ikväll händer de..hoppas jag! :)

ja, fredag igen, skönt som bara den! Äntligen alla prov och arbeten över för den här veckan. Men nästa vecka blir det Nationella prov , ush gillar de verkligen inte. Sitter i skolan nu har skrivit färdigt för idag tycker jag, jag har vart riktigt duktig. Nu har jag rast och ska väll snart gå till nästa lektion. Ikväll blir det nog att vara med tjejerna som vanligt, roligare kan man inte ha! Jag får väll berätta mer sen för nu ska jag dra. Det blir väll att vara i hageby elr ngt, ha de bra alla hk kmr o skäller på mig nu, :) <3

/ tessaanringdahl

bajskorv historia!

denhär historien handlar om en bajskorv, och den bajskorven heter johan och de enda han tycker om är bajskorv, ide är också en bajskorv men hon äter alla sorts bajskorvar, likaså alexander han är världens största bajskorv efter olivia. jag tycker om mina vänner till bajskorvar, men felet är jag är inte som dom.. jag är ingen bajskorv!


/ tessaanringdahl
VAD GÖR MAN INTE FÖR SINA VÄNNER!<3

veckan är snart slut..

ja snart är ännu en vecka avklarad. jag sitter i skolan och får skriva mer sen, förlåt för en jätte dålig uppdatering men jag har absolut inte haft tid, arbeten, prov, kyrkan och allting får ta och berätta lite sen.

måndag: vanlig skola ingenting speciellt hände, vi tog bara lite kort på jakob och bobbe som larvade sig, se nedan
tisdag: yes lite allt möjligt idag då ingenting speciellt vad jag kommer ihåg nu hände men jag skriver mer om de sen.
onsdag: yes kyrkan garanterade våra platser till frankrike oc gransnäs. det ska verkligen bli KLOCKRENT, men i alla fall berättar mer om det sen..


HA DE BRA ! / tessaanringdahl

semla*dregel*

igår så åt jag och min kära familj upp en hel semlatårta nästan. Det är så otroligt gott, men vi kom fram till att de är ju ganska synd egentligen att de börjar med semlor så tidigt när fettis dagen är i slutet av februari. Men de är väll rätt bra för oss semla-älskare ändå.

i alla fall i bilden så håller vi på att skriva om en konstnär och jag är ju inne i min "spanska period" eller jag har ju vart de ett rätt bra tag nu så jag tog ju självklart Pablo Picasso. Vilken himla historia han har bakom sig. Jag är verkligen imponerad. När han föddes trodde barnmorskan att han var dödfödd alltså död när han föddes, därför ägnade sig bara barnmorskan sig åt mamman. Det var läkaren Don Salvador *elr ngt sånt* och farbrodern som räddade honom. Tänk om han hade dött? Då hade en världskonstnär inte funits nu liksom. Aja nu ska jag plugga vidare.

På onsdag blir det ungdoms gruppen igen, jag längtar verkligen. För då ska jag & olivia garantera våra platser till Frankrike och Gransnäs. Jag längtar riktigt mycket, jag har kommit fram till att den här sommaren ska bli den bästa någonsin. Vad har ni andra för planer?

ha debra, c ya ♥ and hate, / tessaanringdahl

trött som en korv!

Ja det är faktiskt sant, jag är trött som en korv från fredags kväll/natt jag hade verkligen jätte roligt. Artisterna var jätte duktiga jag och emelie fick lite ont i fötterna så vi gick och satt oss ibland haha. men i alla fall igår var det lördag och alla var säkert och festa och hade det jätte kul medans jag var hemma och myste med la familia. Det kändes bra, det är ju inte så ofta jag är hemma om man tänker efter.

I alla fall igår så snackade vi om frankrike och jag har nog inte nämnt de här men jag och olivia vill hänga med kyrkan till Frankrike och så pratade jag med mamma och hon bara "Prata med andreas!" jag gick då till Andreas och hann knappt berätta färdigt innan han sa " Vetu vad therese.." jag trodde han skulle skälla på mig eller ngt så jag bara "neh vad?" han bara " jag betalar den där resan åt dig, de är klart du ska åka, dom där pengarna är ingenting, det är ju så biligt!" Jag blev då jätte glad och kramade honom och hoppade sedan vidare till mamma och sa att Andreas skulle betala åt mig. Förstå att jag har världens bästa låtsas pappa? Det är så skönt att ha en låtsas pappa som tar oss som hans egna barn. Jag tycker inte om när de är orättvist och barnen får olika, de är faktiskt jävligt skönt att mamma träffade Andreas. Men självklart vill jag ju att mina föräldrar ska vara tillsammans, för de vill ju alla skilsmässobarn? Men jag är glad att mamma träffade just Andreas för han är riktigt bra! SÅ I SOMMAR BLIR DET FRANKRIKE FÖR MIN & OLIVIAS DEL! Fyfan vad kul det ska bli. Längtar verkligen jätte mycket.

Jag tänkte nu lägga in lite bilder från i fredags. Ha det bra alla!

♥ and hate, c ya / tessaanringdahl

borgsmo igår,<3

ja om ni läste mitt förra inlägg så läste ni nog att jag skulle till borgsmo och så blev det också. Ide slutade äntligen sin franska så vi tog snabbt bussen hem. Hemma (hos Ide) så åt vi tacos som Ides mamma lagat. Jag trodde sedan att hon slog mig så jag bara "IDE HON SLOG MIG!" haha för det kändes som det så, mahin & Ide började as garva och så kom mahin och kramade mig och bara "jag tycker om dig jag skulle aldrig slå dig". Det var rätt skumt men riktigt kul.

I alla fall sedan fixade vi oss och jag och Ide kämpade med min "korsett" haha jag lovar tubtoppen satt som korsett verkligen. Men det gick tillslut i alla fall vi tog bussen in till stan. Emelie hoppade på samma buss så åkte vi vidare och stannade i söder tull. Där hoppade vi av och gick runt lite Emelie fick "damp" på oss haha för vi gick fram och tillbaka hela tiden. Sedan tog vi i alla fall bussen till borgsmo.

När vi var framme i borgsmo så fick vi vänta på Olivia som körde fel ett antal gånger. Sedan gick vi in, hängde in våra kläder i den där garderoben och allting. Snacka om att de hade problem där. Men i alla fall sedan gick vi upp och umgicks och allting tills insläppet. Vi sprang fram till scenen och allt. sedan började det och SÖDER VAR BÄST!! Jag lovar han var klockrenast. Sara mettou var riktigt jävla duktig, ngn som har hennes låtar? skicka isåfall! Men i alla fall sedan så typ blev de pusskalas med Sami innan han skulle dra. Sedan typ var de slut och så drog vi. Jag skämde ut mig framför massa haha som vanligt typ. Sedan kom Ides pappa och hämtade oss och så åkte vi hem,

Hemma åt vi mat och allting som vanligt, sedan fixade vi oss jag såg klart Twilight och de SJUKT BRA FILM! sedan i alla fall så messade vi och snackade om massa sedan så somnade vi!<3

c ya / tessaanringdahl

förlåt!

förlåt så jätte jätte jätte mycket över att jag inte har skrivit något sen onsdags men de har vart så himla mycket. Sitter i skolan nu väntar på att Ide ska sluta sin .. franska haha. Sedan ska vi hem till henne och fixa oss och sedan blir det att åka till borgsmo och kolla på massa rappare, ngn som ska dit? Jag tänkte bara rabbla igenom lite vad som hänt under veckan så får vi se om ja skriver något mer om det sen.

onsdag: först blev det att åka till tandläkare, de visade sig att jag hade ett litet hål som jag skulle fixa på torsdagen. Sedan blev det att gå till skolan igen och där hade vi vanliga lektioner och allt var som vanligt sedan efter det åkte vi hem till olivia där vi lurade i alex och Ide massa saker, mer om det får jag berätta sen. Det var i alla fall jätte kul efter det så tog vi bussen till kyrkan där bestämde vi massa saker som jag&olivia ska med på mer om det skriver jag sen.. Sedan åkte jag hem med pappa och han fick ju självklart punka rätt läskigt haha. Men ja det var väll min dag!

torsdag: först vaknade jag orkade inte åka till bilden så jag stannade hemma och sen åkte jag till tandläkaren där jag lagade mitt hål jag hatar verkligen tandläkaren mest för hon var verkligen jätte dålig och jag fick jätte mycket tandvärk efter. Men i alla fall sedan åkte jag tillbaka till skolan och så åkte vi klockan ett till eber och där träffade vi sami och hans vänner sedan var det massa visningar och prova på. JAG SKA LÄTT TA EBER! Men iaf jag har inte haft några lektioner idag och ingen kan förstå hur lyxigt de känns!

fredag: yes äntligen nu iaf så sitter jag här har ingen spanska på fredagar så väntar på att ides franska ska sluta sen kanske de blir en snabbis på stan och ja sedan får de väll bli att fixa sig i lindö sedan blire rapp och grejer och mat och sedan hem igen för att ha de ännu roligare. dagen&natten kommer bli klockren!

ha det bra ! / tessaanringdahl

flumdag!

vaknade klockan 9 och så fixade vi oss och massa vi hade nämnligen sovmorgon till tio i 11. Vi fixade oss och åt sedan frukost sedan fick vi skynda oss med att borsta tänderna eftersom att bussen gick kvart över 10. Vi skyndade oss iväg till bussen och fick vänta där ett tag. Det regnade och det var jätte störande eftersom att minsta lilla fuktighet gör mitt hår till affrokrull. Det är inte kul någonstans så jag såg ut som en vinterkvinna med  min jacka och luva. Men iaf bussen kom och så satt ide och jag och sjöng helt omedvetet på bussen så en kille ba vänder sig om och kollar på oss så jag börja garva o ba IDE! hahaha, det var jätte kul!

Sedan var vi framme i skolan och allting var typ som vanligt, Olivia var lite seg på matten och Ide trodde att typ Sebbe fyllde år idag för att jag sa grattis på namnstan och de. Allting har alltså vart helt som vanligt. Men nu måste jag plugga eftersom att våra lärare är urdåliga på att planera in provn och läxor. ha det bra !

c ya / tessaanringdahl

sleepover!<3

skolan idag som vanligt, hände ju inget speciellt ide och jag var trötta som bara den sedan var det dags för oss att dra oss till stan. vi drog med oss Sebbe och Rasmus. På stan sprang vi runt över allt och sedan mötte vi Sara den sötnosen så var vi med henne sedan tog Sebbe, Sara och Rasmus bussen hem medans Ide och jag gick runt lite sedan sprang vi typ till bussen. Precis utanför bussen väntade Felicia den sötnosen på oss så vi satt oss i bussen sedan åkte vi till Karaten. På karaten fick jag ta kort med Felicias kamera. Bara för att jag är K.U.N.G! haha men i alla fall jag hoppas de blev några bra bilder.

Efter ides karate så åkte vi bussen in till stan igen där vi köpte godis för 80kr. Haha tjockisar. Men iaf sedan tog vi bussen hem efter ytterligare en sväng på stan. På bussen mötte vi Ides Mamma Mahin, *bara för att jag har lärt mig deras namn!* haha jag är fan bäst. Men iaf sedan när vi var hemma så var vi på Ides rum och larva oss och dansa som vanligt. Sedan skulle jag härma Ide med en karate spark på boxningshänggrejen och så prickade jag fel och fick jätte ont i foten så föll jag ihop och råkade mosa Ide haha. Sedan i alla fall så var det mat. Persiska kotlettet, jätte gott!! Sedan såg vi på Galan, jag och Ides föräldrar alltså, för ide satt bara med den där jävla datan! Men iaf sedan gick vi upp och så ringde jag Rasmus och sedan la vi på och Ide lyssnade på den där JÄVLA LÅTEN HELA TIDEN. De är tydligen våran låt nu, minnes låt liksom. Men den söööööööög, men hon fattade inte det. Men i alla fall sedan så skulle jag boxas lite med hennes boxningssäck och så råkade jag slå först ashårt på boxningssäcken och isället för att ta bort handen så råkade jag slå med andra handen på boxningssäcken så jag fick jätte ont. Sedan hände massa mer och sedan såg vi lite av en film och sen somnade vi.

UNDERBAR dag verkligen!<3

/ tessaanringdahl

pigg?... ingenstans!

jag vaknade för drygt en timma sedan då jag gick upp och åt frukost sedan var de dags för att äta semla.. efter att mia slog ihjäl min pappa halft hahaha, *rätt åt dig pappa!* men i alla fall det var jätte gott med semla jag hade tänkt att ta kort på semlan men var för ivrig med att hugga in så tyvärr, vi får se sen. i alla fall jag är fortfarande jätte förkyld men jag klarar mig väll. musklerna värker fortfarande men de går väll över snart... skola imorn då. helgen har gått jätte fort och jag hatar de men ja de är väll helg snart igen.

det som känns lite mer förbryllande är att de nationella proven börjar snart och jag gillar de absolut inte. jag är rädd för att inte klara det men endå så känns det som att jag kommer det. det värsta är vi ska ha nationella prov i no och de känns ju allt annat än bra. men ja jag får hänga med i skolan så funkar det nog.

jag har nog ingenting mer att skriva så vi får höras sen. ha det bra !

c ya / tessaanringdahl

borde ta de lugnt..

jag är ju då sjuk som jag vart rätt mycket nu sista tiden. hostan vägrar att lämna mig och jag har träningsvärk i hela kroppen. inget bra inget bra. imorse var det bara för mig att kliva upp ur sängen för jag hade lovat min lillebror att kolla på honom när han skulle rida. så upp och hoppa slänga i sig frukost och sedan bar det av till svärtinge där alexander rider.

när vi väl var framme så fick alexander och mia förbereda och allting det var verkligen svin kallt. som tur var red han bara i 30min han var jätte duktig och jag är faktiskt stolt över honom. bilder får ni se där nere. visst är han söt? (a)<3

i alla fall efter ridningen åkte vi förbi huset vi bodde i förut, fy... vilken förändring. det är i alla fall jätte fint sedan åkte vi och handla på city gross sedan åkte vi hem. hemma lagades de mat och panacotta. sedan åkte pappa och jag iväg och köpte 4pomelos som mia och jag ska svulla i oss ikväll. och de andra fick en marabou. iaf efter det blev det mat och efterrätt panacotta med vanilj smak och hallon i. Jätte gott! bild där nere.

jag har inte gjort så mycket annat idag är så förkyld att dagens planer ställdes in. jag orkar inte skriva något längre inlägg så jag avrundar nu genom att önska er en trevlig fortsatt helg ha det bra.

♥ and hate / tessaanringdahl

it's friday, thanx god!

jag har en sak att berätta, aso en rolig sak. Haha nu lät det som om det var en jätte stor hemlig, grotesk hemlighet eller så, men det är det inte! En morgon åkte jag in med min mamma till stan, och så brukar jag då vara hos min lillebror innan skolan början så han skulle äta frukost och jag har alltid vetat att han gilar att mixa med mat och allting men smörgås med ketshup låter faktiskt inte ett dugg gott. bild finns där nere..

men iaf idag vaknade jag upp klädde på mig fixade mig och allt möjligt sedan gick jag till alex för att sedan gå med honom till skolan, sen i skolan hade vi no en stund tills ide och jag hade tid hos SYV. Vi gick till syv och gjorde vårat gymnasieval, verkligen jätte pirrigt var det. Trotts ides jävla konstiga frågor så stod han iaf ut med oss. Jag valdra NS på eber och ide NV på Eber. det kändes bra, men det var jätte pirrigt och fjärilarna i magen var inte längre bara i magen utan hela kroppen. jag har gjort mitt val för livet nu! men iaf det gick bra, sedan hade vi rast och ja tänker inte ta upp vad som hände på rasten av olika anledningar..jag tänker inte skriva någonting om det för jag ser det inte riktigt som tillgängligt för andra. i alla fall.. jag vet inte riktigt vad ja ska säga mer om skolan men ja vi fortsätter vadsom hände sedan..

jo självklart så stannade vi kvar ett tag i skolan som vanligt och med ett tag menar jag 2timmar hahaha, (a) i alla fall först var vi med sebbe&rasse vi skulle egentligen med dom på stan men vi orkade inte så vi stannade kvar ännu längre i skolan och var med andreas. ide och andreas brottades och jag vet inte vad, en sak är säkert i alla fall jag kallar det inte brottning.. sedan blev jag så sugen på energidryck att vi gick till Netto och så köpte jag ju självklart en och så drack vi upp den och ide köpte sin cola som jag fortfarande har kvar i min väska. sedan så hade vi inget att göra så vi messade sebbe och frågade var de var, rasse hade redan åkt hem så vi tog spårvagnen in till stan. ide hade damp hela tiden och jag bjöd andreas på spårvagnen bara för att jag är så snäll. sedan var vi istan och ide är tjock så hon åt på donken. sedan drog andreas och så satt vi på donken sen gick vi omkring sebbe köpte cola som ide drack upp.. alltså ja de gamla vanliga.. sedan var de dags för ide och åka hem jag lämnade av henne på bussen och gick sedan hemmåt.

när jag började närma mig mitt gamla hem, och där min syster bor så var jag bara tvungen att gå och hälsa på. Rose öppnade dörren och hela hon sken upp. Sedan såg Reannah att det var jag, sedan berättade jag om min drama dag och ja de vanliga där också. jag hjälpte till att baka och sedan bestämde vi att vi ska ha en "sleep over" snart igen, frågan är bara när? men de fixar vi. i alla fall efter det gick jag hem sedan så hände väll inte så mycket mer..

♥ and hate, c ya!  / tessaanringdahl

torsdag...

dagen var rätt seg faktiskt, i alla fall i början. Jag har börjat bli jätte förkyld och hostar mestadels hela tiden. ja dagen var somsakt rätt seg. vi hade våra lektioner som vanligt och allting gick bra. sedan hade vi slöjd och jag tänker inte ta upp vad som hände eftersom att jag ser de som rätt barnsligt. jag tänker inte ta upp någonting av det så därför rullar vi vidare..

efter skolan och de så blir det ju alltid så att vi stannar kvar en stund i skolan för att dröja tiden tills bussen går. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. det hände inget speciellt jo juste..

Sitti våran matte och No lärare fyllde 40år idag så hon hade med sig sina två barn. på nolektionen blev det ju självklart kalabalik tack vare barnen och ingen kunde konsentrera sig på vad sitti gick igenom? kommer någon ens ihåg vad det handlade om? haha inte jag iaf.

hoppas alla har haft en bra dag, de har inte jag.. / tessaanringdahl

sommar, jag behöver sommar!

Hej alla underbara små/stora läsare.

Jag längtar något otroligt till sommaren. Gör ingen annan det? Tänk värme, slipper ha skor på sig, jacka och allt sånt där klumpigt. Och friheten att ba kunna sätta på sig ett långt linne/t-shirt och ba gå ut. Nästan allting är fint på sommaren oxå, alltså klädmässigt. Jag älskar att gå omkring i Ljura och stan på sommaren. De känns så himla underbart. Och sommarlovet måste ju va de bästa och friheten att man inte behöver tänka "ah imorn är det skola, måste lägga mig skapligt!" Nog för att jag somnar runt 10-11 varje kväll. Utan på helgerna då kan de bli en aaaaaning längre. Jag vill bara ha hit sommaren nu, precis nu. Kunna bli brun, naturlig och fin! Jag älskar sommaren, de är då ALLT händer. Det är då de flesta minnerna skapas och man verkligen känner att.. DE HÄR ÄR LYCKA! Även om det finns endel regniga och kalla dagar även på sommaren i sverige så känns de endå bättre av att "Det är sommar" aso jag kan inte släppa de jag vill ha sommaren nu!, kan inte tiden skynda på lite! Men först vill jag ha hit Mars, månaden alltså! För då fyller jag 16 och får äntligen öppna massa mer presenter, om jag nu får några. Men jag skulle nog hällre vilja ha en resa. Det skulle bli kanon.

Eftersom att jag har vart depp hela dagen idag så börjar ja äntligen bli på bra humör med tanken på att det bara är 4månader kvar tills sommarlov. Jag räknar tro mig. Jag önskar ba att jag hade massa pengar så jag kunde beställa en resa till typ Thailand, or whatever. Bara så att jag kommer ifrån kylan ett tag. Det är så fruktansvärt kallt och mörkt! Bjud mig på en resa till Thailand så blir jag på bättre humör, typ året om! Men iaf nu ska jag fortsätta att smsa med mina underbara vänner och sötnosar. Jag älskar dom!

Kolla här vilka härliga bilder, kände mig bara tvungen att sukta er oxå. Kolla så bruna vi alla var!

skäms tessaanringdahl..skäms!

Hej bloggen!
Idag hade vi massvis med lektioner som vanligt, men på onsdagar måste jag säga att vi har ovanligt många! Vi började med idrott, innebandy. Det gick väll okej, jag var depp hela tiden. Något enstaka smile tittade fram i smyg ibland, anledningen till att jag är depp har jag faktiskt inte lust att ta upp här. Det håller jag nog för mig själv och mina närmaste. Jag har inte haft de så bra är det enda jag kan säga.. Men iaf folk är som dom är.. synd det! Men jag ska inte sitta här och snacka skit om någon för det är bara något otroligt töntigt och barnsligt så jag släpper något roligt istället. Men vad?! Jo faktum är det att jag har fått två låtar i huvet och har i stort sätt gått och nynnat & sjungt på dom hela dagen.. Inte bra allt eftersom att ide kommer o reta mig resten av livet.

I matsalen idag blev de lite kaos då vi pratade om det här med att jag hade fått de här låtarna ihuvet ide fick då skrattatack och sa "Tessan har lämnat sitt hiphop & RnB liv" jag blev då lite ilsken och tog hennes mjölk och kastade det över hennes mat och hennes hand. Haha det enda ja kan säga är att 4världskriget var nära på att bryta ut på ljuraskolan. Det var riktigt kul iaf. Jag har i stort sätt vart depp hela dagen. Men det har också funnits tillfällen jag har haft det riktigt bra... vilka vill jag inte säga, vem vet de kanske kmr fram sen ngn dag?(a) Ingen fattar, o ingen ska fatta haha. För de är bara jag som vet! *och nej johan&johannes INGET SNUSKIGT!* Men iaf jag har inte så mycket att berätta om idag bara det att jag har läst runt lite på några bloggar. Gick in i Kissies blogg. Hon är duktig på att blogga men jag gillar inte hur hon betér sig och är. Hon står tex och strular med en kille samtidigt som hon pratar med sin vän i telefonen + att hon har en kille vid de tillfället hon är otrogen. Ja, jag tycker i alla fall att det var riktigt omoget och något otroligt barnsligt och orespektabelt. Man gör bara inte så! Jag hittade också en annan väldigt bra blogg tycker jag, en negativ blogg! Det står ingenting possitivt i den. Fast från min sida så tycker jag att den är väldigt possitiv eftersom att han skrvier skit om folk som inte jag tycker om. Jag säger ba KÖR HÅRT! haha. BlondinBella & Kissie hater!! <333 Kärlek till de killarna som håller på med det. Haha. Men i alla fall borde börja avrunda nu innen jag babblar iväg allderless för mycket.

Ha det bra ! c ya / tessaanringdahl.
 
Coldplay - Talk


Killers - Human

Jag lyssnar inte på sån här musik egentligen men lyssnade på radion imorse och då spelades de här!

SYV snack!

Hej underbara läsare!
Idag, hm vad hände idag? Jo vi först hade massa snack och sånt i skolan och de. Sen var de lektioner och allting precis som vanligt skolan var rätt seg idag. Det var inte ett dugg skönt. Jag har ingenting riktigt och säga.

Bara det att jag och ide gick och snackade med SYV idag om det här med gymnasiet. Vad det är för skildnad på NS och NV. Skildnaden är ju de att NV är det mycket mer matte och No och de gäller då att man tycker om det. Ns är allt i ett liksom. Matte, No, So, Svenska och hela kittet. Ungefär lika mycket. Men jag har blivit säker nu NS på Eber blir det bästa för mig. Och i 2an Antingen NS SP och antagligen om det innehåller bra skaer så tar jag NS mixad i 1an dårå. VI får se hur det blir jag ska snacka med SYV om det för han skulle ringa sin kolega. Och jag och ide bokade tid för mig, ide och Olivia till Fredag att vi skulle göra vårat gymnasieval. Jag kan inte förstå att det blir som vårat val för livet! Det känns helt omöjligt. Jag har gjort många val i livet. Enkla, svåra, stora, små, fel och rätt men de här valet handlar om min framtid. Alltså bara min framtid ingen annans och de är det som är så overkligt att om jag väljer en linje nu så ska jag alltså utbilda mig till det och jumer jag tänker på det destomer nervös blir jag.

efter skolan blev det att vänta med sara på calle hennes boi och sedan på sofia sedan var jag kvar en stund till tills alex drog med bussen och sedan blev det dax att dra sig hemmot. Och så ringde jag självklart Andreas för att tigga skjuts så han kom och hämtade mig så fick jag åka bil hem. Skönt!

c ya / tessaanringdahl

från samhäll till NS!

Hej bloggen!
Ja som ni märker så kommer det här inlägget att handla mycket om gymnasievalet som snart ska utföras. Har till 15 februari på mig att välja. Det är jätte pirrigt i magen, nästan så att jag sprängs. Men jag tror att jag har valt nu. Från samhäll språk på De Geer till Natur & samhäll på Eber. Vad tycker ni?

Idag: Ja i morse så åkte jag då bussen igen och självklart är det den där "jättebra" buss chafören som kör. Så iaf jag står och väntar på min busshållplats när bussen istället kommer från andra hållet & så öppnar han fönstret och ba "hej! ska ni till stan? jag råkade köra fel håll så ni får gå på här!" aso ja var nära på o välta bussen av ilska. jag tycker verkligen inte om den där busschafören. Men iaf jag var inte i skolan förens 10 i 8. Så iaf snackade jag massa med Johan och så. Det kändes väll bra gubben? :) iaf sen hade vi lektioner och hela kittet. Jag & Erna äger på spanska, (HAHA!?) Innan maten hade vi svenska och jag fick köra världens bästa historia någonsin *se nedan*I alla fall sedan var de dags för mat och ide springer till matsalen som vanligt. Efter maten hade vi bara en lektion och sedan fick vi stanna. Men pluggisar som vi är så stannade vi kvar och pratade. Sen åkte då jag hem med andreas.

De tre myggorna!
Det var tre myggor som slog vad om vem som kunde suga mest blod så den första myggan flyger iväg och kommer tillbaka och har en bloddroppe i munnen och säger. "Ser ni familjen där borta?" myggorna svarar "ja" och myggan svarar "Jag sug blod ur varenda än" Sedan flyger den andra iväg och kommer tilbaka och har hela munnen full av blod och säger "ser ni skolan där borta?" och de andra svarar "ja" och myggan säger då "jag sög blod ur hela skolan!" så den tredje flyger iväg och kommer tillbaka och har hela ansiktet fullt av blod och säger "ser ni betongväggen där borta?" de andra svarar "Ja" och myggan svarar då "Det gjorde inte jag."

Det finns ingen roligare historia, jag lovar. Jag har i alla fall aldrig hört någon roligare.

NS på Eber!
JA, vad hade alla tänkt att ta för gymnasium och linje nu då? Jag har hela tiden velat gå Samhäll Språk på De Geer. Men jag har ångrat mig helt. Ingen som jag känner ska gå De Geer och jag är inte den personen som lämnar mina kompisar riktigt så jag började tänka om. Jag hade aldrig riktigt öppnat breven från Eber och ja, fråga mig inte varför? Jag ville jätte gärna gå på Eber innan men de har inte Samhäll där så där gick den drömmen upp i rök. Men iaf jag började tänka om och öppnade breven från Eber och hann bara läsa "Varför gå på Eber?" och då slog de mig tanken "Ja, varför inte? Jag kan ju likabra ta NS istället för Samhäll. I NS får jag ju liksom allt!" Så jag ändrade mig och messade de självklart till Ide och hon blev Hyper som vanligt. Det kändes jätte skönt att slippa känna och tänka " Vi får inte lämna varandra sen!" men sen har vi ju då problemet att Ide och Olivia kanske ska ta NV istället för NS. NV = Naturvetenskap (typ bara No och Matte) NS = ( Natur och Samhäll). Jag hade tänk att i NS får man ju välja inriktning i 2an och då kan jag ju likabra ta NS mixad alltså så att jag har mer SP = Samhäll. Jaha nu är jag jätte nyfiken och undrar vad alla ska välja/har valt eller helt enkelt går i? (a) lämna gärna en kommentar.

c ya ! / tessaanringdahl

tips, 30 stilhemligheter som lyfter din look!

Hej bloggen!

Jag läste lite i en tidning jag köpt där de pratade om lite olika saker så ja tänkte skriva ner lite utav mina egna åsikter och så. Jag följer inte alla de här "stilhemligheterna" själv utan ja gör min egna stil och så men de kan ju alltid va kul med lite ändringar och sånt. Hoppas ni tycker om de!

1. Våga vägra trender
Har du insett att korvskinnsbodyn inte är din grej och att stuprören sitter så hårt runt dina vader att du på allvar funderar på att klippa upp dom. Bra, redan där har du kommit in i rätt riktning. Utgå från din kroppsform och din egen smak. Älskar du bootcut? Då ska du bära sådana jeans även om någon modeexpert hävdar att stuprör är hetare. Det häller att följa vad du själv tycker och tänker. Vad ser du i spegeln på morgonen innan skolan/jobbet, eller på kvällen innan det är dags för avgång till patyt? Det gäller att du själv trivs i det du har på dig det är då du själv känner dig som snyggast.

2. Fixa frisyren
Går du ständigt till frisören för att få en ny frisyr? Nyckeln till ett friskt och välmående hår är att underhålla den frisyr du har istället för att ständigt utsätta håret för nya prövningar. be din frisör om råd när det handlar om att fräscha upp din befintliga frisyr om det är förändring du är ute efter. Eller varför itne testa att klippa lite själv? Jag har klippt mitt hår nu de senaste gångerna och det är inte svårt alls det är bara att känna efter hur du vill göra.

3. Shoppinghumör
Det handlar inte bara om att vara rustad med rätt skor, kläder som är lätta att dra av och en flaska vatten när du ska ut och shoppa. Vilket humör du är på när du ger dig ut kan göra stor skildnad! Om du känner dig deppig kan din negativa attityd få dig att impulsshoppa plagg och accessoarer som du tror ska få dig att må bättre men bara gräver ett djupare hål i plånboken. Försök gå ut med en kompis som brukar ha en positiv effekt på ditt humör!

4. Små under gör skilnad
Oftast tänker du inte på det men rätt bh kan göra ett hästjobb under din överdel. Med en perfekt bh kan du få större bröst, skapa intrycket av en mer slimmad kropp, framhäva midjan eller få en snyggare siluett. Att leta efter rätt modell länar sig verkligen, med andra ord.

5. Obligatorisk baksidecheck
innan du lämnar hemmet kollar du dig ofta en sista gång i spegeln. Inget smink som kladdar? Sitter tröjan rätt och hur ligger egentligen håret? Efter kontrollen drar du ivägoch märket inte att du satt dig på ett marmeladlock som nu sitter fast på jeansen! Så checka ALLTID ryggen också!

6. Acceptera dig själv
Du har hört det förr men genom att acceptera och resepekera dig själv och ditt utseende bidrar du till att din självkänsla ökar. Träna på att tycka om dig själv. Ta åt dig av komplimanger! Och med en bra självkänsla kommer du att uppfattas som en krismatisk och härligm person, dessutom kommer du bli mindre rädd för att göra modemissar och få lättare att hitta en stil du verkligen trivs med!

7. Investera smart
Vissa accessoarer och plagg är värda att lägga lite extra på. Klockan är ett exempel, den svatya kavajen är ett annat. En klocka bär du daglige så har du lite extra pengar över så kan de vara klockt att investera i ett klassiskt ur. Bättre det än ytterligare ett trendplagg, kanske? Och precis som designerväskor behåller de sitt värde och kan säljas på ebay, tradera, hitta.se eller motsvarande om du skulle tröttna.

8. Kvalitet eller kvantitet?
Att köpa på sig massor av toppar som efter 3 omgångar i maskinen ser ut som de du hade som tioåring är kanske ekonomiskt för stunden, med på sikt? NMär det kommet till basplagg så som linnen, t-shirts och toppar kan det vara värt lite extra pengar för att få ett plagg som håller ett tag. Sedan är det bara nöten med fläckar som kvarstår, den är svårare!

9. Håll måttet
Hållningen är A och O. Stå rak och sänk axlarna. Om du är ovan att röra dig med en rak och bra hållning så kan det ta ett tag innan du vänjer dig, det kan vara jättejobbigt i början. Men de positiva effekterna på din muskulatur såval som på ditt useende är enorma!

10. Planera mera
Om du kvällen innan bestämmer och lägger fram din outfit för morgondagen ska detta få dig att känna dig mer avslappnad och självsäker dagen då kläderna ska bäras. Och du kanske även har märkt att om klädvalet redan är bestämt får du mer tid över till att duscha, sminka dig eller snooza?

11. Den gamla goda balansregeln
Är du extra nöjd med dina ben? Då är det klart du ska flasha dom för din omgivning! När du satsar på att visa mycket hud nedtill kan en bra regel vara att köra lite mer påklätt på överkroppen och vice versa. Djup urringning lp,nomerat med kort kort kjol är kankse inte den ultimata outfiten, då passar ett bar jeans bättre. Och minishortsen är en oversizad tunika fantastiskt snyggt!

12. Uppsatt eller utsläppt?
Har du en klänning med en utmärkande urringning eller kanske något väldigt speciellt ifråga om färger eller mönster? Tunga, snygga smycken? Då är uppsatt hår en bra idé - dels framhäver du de snygga attributen i din look, dels blir harmonin i densamma bättre utan en massa hår som drar blickarna till sig.

14. Blanda och rör om
Är du trött på att alltid ha den där toppen tillsammans med just de där jeansen? Eller undrar du varför du köpte de dyra pumpsen som du bara använder till två olika klänningar? Genom att mixa saker som vanligtvis inte gifter sig i din garderob har du plötsligt en massa nya outfits!

15. Agera isentimentalt
En bra regel: Har du inte använt ett plagg på två år så kommer du förmodligen inte att sakna det om det får tillbringa några svala vintrar nere i en kartong i källaren. Dina kvarvarande kläder kommer må mycket bättre av lite plats än vad de gör ihopträngda bland plagg du redan haft sedan tidiga 2000 talet.

16. "Det är lugnt"
Kroppspråket talar ibland allra tydligast, När du är obekväm får nerverna dig att pressa armarna mot sidorna. Genom att lämna lite luft under dina armar ser du automatiskt snäppet coolare ut. Ett annan smart gammalt trick när du minglar runt på någon fest eller är på krogen: se avslappnad ut genom att hålla ditt glas på en soft nivå, inte högre än i midjehöjd är en bra tumregel.

17. Fokusera på nacken
Din hals, nacke och dina axlar är väldigt heta partier. Bär du tubtopp eller halterneck kan du därför skippa halsbandet och låta nyckelbenen och skuldror göra accessoarernas jobb.

18. Smycka dig rätt
Ta fram din bäsya sida med rätt smycken. Är du liten för du helt rätt i att välja fina och delikata smycken. Vill du att de synas bättre? Släng på lite mer! Om du är lite större är det snyggt att gå upp några storlekar på halsband, armband och örhängen.

19. Matcha med måtta
Att köra ett par bruna stövlar och matcha väskan i samma bruna nyans och material ger din outfit en röd eller i det här fallet, brun tråd. Lika snyggt är det dock att bryta färgskalan och slänga upp något lila eller kanske vinrött på axeln.

20. Halt är inte hett
Det är en sak att känan sig het i tiocentimeters klackar när du lämnar hemmet peppad för en helkväll på stan. Det är en helt annan då man framåt småtimmarna stapplar hem från busshållplatsen iskor som under kvällen förvandlas till små tortyr kammare av remmar och strass. På lovethosesshoes.com kan du köpa ihopfällbara ballerinaskor som snart blir ditt nattliga favoritsällskap. Hundratals modeller på castings och lika många modeskribenter på fashionweek kan knappast ha fel: Det är med dessa smidiga ballerina skor i väskan som de överlever sin högklackade vardag!

21. Fixa formen
Är du nybörjare då det kommet till att plocka dina ögonbryn eller har du för (o)vana att bli lite galen med en pincett i handen? Att besöka en salong och ett professionellt brynplock kan då vara en god och inte alltför dyr idé. När bågen väl är fixad är det enklare för dig att fortsätta underhålla formen. Och kom ihåg: Plocka hellre inte alls än för mycket om du vill vara trändig.

22. Tråkigt måste
Det spelar ingen roll hur dyra pumpsen du nyss köpt är du kommer behöva klacka om dem. Egentligen gör du bäst i att åtgälda klackarna så snart som möjligt annar har du kanske snart ytterligare ett par nya skor vars sula är totalt nedsliten. Allt på grund av att du hela tiden tänkte "Jag måste verkligen klacka om skorna snart."

23. Inspireras
Dagens största insåirationskällor är tveklöst våra it-kändisar i tät konkurrensen med en uppsjö av ambitlösa modebloggare. Catwalkmodellerna har på grund av detta, lite oförtjänt hamnat i skymundan. Besök style.com, handbag.com eller 30daysoffashionandbeauty.co.uk för att inspireras av säsongens modevisningar.

24. Våga fråga
Det är okej att inte veta allt när det kommet till mode och trender. Är du osäker och vill ha tips när det kommer till klädsel på ett specifikt event? På allaboutyou.com kan du få tips från diverse experter.

25. Klassiskt och elegant
Det finns få smycken som ger dig en så klassisk look som pärlor. Oavsett om det rör sig om halsband, armband eller örhängen så år smycket dig att se lite extra elegant ut. Om du köper pärlimitation, undvik de allra vitaste nyansen för ett mer äkta utseende.

26. Pimpa dina kläder
Med paljetter gör du enkelt din jeansjacka både snyggare och trendigare. Med några blaffiga guldknappar trenduppdaterar du kappan och på samma enkla sätt blir dina vanliga, raka jeans super coola efter en omgång med lite sandpapper.

27. Vinteranpassad väska
Känner du igen följande scenario? Du ska lägga upp väskan på axeln på gurnd av jackans tjocka tyg glidder ner? Eller, väskan sitter princip fast under armen då remmarna är lite för tajta för rockens tjocka material? Lösningen är att bära väskan i armvecket eller helt enkelt kaffa en modell med större handtag eller kanske något att hänga över axeln?

28. Lite hobbypsykologi
Innan du äntrar ett rum fullt med folk, ta ett djupt andetag och sträck på dig. Scanna rummet och om du ser någon som du känner igen, gå åt vänster. Undersökningar har faktiskt bevisat att folk hellre tar kontakt med dig om du väljer det hållet.

29. Tillsätt en stark färg
En stilren outfit i den svart-vit-grå färgskalan är oftast en hit. Vill du dock hotta till det hela en aning så är det bara att lägga till ett orange armband, ett  kornblått skärp eller en knallröd väska.

30. Låna av en vän
Har du helt enkelt tröttnat på dina egna kläder och vill ha något nytt. Hur gör du då? Pengarna är slut eller affärerna är stängda? I sista sekund kan du ju självklart låna något utav din vän. Föreslå/uppmuntra din vän att låna något från din garderob. Det är alltid kul med lite nytt!

Hoppas ni tycker om något av tipsen jag har skrivit ned, lämna gärna en kommentar!

♥ and hate, c ya ! / tessaanringdahl

klicka på bilderna för förstoring, jag&ide bytte kläder efter halva kvällen!

magvärken lämnar mig inte ifred!

Hej Bloggen!

Jag är fortfarande sjuk och har vart de sen i fredags, jag vet inte riktigt vad för slags "sjukdom" jag har åkt på. Kanske lite känslor blandat med mensvärk? Nej jag vet faktiskt inte. Jag ska i alla fall försöka att sluta upp med att ta åt mig allt skit som händer runt om mig. För oftast så är det faktiskt inte mitt fel. Idag mår jag väll lite bättre än igår i alla fall så det blir att gå till skolan imorn. Jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår också.

Igår;
Efter att ha legat hela dagen framför tv:n och fixat massa här på bloggen så släpade jag iväg mig till Hageby. Där köpte jag och mamma Kebab. Jag fick ju självklart bestämma vart kebaben skulle handlas eftersom att jag är mest kräsen i familjen efter min lillesyster Isabella. Så istället för att åka till det stället vi åkte till förra gången där de inte alls såg fräscht ut så åkte vi till Hageby Grillen. Jag lovar att bättre kebab kan ni inte hitta. Till Isabella och Oskar köpte vi Happy Meal.

När vi sedan kom hem så blev det att äta direkt för att inte maten skulle bli kall. Det kändes ovant att Oskar var uppe samtidigt som oss och åt med oss i vardagsrummet, vi visste inte om han skulle klara av de helt eftersom att han är rätt sprallig av sig. Men vi åt vår mat och de gick hur bra som helst. Sedan var de dags för "bedtime" för Oskar då han blev rätt trött. Men han hade ganska svårt att sova han vaknade flera gånger och vi märkte att något var fel, han hade alltså blivit sjukare. Mamma ringde sjukhuset men de bad oss ringa imorgon igen. (idag alltså) Självklart såg vi körslaget och stackars Nanne åkte ut. Jag tyckte att hon i singing bee skulle åka ut eftersom att de inte gjorde sin låt något bra + att den var så kort. Men men, huvudsaken är att Erik är kvar! 

 Idag;
Idag vaknade jag av att familjen skrek på mig som vanligt att det var frukost, de är så jag brukar vakna på helgerna när jag är hos mamma. Ibland kan man tro att de brinner så högt de skriker. Menmen upp och hoppa blev de runt 9.00 och det gulligaste som finns är när Oskar säger mitt namn, han säger dock (Tete) men de spelar ingen roll. Men direkt när jag satt mig vid matbordet så skrek han "TETE!" Och då vaknade jag genast till. Efter frukosten ringde mamma sjukhuset igen eftersom att Oskar kräktes i morse. De fick då en tid att de skulle åka upp kl 11.00, så just nu är dom där och pratar. Medans jag ser på någon dokumentär och lyssnar på musik. Jag måste bara dela med mig av en låt jag blivit stört kär i. Den är så sjukt skön att somna till. Vad tycker ni om den? Lämna gärna en kommentar.




Ha det bra, ♥ and hate, c ya ! / tessaanringdahl

igår & idag.

Hej bloggen
tänkte skriva lite om idag och det jag gjorde igår..

igår: yes efter att ha känt att jag inte mått något vidare bra i skolan gick ja då hem till min älskade pappa, men ingen va hemma. men jag tog de lugnt och sedan kom andreas och hämtade mig så vi åkte till opel och fixade lite saker till bilen sen blev de att åka hem. När jag väl var hemma låg jag mestadels i soffan och såg på tv, sedan ringde rasmus och vi pratade och lite sånt sedan så såg jag lite mer på tv tills Hannes ringde, haha det var jätte kul att snacka med honom. Han skulle till doktorn för att han hade ont i sin handled och så ramlade han nästan på vägen dit och jag trodde jag skulle garva på mig för han ba i telefonen " o herre gud" o massa aso det var jätte kul verkligen. Sedan iaf så skulle han in till doktorn så vi la på och sedan ringde han igen och så snackade vi ännu mer och sedan bröts de så han ringde upp igen och så fortsatte vi. Han sa att jag hade blivit jätte duktig på att prata normalt så att han förstod haha.

sedan när vi hade lagt på blev det att sätta på 4an för då började nämnligen Let's Dance. Hoppas ingen missade? Jag tycker verkligen inte om blondinbella så jag satt hela tiden och hoppades på att hon skulle göra fel eller något. Men iaf vi får se nästa gång om hon går vidare elr inte, jag hoppas däremot att hon åker ut. Men iaf vi åt godis och hade de mysigt framför tv:n tills jag fick något otroligt ont i magen och gick och la mig.

idag: ja jag vaknade åt frukost och massa sånt. sedan fick ja lite utskällningar och massa sånt. men också beröm vilket kändes skönare. men sedan har jag inte gjort så mycket mer har ätit lite lunch och så men jag har fortfarande jätte ont i magen och mina händer är iskalla vilket inte är så värst skönt. nu sitter jag och lyssnar och pratar med vänner. ska se vad som händer sen. ha det bra!

♥ and hate. c ya ! / tessaanringdahl

skärpning på gång....

Hej bloggen!
Yes de är skärpning på gång hos therese ringdahl, jag ska sluta säga "fan" i varje mening och allt sånt. jag har fått endel utskällningar för de nu för att endel har läst min blogg. de är jätte kul att de har tagit sig tid att läsa min blogg men att de inte gillar de ja skriver och mina ordval är väll en annan sak så nu blir det skärpning. Jag ska också utnyttja min svenska helt och hållet nu, jag har ju trotts allt MVG.

jag hoppas ni blir nöjda nu och kanske i alla fall kan vara stolt över mig och de jag skriver. Det skulle vara kul någon gång att få en liten uppskattning för att ja skriver ner mina minnen och min ilska istället för att ta ut de på någon annan.

ha det bra ! / tessaanringdahl

just feelings.

ja kan fan inte hjälpa de, när ja ser dig blir ja fan rädd.. ja vill fan kunna krama dig och snacka som en vän men de går inte, inte i verkligheten ja skäms för mkt.. ibland undrar ja vf ja gjorde som ja gjorde, var de ba för ja hade lust o ville hitta på ngt annat på just den dagen.. aso? seriöst, ibland är ja dum i huvet, elr rätt ofta. men vi båda måste förstå att de är slut o vi måste gå vidare.. okej? jag önska ba att du hade kommit te mig i morse och kramat mig för i morse kändes de som när de va vi.. o de hatar ja! jag vill inte. men skitsamma de är över de är borta, o de ska bort ur mitt huve.. FÖRALLTID! för jag vill inte längre, ja vill faktiskt inte. de gör ont inom mig o få höra allting, o känna allt o aso nej fan ush, bajs i de. de blir inte vi igen, ja kan inte fortsätta såra folk på de sättet ja gör, de är inte på meningen och de har de aldrig vart, jag kan ba inte rå för hur de blir o att ja är så jävla osäker på mig själv. men de är lugnt, du får gå vidare nu förlåt, ja förstår att de kanske inte är så lätt men aso ibaldn vill ja att du ska gå vidare o att du ska träffa ngn som är så mkt bättre än mig för tro mig de finns sjukt många personer som du förtjänar. men de finns ingen som förtjänar dig för du är underbar helt klart, du respekterade mig som fan ingen annan de ska du komma ihåg! jag dissade inte dig för att ja kände för de, jag dissade inte dig för någon annan, du är bara för perfekt för mig kom ihåg de! du får de mkt bättre utan mig. du är en av de bästa kom ihåg de okej?! du kmr alltid ha en plats inom mig!

ska följa min systers regler " u can look, but u can't touch"

<3

♥ and hate, c ya ! / tessaanringdahl

sjuuuuuuuuuuuk

hej!
iaf vaknade idag försov mig men iaf sen åkte ja buss o ja hatar verkligen buss chafören idag, haha aso cp elr ngt? han typ hade ngnting som pep hela tiden o ja hade lust o kasta ngt i huvudet på honom sen iaf skulle ja gå av bussen o så råka han ha sönder spaken så ja kom inte ut. sjuk fan så ja fick gå ut där bak. sen iaf så skulle jag gå till skolan o ja frös ihjäl sen iaf va ja i skolan o sen började vi o så hade vi typ no sen gck ja hem efter en stund för att ja inte mår bra alls.

sometimes i miss ya, men ja följer min systers regel "u can look, but u can't touch" <3

c ya / tessaanringdahl

skridskoor, stan &hageby!<3

Hejsan!
yes idag blev de så att ja sov ju då över hos pappa och så vaknar ja mitt i natten av att min bror skricker på mia så de blev ba för mig o ta upp honom och gå in med honom till mia&pappa. så sen gick ja o la mig igen och somna om, så sen vakna ja av att alex väkte mig sedan så gick ja upp o fick brottom som fan hade ba en halvtimme på mig o fixa matsäck o allt. iaf så ja jallade som fan, sen iaf så gick ja o mötte alex&jacke o ja släpade väskan efter mig så tung va den. haha, så iaf sen gick vi te skolan.

gunilla&marie (mina mentorer) snacka som fan i typ en timma o grejer, o vi har nytt schema igen o allt. o så iaf sen ide, jag, olivia och rasse är så lata att vi tog bussen till söder tull sen väntade vi med klassen på bussen till himelstalund. så iaf så kom bussen o vår klass aso på bussen vi skriker som om vi aldrig åkt buss förut. men iaf sen va vi framme..

vi fick först sitta o kolla på prolympia som åkte sen var de vår tid dårå, så åkte typ massa först ja satt då med massa och sen typ snackade jag&robban med gunilla&marie om lite hemligheter hahha. sen iaf så bestämmde sig jag&robban för o åka skridskor dårå, så ut på banan var robban hahaha och ja jag vet inte om ja ska kalla honom rangelkungen elr shakethatasskungen? hahha han skaka o liksom aso ja vet inte vad han höll på med. jag var dårå lite säkrare. men inte lika säker som rasmus så han fick typ åka lite med mig hahaha, iaf sen gick vi ut o åkte o de sen in o sen ut aso vi var överallt sen iaf åt ja min pomelo. hahahaha, ja har fucking inte ätit ngt på hela dagen iaf sen tog ja & klassen bussen tbx, sen iaf så stod ides&min buss precis framför så vi kalla som fan o vi höll på som idioter, o ja ramla nästan i bussen haahahaha o min påse gick sönder o sen slog ja huvet i den där grejen i taket fyfan vad vi garvade.

iaf sen efter de gick vi hem te mig o ide &min bror aso kära or what?! hahahah, sen iaf så tog vi bussen tbx till stan där vi låste in våra saker, sen diskuterade vi o allting o de va skitkul hahaaha, O DE FINNS SAKER VI ABSOLUT INTE KAN FÖRSTÅ?!?!??!?! haha, men iaf de fixar sig, hahha. sen iaf messa vi typ massa så elisabeth, andreas, rasmus, adam, och alex kom hahaha. så va vi en stund o gick omkring o allt,  o tim ringde ja haha så söt. sen iaf åkte ja hem för ja skulle te mormor o träffa släkten, o mormor fyller då år . grattis mormor!

iaf jag åkte hem o hemma typ snackade vi o massa o allting, sen typ åkte vi hem te mormor o vendela o de va redan där så ja skvallrade om endel saker för vendela hahaha, o hon trodde mig inte typ. men aso ah, sen sa ja lite grejer o sen lyssna vi på min músik, bästa elr hur vendela? sen ringde hannes o så snacka ja med honom typ as länge haaha, de va sjuuuukt kul sen typ gjorde vi massa o sen iaf så åkte ja hem.

sen hemma snacka ja med massa o allt, o så missade ja estebans samtal de va icke bra. men iaf sen typ senare gick ja o la mig..

c ya ! / tessaanringdahl

ruuuuligt

Hej bloggen!
tänktesova snart menidag har ja inte gjort mkto imorn är deskolan, o ja jag har ju snackat massa i telefon med esteban och jordan, deva kul som fan. hihi sen saknarja ide mest df måsteja släppa en bild på henne.juste esteban ska träna imorn när vi skaåka skridskorså vi kanske ses. :) <3

känslolösa jävlar!

tänk att de alltid ska finnas idioter som bara vill förstöra, om man tänker efter finns de jävligt många sånna, de är som man säger "världen är full av idioter" och till er önskar ja de värsta, men egentligen de bästa bara för att ni någongång ska kunna växa upp och finna ngt inom er.. ngnting som kanske kan på värka oss andra på ett bra sätt ist för dåligt. hur skulle de va? skulle inte de va mkt bättre om alla mådde bra, utan att ni gjorde ngt bra ist. ist för att ni ska gå runt o få andra att må dåligt bara för att de känns bättre för er själva kan ni väll skada er själva ist för o skada oss andra elr vf inte finna de rätta inom dig och göra något bra för alla, så att alla mår bra. jamenar vi bor på samma jord, de som drabbar mig kmr islutändan att drabba dig vilket fall som helst. och folk som säger "jag bryr mig inte" hah, jasvär alla bryr sig. de finns inte en jäval som kan va så känslokall, om den inte har något fel i hjärnan. känslorkalla idioter behövs inte heller. jamenar alla behöver käsnlor, alla känner känslor, alla vill känna känslor, och de kommer alltid att vara så ingen jäveö kmr aldrig någonsin komma ifrån de, de spelar ingen roll vad de är för känslor bra elr dåliga de kmr alltid att finnas där. de är bara så. jag är också trött på alla som alltid ska få omkull personer, jag är en jävligt svag person och istortsätt alla kan få omkull mig med bara något ord, ja är så jävla känslig så det är sjukt. om en person säger "din jävla hora till mig" elr ngt liknande, jag anske skrattar och ler på utsidan men insidan gör de ont som in i helvetet. och skrattet är ingen lycka utan ett patetiskt garv åt just dig som säger de! , de är precis vad de är. tänk den dagen då ja inte orkar ställa mig upp igen, jasvär ja kmr önska de värsta till den personen som fått omkull mig då och alla andra personer som alltid ska förstöra för alla andra då också, och de kmr jag göra till sista andetaget. och folk som säger "hora, fitta, bög, ful, äcklig" och allt vad man kallar varandra, bara på "skoj" aso vad äre som är roligt i det hela? visst om den andra personen är med påt typ, "haha fan käften merej din hora" aso okej? de accepterar jag, men när folk börjar kalla än de utan andledning och sen när man ställer den personen mot väggen och den börjar snacka bullshit om att de va på "skoj" och "jag mena de inte" och "jag trodde du va medpåt" de är ju bara SKIT! seriöst, ja ser bara skit i det där.

de värsta för mig är att jag har en vän, underbar som fan. men ibland kan min vän ändras till någon helt annan, bara för den har umgåts med en annan person, annars kan vi alltid snacka om allting, skapa minnen och ha det hur kul som helst men sen när den där andra personen kommer in i bilden då blir de helt annat, då äre typ"when i'm gone" de är sant, jagvet jag kanske överdriver men jag gör faktiskt inte de nu. min vän är helt underbar och jag skulle göra vad som helst för att kunna umgås med min vän utan att den här personen kunde lägga sig i en enda gång.

jag hatar verkligen sånna människor och tål absolut ingenting med dom, och aso de värsta är att jag blir drabbade av sånna här människor istort sätt hela tiden, var jag än går, vart jag än är och allting sånt. spelar ingen roll personerna älskar att förstöra för mig .. men de finns en mening folk borde börja tänka på och de är..

"behandla folk så som du själv vill bli behandlad."

och ja ni vet vilka ni är, ni behöver absolut inte ta åt er, deär inte riktat mot er. jag älskar er och jag är så otroligt tacksam över all hjälp ni gett mig. jag älskar er obeskrivligt mkt!<3

♥ and hate, c ya ! / tessaanringdahl

favoriterna ringde!(a)<3

Hej bloggen!

Mina favorit killar ringde ju då igen, hahaha de blev så glada över att jag hade lagt in bilder på dom så ja jag är ju på så jävla bra humör idag att jag tänkte dela med mig av lite mer roliga bilder på tim&arvid. så här har ni dom!

Klicka på bilderna för att se dom större.


ha de bra! c ya / tessaanringdahl

promenad med syskonen!<3

Hej bloggen!
De är inte ofta ja tar ut mina syskon för en liten promenad men idag kände jag ett tvång till o göra de så jag tog med våran systemkamera och tog lite härliga bilder som ni sedan ska få se där nere. jag älskar verkligen mina syskon fan! jag vet inte mkt mer vad ja ska säga, jag tkr att bilderna ska få tala för sig idag!

men självklart ringde mina favorit killar idag, arvid&tim, det var längesen som fan men jag saknar er faktiskt mest fortfarande och jag lovar fortfarande att jag ska komma och hälsa på er så fort jag bara kan. det var jätte kul att få snacka med dom sen så pratade vi lite i msn då självklart och jag kunde inte låta bli att ta kort på dom så här kmt några härliga kort på arvid&tim. <3





de svider...

har ni ngn gång känt en saknad ni absolut inte får känna?
de är precis den saknaden ja känner nu, men jag vet inte ifall ja ska kalla de saknar elr inte, jag menar jag lyssnar på en låt och alla känslor bara åker genom kroppen som ett sus, alla hat känslor förvandlas till lyckliga känslor, medans de lyckliga känslorna förvanldas till hat känslor, vilket gör att hat känslorna vinner.. jag vill inte hata, ja vill inte älska, ja vill ingenting, de enda ja vill just nu är att leva mitt singel liv, precis som alla andra singlar. ja vill vara fri, utan ngn som bestämmer. de värsta är att den här låten påminner om allt bra vi hade, vilket ja hatar mest! de allra värsta är att jag kmr ihåg precis allting som har med den här låten att göra.., våra minnen, o speciellt den dagen du skickade den till mig. och alla de orden du sa te mig, ja kmr ihåg varenda ord, och jag var så jävla lycklig. de finns saker som var bra, men saker som var mindre bra fanns det också. jag vet inte va ja ska säga, jag vet inte ens hur ja vill känna. är de meningen attja ska känna såhär? elr är det bara dagens humör? isåfall tkr jag inte alls om dagens humör, inte alls. INGENSTANS! men nu är de så att du har äntligen gått vidare, elr ja tror så iaf.. och jag har gått vidare.. jag var tvungen annars skulle ja ha vart tillbaka i skiten igen.. och då hade de ba blivit värre o värre vilket absolut inte är ngn hitt för mig, speciellt inte för så osäker som jag är. de är över nu, ja är så stolt över mig själv att ja själv kan inse de och fatta att ja ska inte behöva bli såhär. de är över nu, jag har gått vidare pågrund av saker och med hjälp av saker, du har gått vidare med hjälp av saker. de blir så när man går skilda vägar. även om du ofta har velat gå samma väg som mig har ja gjort en snabbsväng så du tappat bort mig vilket sved som fan, men de kändes som ett måste. ibland har ja velat göra en stark U-sväng och ba ramlat tillbaka till dig, men de funkar itne så. de är över nu, borta, precis allt. it's gone! it hurts to say goodbye, but it's time for it now.  en sak har du lärt mig...

håll huvet högt, och ta dag efter dag.

♥ and hate, c ya / tessaanringdahl

MYRMOBBAREN!!<3


myrmobbaren!!!<3333

hihihiiih!<3

fika på stan!

Hej bloggen!
yes, idag blev de o kliva upp ur sängen och sedan fixa mig fort som bara den för att sedan gå på stan och fika med teo. Det var jätte kul och vi snackade om gammla minnen och självklart mina killar. hihi saken är den att varje gång jag har träffat honom har jag en ny kille. Sedan snackade vi självklart massa skit, han vet nog de mesta som jag vet & ja han skyddar mig ngt otroligt. om jag säger minsta lilla så blir han dö arg o vill slå ner hela skiten. hihi, sen så ja självklart har vi massa bra minnen o varje gång ska han påminna mig om hans&min lilla pratstund i båten. & då var ja bara tvungen om o påminna honom om när jag nästan dödade honom 2ggr hahah, (a) de är minnen det!

yes jag har självklart varit barnvakt åt hela tjocka familjens barn. eliott älskar mig och blir jätte arg när han inte får sitta hos mig. det är jätte gulligt! elin och alexander bråkar om mig och bella ligger tråkig som fan i soffan haha. men ja hon är 10år? och liksom ja vill ju inte ha henne liggandes över mig och bråka om mig. haha, men iaf det har varit jätte mysigt när de har vart här för jag älskar ju verkligen barn. och så saknar jag självklart min lilla alicia, min underbara kusin! hoppas att jag får träffa henne snart!


yes, igår såg vi på film "brudens bäste man" den var faktiskt rätt bra men ingen riktig hit. mia, jag & tina delade på 3 pomelos. det var sjukt gott. barnen åt självklart från oss oxå. lilla eliott låg i mitt knä men fick gå och sova sedan. idag blir de väll också att se på ngn film, men vilken får vi väll se sen. brudens bäste man får 4 av 5 stjärnor.


yes förut såg jag på "myrmobbaren" den var faktiskt bra. de är en teknad barnfilm, annars brukar jag hata tecknade filmer men den här fick funka. jag hade liksom ingenting annat att göra.. jag har mensvärk och vill faktiskt inte göra ngt annat heller. jag måste berätta om olivias fest sen ja. ngndag? vi får se när, håll utkik. de hände massa! myr mobbaren får 3 av 5 stjärnor.

yes förut så skrev robban på msn "RING MIG NU!!!" och jag blev ju dö skraj o försökte tänka igenom om jag hade gjort ngt men jag kom inte på ngt speciellt, jahar iaf inte gjortngt som har med honom o göra hahaha, emn de var tydligen de att ja hade loggat in på msn o så hade ja haft kvar mitt namn "/sebastianjohansson.<3" & då hade ju han blivit dö glad och ja haha han fick förklara där lite så fick ja förklara att ja logga in i ett annat data. men ja misstag misstag, de är borta nu, (;

iaf nu ska jag gå och fortsätta vara barnvakt, sedan får ja väll hitta på ngt med alex elr så får ja vahemma o va barnvakt och se på tv o mysa med smålandsfolket, för de va länge sen som bara den!

♥ and hate, c ya, / tessaanringdahl


eliott min sötnos! <3

minnesboksdag

Hej!
Aso de är sjukt, jag är fortfarande trött från nyår och festen i lördags. aso shiiiiit, ja känner mig helt förstörd, om de inte är så att ja börjar bli lite sjuk oxå. Men de är iaf värt de att va trött de svär ja på. Men jag har vart ute nyss o gått lite, lite frisk luft skadar väll inte, elr? hihi. jag blev iaf trötare de är ens ak men ah ja frös ihjäl. men nu tänkte ja ta och skriva lite i min minnes bok, är inte färdig än med europa resan men jag kan lägga in bilder och så sen så ni får se hur de blev.

ha de bra !

c ya / tessaanringdahl

aso han måste va en ide!

Hej!
Aso jag har hittat ngn helt sjuk kille allstå. och då menar jag inte i kärleken?! UTAN JAVET INTE VAD!, visst att killar tpy blir kåta på bröst och grejer, MEN BEN?!?! wtf är de för fel på personen? aso seriöst. ja kolla hans bdb, o de va fullt med ben?! aso förlåt, men de är ngt otroligt snett som aso hans hjärna måste ha ramlat ur elr ngt. helt seriöst? wtf är de där för snubbe, helt jävla aso... annorlunda?! ja kmr ihåg de va en som ville ha bild på mina fötter och nu fattar ja fan vf, jävla puckon aso seriöst? hur kan man bli kåt på några ben?! ja svär?! aso ben?!!!!!! ja är helt chokad! helt seriöst. :|

c ya / tessaanringdahl

olivia 16år idag!

Hej!
yes today is the big day, för olivia dårå. ja trodde då hon fyllde 15 men ah 16 blir hon haha. men iaf, hon håller på o testar lite kläder hon fick igår, o alex, ide, michelle och erika sover . olivia och ja är uppe och far, o städar. men nu vet ja fan inte vad ja ska skriva mer? typ trött asshell, ska typ sova sen nrä ammam kmr. men aso saken är de min mamma brukar alltid ringa kl typ 10? och ba "ÄR DU VAKEN, NÄR SKA JA KOMMA?" o hon har inte ringt en de har gått en halvtimma för mkt. hon kanske typ har dött elr ngt? elr typ "växt upp" vem vet? neh men saken är de om ja inmte pallar ¨ka hem ode stannar ja med brudarna och alex.. haha och typ drar till stan med dom sen elr ngt, (a)<3

c ya / tessaanringdahl

grattis bebbo!<3

Hej sötnosar!
Idag belv de o snacka massa först med alex i msn o grejer sen fixa sig o sen åka te bby där ja skulle va värd på hennes fest. haahah jasvär aso ja fixa allt utan tårtan. fucking lagamaten, fixade servetterna, bålen o allting. ljus o grejer plocka undan o allt. men iaf, de va gott med tacos. sen iaf så typ körde vi spel o ide&elisabeth visade upp sin sjuka dans, jasvär ja skäms åt dom! sen iaf skulle vi äta tårta o då böjer sig mishell framför ljusen o hennes hår börjar brinna!!! o alla ba skrek sen släkte hon o grejer. som tur var brann de ej upp. stackare fan... men iaf sen typ hade massa mer kul o de, körde singstar o allting fan. sen kom alex hit haha. sen så "råka" vi typ snacka för högt o allt sånt så securitas kom, UPS! en varning o grejer fick vi, :s aso ahahaha olivia är rädd än idag, ja fan har lust o döda henne, hon ba "ja kmr inte våga va hemma ensam?" ja ba vafan troru dom gör då?, kmr o mördar dig elr? haha snacka om blond. men iaf, ja får se om ja sktriver mer sen är typ trött. ja o alex sov i samma säng o grejer inatt. <3

c ya / tessaanringdahl

robbans historia om mig på stan!

robbans berättelse om en dag med tessan på stan!!

först springa till gina, klämma lite på en bh, sen till kicks, dränka sej i luder puder, sen till åhlens, in o ut fjorton gånger, sen till cubus o klämma på en tröja o ta nåra fjortis bilder i om klädningsrummet, sen till bikbok, och sen till hm, klämma på lite andra kläder, sen till face stockholm, pilla på lite smink, ringa farsan o tigga pengar " Pappa,de är jag, ville ba säga hur mkt ja älskar dig - HUR MKT SKA DU HA ? " -" 500 räcker " TACK PAPPA sen springa vidare till lindex, pilla på lite kläder,sen till massa hårbutiker, ringa mamma o fråga om färga håret´, sen springa till lucky seven, stå o dregla till en rosa playboy navel peircing, sen springa till cubus igen, akut köpa dom där biiiiiiiilliga tajta jeansen o den där puchup bhn i barbi docks storlek sen in i kicks, på me en halv 10 liters hink me parfym, för man blir varm av att springa

olivia ringde, o sen träffa du ide o oliva på stan, de tog 20 minuter för olivia att gå från södertull till macdonalds,för att sen köpa halva donken som hon tar 5 timmar på sig att äta du knaprar i dej två pommes o klagar på att du är fet sen springa vidare o flörta me nån ful italerare me hitler mustash o tigga lite pngar, o be om o få åka i hans ferrari som hans pappa har jobbat ihop på pizzerian sen ringer mamma o ber dig komma hem o va barnvakt, då rniger ja 23452 pers som ska stå ute i 53 minusgrader o vänta på din buss 20 mi n..sen ska man hem igen, de va min dag me tessan ringdahl / robin johansson

hahahhah jag älskar dig vännen!<3

bilder från nyår

Nyår!!!!!!<333



klicka på bilderna för förstoring!


jag låter bilderna tala för sig...(a)<33333

c ya /tessaanringdahl

de börjar dåligt, sedan blir de bra!

Hej bebbos!
Yes, de började bra med tjejerna och allting, sedan blev de sämre. men jag tror att de var mer för att ja var trött. men nu är de super duper bra igen! och de är så ja vill ha 2009! Jag åkte in till stan förut med mamma och så är ja nu dårå hos pappa, så ja jag följde med pappa till bibloteket och där träffade jag ide min älskade ide, vi snackade och de. och ja sen gick ja till lagerhaus. där köpte ja present till olivia, aso ja har fan ideer här! hihi, för imorn då blire röj igen, elr hur tjejer?! yes idag sen gick vi teICA sen hem dårå. o nu harja fixat o styrt. <3

bilder från nyår kmr!<3

Mitt 2008!<3 del 1

Yes nu blir det bilder och berättelser om mitt 2008!,<33

Januari;

det blev nyårsfirande långt in i natten med adam&matilda


dag med elisabeth

finlandskryssning med familjen!<3
& sen sthlm med familjen (ingen bild)

Februari:

det eviga bråket började..

ide klippte av buzz sladden, bakade muffins och filmkväll.<3
ide kissade med dörren öppe haha.<3

Mars:

Oskar fyllde 1år!
Jag fyllde år, bella fyllde och andreas.

Tips, Gå ner i vikt med 18 enkla steg - utan diet!

Hej bloggen!
De va ett tag sen jag tipsade så här kommer ett tips för de som vill gå ned. Det har stått mkt om de här med "jag gick ner 15kg på 2veckor" och allt sånt där bullshit. De där kan ju inte riktigt vara sant, antingen måste hon ju alltså ha svält sig de 2 veckorna eller så måste hon ha använt någonsin som inte är bra för kroppen.

Det här tipset är både bra för kroppen och för dig som vill gå ned i vikt. Det är inga fake vitaminer och det ska tydligen funka. Jag läste det i en tidning jag köpte igår. Det verkar vara väldigt bra. Läs de här 18 tipsen och välj själv ut vilka du vill använda, man behöver ju inte gå efter varenda steg om man inte är helt desperat. Endel tips är riktigt enkla att följa för att gå ned i vikt. Lämna gärna en kommentar sen om vad du tyckte om mina tips, elr om det är ngt som inte stämmer elr om du själv har testat tipsen och de inte funke elr funkade. Och ni som testar de här tipsen, lämna gärna en kommentar sen så andra läsare och jag själv får se om de funkar.

Då börjar vi då, dags att tappa några kilon!

 1. Pumpa innan partyt
Snygga, vältränade armar är som dina bästa accessoarer. Gör gärna runt 10-15 eller mer armhävningar precis innan det är dags för dig att ge dig av till partyt. Du behöver självklart inte göra så mycket armhävningar att du börjar svettas. Blöt lite under armarna efter och försök få bort svetten som blivit. Använd deoderant efter. Armhävningarna funkar som verklighetens photoshop, faktiskt.

2. Sko dig
Ist för att tappa några kilon på riktigt, varför inte lura ögonen med ett par riktigt snygga klackskor? Om du har svarta leggings på dig ta gärna ett par svarta pumps eller killklackskor till. Det gör att både du ser längre ut och dina ben ser smalare ut vilket för att du ser smalare ut. Färgmatcha skorna. Killklackskor gör att du ser längre och smalare ut än pumps.

3. Ät ost
När du stressar så frigörs kortisol. Det är ett hormon som bland annar slöar ner fettförbränningen i kroppen. Antingen så stressar du ner eller så börjar du att äta ost. Ost är väldigt rikt på b-vitaminer som i sin tur är bra för förbränningen. Om du kombinerar osten med ett glas mjölk så förstärker du effekten/förbränningen. Ist för att äta ost kan du också äta mandel, banan eller kyckling.

4. Klipp dig rätt
Runda, knubbiga, fula kinder? Rätt frisyr för just dig kan få det att försvinna. Den rätta frisyren kan få dig att både se smalare och längre ut. Undvik lockigt stort hår som förstorar ansiktet. Satsa istället på lite mer rakt, platt hår. Gärna med lite längd. Satsa alltså på den klassiska avsmalnande frisyren. Plattång och galnsdroppar gör underverk och bidrar till en smalnare känsla.

5. Välj kaffe med kanel
Kanel är en universalhälsomedel med många hälsoboostande effekter. Som t.ex. reglerar det utsöndringen av isulin, ett hormon som bland annat hjälper kroppen att lagra fett. Kanel är dessutom i stort sätt kalorifritt. Välj därför ett kaffe med kanel i. Eller varför inte en cappucino med kanel?

6. Undvik lightläsk
Det har vart mycket prat om att lightläsk är bättre för er som bantar ist för vanlig läsk. Det är absolut inte sant. Lightläsk är dessutom mycket sämre för kroppen än vanlig läsk och det är inte heller bra att barn dricker lightläsk. Light ska stå för att de är mindre kalorier, fett och allting men i själva verker är det bara pengarna de vill åt. Så visst de kanske är ngn kalori mindre i men ist har de erkätt med andra kalorier som till och med kan vara sämre för kroppen än vanlig. Tänk på det! Ja och nu över till själva tipset då. De arificiella sötningsmedel som ersätter sockret (precis som jag sa) i lightprodukter kan inte bara vara en potentiell cancer risk enligt vissa förskarreporter, de får dig också enligt andra stuider, att svälla. Väljd därför vatten istället . När din kropps vätskenivå kommer i balans kommer du inte längre samla på dig extra vatten och därmed slippa den uppsvällda magen som man får av lightprodukterna.

7. Välj rätt väska
Välj en riktigt stor väska inte bara för att de får plats mer saker i den utan också för att det får dig att se mycket smalare ut. Men undvik clowneffekten genom att låta bli de allra största exemplaren.

8. Laga färgfrisk mat
Ju fler antioxidanter, desto färgrikare är en bra tumregel att gå efter när du shoppar middagsmat eller väljer lunchmeny. Laga färgglad, vacker mat, det är både godare, roligare och nyttigare!

9. Ät dig mätt.
Ist för att äta i små mänger är ordentligt i stora mängder. Ät dig mätt helt enkelt. Om du är sugen på pizza, ät då pizza! Ist för att "välja bort de onyttiga" på pizzan, ät hela pizzan precis som den är. När du endå är "onyttig" så kan du äta hela utan att välja bort saker. När du lever såhär och följer din kropps matönskemål så släpper dina begär. Du kommer inte frossa i dig hela chokladkakan när du får äta choklad. Att hålla sig smal handlar mycket om psykologi, att frigöra dig från dåligt samvete och lyssna till din kropp. När inget är förbjudet och duvet det så släpper dina cravings.

Resultat: Du äter mindre onyttigt i det långa loppet och du får en avslappnad syn på mat. Dessutom mår du bättre!

10. Drick färre kalorier
Juice, ssft, smoothies, läsk.. ja de flesta har en sak gemensamt, de innehåller massor av kalorier. Tänk såhär: Jag äter gärna kalorier men att tillföra dom via dryck också är onödigt. Så se till att välja vatten som måltidsdryck och törstsläckarem gicervist med vissa undan tag.

11. Skäm bort din kropp
Investera i lyxiga kroppscremer, pellings och parfymer. Skäm bort din kropp riktigt ordentligt så känner du dig snyggare och sexigare än någonsin, oavsett extrakilon. Många blir också mer uppmuntrade att ta hand om sin kropp från insidan genom träning och bra ma när de skämmer bort den utifrån.

12. Smickrande jeans
Varför inte ta en titt på de amerikanska märkerna istället för Acne och Cheap monday m'sya gång du shoppar jeans? Väga sticka ut bland alla platta svenska jeansrumpor med något hetare! Många amerikanska märken såsom seven och True Religion har fina egenskaper som ger din bakdel ett lyft och framhäver den istället för att trycka ihop den sådär nordiskt.

13. Sminka dig smal
Skulptera fram ett smalare ansikte med hjälp av smink. Den äppelkingsorienterade roughappliceringen har i höst lämnat plats för de mer skulpterade och dramastiska åttiotalskinderna, så lägg rouget längs kindbenen. Lite highlighter på kindens högsta punkt ut mot öronen förstärker ditt ansiktet benstruktur ytterligare.

14. Skaffa en träningsvideo
Det finna massor av roliga tränings-dvd:er som ger enkla program. Till exempel dans, hjälper dig i form. Du behöver inte gå någonstans, du kan vara kladd hur du vill de enda du behöver är en tv och lite yta att röra dig på . Så har du dett eget privatpass hemma i vardagsrummet, det är ju toppen!

15. Ät varmt
Många forskare hävdar att en rejäl, varm måltid gör dig mätt snabbare och du får ett större välmående i allmänhet att äta varmt. Så våga dissa dina kalla sallader till förmån för lite härlig husmanskorst.

16. Inta rätt pose på bild.
Rätt pose kan få dig att tappa många kilo. Hakan ner, armarna bort från kroppen (sätt gärna en hand i midjan, det markerar och ger ett smalare intryck), vrid höfterna bort från kameran och sätt en fot framför den andra och voila! Där tappade du ytterligare ett par kilo.

17. Dumpa fettsnåla alternativ
Alla lättprodukter har en tendens att bygga upp ett sug eller mer. Strunta i dem och välj istället produkter med för sitt livsmedelsslag relativt normal fetthalt. Du blir mätt snabbare och dina smaklökar blir mer tillfredsställda.

18. Satsa på grape!
Grapefruktens beska smak kanske inte får gommen att vattnas, men om du vill gå ner i vikt kan det vara läge att pressa ner några klyftor ändå. Undersökningar visar nämnligen att de som äter en halv graåefrult per dag går ner 3kg mer i vikt än de som låter bli. Jennifer Lopez och Carmen electra är två av hollywoodstjärnor som svär vid grapefruktens magiska egenskaper.

jag hoppas att ni hittar något av tippsen som just ni vill testa på. Själv tycker jag att de är väldigt bra och enkla att följa. Lämna gärna en kommentar.

Då får vi se vad nästa tips handlar om nästa gång.

and hate, c ya ! /tessaanringdahl

smink tips

FONDATION TIPS!

yes, jag har ju faktiskt tänkt på det där med att ge smink tips och allt möjligt. & ja nu tänkte jag faktiskt börja. Jag såg nu idag oxå att kenza gav skönhets tips. men jag hade faktiskt tänkt på det innan. men iaf vem bryr sig? :) yes först & främst tänkte jag börja med fondation. liksom det jag lever av! går ingenstans utan fondation, lever på det iaf. folk kanske undrar vilken, konstnad & användning o allt möjligt nu & tro mig de kmr ni få reda på. Iaf jag använder olika fondation hela tiden beroende på humör, ork & tillfälle. jag rabblar upp dom jag mest använder i nummer ordning, om det är ngt ni undrar är det bara att ni kommenterar & frågar. jag svarar på alla kommentarer. elr ni kanske vill tips som ngt jag ska tipsa som? ni kommenterar precis vad ni vill. :)

Min mest använda fondation.
1. Max factor colour adapt. ;
den är underbar!. täcker jätte bra & fint. klumpar sig inte, nivet ibland kan det bli lite gråaktigt när der blir för mkt & så. men det blir det inte på den här. jag använder en vanlig svamp för bakteriernas skull så använder jag inte händerna. + att det går lättare att använda en svamp när man sminkar sig de fördelar sig finare & blir mkt lättare slät. Jag använder 80 Bronze färg, den är jätte bra. den är för normal hudfärg eftersom jag fortfarande är lite brun från turkiet så är den perfekt. men jag använder oxå 70 ibland, den är betydligt mkt ljusare. den rekomenderar jag för de med ljusare hud. elr normal ljus hud om jag säger så. den är toppen. den håller länge, elr det beror ju på hur mkt ni tar vid vare tillfälle. men folk kallar mig sminkdocka så ja, den håller länge. den kostar runt 145;- beroende på vart du köper den. den finns i kicks, cubus, lindex & hm. Den ser naturlig ut och man ser inte för sminkad ut. den täcker hudproblemen, (tro mig jag vet, hata min hud). Jag rekomenderar den starkt. När jag bara ska till skolan elr ngt liknande smetar jag bara på de. men när jag ska ut brukar jag ta lite puder över för att de ska bli de där lilla extra. När sminket är på själva huden håller den från kl 07.00 på morgonen till långt in på kvällen. tro mig jag vet. I LOVE IT!<3 Den kan kleta av sig på kläderna men den är endå rätt fast, :] Den är absolut värd pengarna! 5 stjärnor av 5.

Fondationen som duger

2. Maybelline New York Dream matte mousse;
mjuk & skön för huden. man känner sig fräsch. Jag använder den när jag tillexempel bara ska göra ngt under dagen. de är inget smink jag använder när jag ska ut elr så. Jag tkr den duger till skolan och liknande men inget mer. Det är inte direkt min favorit men den är bra. men jag tkr den är för onyttig för huden. Jag använder både 040 Fawn när jag t.ex åker & handlar elr ngt liknande. & 032 golden när jag t.ex ska till skolan. den kostar runt 120-140;- beronde på vart du köper den. den finns i Kicks, Hm, Åhlens, cubus, Lindex och många mer. den är väldigt vanlig. det var den första fondation jag började använda då kostade den 89;- men nu har de ju höjt priset. det finns många olika färger & den finns oxå i concealer. Den täcker bra i början av sminkningen & de första timmarna, men sen mot slutet av dagen är de mesta borta. Den klumpar sig inte vilket är bra. & burken håller väldigt länge. Den finns oxå som ögonskugga. Själva fondationen är i mousse form. Jag har använt den här väldigt mkt, jag har 6st burkar hemma. haha endel nya & endel halvfulla. Jag har även den rosa blushen(ögonskuggan). det som är toppen me den här fondationen är att den inte lika lätt kletar av sig på kläderna och annat. Sminkas med antingen händerna men jag använder svamp av hygeniska själ. 3 stjärnor av 5.

3. Loreal true match (känd som den med "pusselbiten");
Den är skitbra, täcker bra och håller länge. Det dåliga är att den är flytande & täcker porerna och går in i porerna och kan orsaka finnar. Men den ärotroligt bra. smörj in med t.ex. nivea innan så är det ingen fara. Jag har 3st flaskor. med hudfärgerna N5 2st och N7. N7 är mörkare än N5, :) den är lätt att använda och tvätta bort. Det blir inga fläckar. Den är lätt och känns bra och naturlig. kan smeta av sig på kläderna vilket är ett minus. Den håller rätt länge, och man använder antingen en svamp elr pensel när man andävnder den. själv använder jag svamp eftersom det är både enklare och mer frächare att använda. En flaska kostar runt 145;- beroende på vart du köper den. Finns att köpas i Åhlens, Kicks, cubus & Lindex & Hm. Jag rekomenderar dom som vill ha en slät och fin fondation så är den här perfekt. Den är skit skön att ha på sommrarna när man kanske bränt sig. men oxå när man ska ut elr på fest så är den perfekt. finns i många olika hudnyanser gör den oxå. jag ger den 4 av 5 stjärnor!:]<3

4. Nivea Beauté Stay Real
Bra för er som inte är efter för att tecka hudproblem. den täcker inte så jätte bra. ger mer färg & fräch hud. väldigt vattnig och kan kleta av sig på kläderna. ger inte "gråafläckar" elr klumpar. jag använder den inte längre eftersom ja inte tyckte om den direkt jag tkr mer om täckande fondation. jag tkr den inte är direkt värd pengarna en flaska kostar 135;- & kan köpas i kicks, & cubus vet inte riktigt om den finns kvar i de andra affärerna. Den håller inte så jätte länge. Sminkas med svamp elr pensel, själv använde jag svamp. Jag använde hudfärg 04 Sand. den är normalt ljus och fin. Jag ger den 3 av 5.

5. Maybelline New York, New superstay silky fondation.
Den är perfekt på sommrarna, super skön att ha på sig. känns som om man inte har något smink alls. När du pumpar på själva pumpen så kmr det ut både fondation & vitt "silky feel extender" som gör huden extra mjuk & skön. Skyddar oxå huden från att fondationen ska gå in i porerna och orska orenheter. Jag använde i sommras 40 fawn. den är rätt mörk, df kan jag inte använda den längre. den ska man använda när man mer är jätte solbränd och så. vilket jag inte har längre, :(, men iaf det finns ljusare. jag rekomenderar den verkligen. sminkas med svamp elr pensel. jag använde pensel. super skön verkligen attha på sig. Kostar runt 145-155;- beroende på vart du köper den. Finns att köpa i Kicks, cubus, åhlens, Hm & lindex. den är verkligen värd pengarna. Den håller länge både på huden och i burken. En burk håller väldigt länge. de behövs inte mkt fondation alls för att tecka ett ansikte. JAG ÄLSKAR DEN!<3 5 av 5 stjärnor!<3

6. Nivea beauté Ideal finish
Den är varken bra elr dålig. Den täcker bra men den är väldigt glansig, så jag tkr man ska använda puder över för att få bort det glansiga för de är verkligen inte fint!. fonadationen är som i en liten tub. sen håller inte så värst länge men den duger om du inte ska göra något speciellt. jag använde den på 50Cent konserten och jag tkr inte den höll hela kvällen, jag känner nu att jag borde använt en annan. jag rekomenderar den om man bara ska göra ngt litet. En tub kostar runt 130-140;- finns att köpa i cubus, kicks, åhlens. Sminkas med pensel elr svamp, jag använde svamp. den får 2 av 5.

7. Makeup fondation
(Hms egna märke)duger för en snabb sminkning. ingenting jag skulle gå ut med. för de första klumpa rden & man blir grå om det blir för mkt. + den luktar plast!. jag tkr inte om den alls. den kostar 40;- har jag för mig så de är ingenting man gråter över om man köpt den. sminkas med pensel elr svamp, själv använde jag svamp. finns bara att köpas i hm eftersom de är deras egna märke. jag använde hudfärgen 14 sun brown. normal färg. jag tkr inte om den alls, & den får 1 av 5 stjärnor.
 
Tack för att ni tog er tid att läsa. & jag hoppas ja kunde hjälpa till lite iaf. :] jag har ett litet tips till, ni som använder svamp som jag. ett smart tips är att när ni köpt en ny svamp fukta den lite innan med vatten för omni använder svampen direkt med fondation så kmr den dra åt sig de mesta av fondationen. + att det är fräschare. ni behöverbara fukta den en gång. alltså första gångne ni använder svampen. Tack för mig!,

♥ and hate, c ya /tessaanringahl.<3

nyårslöfte!

jag har aldrig i hela mitt liv haft nyårslöften men i år, de skulle ju bli speciellt då. jag skulle ju va med älsklingarna, bästa brudarna så jag blev tvungen! + att vi hade bestämt att vi skulle skriva det också. så här har ni mina nyårslöften som jag ska försöka hålla, vi får väll se hur de går med de... (a)

1. ALDRIG bli tillsammans med en kille jag inte känt längre än en månad, och har vart på g med ett tag!
2. Va med Ide och Olivia nästa nyår!
3. Hålla kontakten med Ide och OIivia trots, gymnasiet!
4. Minst VG i alla ämnen!
5. Inte kalla Olivia kossa
6. Alex måste acceptera killen innan ja blir tillsammans med honom.
7. Ordna tjejfest för bästa brudarna!
8. Ordna check lista med ide!
9. Åka utomlands eller någon annan stad med vän
10. Färga håret blondare!

ja hoppas verkligen att ja håller det där nu, hihi(a)


and hate, c ya ! / tessaanringdahl

2008-2009, fyfan vad fort de gick!<3

2008-2009, otroligt snabbt gick de!

Hej underbara bloggen!
Igår hade jag roligare än någonsin de slår jag vad om. Jag vet att jag alltid säger så. Men tjejer ni var BÄST! Den här kvällen klådde allting, verkligen allting, och då menar jag verkligen allt jävla ting!

städa, fixa o greja inför tjejerna!
Ja, jag kom till olivia runt 4, hennes rum såg ut som ett bombnedslag och hon sa att hon hade städat?! Och ja de som känner mig har sett mitt rum, fläckfritt! Min mamma är pedant! Men iaf, jag fick då "damp" och ja städade HELA OLIVIAS JÄVLA FUCKING RUM!, jag plockade upp allting. ställde upp alla produkter snyggt på hyllan, tog undan alla papper, smycken, busskort, skräp och allting! Ides kommentar " jag tror fan jag aldrig har sätt ditt golv såhär olivia!" och jag håller fullständigt med henne!, aso jag har aldrig sätt olivias golv, jag och min mamma kallar de stökigt när de ba ligger lite saker på skrivbordet men för olivia är  "lite saker på skrivbordet" hela hennes rum! Jag städade iaf olivias rum, duktig som fan, som jag är! Sedan var det dags för förberedelserna. Jag började med att göra bålen, och ingen är bättre än mig på att göra bål!, ni ska få recept och hela kittet sen. de blir klockrent, jag kan säga vilken ja rekomenderar och de och vilken ni kanske inte borde testa på. Iaf efte bålen, gjorde jag i ordning mig sen tog vi lite kort sen kom emelie och sen kom resten. jag dekorerade hela lägenheten med massa fina glitter saker och det!

förrätt, speeeel!, middag, spel, efterrätt, spel,  tolvslaget!!!
& ja sen när tjejerna hade kommit drack vi lite bål och så började vi så småning om att äta våra små förrätter, mackor med typ skinkost elr ngt? det var gott iaf! sedan blev det att gå in i vardagsrummet och spela "med andra ord" det var jätte kul och jag är så jävla tävlingsinriktiad att nrä ja liksom hade rätt kastade jag iväg de för o få så mkt tid som möjligt, jag skrek och allt möjligt. sen iaf blev det att äta vår middag, elr först lagade vi självklart maten och vi försökte att hålla ide&olivia borta från köket så mkt sm möjligt för säkerhetens skull, de gick inte så bra men lyckligtvist rörde de inte maten tillslut, det var jätte gott och sedan efter maten blev de för mig att göra mina special bålar till ide, och olivia och här får ni recepten bara för att ja är bäst!

tjejbålen,(den vi alla drack!)
fruktsoda
apelsinläsk
jordgubbs saft,(ejsprädd)
lime kött
energi dryck
och massa vindruvor!

jag rekomenderar det verkligen, absolut inte svårt. häll bara i lagom mängd av allting, det var jätte gott!, ganska sött men endå frisk smak!

tessans specialare till idejarf nr 1
fruktsoda
apelsinläsk
jordgubbssaft (ejsprädd)
limekött
energi dryck
ett helt champagne glas fullt med vindruvshalvor
clementin kött
och en skinksmörgås på toppen!

välj bort skinksmörgåsen och det blir toppen!

tessans specialare till olivianilsson
fruktsoda
apelsinläsk
jordgubbssaft (ejsprädd)
limekött
energi dryck
några vindruvs halvor
clementin halvor
och en ostbåge på toppen!

ta bort ostbågen och den smakar unikt!

tessans specialare till idejarf nr 2
botten av glaset ska vara lite vatten
sedan apelsin läsk
sedan fruktsoda
sedan cola
och några vindruvor
limekött
och sen toppen ska vara jordgubbssaft (ejsprädd)

den var riktigt jävla god den rekomenderar jag verkligen!

emelie♥olivia?!
olivia var jätte kär i emelie hela dagen, o hela natten och alltiing verkligen de här är olivia jag & ide, vi snackade om ngt och så gör olivia den här..
o- VA KMR EMELIE?! JUSTE EMELIE KMR! *världens största leende på läpparna!"
t-oshit äru kär elr? *bitchmin* haha
i- de här är olivia! " JAAAA EMELIE KMR, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"
t- *asgarv* SNÄLLA AUTOGRAF JAG ÄLSKAR DIG EMELIE!!!!!!
i&t - EEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE! *asgarv*
aso det var så sjukt kul, vi mobbade henne hela jävla nyårsafton ahhahaha. de var sjukt kul iaf!

TOLVSLAGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja runt 10 i 12 sprang vi ut på balkongen och runt i lägenheten, hämtade champagne glasen och kameror, och jackor och allting! yes vi skrek som fan när kl var tolv, vi tog kort och grejer typ tog fett mkt kort på fyverkerierna och folket haha. sen IDIOTER JA SVÄR!!!!!!! de sköt raketer på oss! en va fan jasvär inte ens 2meter ifrån oss och small, nivet sån där fin som smäller och blir massa färger i luften. en sån spränges mit tpå oss. aso ja skrek som en galning där ja ba "VAFAN HÅLLER NI PÅ MED JÄVLA IDIOTER DRA HÄR IFRÅN!" och massa, ja vart skiiiiit arg. men de gick över sen, sen stod vi och drack vår cider och de o sfrös ihjäl och kollade på alla raketer, tog kort som vanligt tillsammans har iv säkert tusen kort haha. sen iaf blev de o öppna nästa hahah då så skakade jag skiten men pluppen åkte inte iväg så ide fick skruva liten sen åkte den iväg så "råka" ja hälla ut hälften haha, resten drack vi upp.gott asshell! hihi mina händer blev is, och fan jasvär ja hatar folk som inte är räddaom sina barn en jävla liten pojke fick smälla han var kankse 5?! fatta! vi stod där o ba AKTA!!, sen en tjej hennes kompis tände på en raket och sen kasta iväg den och´tjejen springer efter ich så låg raketen på marken o hon ba försökte ta upp dne när den small, sen stod hon mitt i aso jävla IDIOT!, haha sen iaf lekte jag och emelie blattar och allting, haha jag var iranie hon arab. haha sen iaf fick jag vara fotograf då de höll på och göra massa saker, och ja de var skitkull! hahaha, sen aos de hände massa de här inlägget kmr snart få rekordpå mest ord och de. haha, iaf. sen typ spelade iv och massa åt, cheesekake och de skit gott! sen godis, chips, jag ringde roobban så drack vi massa energidryck, tro ja har blivit beroende!!!! FUCK!!! inte ännu en sak. haha, men iaf sen gick olivia ohc emelie o la sig, jag, michelle, kelsey och ide satt o snacka sen blev ja sjukt trött så skule ja gå o lägga mig men ja va så pigg så ja sattt mig vid datan sen kmr ide och tvinga mig va uppe när ja skulle sova. så ja jag har inte sovit ngnting typ en timma kl 9 elr ngt gick ja och la mig och vakna runt 10. palla att ja ens orkar sitta här nu aos,de är sjukt. men ja, jag har nog inte så mkt mer o säga än att de här var de roligaste dagarna?! i mitt liv.de är fan KLOCKRENARE ÄN NGSIN!

jag älskar er tjejer, tack för en underbar kväll. måste verkligen göras om! & på lördag då kör vi igen!! <3

♥and hate, c ya ! / tessaanringdahl

1/1 - 09!

HEJBLOGGEN!
yes nu äre 1/1, klockrent har allting vart, o de här året kmr bli annorlunda, o sååååååå mkt bättre! de har ja besämt mig för, ska blogga om mina nyårslöften sen o så, har aldrig haft nyårslöften men iår har ja 10st!, haha, men iaf ja har sovit knappt en timma i morse. aso ja kunde inte, ja har sett camp rock o nu ser ja twilight, haha. den är fett bra. men ja ska nog fortsätta se den nu. ha de bra!

♥ and hate, c ya! /tessaanringdahl

ide tvingar!!!!, hon är iranie!

HEJ IGEN!
aso hahaha, jag kan inte sova är sjukt pigg fårn när ja tvätta bort sminket o nu kmr ide när ja höll på os ka stänga av allt så kmr hon helt plötsligt och ba "JAG ÖR INTE TRÖTT?! SKA DU SOVA?!" ah ni som känner ide fattar, haha, men iaf så nu ska ja va vaken, pallar inte sova den här apan kmr ju fan döda oss alla annars, med sina persiska bomber. o då menar jag inte fyverkerier utan hennes ILLALUKTANDE FISAR! jag svär på allting sov aldrig med en iranie, speciellt inte en ide! de är typ de bästa tipset jag har till alla. men iaf nu ska vi typ se film elr ngT? lyckat!! haha,

♥ and hate, c ya ! / tessaanringdahl

hm, inte sovit en enda blund kl är 08.20!

hej igen!
jag har inte sovit ett skit kl är 20 över 8, min mamma kmr döda mig, men ja tänkte ta o försöka sova en stund nu, för sova i soffan de andra grisarna sover i sängarna. men iaf jag är sjukt trött men endå inte. hihihihi, aja ja får sova ba för annars kmr ja typ va på dåligt humör imorn och döda ngn, o de är ju inte så bra. o de är ju de att de blir antagligen ide elr olivia som ja kmr döda eftersom att de alltid är dom som går mig på nerverna. hihi men aja ska sova.

♥ and hate, c ya! / tessaanringdahl

trött elr inte?!

HEJ IGEN!
aso jag är galen, jag skriker här i lägenheten och allting, grannarna kmr väll snart. elr så kastar väll olivia ut mig som hon gjorde med ide&michelle, haha. jag skämtar inte aso vi har de sjukt kul. och nu ska jag snart tillbaka till stora sängen där vi sitter och snackar om massa. det är verkligen jätte kul! kelsey sitter och viskar singstar, hahahaha ho får typ bara uselt. hahah, stackaren. emelie gick nyss och la sig, o olivia låg förut o försökte sova men kunde inte men jag antar att hon ska försöka nu igen, aso jag är blogg galen! jag känner att ja ba måste bogga, annars sviker jag alla fan. men jag har drukigt massa energi dryck så ja är typ fett pigg. haha michelle blev oxå fett pigg, hon va trött förut o ville sova men nu är hon jätte pigg. men nu ska ja va lite social, trodde aldrig ja skulle hinna blogga på nyårsafton aso. men ni ska få se massa bilder sen. jag har fått munsår idag oxå, :/ så sminkar över det hela tiden så att de inte ska synas på bilderna men de funkar väll inte så jätte bra. men jaja, vad ska ja göra? aja vi hörs alla!

♥ and hate, c ya / tessaanringdahl

gott nytt år, äntligen ett nytt år!

Hejsan sötnosar!
yes sitter hemma hos olivia kl är 05.13 har tänk gå o lägga mig men ide fucking jävel är inte ett dugg trött, olivia ska sova o de o de andra typ snackar. men ja ska ba skriva lite snabbt, iaf under 00.00 slaget så sköt massa jävla idioter raketer på oss, vi trodde vi skulle dö. sen vi drack typ massa cider o ja har aldrig pissat såhär mkt jag svär. sen jag har pratat väldigt mkt med robban i telefon o de, mi älskling!! saknar alex som fan oxå, min mobil dör så ja får typ damp. ska ladda imorn, hoppas inte mamma kmr för tidigt, iaf vi har haft de så sjukt jävla kul. klockrenaste nyår ngnsin jag lovar! jag har gjort massa bål och sen öppnade ja champagnen o de haha sådär spruta nivet. o emelie o ja har lekt  blattar sen va ja fotograf när kelsey, emelie och michelle gjorde massa aso jasvär vi har garvat hela tiden!! ROLIGASTE. <3

äntligen nytt år, äntligen en ny start, äntligen ett nytt liv!

♥ and hate, c ya / tessaanringdahl
RSS 2.0