måndag&tisdag

på måndagen hände det ingenting speciellt typ, skolan som vanligt. snöbollskrig inne i skolan, sjukt kul. elissa då, stackaren!, sen när jag skulle hem så mulade michelle mig, så jag såg ju jätte snygg ut, så sen kom mamma och hämta mig sen åkte jag hem. fixade lite och ja sen somnade jag rätt tidigt.

idag så var det ju skola som vanligt, vi började typ tio i 11 men jag var i skolan hela tiden endå eftersoma tt ja ville träffa elissa och dom, men i alla fall sen hade vi alla lektioner som vanligt, sen så skulle ja hem men ide hindra mgi så vi åkte hem till mgi och hämtade kvitto och va lite med min bror och åt. sen så åkte vi till resecentrum, sen så tog vi bussen till maxi, sen fick ja min mobil i elgiganten. sen tog vi en sväng inne i maxi sen gick vi till donken och köpte glass sen åkte vi in till stan gjorde en hemlig sak, som folk kommer få veta sen, sen så åkte jag hem. (a)<3

c ya ! / tessaanringdahl

streeet!<3

idag så vaknade man upp hos ide sedan kom andreas och hämtade mig så åkte jag hem och pluggade färdigt alla arbten och sånt, sedan så blev det dags för dans så jag åkte in till stan till elissa så mötte jag dilli, sen så gick vi till dansen så körde vi massa, sjukt kul verkligen! jag älskar dans, har alltid gjort o kmr alltid att göra. men i alla fall efter så gick ja hem med elissa sen hem te mig så skjutsade pappa hem mig och väl hemma kastade jag mig på datan och fixade det sista och har nu precis skrivit ut det, de var min dag. kort, rolig & tråkig.

ha det bra !
/ tessaanringdahl

sleepover & movietime day 2!

jag har inte riktigt hunnit skriva något eftersom att jag har en stor panik inombords mig nu. jag har endel saker att göra och endel läxor&arbeten som måste göras. känns inte bra någonstans, ljuraskolan! suger på att planera, det är bara förnamnet på vår skola. men jag ska fixa det här! och för att inte bli helt depp så har jag varit väldigt mycket med världens bästa tjejer. ide&elissa och sen världens klockrenaste killar robin&hk!

dagen började med att jag först åkte in till stan och så som det står i det förra inlägget. jag fick vara hemma rätt länge innan alla vaknade och vi bestämmde att vi skulle ses runt klockan 4, när jag då hade gjort iordning mig i flera timmar *som det kändes* så sms:ade jag med underbara malin sålänge, riktigt kul.

när det sedan blev dags för att gå och möta de andra så ringde jag saknade sebbe, *mitt ex som ni säkert kmr ihåg*. det kändes bra att höra hans röst igen! jag saknar honom något otroligt. men i alla fall jag som trodde att jag var sen kom sedan fram till södertull, där vi skulle träffas. så var ingen där, men så hörde jag TESSAN! och då hade de stått och väntat på mig och sätt hur jag kollade runt om mig. lite pinsamt måste jag erkänna!

men hungriga som dom är så gick vi och åt direkt, först tänkte de äkta på kebaben i själva domino huset eller vad det är för hus, lär mig dom aldrig. men sedan gick vi och åt på kebaben i filmstaden. sedan kom älskade elissa&dilli. underbara tjejer det där! vi satt ett tag sedan gick vi runt och sen började vi gå hemåt mot robban när dilli plötsligt bryter ur, FAN VA FATTIGT SKA VI SE FILM UTAN GODIS?! så vi fick gå in i lidel innan haha och då köpte dilli några slags chips.
när vi sedan var hemma hos robin så såg vi the grudge 3, riktigt bra tycker jag i alla fall, men itne dom andra. (a) vi skrek och hade oss, robin skrämde skiten ur oss hela tiden. men sen så skulle dilli hem så vi följde henne till sibylla och sedan gick v in igen och såg klart filmen sen tog vi bussen hem till lindö.

hemma så åt vi som vanligt, och hade det riktigt kul sen skulle vi se på film, så vi sätter på den första typ "back in the woods" elr ngt sånt, DEN SÖG! sen satt vi på nästa för att få ett litet hopp om en lyckad filmkväll i lindö, nämnligen, animal. DEN SÖG NÄSTAN MER! aja, sen dansade vi och höll på. sedan såg vi på massa musikvideos i åratal typ, och jag provade dansen till nästan alla. men sedan så gick vi och la oss. elissa somnade och ide är ju så taskig så hon väckte henne, haha sedan så låg vi uppe och höll på sen somnade jag och så höll de på och massa. ide skärmde elissa och jag blev arg och la mig i den andra sängen, sedan höll de på mer så jag kastade saker på dom, rätt åt er! men sen somnade vi när klockan var typ hur mycket som helst.

på morgonen nästa dag åt vi frukost fixade oss sen kom min mamma och hämtade mig&elissa och så åkte jag hem, sedan pluggade jag hela dagen!

tack för en lyckad kväll! sebbejohansson, jag saknar dig!<3

/ tessaanringdahl <3


sleepover, movietime!

imorse vaknade jag av att min lillebror kom in och la sig hos mig, hanär jätte gullig. sedan så åkte vi in till stan jag gick då till min pappa, hos min pappa skulle ja egentligen plugga men det orkar jag inte, ist är jag inne i msnoch snackar med adde, han har hjälpt mig lite (tack!!<3) snart blir det att fixa sig föratt sedan träffa ide och göra ngt, sen ska vi träffa massa och äta pizza och sedan ska vi till robban och se film, sedan blir det attåka til lindö och ha sjuukt kul!<3

bilder och massa kommer!<3

c ya/ tessaanringdahl

bio & sleepover!<3

igår blev det så att vi städade hela dagen här hemma, sedan runt 3 åkte jag in till stan och då blev det bio med bästa ide! Twilight igen, den är så otroligt bra, det var bara jag&ide och 7personer till. Haha sen typ skojade vi om att man kan ju ba gå in i en annan bio direkt efter och så kommer det en och jag bara "inte för att vi skulle göra det" haha skämde ut mig lite, (a) men i alla fall det var jätte kul. Twilight bästa filmen ngnsin detlovar jag verkligen, <3

efter bion åkte vi hem till mig (pappa) med buss, och så är det en arab som jag typ är jätte rädd för för att efter dansen i torsdags hotade han oss att han ahde kontakter och massa, aso just då garvade vi bara men han är så fruktansvärt ful haha. men i alla fall. han gick på samma buss sedan var vi hos pappa ett tag sedan gick vi till bussen och då mötte vi jakob, sedan så gick vi på bussen och så kom vi hem till mamma, då såg vi film Edmund elr något, den var verkligen jätte dålig!
men nu har jag inget mer att berätta, ha de så bra!

/ tessaanringdahl

stan med mamma&sis

idag gick vi ner på stan elr, vi rättare sakt åkte bil ner till stan. först klippte vi oss, jag hade ju då en jätte duktig tjej, (a) det syns inte men jag känner mig rätt bra. haha, i alla fall sedan gick vi ner till stan och där så shoppade vi gärnet. jag kom hem med lite saker som ni ska få se nu, (a)




svarta mjukis team sportia 199;-


t-shirt JC 179;-


kofta JC 399;-


linne JC 149;-


lång t-shirt JC 199;-


skor stadium 199;- *samma som förra året, fyfan älskar dom!*


halv genomskildnig t-shirt JC 199;-


t-shirt JC 179;-

(a) jag är rätt njöd, ville ha en peace tröja oxå men de blire nästa gång!

/ tessaanringdahl

alla hjärtans dag



Idag är det alla hjärtans dag och jag vaknade av att min lillebror började att stapla mina presenter på mitt huvud så när jag vaknade så fick jag det här utav pappa&mia jätte gulligt verkligen. sedan fixade vi oss och åkte till alexanders ridning. sedan kom vi hem och åt sedan kom ide. yeeey! jag älskar henne!<3 jag fick en jätte söt nalle så jag känner mig jätte dålig efersom att jag inte köpt ngt till henne, men det fixar jasen!<3

/ tessaanringdahl

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! *elr grattis som ide säger*

vad finns det jag kan göra? ert val!

det här kommer att bli ett väldigt tråkigt inlägg men jag måste få det ur mig, det handlar just om mina känslor, *känsliga läsare läs ej, det kan komma endel svordommar*

det har alltid varit bra, alltid. vi har inte stött på några problem, eller det är det vi tror. vi har helt enkelt haft tur som inte märkt dom, eller ni har inte. jag har. varenda lilla otur vi haft har jag känt av. jag känner fortfarande av det och det gör att jag mår så otroligt dåligt. jag vet inte hur jag ska beté mig och jag får helt enkelt "damp" påmig själv. jag kan inte förmedla mina käsnlor på något annat sätt än att va ledsen eller bli arg. och ni får ursäkta det. jag vet att ni är trötta på mig, jag känner det. jag känner hur ni vill vara bara ni två och jag ska låta er va det nu, jag har ingen lust och fråga vad det är längre och få höra svar man absolut inte vill höra när man frågar om något, om ngn skulle fråga mig vad jag oftast får för svar tillbaka när jag frågar saker skulle jag säga "neh men inget.. det var inget" för det är så, det är de enda svaren jag får. och jag är trött på det, jag är trött på att känna att jag inte passar in längre, och det som skadar mig mest är att de ALLTID varit vi, nu är det inte så längre och det finns antagligen ingenting jag kan göra. jag kan inte heller komma fram till er och säga vad jag tycker för, för det första. Det är jag för feg för, jag är inte så stark. jag vill inte se er reaktion och jag vill inte höra "neh så är det inte alls, du är min bästa vän jag älskar dig kan inte leva utan dig" och bla bla bla. akta så ni inte snubblar i skitsnacket.. förlåt att jag låter arg men ni förstår mig inte längre och ajg förstår antagligen inte er. jag orkar helt enkelt inte, det blev bara så i torsdags de fick vara nog.

saken är den att ni inte ens kan tänka tanken hur det är för mig, ni planerar saker som ni inte ens har en tanke på mig om. det finns alltså bara er i era huvuden. och det är ju bara era dagar, dom dagarna ni kan är de dagar den andra inte har tid. fatta hur de känns? och säg inte att detinte är så , för så är det. jag har själv märkt det. och hur ni pratar om den andra hela tiden, hurj ag står där som ett fån. när ni pratar om saker jag inte har någon aning om och jag står som ett frågetecken, fatta vilken idiot jag känner mig som. men om ni vill, det kan vara över nu. det är bara ni okej? jag ska inte komma imellan mer. och ni behöver inte ens snacka om det här inlägget för jag orkar itne, fatta att mian tårar inte slutar rinna. ni fattar inte ens hur jag känner?! för jag är borta, det är ni men tänk, det har aldrig bara varit ni!

c ya / tessaanringdahl

fredag den trettonde!

jag har inte märkt någonting farligt eller så idag, men dagen började bra skulle ha sov morgon men åkte in med min låtsas pappa och mamma i alla fall runt 8 för de skulle endå kolla bebisens hjärta så jag åkte in till stan och så skulle ja va emd elissa men hon hade lektion så jag var med sebbe&rasmus sedan så gick de på lektion så gick jag till adde men han va verkligen sjukt tråkigt så jag gick till ett bås o satt mig och fixade No saken vi fick i arbete. men i alla fall sedan kom dilli och så dansade vi och det, skit bra går det för mig! jag är jätte lycklig! men i alal fall vanliga lektioner och jag&elissa har snackat massvis, vilket känns undebrart, tack för ditt stöd.

igår grät jag massvis i skolan för olika anledningar, ingenting jag tänker ta upp här. elissa hade hemkunskap och när hon fick reda på att jag grät slet hon av sig förkläddet och sprang till mig som va i toaletten, förstå vilken undebrar vän jag har? jag är så lycklig att jag har dig gumman, tack för ditt stöd jag finns här. Jag älskardig mest,!

i alla fall det har varit jätte kul och jag har nästan lärt mig usher dansen, vilket känns jätte braoch sedan lärde jag mig robbotdansen klart, eller bättre i alla fall vilket känns jätte bra det med, men jag känner att jag måste plugga även om det är lov och så nu, men vi har massa som ska in efter lovet så det är bäst att göra det nu.

jag var i allafall med elissa idag, som vanligt typ. det har blivit jätte vanligt. men det börja emd i skolan dansade vi och höll på sen gick vi hem sen gick jag hem till elissa och så gick vi ut och va med robin, alex och sebbe vi satt i bibban tills det stängde sen tog vi lite promenader och så skrattade vi massvis, jag avr galen idag eftersig. men i alla fall vi skratta och höll på som vanligt, dilli kom också till bibban sen, och så gick vi till ica där jag köpte creme fresch och gräddfil, och när jag kom hem blev det tacos, satt perfekt!

nu när jag har vart hemma har jag mest dansat och snackat med elissa i telefon i hundra år och vart inne på msn och snackat med massa, lyssnar ¨på musik och det. nu ska jag fortsätta prata med elissa och möjligtvis plugga. ha det bra!

/ tessaanringdahl

dans<333333333333

idag hände det ingenting speciellt lärade mig robbot dansen sen var det dags för att gå hem till elissa där fixade vi oss och dansade sedan blev det dags för dans, sjukt kul verkligen även om jag inte kunde ngt men jaja, det var första gången för mig. lätt att ja ska fortsätta med dans, det äsger jag bara! Elissa jag ställer upp för dig o de vetu, jag finns här vid din sida, jag sviker dig inte. tjutdag idag också, tjöt sönder verkligen för att de finns folk som inte förstår vissa saker.

jag och elissa kom på att vi är jävligt lika, (a) på många sätt! jag älskar dig gumman!

/ tessaanringdahl

kyrka

idag var det en vanlig skoldag bara att jag och olivia hade vattenkrig hon blev ju då dygnsur medans jag bara blev typ lite fuktig, fick några enstaka droppar på mig. men i alla fall det var jätte kul verkligen men sedan tränade vi på dansen, ska börja med dansen imorn igen, ska verkligen bli jätte kul. är jätte nervös men det fixar sig!

kyrkan var underbar som vanligt, först hade vi gudstjänst och självklart så sjöng vi en låt som påminde om mishell så jag började tjuta *lyckat* försökte hålla de inne men de gick inte, martin retade elissa som vanligt så det var ju iget fel på det, sedan blev det att gå till församlingshemmet där vi tränade friskis och svettis det var jätte kul, men i alla fall sedan fikade vi och hade de mysigt sen blev de mer dans med mig&elissa och sedan kom min mamma och hämtade mig, och så har ja försökt få ihop min redovisning som kmr att bli en katastrof. men aja jag klarar mig, det är ju bara bil. haha

men ni får ha det bra,!

/ tessaanringdahl

*förlåt för det über korta inlägget!'

måndagens outfit



för attläsa om måndag & tisdag bläddra ner!

jag kan inte..

jag kan inte lura mig själv längre, hon är ju inte sjuk hon är fan inte på semester, hon är borta nu! hon har flyttat och jag får fan inse det, jag ska inte behöva ljuga för mig själv längre... men det går bra. jag har ju de andra men det kommer alrig att bli samma sak. vi säger att hon är sjuk för vårat eget bästa när det inte alls är så, och tänk hur de känns för mishell när vi sitter och tjuter hela tiden, vi måste skärpa oss även om det inte är så lätt men det känns ändå så sjukt att vi säger att hon är sjuk. och jag har faktiskt börjat tro på det själv nu, men tänk om hon är dödssjuk då? alltså inte kommer tillbaka, aso jag tänker tankarna jag absolut itne får tänka för både mitt eget bästa och alla andras bästa. men det måste fixa sig, saker och ting kan itne bara ta slut mitt i allt bara sådär, det är bara så! Jag vil itne tro det själv, jag måste sluta tro det. Det är inte över, det är bara en början..




och sen ställer jag ju självklart frågan till mig själv, vart finns ens vänner när man behöver dom? jag har massa som ställer upp för mig men så är det en person, jag har tjutit för det hela helgen och allting och vad har ja fått tbx? INGENTING, du säger inte ens hej till mgi elr ngt, du hör inte ens av dig genom sms elr msn elr ngt? vafan är felet? har jag gjort ngt? ASO förstå att jag redan mår dåligt, jag evt att du också gör det men vafan? låt de inte gå ut över mig, du är inte den enda som mår dåligt här i världen och de värsta är. jag har ALLTID ställt upp för dig, du ser hur jag tjuter och allting men endå bryr du dig inte, om du ska va sån kan du dra. trodde du va en äkta vän fan. men du gör som du vill, kan inte tvinga dig att bry dig, ha det bra!

/ tessaanringdahl

jag är helt förstörd

det här kanske inte kommer att bli världens roligaste inlägg men jag måste lätta på mitt hjärta. jag känner att jag verkligen måste det. idag åkte mishell jag åkte in tidigt för att få stöd i skolan och sånt. När klockan blev 8 kom Elissa och Robban till skolan, då bröt allting ut. Jag tjöt i konstant hela dagen. Från kl 8 till 11 då min lektion började och så fortsatte det. Jag mår verkligen inte bra just nu och jag har ingen aning om vad jag ska göra, jag får panik och kan inte andas. Jag hatar sånt här och sen finns det en tjej eller flera tjejer i skolan som håller på nu när vi har det som svårast och det gjorde saken bara värre, men ni fick faktiskt skylla er själva där. Men elissa och jag har kommit överäns som att mishell bara är hemma och är sjuk ett halv år och sedan är på semester i ett halvår och sedan kommer hon tillbaka och så får det fortsätta sådär, för det kan inte ta slut nu. Det kan de verkligen inte..

jag älskar mishell över hela mitt hjärta och jag ska göra henne stolt, jag ska ta hand om Elissa som mitt barn, jag ska börja dansen för jag vet inte hur länge jag har velat men inte riktigt orkat ta tag i det och jag ska då dansa med Elissa, för hon och jag kommer klara det här tillsammans. Och dilli, dig kommer jag alltid att finnas för tack för ditt stöd.

jag vill verkligen tacka alla som ställt upp idag och bara kramat mig och snackar med mig det betyder mest, men jag vill också tacka lärarna för att de är så underbara. men mest utav allt vill jag tacka elissa. du betyder massa för mig och vi klarar det här tillsammans. jag lämnar dig inte.

som sakt, jag har bara tjutit idag och lyckades skjuta på matteprovet vilket känns skönt men det är också anledningen till att jag skriver nu istället öfr sen, så att jag kan plugga hela tiden. men ha det bra alla. och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. jag ska klara det här, vi ska klara det här. För det ordnar sig.. det gör de alltid!<3

c ya / tessaanringdahl

<3




du betyder så mycket för mig och jag älskar dig, det gör jag verkligen!<3

*för att läsa om idag bläddra ner lite*

jag kommer att sakna dig ngt otroligt mkt!<3


Jag kommer att sakna dig mest, men det är absolut inte sista gången vi träffas. det här var våran näst näst sista kram och jag kmr att komma ihåg allt med dig, jag älskardig mest!<3

yxbacken!

idag vaknade jag kl halv 7 eller något och fick rätt brottom. men runt 8 fick jag skjuts in till stan, badhuset. men i alla fall vi väntade på bussen och allt sedan fick vi gå in påvägen dit så satt ja o lyssna på musik o fick hålla mig för tjut hela tiden sen när vi väl var framme så fick jag&carro stå och vänta hur länge som helst på våra saker. men i alla fall sedan var vi igång.

jag och carro började i knatte backen(barnbacken) det gick faktiskt rätt bra. men carro var lite ranglig haha. saken var ju de att carro ramlade i backen jag ramlade när vi stod stilla. men i alla fall sedan kände vi oss säkra så vi tog liften upp och haha var nära på att gå av liften för sent och då kom vi på att vi skulle släppa så släppte vi för sent. men i alla fall så åkte vi familje backen, jag vet itne om jag ska kalla den familjebacken. men vi tog massa fina kort där i alla fall. sedan så åt vi och sånt och ramlade lite mer sedan åkte jag familjebacken med lisa och sånt sen besämmde jag mig för att testa själva yxbacken och jag önskar nu att jag inte hade gjort det.

när ja väl var i backen gick de rätt bra även om ja skrek lite och körde sakta men sen i slutet när det var rakt ner så gjorde jag magplask och snurrade runt och allting och så såg jag min mobil studdsa iväg jag ba FUCK. men i alla fall så alla kom och ba "hur gick de" jag ba "MIN MOBIL" hahaha, men i alla fall de va första och sista gången jag åker den backen. :) haha, men de gick väll rätt bra annars ba att jag var nära på o bryta benet och hade jätte ont i röven... menmen kul hade jag, och här ska ni få se lite kort!<3

när vi var frammei skolan så var underbara mishell där jag ba sprang och kramade om henne eftersom att jag grät mig till sömns idag. men det kmr gå bra, det är itne sista gången vi möts.<3

c ya / tessaanringdahl




carolinehagström; tack för en underbar dag. jag älskar dig massvis verkligen och lämnar dig aldrig. jag har ngt otroligt kul med dig. hoppas du aldrig lämnar mig, skulle inte klara det! vi förevigt bby.<3


Jag lämnar dig inte gumman!<3

bilder från avskedsfesten,<3

avskedsfesten,
igår hade vi det både jobbigt och roligt på samma gång, våran kära mishell du ska veta att du inte lämnar oss utan vi kmr ses igen, som jag sa när jag kramade dig "hejdå, elr jag menar vi ses igen" och jag menar de, jag älskar dig jag släpper dig inte så lätt. de här minnet kmr inte bli vårt sista. dagen kommer i alla fall att bli oförglömlig på alla sätt och vis.

det började med att vi åt och sedan körde lite spel och så "med andra ord" det är så otroligt kul. i första ronden var det jag, elissa och dilli. Det var något otroligt kul, vi fuskade sönder! men vi vann endå inte, (a) haha. och sen visade det sig i slutet att alla hade fuskat, alla hade tagit pluppar från oss. men vilket fall som helst mishell och ja va rivaler men i alla fall i andra ronden va det jag&mishell mot alla, vi ägde sönder! men i alla fall efter det var det kriiiiig.

ja ide och elissa startade tredje världskriget genom att förstöra varandras hår först sen skulle jag ta hårmosse i mitt hår och då kommer ide och tar de jag har i min hand och kletar de i hela mitt ansikte, så ah folket som känner mig vet att jag bara måste hämnas så det blir mosse krig jag&elissa mot ide, sedan kommer olivia och lägger sig i och häller tvål i vårt hår. och jag blir då arg och tar guatemala i ides hår och krydda i olivias hår. sedan sp fortsatte det och min hemlighet är att det typ bara är jag som vet att jag tog diskmedel i olivias hår ahahhaah(a) men det var i alla fall sjukt kul.

sedan körde vi en sorts lapp lek, alla skrev 2lappar var där de skulle två två saker en annan skulle göra och så drog man en lapp och så skulle man göra de. det slutade i katastrof för endel. men riktigt kul var det, jag&elissa sminkade olivia till värsta fjortis med verkligen flera lager brunkräm och sedan så fick elissa sin hämnd på ide med crydda, hårspray hårmosse och massa. det var verkligen jätte kul.

men sedan var det dags att gå hem jag höll mig för gråt, jag kände hela tiden hur nära jag varoch jag kunde verkligen inte säga hejdå, och det är faaaaan inte sista gången jag träffar dig mishell tro mig vi kmr ses igen! men i alla fall det kom tårar och så men de fixade sig.

sedan så kom ides pappa och skjutsade hem mig och så träffade jag alex en stund, lite tårar föll sedan gick jag in satt mig vid datan och snackade med adde, as mkt tårar föll. kunde inte sluta tjuta verkligen men de ordnar sig väll? som de "alltid" gör. + att mishell de kan inte bara sluta såhär, inte så plötsligt. jag älskar dig vilket fall.

c ya / tessaanringdahl



mer bilder kmr!<33

 c ya / tessaanringdahl<3

sitter hos elissa

yes nu sitter jag hos elissa hur mår alla? själv håller jag mig för tårar, men aso ah snart kmr folket, orkar faktiskt inte skriva vill umgås ist. om ni förstår! men ha det bra, älskar typ alla haahah. <3

var barnvakt förut till oskar, han har varit sjuk så jag tog på honom massvis med kläder och gick ut med honom haha rullade lite i snön och gjorde nästan en snögubbe.

c ya / tessaanringdahl

bilder på jag&folk!<3

saknar/älskar massa gamla och nya bilder från tider då det var bra tider. då folk bara brydde sig om personligheten och alla kunde va vänner.

HAHAHA BOSSON MITT I ALLT; (a)<3


finns massa massa massa mer bilder men orkar inte lägga upp, måste börja fixa mig nu.<3

c ya / tessaanringdahl

idejarf&tessaanringdahl

jag älskar dig älskling jag klarar inte ett enda jävla steg utan dig!<3

klicka på bilderna för att se dom större,

rr
¨

c ya / tessaanringdahl<3333333333333333333

bilder från veckan, :)

Veckan har gått jätte fort verkligen, men här har ni några bilder från veckan. Roliga och vanliga haha, Klicka på bilderna för att se dom större.





Förlåt olivia var bara tvungen att lägga in den, hahahahahaah(a)<3


c ya / tessaanringdahl

fredag

ikväll tänker jag bara ta det lugnt och samla mig tills imorgon då det är avskedsfest, fyfan det kommer bli svårt. För mig kommer det att bli sista gången jag ser mishell någonsin. alla andra kan ju träffa henne på måndag, :/ fyfan! men i alla fall i kväll blir det att se på tv, äta gott och sånt som vanligt hos mamma. :)

men vad ska alla andra göra då? Blir det fest eller? Hoppas ni får de kul isåfall.

idag så hände de väll ingenting speciellt egentligen vi hade de lite annorlunda på idrotten bara vi hade teori eftersom att vi inte får vara i idrottssalen. Vi såg på någon gammaldags film, skit dålig verkligen. Men i alla fall, lektionerna var som vanligt bara att NT kom på vår spanske lektion och gav lite exempel på hur man kunde göra sin spanska tidning. Men de fixar sig, det här klarar ju jag liksom. Lyssna bara på Johannes han kallar mig redan Pro i spanska ahhaa, (a) men jag måste plugga nu eftersom att våra lärare har lagt alla prov och inlämningar nästa vecka, tragiskt men inget nytt precis! :/

ha det bra / tessaanringdahl

att förlora ngn man verkligen älskar, :'/

mishell cedeño
En sak vill jag att du alltid ska ha med dig, och de är att jag älskar dig. Det gör jag verkligen, jag älskar dig så sjukt jävla mkt. Jag kände dig innan ide, olivia & elisabeth o allt och ja kmr fan inte glömma våra tider tsm, det lovar jag! För gumman du har alltid varit som en syster för mig och då menar jag verkligen alltid. Från första dagen vi lärde känna varandra, det var bråk. Du bråkade med några fjollor typ linda och grejer och de var tessan&thiwat tiden då så självklart att jag la mig i. & Redan då blev det tessan&mishell. Aso det gick så fort, vi klickade direkt. Alla svåra tider jag haft har du alltid ställt upp och funnits där för dig, det känns så konstigt att inte kunna komma till skolan varje dag och få en kram utav dig, utan all kontakt vi ngnsin kmr att kunna ha är telefon och internet. Det känns skit! Och då menar jag verkligen skit, för gumman ett liv utan dig vill jag inte leva och de är fler som inte vill. Du är den där speciella vetu, som alla vill vara vän med. Jag kommer att ta hand om Elisabeth nu när du är borta okej? Var inte orolig, men en sak är säker att jag kommer aldrig glömma dig sluta älska dig eller någonting. För det är omöjligt. Du är en syster för mig och kommer alltid att vara gumman, det vetu! Jag älskar dig mest syster. Jag ställer upp för dig, finns här hos dig! Te amo mi hermana / tessaanringdahl.<3


KOM IHÅG MIG ÄLSKLING!<3


mishell cedeño och Elisabeth Sonar!<3


Folk som har några åsikter (negativa) om de här inlägget kan behålla de för sig själva. Men annars får alla gärna kommentera, en trevlig hälsning till mishell kanske? Men alla andra åsikter håll de för er själva. Är så trött på personer som alltid ska förstöra och göra sig löjliga över andras sorg.

nationella provet, uppsats!

hur gick de för er alla igår på det svenska nationella provet när man skulle skriva en uppsats? Vad skrev ni för ngt? Och vad handlade den om? Själv skrev jag om den sista, en krönika om mörkrädd och andledningar. Det känns faktiskt riktigt bra bara att jag kanske inte skrev lika fint som i början mot slutet. Jag hade rätt ont i handen efteråt och det var tur att jag hade mat med mig, annars hade jag hungrat ihjäl. Jag skrev 6-7st häften. I 1 häfte är det 4sidor i så att ni inte tror jag skrev typ 70sidor haha, men i alla fall det kändes rätt bra efteråt. Hoppas de tycker om den och att ja får behålla mitt betyg vilket jag känner är det bästa. Men nu är i alla fall svenska delen över bara att den muntliga delen är kvar. Det jag är mest rädd över i nationella proven är nog Engelskan och Matten, och No:n som är nytt iår. Det känns ju inte så bra. Men i gymnasiet kommer vi att ha nationella prov varje år i alla ämnen och de känns inte heller bra, jag hatar verkligen stora viktiga prov. men men vem lyssnar på mig liksom?

nu hade jag tänk och plugga, ha det bra !

peace and love , / tessaanringdahl

bestulen på mitt busskort, :/

imorse märkte jag att mitt busskort var borta så jag ringde till mamma och hon visste ingenting då kom jag på att jag hade åkt buss till kyrkan igår och att kortet var borta efter det. så någon har alltså snott mitt busskort, vilket inte känns bra alls. jag behöver ju faktiskt de för att komma in till skolan och hem. men jag åkte med andreas in till stan och så var jag i skolan och då får ja reda på att olivias busskort också var borta så liksom hur stor risk är det att bådas busskort är borta exakt samtidigt, så mamma ringde helen på kyrkan och så efter skolan gick jag och olivia till kyrkan då olivia fick pengar för busskortet och jag och helen diskuterade hur vi skulle göra och vi kom överäns som ett värdekort så länge tills ja får mitt nya. men i alla fall jag och mamma åkte och köpte ett värde kort med 250kr. sen nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar, fy vad hungrig jag är.

ha det bra, ! / tessaanringdahl

kyrkan

idag var det skola som vanligt, ingen idrott pågrund av att våran idrottssal är stäng eftersom att den tydligen inte är i något bra skick och ingen bra säkerhet alls vilken kanske inte känns så jätte kul. men i alla fall, det finns ju ingenting att göra åt saken så vadå? vi får ha teori vilket kanske är rätt skönt eftersom att vi slipper o byta om och allt möjligt.

men i alla fall efter skolan blev det kyrkan. Eller först var vi ju självklart hos olivia, åt skrattade och hade de kul, precis som vanligt. men sedan tog vi bussen till kyrkan först var de mässa och de sen gick vi till församlings hemmet där vi drack oboy och sedan hahah hade vi de töntigt roligt och då menar ja både töntigt och barnsligt rolig, vi körde nämnligen blindbock. verkligen jätte kul och ja fick min hämnd på patrik och haha patrik kmr dö när vi ska åka på läger och de och de kmr bli jätte kul! längtar tills gransnäs, frankrike och allt! men nu ska jag i alla fall dra. ha de bra!

/ tessaanringdahl

det känns bra!

idag var det nationella prov, det känns riktigt bra och det var inget svårt prov tycker inte jag. bara att de formulerade frågorna helt fel och använde för komplicerade ord tycker jag. men annars var det ändå ganska lätt klarar de gör jag i alla fall och det känner jag är huvudsaken just nu vilket är bäst, hatar när man känner känslan av att ha gjort de dåligt på provet. men den här gången känns de ganska bra även om man har missat endel små detaljer kanske, men jag undrar hur blir det med dom som var sjuka? Får de göra samma prov som vi elr får de ett helt nytt? Jag menar de nya kanske är änklare, vilket skulle vara något otroligt fuskigt och det skulle också vara fuskigt ifall de fick de gamla eftersom att deras vänner självklart säger vad de borde tänka på och vad som kommer.

men i alla fall har ingen lust att stressa upp mig mer nu, även om nästa prov är på torsdag igen, jag förstår inte hur de kan lägga proven så nära varandra, vad tänker de med? Men skolan har i alla fall vart bra, ide, jag och olivia gjordre ett mini bus typ flyttade bänkarna sen kom 9c:s lärare och så sprang vi iväg och höll p men han förstod ingenting men sen bjöd han oss på tuggummi och massa verkligen en jätte bra lärare, önska att jag också hade en sån fan.

men i alla fall jag är rätt glad idag och har pluggat lite har nästan skrivit klart om en person i engelskan men de jobbiga är att jag råkade skriva på svenska så nu kommer de bli ganska svårt för mig att översätta allt men okej det får gå, men det tänker jag inte göra nu utan nu tänker jag sätta mig och se på tv, om det nu finns något att se.

men ni får ha det bra, ♥ and peace / tessaanringdahl

nationella prov.

Imorgon är det nationella prov för alla 9:or i hela sverige. Jag är rätt så nervös men endå har jag lyckats att stressa ner mig lite nu och känner att det är rätt lugnt, jag menar jag fick ju faktiskt mvg i svenska av en anledning och den anledningen måste ju vara att jag är rätt bra på svenska trots allt. Jag har läst igenom det där häftet så ofta ja bara kunnat, men somsakt det är väll inte fel att misslyckas på ett prov? Och alla tänker alltid, eller i alla fall jag när det är nationella prov "o nej, om jag misslyckas med nationella proven så kommer allting gå åt skogen, jag kommer aldrig komma in på  något gymnasium" och så vidare och det är ju just bara vid de nationella provens tillfällen. Men det är ju så att nationella proven är ett helt vanligt prov som vi har haft alla andra gånger bara att det är ett och samma prov som hela sveriges 9or gör. De går inte mer eller mindre in och betygsätter de nationella proven, dom är bara till för att se genomsnittet i sverige och för att lärarna ska kunna få hjälp att sätta slutbetyg och så vidare. Jag har faktiskt blivit rätt lugn, och tänker att de spelar ingenroll vad jag får på provet, jag har i alla fall gjort mitt bästa.. något annat kan man ju inte göra!

/ tessaanringdahl

BEVIS PÅ ATT JA HAR MVG I SVENSKA, du personen som inte trodde de förra gången..

lördagens outfit,(A) haha

dagens outfit

hahahahha msn konversation mellan robb&oliv. :)<3


förlåååååååååt

aso det var jätte länge sen ja uppdaterade och jag ber så hemskt mkt om ursäkt verkligen, men jag har inte haft tid det har varit fullt upp hela helgen, jag ska berätta lite kort sen om vad som hände.

fredag; först skolan och allting sedan blev det att vänta på ide för att hennes franska skulle sluta, sedan var de dags att gå hem till mig. då vi var barnvakt åt min lillebror. sedan gick vi till gamla lägenheten och hämta biocheck sedan tog vi bussen till stan. på bussen satt sötaste michelle ep eller det kankse var när vi skulle till bion*hjärnsläpp*. Vi åkte in till stan så köpte vi biljätter till filmen vulkaria elr vad den heter. Jag lär mig aldrig namnet, (a) men i alla fall sedan så åkte vi hem till ide och fixade oss sedan skyndade vi oss in till stan och då åt vi på donken. det var gott som fan, men riktigt pinsamt när vi letade efter ides alla miljoner kuponger, vi skämde verkligen ut oss där men iaf sedan så kom alla och så kom jakob försent som vanligt sedan blev de att handla godis sedan gick vi in på bion. Ide kan man verkligen inte gå på bio med, idioten sitter och snackar så att alla hör jakob och ja va nära på att slå henne. Vi satt då längst ner eftersom att de inte fanns några platser så vi iaf frös sönder och jag gick och klagade massa men deknde inget göra. men iaf sedan kom ides pappa och hämta oss. sedan snackade vi massa hemma hos ide och åt o det, sen somnade jag haaha, (a)<3



lördag: yes vaknade hos ide, fixade oss och åkte tidigt som fan in till stan elr kl var typ 11. men iaf sedan var vi barnvakt sedan åkte vi till stan d jag shoppade bilder får ni se sen. sedan åkte vi hem igen och så hämtade v våra saker coh sedan tog vi bussen till stan igen då träffa vi självklart michelle ep sötast, så gick vi på stan och det så kom olivia och så åt vi på donken sen åkte vi hem till olivia och lämnade våra saker och på vägen hem handlade vi och hyrde film sedan kom vi hem te olivia så åkte vi tillbaka till stan då vi träffade sami, bästa sami! :) haha sötnos. pusskalas o grrjer, sedan åkte vi hem till olivia så såg de dåligaste filmen oskuld sedan så började vi på hypnos elr ngt, men ide och ja somnade så gick vi och la oss. :)



söndag: ingenting speciellt hände, vi blev "utkastade" av olivia, kl 11 för michelle&elisabeth kom o de skulle ha one three hilldag. så iaf sen blev det att gå hem och sen så typ va ja hemma slöade, sen kom underbaraste kusinen alicia så var ja barnvakt sedan så kom pappa o de hem o så åt vi massa vaniljs¨ås och äppelpaj och sedan såg ja beck o sen somnade jag, det var min helg! :) <3
MINNEN SOM FAN SAKNAR!!!<3


c ya / tessaanringdahl(a)
RSS 2.0