och kram / tessaanringdahl

tillbaka från stan

Hej underbara blogg.

Först åkte vi till Ö&B köpte lite schampoo och balsam och så. Sen åkte vi då med bilen till stan där vi gick omkring i de här affärerna med saker. Så då fick vi ett varsitt sugrör. mitt är då hjärtat som de står love i, aso själva ordet kärlek är alltiid liksom jag. På nationella provet när man skulle välja en bild och förklara tog ja de med tjejen&killen. De är som vanligt liksom, jag tar alltid det med kärlek. & SPECIELLT OM DE ÄR ROSA. Ja tro de elr ej jag gick in i Game med min lillebror, elr han rättare sagt drog in mig i Game och så blev de vi fick med oss två spel där ifrån. & ja jag har min mörka sida jag älskar barn&äventyrsspel på tvn. Snart har bella och alex kört klart de ena av dom så då tänkte ja sätta mig med det andra spelet då man bara kan spela en spelare.

Men iallafall förut hann jag inte blogga klart om min outfit så jag tar de nu lite snabbt, dagens outfit blev Skjorts från Cubus för 249;- (om ja minns rätt) och ett linne från Jc för 129;- och mina ballerina skor för 249;- från skopunkten. Kände mig sommrig idag. Dagens makeup var då Mascara bara, känner mig jätte stolt o min mamma&låtsas pappa var gladare än mig. Min pappa var överlycklig för att ja inte hade sminkat mig. Han klappade mig på kinderna och sa "Du är så fin endå utan massa smink..." jag antar att de känns bättre när man får sånna kommentarer även om jag inte känner mig så särskilt fin men ja, jag får helt enkelt lyssna på mina nära och kära.

Just det får absolut inte glömma o säga att jag fick med mig ett halsband från ur&penn oxå. En guldig groda med blingbling ögon och blingbling halsband. Jätte fint! Vi åt på Istanbul kycklig Kebab idag, de var gott men jag föredrar nog Chicken Kebaben i filmstaden, jag vet inte varför men de är godare. Nu börjar jag bli törstig när jag ser colan i glaset på bilden så ja får väl gå ner och blanda lite saft åt mig. elr vad tycks?




puss & kram c ya / tessaanringdahl

dagens outfit

Hej alla underbara läsare!

Nu har jag gjort iordning mig och jag har faktiskt inget alls smink på mig, elr jo där ljög jag. Jag har bara mascara på mig. Och jag ska faktiskt ned på stan nu med familjen och sen ska vi träffa släkten tror jag om de passar bra för herrn.. jag förstår inte vad de är med dig?! Du fyller år och vi vill... elr vill o vill, jo jag vill träffa dig för o fira dig. Egentligen vill jag inte men jag ska visa dig att bara för att du inte bryr dig om oss så kanske vi bryr oss om dig, men om inte du börjar bry dig snart så kommer du inte ha många kvar vid din sida.

jag får fortsätta sen ska gitta .. fullspäckat schema!



c ya / tessaanringdahl

nelly.se *vill ha!*

Jag vill ha, måste ha...



så himla fina kläder aso, jag önska jag var typ kissie elr kenza som fick sånt här varje dag.. jag skulle dö av lycka! <3

c ya / tessaanringdahl

passar jag?!


Skulle jag passa i ngn av de där klänningarna? :) HOPPAS DE!

Jag är så spänd. Jag vill gifta mig nununu, elr nej inte nu! Jag måste ju planera allting först. Det är såååå kul, jag ska börjar med o göra ett kollage snart. GUD SÅ KUL! Jag älskar de här, när mina barndöps kommer de oxå vara som ett stort bröllop. & när jag blir vuxen och har familj och hela kittet ska allting baseras på traditioner. Julaftnar och nyår och alla saker ska vara stort som fan... Jag menar de verkligen ja är fullt allvarlig!

hihi nu kom pappa in o garva åt mig när jag visade mina planer..hihi jag känner mig så stolt!

men snart dags o lägga sig, puss c ya / tessaanringdahl.

tessaanringdahl, nya bridezilla?!



Hej kära blogg.

Jag tror faktiskt de här med bridezilla passar mig jävligt bra. Jag har ju liksom redan börjar planera mitt bröllop. I detalj dessutom. Nu är jag inne i de här med bröllops klänningen hur jag vill att den ska se ut. Som ni ser ska den inte ha några axelband. Jag skulle gärna vilja att den var rätt bar på ryggen. Men oxå väldigt stor nedtill. Helst skulle jag vilja ha en klänning som visar benen. Men jag vet inte de är bara att fortsätta leta. här ser ni ju då några favoriter jag skulle vilja ha en blandning av alla de här.







Ja hur skulle brudgummen se ut då?

Han skulle nog få vara väldigt klassisk och mjuk men hård samtidigt i klädseln. Han skulle vara tvungen o ha en blomma på bröstet helst lite baby rosa eftersom att jag vill att min bukett ska vara baby rosa. Hans bestman skulle hjälpa honom o klä honom och se till att precis allting såg perfekt ut. Jag skulle inte vilja att han hade någon färg på kostymen eller skjortan. Han ska inte heller ha massa mönster utan de ska vara en fin normal skjorta. Helst något fint märke kanske. Så att han iallafall har ngnting o skryta över, haha. *förutom mig som brud då(a)*











Men hur skulle mina tärnor se ut då? & deras näbbklänningar?!

Ja antagligen såhar. Den första klänningen skulle nog min lillasyster ha Isabella. Fast hon måste självklart ha vuxit till sig lite innan Sen de andra klänningarna skulle mina närmaste tjej vänner ha. Jag tycker min systers klänning var super duper fin. Och de andras oxå såklart. Annars hade jag ju inte valt dom. Oh jag vill gifta mig nununu!





Så glada skulle iallafall min pojkvän/mans bestmans vara iaf, (elr jag skulle tvinga dom...)

Min mans bestman? Hm.. hur skulle de se ut..
Jag tror nog de skulle oxå vara väldigt orginala men min mans bestman elr bror skulle nog vara lite mer speciell sen skulle resten av de andra best mans vara mer orginala. De skulle inte vara så långt ifrån min mans kostym och bestmans. Jag skulle helt vilja att de skulle ha en rosa skjorta eller iallafall en rosa slips eller en vit med rosa inslag i i själva skjortan. Andra bilden är när Chuck är bestman i gossip girl. Hans kostym är dunder snygg&het så den skulle inte passa fel.





bridzilla elr tessan?! yup  i don't know...
Nu tror jag att jag har drömt färdigt för idag... men som sakt ja tror nog jag skulle vara den värsta bridzillan ngnsin. Om bara sverige hade bridzilla på tvn oxå! :)

c ya /tessaanringdahl

bilder från igår

Finfina!


Ha de gött puss! <3

jag saknar min gamla blogglust

Hej underbara blogg!

Just nu sitter jag bara och hoppas på att jag ska få tillbaka blogglusten som förut, och ja jag ska faktiskt försöka med det. För jag vill verkligen, jag älskar att skriva men känner att jag inte har den tiden. Men när jag har skaffat en bärbar mini pc då j*vlar sätter jag igång så mycket jag bara kan igen. Jag ska iallafall försöka börja blogga mera men det är ingenting jag kan lova.

Imorn blir det utomhusbio igen, sommarens händelser typ. Då visar dom Jiddra inte med Zohan. Har redan sätt den och den är klockren men liksom? Jag vill dit och umgås, egentligen är det ju bara därför man går dit, men vi blir nog rätt många där. Emelie skulle ta med sina homies och sen blir de väl, jag, älsklingen och Ide och massa. Nella skulle gå med några andra. Sen träffar man säkert underbarlingen Robin där oxå..somvanligt? ;)

Utomhus bion i tisdags (igår) var underbar. Eller hela dagen var underbar. Det började med att Vi stack till badet jag&familjen och sen kom ide dit, så badade vi och dränkte varandra och hade oss. Som vanligt, barnsliga och skrikiga.. I LOVE IT! Men sen iallafall blev de dags att gå hem och för ides del åka hem. Så vi fixade oss sen kom ide och jag var lååångt ifrån färdig så jag fixade till de sista på mig. *låter som om ja photoshoppa mig elr ngt haha. Sen så bar det av till stan då vi träffade Nella i Gotto. Så vi gick till donken och åt en varsin glass. Jag&Ide smakade den nya Marängswish *stavning?!* Den var väl rätt så god, om man tycker om banan så är de en höjdare men eftersom att jag inte är så förtjuts i det så blev de nog sista gången jag åt den glassen. Sen bar det av till utomhusbion då vi träffade våran kära Robin. Sen intog vi världens sämsta plats verkligen (bredvid en tjurgubbe) Vi blev nämnligen tillsagda att vara tysta. Men de är en utebio visst vi ska respektera andra men prata måste man få göra?! Men iallafall i pausen gjorde emelie en jätte rolig sak. Sen efter de träffade vi emelies söta homies. Så bestämde vi att vi ska dra imorn (torsdag) tillsammans allihop. Skitkul!  Men iallafall sen gick vi tillbaka till våran filt sen kom robin med mcdonald's till Ide och nella och hans själv, stackarn fick åka o köpa åt hungerbarnen!

Men sen iallafall såg vi klart filmen och sen var de dags att dra hem vi sa hejdå till alla efter att ha rullat runt en stund och hållt på. Så iallafall här är en lite kort händelse om när vi gick hem..

*en bil åker förbi*
Ide: ÅÅÅH KAN INTE NI SKJUTSA OSS?!
efter 2sek..
ide: FUCK HAN HADE JU ÖPPET FÖNSTER!!
mannen skrattar
tessan skämms....

det är som vanligt alltså!! :)

nu blir det myspys med familjen med glass, annanaspaj och movietime YESMAN!

ha det bra pussssssspuss/ tessaanringdahl

snabbuppdatering.



Ikväll blev de ingen grillning pågrund av de tråkiga vädret.
Får träffa min älskling imorn istället.
Har varit i badhuset hela dagen idag skönt, men har bränt mig. :(
Men jag får väl vara glad att jag har fått färg iallafall.
Jag är rätt spänd eftersom att Madde ska göra min bakrund till bloggen här
så att den äntligen kommer se bra ut, så himla snällt av dig gmn!

ha de bra / tessaanringdahl

badhuset

Nu är jag hemma från badhuset det var jätte skönt. Hoppas alla andra haft de skönt, blev lite röd i ansiktet, ja skulle hälsa till anna anna stina och michelle från achmed! så ja vi träffade honom där oxå, det var faktiskt kul på badhuset har inte varit där på år och dagar verkligen, men ja ide kom efter ett tag och då träffade vi andreas och achmed då, ;) Det var riktigt kul ide knuffades i som vanligt av mig, (a) denna gång lyckades jag! Men ja nu tänkte jag faktiskt ligga o slappa lite i soffan för jag är ngt otroligt trött.

ska kika runt lite på en bärbar data oxå..måste ha en!!!!! (a) pusspuss

/ tessaanringdahl

utebio here we come, (a)

Ikväll blir det utebion med de bästa. Ska snart iväg och träffa världens underbaraste Gustaf och sen ska han o ja ha sällskap upp till utebion där vi träffas bland annat ide & emelie. Hoppas de blir en lyckad kväll, de tror jag iaf, (a) Det brukar bli lyckat iallafall, men nu tycker jag att jag borde göra iordning de sista innan jag måste rusa men först måste jag ta en sak?

jag har inte läst artikeln om de här med Michaels död med alla mediciner och det men alltså HERREGUD?! Jag förstår att läkarna skulle vilja döda en sån stor kändis för o bli känd  liksom men wtf? hur många får man inte emot sig om man dödar michael liksom? Men aja jag ska läsa artiklarna och de innan jag börjar hetsa upp mig, men jag vill helst inte läsa artiklarna eftersom att då börjar ja tro massa sakerna för jag blir lätt påvärkad av sånna saker, haha så jag lugnar nog ner mig med det.

Men sen en sak till, Vilka här tror att michael var pedofil? Och vilka tror itne, skulle alla bara kunna lämna en lite kommentar här. Så jag kan skriva vad jag tycker sen.. så kanske de blir ett litet inlägg om just det. :)

Tack, c ya / tessaanringdahl

Mcdonald's HERE WE COME!

Nu bär det av till donken, har tagit hand om mina underbara småbröder hela dagen idag, så nu ska jag dra med min ena lillebror till Mcdonald's för att Oskar var tvungen att åka hem. Egentligen skulle vi ha gått på bio men den är så sen så vi går på Mcdonalds istället och de tycker självklart alexander är minst lika bra. Men nu står de här och tjatar på mig så nu måste jag springa.. HEJDÅ!

/ tessaanringdahl

MICHAEL JACKSON

Hela dagen igår satt jag och tittade på Michael Jacksons cermoni, begravning, minnesstund och dokumentärerna. Verkligen hela dagen, för de första det var fult väder, för de andra hur ofta får man se en kändis begravning? för de tredje de var de enda som fanns på tv och för de sista DE VAR MICHAEL JACKSON HALLÅ?!?!

Det var riktigt sorgset att de hur ledsna alla var och speciellt i slutet när hans dotter typ för första gången visar sig i media, ( han har varit väldigt noga med att gömma sina barn) men iallafall när hans dotter sa farväl till sin pappa blev jag så rör att jag inte alls var lågnt ifrån att börja gråta. Man såg sorgen inom henne, och de kändes så tungt att bara höra det, o då får det än att tänka , tänk om min pappa/mamma där hur skulle jag reagera, hur skulle jag kunna fortsätta leva? De vet jag inte, o inte vill jag veta det heller så lyssna nu mamma o pappa VÅGA FÖR *** INTE DÖ!

Just det, jag efterlyser ngn som kan göra en cool bakgrund till min blogg? :)


/ tessaanringdahl

I'M BACK!

idag fick jag världens sug att skriva här i bloggen och jag har faktiskt bestämt mig för att börja skriva lite smått igen. Jag hade tänkt börja skriva mer när det är speciella saker och saker som hänt, o saker som jag känner. Istället för att skriva massa tråkiga "idag vaknade jag o gjorde ingenting.." inlägg. Så från och med nu ska jag försöka skriva så mycket som möjligt när det har hänt någonting. Vad tycker ni om det? :)

Så jag börjar väl med att berätta lite om att de har hänt jävligt mycket på senaste tiden, orkar inte rabbla upp allt men som de flesta vet har jag varit i frankrike en vecka och kom hem i förrförr går. Det var riktigt skönt att vara utomlands men att gå 6mil på en vecka var väl inte världens hit men de funkade och så länge man har ett gotthumör och världens underbaraste människor med sig så funkar allting. Bilder kan jag tyvärr inte lägga in för jag har inte lagt in dom i datan än utan bara i min bdb så där kan ni gå in och kolla har samma namn som här på bloggen (tessaanringdahl).

I frankrike var det verkligen klockrent och man träffade massor av nya människor och så. Eftersom att ja inte tror att någon direkt har börjat läsa min blogg nu sådär direkt de är inte så många som vet om det så kan jag nu avslöja att jag har skickat vykort till min älskade mamma och pappa men de verkar inte ha fått de. Ide är den enda som fått dom och jag börjar bli lite orolig ifall de har kommit fram eller inte. HOPPAS DET, jag slet som ett djur för att hitta en fint vykort och sen gick fram o tillbaka i affärerna för att köpa frimärken. & sen hitta en brevlåda var väl inte världens lättaste, så helen fick lägga på dom.

Just nu saknar jag min klass och frankrike och så mycket mer, och ja jag sitter såklart och lyssnar på Beyonce, finns det någon bättre artist än henne eller? NEJ! verkligen inte.. men nu ska jag ta och hjälpa mamma lite, halooooooo

/ peace and love, c ya!  tessaanringdahl
RSS 2.0