dryyyyg dag.

helluuuuuuu bebbuuuuus

haha, yes idag har de vart en rätt dryg dag jag har på mig min mammas tröja, sjuukt stor och skön. men ska dra pusspuss / tessaanringdahl

I'WANT!

Jag vill så gärna ha de här snygga tangentbordet. De står oxå "för blondiner" hahahahah så kul. Men jag är faktiskt itne så blond. Eller?! Menmen, jag vill ha de så mycket... så himla snyggt!



/ tessaanringdahl

datakunskap -.-

Jag borde snart göra en kategori där jag bara har mina datakunskap inlägg tycker jag. Menmen, de får ni stå ut med kommer antagligen att bli ett inlägg varje måndag vid den här tiden för då har jag nämnligen datakunskap och de är så gryyymt tråkigt och jag förstår ingenting.


hittade en skit snygg bild, de här är då ide när hon och jag brukar leka. hahaha !

/ tessaanringdahl

blev inget..

Igår blev de ingen män som hatar kvinnor. menmen, får snart hem den endå. & då ska jag se den! :) <3

/ tessaanringdahl

BESÖKSREKORD!

Igår hade jag då besöksrekord, men de går inte att lägga in bild på statistiken frågamig inte varför.Men yey de känns bra. I'm going to the top bitch! :) <3

/ tessaanringdahl

PIZZA

snart blir det pizzatime yey! Nu står min syster i köket och bakar och fixar pizza åt en. Det är bra grejer det! Börjar bli lite små hungrig. Får se om jagfärgar håret idag oxå.. hinner nog inte träffa dahl som han ville, eller jag ville ju oxå. Ska hem till mamma så ska vi ta kort och ge våran barnmorska som har tagit hand om oss alla 4a. Coolt faktiskt! :)


blir ni inte sugna elr? *mohahaha*

/ tessaanringdahl ( ser ni jag har min älsklings namn i mitt namn)

The Final Destination!



ny skräck film som bara måste ses med Ide snart! Javet de finns andra The final destination men de här är en ny tydligen, såg att kissie skulle se den så de va därifrån ja hittat,  hihi busigt! Ja känner mig övertrött!!!

/ tessaanringdahl

män som hatar kvinnor!

Ikväll blir det... att chilla med familjen och se män som hatar kvinnor. Längtar tills lillen somnar för då säts den på. Har inte sätt den men massa säger att den ska vara skit bra. & ja tror faktiskt att den är det. Efter den vill jag se Flickan som lekte med elden, men de blir antagligen på bio eller när den har kommit ut. Vad säger ni som har sätt den eller läst boken, är den bra? :)



/ tessaanringdahl

tacos till frukost!

YES! Idag åt jag tacos till frukost o de va nog den bästa frukosten ja ätit på riktigt länge! Vad tycker ni? skulle inte ni velat vara mig imorse eller? :)



/ tessaanringdahl

Bio; Ice Age 3!

biioooo, Var på bio idag med Alex (bror) , Jesper (kusin) & Mia (extra mamma). De var riktigt trevligt. Bästa barnfilmen jag någonsin sätt faktiskt & lilla Kiwi och dinosaurierna var ju bara för söta! Jag har faktiskt aldrig sätt en bättre barnfilm. Käkade massa popcorn & läsk. Innan det åt vi på mcdonald's men jag åt kebab.


Robin säger att jag är tjejen hahah ! & då kan ja inget annat än att hållamed! ;) haha

SÅ SÖTA!

/ tessaanringdahl

<3

bara för att robin är i norrköping nu.YEY! & bara för att jag har saknat honom något otroligt sjukt mycket. Det trollet borde komma hit varje helg tycker jag! hihi,<3

igår var de parteeeeey. de var riktigt kul! Elr ja vissa delar, haha. tack underbara bästa dahl för att du gjorde min kväll. du betyder! <3



/ tessaanringdahl

redo för dans..

Yes, snart ska jag iväg till dansen dansade igår föresten, blir att träna som fan för imorn är det uppvisning i salsahuset. & vi får köra locking så himla kul! Längtar som fan verkligen, <3 Aja.. nu kommer dahl snart hoppas ja. Puss puss / tessaanringdahl

de är svårt... ja saknar dig!

jag saknar henne något otroligt, så grymt svårt de är! Gumman ja kan fortfarande inte förstå att du inte finns här i norrköping längre, de är så grymt svårt att veta att du är på andra sidan jordklotet. & att läsa din blogg är de svåraste som finns, men ja är glad att du har de bra & de är de som får mig att gå vidare. Ja hade aldrig klarat av att veta att du mår dåligt och inte kunna göra ngt åt de. Snälla älskling kom hem. jag saknar dig något otroligt.

 

tårarna forsar & ja kan inte sluta sakna dig mishell cedeño! <3


/ tessaanringdahl

BEYONCE!

Beyonce är världens finaste kvinna någonsin. Hon är oxå världens underbaraste, jag har ju hela tiden sagt att hon är sjukt bäst. Kolla bara här! Hon tar upp en flicka som har canser på scen och sjunger Halo till henne & i slutet kramas dom jätte länge och alla gråter, flickan gråter publiken gråter och allting är helt sjukt underbart. Jag är så himla rörd!



/ tessaanringdahl

nu är jag glad!

Min underbara vän som betyder så otroligt mycket för mig skrev nyss ett sms där de stod "you have my blessing när de gäller din krilleboi. Han e godkänd ;) <33" Så nu är jag super duper mega glad. Tack robin! <3



/ tessaanringdahl

Radiokillen?!

Radiokillen? Hm, vem är de? Vart kommer han ifrån? & Vart hitta han mig? ;o

Hm, Radiokillen är ngn bloggare som älskar att skriva skit & hemska sanningar om bloggkändisar. Amir verkar vara hans absoluta favorit när de kommer till den biten. Ja har ingen aning om vem den här radiokillen är, men ja tycker endå att hans blogg är rätt kul att läsa. Han skriver ju trotts allt skvaller and u know, TESSAN LOVES SKVALLER! & ja tror han måste ha hittat mig om man går in på bloggsök eller något liknande så kan man söka på olika saker och så tror ja han hittade min. Eftersom att han sökte nog på Amir. Aja de är skit ´komplicerat att förklara. Menmen kul, & ja hoppas att han kanske lyckas göra så ja får lite mer läsare, inte genom att snacka skit om mig kanske haha. ;)

/ tessaanringdahl

MR HEMLIG - Avslöjad!

För det första; Hade jag min anledning till att hålla han hemlig i början, ja ville helt enkelt ha han för mig själv. Ja vill inte heller att folk ska kalla han "min pojkvän" eftersom att han inte är det.. än?! Ja vill inte heller att folk ska gå och prata om "oss". & ja tycker inte heller att alla borde veta vem ja tycker om, det är mina känslor som jag har & ja tycker bara inte att alla ska ha ngt så intressant som mitt liv att prata om.

För det andra; Jag skäms inte över honom de är inte därför han har fått namnet Mr hemlig. Han var oxå den första som fick reda på att han faktiskt var Mr hemlig, eftersom att jag är blond som ja är och ville inte att han skulle tro att de var någon annan. Det var liksom uppgjort om man säger så.

 

För det tredje; Det är roligt när folk kommer och frågar vem "mr hemlig" är, de är kul att alla inte vet om allting hela tiden. Att man faktiskt kan ha någonting för sig själv.

 

Så ja, de här är då MR HEMLIG, Christoffer Dahl går 1an på Ebersteinska i klass NV1A, så ja nu vet alla, :) Nu slipper ja gå och hålla de hemligt oxå. Men... bara för de här har blivit offentligt nu så betyder de inte att vi är tillsammans. Utan de får vi se när de kommer, de kommer antagligen när vi haft (om vi har) vårt "serious talk".

tyvärr var ja tvungen o ta bort bilden på krilleboi så a, ni får väl se om ja lägger in en annan bild ngn annan gång... -.-

/ tessaanringdahl

datakunskap

Nu sitter jag här igen och har datakunskap, såååå tråkigt. menmen, sen blir det att plugga matte på mattestödet och sen blir de att åka hem och plugga matte, de är faktiskt de ja har planerat att göra hela dagen idag, ja tänker inte sätta på datan. eller någonting! ja har verkligen laddat upp för en riktig pluggkväll, <3

& ja jag har fått en gissning på Mr hemlig, hahaha ja vi får se när ja bestämmer mig för att avslöja.

pusspuss kmr inte att skriva något mer idag. / tessaanringdahl

i'm so lonley!

Nu har snyggingen åkt hem o de enda ja kan göra nu är o plugga matte, har prov på tisdag & känner att ja inte kan någonting. Får panik, kommer ju inte ens klara av Matte A, då är de illa. Men ja har bestämt mig, ja tänker ba gå de kurser ja behöver. Sen om de fattas någon kurs ja behövt när ja ska söka sen så får ja helt enkelt plugga den då. För nu, nej ja tänker lägga energi på resten av skolan.

/ tessaanringdahl

Mr Hemlig..

Yes, snart kommer snyggingen hem till mig! Yippi, saknat han massoor. Inte träffat han på en dag ju... ;o STACKARS LILLA MIG! Just nu så tränar ja på min namnskrift, ja suger verkligen på att skriva Therese Ringdahl snyggt så måste träna ska ju ta mitt legitimation snart. Köpte hårfärg idag föresten, yey! & rosa hårspray, elr aso den blir ju inte rosa i håret, men de är den där som är skit bra. Blev inte att köpa data idag, blir en annan dag.

pusspuss/ tessaanringdahl

I like to fuck!

Tila Tequila - I Like to Fuck ft Hot rod.

Låten är så sjukt grymt bra, lyssna på den! & Tila är så vacker, hon är så sjuuuukt vaker! <3



/ tessaanringdahl

Bögvän sökes!

Är du bög? Elr är du lite bögig i sättet? Elr kanske känner att du är lite mer tjej än kille? Då är du perfekt för mig! Ja söker nämnligen min egna lilla Amir. Ja vill oxå ha en bögvän som sminkar mig & fixar mig. Ja vill kunna snacka, killar&tjejer med den här bögen och ja de är något speciellt med bögar, de är så jävla gulliga och roliga så ja de är ba så söta! Så ja är du bög elr något i den stilen, hör av dig!

& nej de betyder inte att ja kmr byta ut ide mot bögen elr ngt. Utan ide kmr alltid vara my number one! Så är de bara, ba att ide kanske inte vill fixa mitt hår innan fester & så, elr ja de är väl mer så att ja inte vågar låta henne fixa mitt hår. hahaha, love u bby!



/ tessaanringdahl

dags att avslöja Mr hemlig?

Vad tycker ni? Vill ni veta, Vem är mr Hemlig? Vem är de som tar upp så mycket tid i hennes fritid? Vem är de hon snackar om så mycket? Vem är de som hon absolut inte kan få bort ur sina tankar? Ja vill ni veta, de är ju upp till er nu att ni skriver några kommentarer om att ni vill veta vem det är. Så ja, nu tkr ja ni ska kommentera o antingen gissar ni elr så skriver ni ngn kommentar där de står att ni vill veta vad vet jag, övertala mig!

peace out bitches! / tessaanringdahl

Out from under

"Breathe you out, breathe you in
You keep coming back to tell me
You're the one who could have been

And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under)

So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday

Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about, all the things that never were
Maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under, from under)

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
And I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
And I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under
(From under, from under, from under, from under)"

Låten har dock ingenting med mitt liv att göra just nu, men jag älskar den.. Den är så otroligt fin. Jag känner igen mig så sjukt mycket i låten, inte just nu men ja har vart i den där sittsen & då känns allt så sjukt tungt. ush låt mig aldrig få uppleva det igen!

Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you!

Exakt så känns de nu!

/ tessaanringdahl

I'M A BUSY WOMAN!

I'm a busy woman, ja de är precis vad jag är en upptagen kvinna. & då menar jag inte inom kärleken, elr jo kanske lite där oxå. Tror inte mr hemlig skulle uppskatta om jag sprang runt med massa andra killar än han. Menmen, ja menar då att jag har sjukt mycket att göra. Är det inte Skolan, är det plugget, är det inte plugget är de vännerna, är de inte vännerna är de Mr hemlig, är de inte Mr hemlig är det kyrkan, är det inte kyrkan är det dansen är det inte dansen är det familjen är det inte familjen är det något annat. & så fortsätter det.

 

Jag har vart väldigt mycket med Mr hemlig den här veckan och så har jag då vart lite ledsen&upprörd för att dansen blev inställd i torsdags, ja hade ju längtat så himla mycket! I helgen har de inte blivit något festande. Vart hemma med familjen, o de har väl vart mysigt. Imorn blir de nog att åka o köpa dator, yippii!

 

/ tessaanringdahl

stackars mig...

Nu blir de o plugga engelska & no. Engelska förhör imorn och No prov på torsdag. Imorn blir de skolan, först förhöret sen film sen lunch sen eberyra. Längtar lite grann, (a) Sen blir de att träffa sötast mr hemlig sen blir det kyrkan. De ska bli skönt.  & i kyrkan ska jag plugga No tror jag.

Ja, de flesta visste nog inte att ja går i kyrkan varje onsdag, men nu vet ni det iallafall. & ja kan säga att jag tror på vissa delar inom kristendommen. & så tycker ja att de är väldigt skönt att gå till kyrkan och vara med alla underbara i ungdomsgruppen och bara få slappna av. För i kyrkan där försvinner all min stress och ja kan vara mig själv, jag blir som en ny lycklig person och de trivs jag med. Ja trivs med alla i ungdomsgruppen och jag trivs att vara där och så länge ja känner så, så kommer jag antagligen att fortsätta gå i kyrkan.



"So I lay my head back down, and I lift my hands and pray. To be only yours I pray, to be only yours I know now your my only hope!"

 

/tessaanringdahl

jag tycker om dig...väldigt mycket!

Nu ska jag vara ärlig; Jag therese ringdahl skiiiiiiter i om ni tkr de här är fel. Efter så kort tid, men... Jag tycker om mr hemlig.. sjukt jävla mkt! Sen vad ni andra tycker skiter jag i, jag bryr mig inte ett skit. Eran åsikt kommer inte att vara värda någonting och kommer absolut inte att påverka mig. Han har en sån stor påverkan på mig som ingen annan har haft förut som jag tyckt om så jag tänker låta de här hända. Jag tänker bli kär, jag tänker bli så sjukt inerligt hårt jävla kär som de ba går o bli & de känner ja på mig redan nu.

...ja tänker satsa. Jag tänker satsa hårt & stort på att jag får den ja vill ha och ja tänker låta de hålla. Ja tänker jobba upp en stor & stark relation som ska hålla. & ja tänker att kämpa för det. Jag har aldrig velat något så mycket om nu.

Det här låter nog konstigt...Det här låter nog jävligt konstigt och för endel är de nog konstigt & ja mr.hemlig kanske oxå tycker de. Men för mig är de inte så konstigt. När man tkr om någon så kan man inte rå för de. & nej ja skämms verkligen inte över han. Han är snygg, snäll, söt, rolig & helt jävla underbar. Så de är inte därför ja kallar honom Mr hemlig utan ja tkr bara om att reta folk som inte vet och vill bara hålla han lite för mig själv.

Men nu tkr ja de är färdig pratat om det här, puss puss söta läsare

/tessaanringdahl

fredagens outfit

Yes på fredagen var de gymnasiefesten. Haha vi hade sjukt kul. & såhär såg jag ut då.



/ tessaanringdahl

shoppade i helgen

Yes i helgen blev de shopping! Köpte klackskor, smink och ett vanligt långt linne med en ficka på bröstet från Gina. Älskar skorna de är så söta & fondationen är den ja har tipsat om. Den är fortfarande min favorit! <3



/ tessaanringdahl

en del av robin!

... bara för att jag kommer att vara en del av robin! & ja jag är jävligt stolt för robin är som  en storebror för mig. & ja bryr mig om han så otroligt mycket. Jag älskar dig! <3

 


Den kommer typ se ut såhär. (a) <3

bara för att jag kommer att kyssa robins rygg när den är klar!(a)

/ tessaanringdahl

datakunskap. -.-

nu sitter jag här o har datakunskap. igår var jag med söööötast, han är verkligen sötast. men javet inte hur ja ska få veta fan... på riktigt ja känner mig handikappad. ja vill inte gå in på de här direkt nu men de gör ja säkert sen, ha de bra.

pusspuss

jag ska få

Jag ska gå och duscha nu sen ska vi ner på stan o dricka Chai Latte, YIPPI!!!! <3

/ tessaanringdahl

när någon speciell finns i ens tankar..

så måste de ju betyda att den betyder mycket för en. Eller hur? Att man inte kan sluta tänka på den, måste ju betyda att man tycker om personen. Att hjärtat börjar dunka i 180 så att man nästan får hjärtatack när någon pratar om den måste ju betyda kärlek. När man blir knäsvag av att höra dens röst så måste de ju betyda att man vill leva med den personen. När man kramar om personen och känner sig trygg måste de ju betyda att man kan ge hela sitt liv för den personen. När man inte gör ngt annat än att vänta på att få en hjärtatack & bli knäsvag & när man känner sig trygg med den personen man tkr om och inte kan sluta tänka på så måste de ju ba betyda att man skulle kunna dö för den personen.

Eller? Jag vet inte, men ja tror det är så. Någon som tycker likadant eller inte tkr så?



/ tessaanringdahl

nu vill jag ha

EN STOR VARM GOD CHAI LATTE! GIVE ME!!!!! <3


ngn som kör hemleverans? Ni kan börja lasta hit nu på en gång, :) <3

/ tessaanringdahl

nu gråter jag...

...tårarna rinner, faller o gör allt möjligt Robin skrev till mig här i bloggen, han skrev att han sakna mig & att ja kmr vara en del av hans tatuering.. förstå den.. jag vill inte att han ska vara i lund längre. Om ja kunde hade jag burit hela jävla lund till norrköping, med mina bara händer! Men nu är de inte så, men snart kommer du& hälsar på & då ska ja krama om dig tills du åker tillbaka till lund igen. Du förstår inte men du är de färgglada i min svart vita värld. Du är fan värd så mkt för mig... du får mig alltid att tänka om när ja vill sluta tänka över huvudtaget. & du har alltid ställt upp för mig och gjort mig på bättre humör. Jag saknar dig, ngt otroligt! Kom hem bby jag behöver dig här hemma... mer än någonsin!

/ tessaanringdahl

jag saknar dig robin...

de är tomt utan dig... de är precis så ja känner. Ingen rolig som kan underhålla mig när jag har tråkigt. Ingen som kan reta mig och samtidigt visa kärlek. Ingen som kan kalla mig blondie som du. Jag vill bara att du kommer hem nu nu nu! 5år kommer jag aldrig att klara utan dig. Du hinner glömma mig, :/ snälla älskling kom tillbaka. Jag älskar dig bror&bästavän!

/ tessaanringdahl

promenad

ska ut en stund med hunden, skönt! <3

att sluta tänka på dig...

...är omöjligt! Jag vet inte vad du gjort med mig men när jag tänker på dig så ler jag. Jag tror jag börjar få känslor för dig. Ja har tänkt sjukt mkt på senaste tiden, men ja vill inte tänka längre. Ja vill bara låta de hända, vad som än händer tänker jag låta de hända. Ödet ska få bestämma. Men du är så söt att jag ba vill titta på dig hela tiden, exakt hela tiden! & ja vill inte skrämma bort dig nu genom att skriva de här, men de är omöjligt att hålla allt de här inne. Du gör de omöjligt för mig att kunna tänka på något annat. & ja är lycklig, lycklig att du kom in i mitt liv som den solstråle du är.

/ tessaanringdahl

chill dag

Idag har de faktiskt vart en riktigt skön dag. Gick ner på stan med familjen, shoppade Skor och smink, (a) Får visa skorna sen,  sen efter de åt vi på Paus sen gick vi hem sen blev de o åka ner till stan med pappa igen o sola, YEY! -;) Har fortfarande inte gjort mina naglar men ska se om ja kan göra de snart, såg a walk to remeber nyss *igen* den är ju så jävla bra. Fyfan så hemskt.. <3 Pratade i telefon med mr hemlig oxå, (a) du är förlåten sötnos,kan inte va arg på dig!

tror ja börjar få känslor för dig.. ;o

/ tessaanringdahl

fest igår.

sjuuuuuukt kul hade vi igår, :) men ja en sak var mindre kul.. -.- sjuuuuuuuuuuuuuuuukt besviken på dig! Menmen vi hade de iaf as kul igår o de är väl huvudsaken, Tack ide & alek för att ni följde mig. & sen tack till Ide, Alek, Dawe, Sandra, Rebecca o Daniel för en underbar kväll sjukt kul! <3

/ tessaanringdahl

vi alla älskar familjen jarf!

Personlig hälsning från Elin: Tack familjen jarf för de fina doppresenterna! :) <3

 




/tessaanringdahl

dagens idrotts outfit.



/ tessaanringdahl

Tessan dissar!

tessaanringdahl har en åsikt! YES VAD FAN TÄNKER TJEJER MED SOM FÅR RUNT MED JEANSLEGGING MED STRUMPORNA ÖVER?! WTF?! Jeans leggings är ju fan de mest åtsittande du kan sätta på dig kära lilla o så drar du ett par strumpor över som de till&med är tryck på och vafan deär ju inte ens snyggt?! GUD!

 

Såhär ser de då ut på er, *visar på mig själv*


ngn som håller med mig elr inte alls? ;o

/ tessaanringdahl

jag duschar i rosa!

JAG ÄLSKAR ROSA! Yes de är så sant som de låter, JA ÄLSKAR ROSA! Finns ingen finare färg än rosa, & ja de ja tänkte få fram är att ja jag duschar faktiskt i rosa. De ser ni ju själva. Rosa föralltid liksom! :) <3

 



/ tessaanringdahl

förlåt

Igår skrev ja inget för ja inte hann, Var i skolan sen umgicks ja med Mr hemlig som ja har tänkt avslöja? (a) hihi elr vill ja de, ;o ni får INTE ta han ifrån mig då jävlar... :)sen blev de o träffa olivia o sen gå till kyrkan myyysigt o ja har saknar helen!!! <3 men iaf, idag blev de skola sen umgicks ja med Anna enstund sen mr jemlig då såklart,:) sen hem o sen plugga jävla naturvetenskap som vanligt o sen ah nu snackar ja med mr hemlig! ;)<3

/ tessaanringdahl

PLUGG

Känns som om man drunknar i plugg nu för tiden, jag kmr inte att blogga ngt speciellt idag eftersom att jag ahr massor o plugga. Känns som om man blir dränkt i läxor varje dag, matte, engelska och naturvetenskap. Känns inget bra alls, hade ofärberätt prov idag oxå. de gick väl okej tror jag. De två sista kunde jag inte, de är väl de enda. Men iallafall. Nu blir de att plugga vidare, hoppas ni söta läsare har ngt bättre och roligare för er!

puss / tessaanringdahl

ja du ide...

stan med ide min älskling igen, <3

Dags för ide o berätta sanningen tycker ja bakom hennes ölmage, hahaha vi se ju ba på den här bilden!


/ tessaanringdahl

trött

Somnade nästan flera gånger idag, ja ba känner hur trött ja är o de är fan sjukt tråkigt.

här har vi då en jätte trött tessan!


/ tessaanringdahl

Ide Video; <3








HAHA KOLLA SÅ LITEN JA VAR! ;o



/ tessaanringdahl

GUD SÅ TRÅKIGT!

Datorkunskap måste vara de tråkigaste som finns, efter matte. Förstår ju typ ingenting, men iallafall, de blir ingen fotboll ikväll.. :/ tråkigt, men ah kanske behöver plugga lite matte. Men hur är de med alla? Själv sitter ja o tänker lite, fick en övning i dator kunskapen o ja tkr verkligen att honhar fel. Vadå hans fel för att han blev rånad bara för att han hade slips o kavaj på sig & hade bjudit på drinkar under kvällen? Herregud, jag blev jätte upprörd iallafall. Tkr hon tänker helt fel, fan oh!

/ tessaanringdahl

datorkunskap

Nu sitter jag här och har datorkunskap, de går väl rätt bra. Men eftersom att jag var sjuk förra måndagen så har jag inte riktigt gjort allting mend e ska ja göra nu, får se om ja skriver att snabbt inlägg sen.

ps, mr hemlig var otroligt söt idag! :) <3

/tessaanringdahl

saker som bara inte händer...



Bögar är äckligt!... Jag börjar avsky bögar och tycker att dom är så äckligt, GUDS VILJA ÄR ATT KVINNAN&MANNEN SKA ÄLSKA, inte man&man, kvinna o kvinna. Jag blir helt hjärntvättad och startar en pakt som ska få bort alla homosexuella från världen, jag blir alltså nya hitler bara att ja vill få bort alla homosexuella. Där är en sak som alltså aldrig kmr att hända i min värld!

Okej att säga neger! Jag blir helt sjuk i huvudet och tkr att de okej att kalla varandra och mörkhyade negrer. Jag pluggar därför på vart ordet kommer ifrån för att kunna försvara mig mot folk som tycker att det inte är okej. Jag går åka med i olika rasistiska grupper och solar aldrig mer i hela mitt liv eftersom att ja är svensk o svenskar ska vara vita. där är en sak som absolut aldrig aldrig aldrig någonsin kommer att hända!

 

Tjäna pengar på bloggen, aldrig i livet! Jag blir erbjuden massor av pengar om jag fortsätter att blogga som vanligt fast inom ett företag, min blogg fortsätter exakt likadant med samma innehåll och allt bara att ett företag köper upp mig och jag tackar nej. Jag vill inte tjäna pengar på att skriva om mitt privat liv döööh. Nejnej ja vill tjäna pengar på min blogg!

/ tessaanringdahl

THEY ARE FUCKING GORGEOUS!<3

Christopher Rahlenfeldt & Alexandra "Kissie" Nilsson
mina favoriter, kan absolut inte bytas ut...

Ja men jag har en sak att erkänna, ja börjar faktiskt kunna acceptera Paow och Amir nu. Inte för att Paow o Kissie klarar av varandra utan för att ja tkr att hon har växt upp en aning mer nu. & Amirs blogg börjar faktiskt bli mer intressant. Men favoriterna är ju sjäääääälvklart Christopher Rahlenfeldt och Kissie.

Jag har aldrig läst några finare bloggar, Rahlenfeldt, aso har man sätt ngn snyggare förut elr? Visst han är bisexuell men gud om han skulle vara här i nrkp, ja skulle leta eftern. Han är sjukt snygg, & ja kan fan inte vara den enda som tkr de. & han är så jordnära han bloggar om sitt liv, o sina tankar kring saker + om sin shopping. & ja älskar hans stil. Han är liten blandning av fjortisboy & brat. Älskart, keep on going hotie! <3

Här har ni då massa bilder på hetingen himself!<3

 




KISSIE MJAOUW!

Sen har vi då min största favorit Kissie, hennes plats är fast, den kan ingen ta! Jag älskar hennes blogg o hennes sätt att blogga på, hennes uttryck o hur hon beter sig. Ja är nog den enda, men hon är så otroligt grym! Att hon kan spela en sån roll, och att hon faktiskt låter den påvärka hennes riktiga privat liv, jag bara älskar henne o vill gå i hennes fotspår, men kankse som en mildare kissie isåfall. Älska kissie i alla evigheters evighet.



/ tessaanringdahl

bilder; Elins dop.

Bilder från Elins Dop. Fotograf; ide jarf!<3




/ tessaanringdahl

känner mig lite bitchig idag,

Idag känns de som en riktig bitch dag, men endå en jävligt roligt dag. Av olika anledningar, ja kan väl inget annat än att tacka Christoffer för att han gett mig ett x antal smile på läpparna idag. :) Just nu vill jag bara till dansen fortfortfort o dansa all energi ur mig. & så vill ja lägga in massa roliga inlägg här. javet att de inte blivit som de blev förut men skolan, tar mkt tid! Sen lägger ja rätt mkt tid på en annan sak oxå, hihi. Men de känns bra, kanske får ni på bloggen veta de ngn dag..



puss puss / tessaanringdahl

morsningmorsning

Sovit gott? JA har sovit som toppen på nivet vad. Ja har snackat lite med pappa o lagt på lite saker ja vill ha, hoppas verkligen på att han har de med sig hem på måndag. :) Ja har tydligen sovit galet ikväll, de ser jag på min säng. Huller om buller, elr som ett bombnedslag. Ja ni förstår säkert!

 

Men idag, vad händer idag? Jo, jag ska plugga. SOm bara den! Vill inte sitta o känna pressen i veckan, så idag blir de o plugga. Men ni får gärna fortsätta o läsa här, de blir säkert ngt inlägg då o då, ja har ju mina pauser ibland. :) Men nu ska ja sätta igång innan alla mina vänner vaknar och stör mig.


Pusspuss / tessaanringdahl

hi's soooooo 2 months ago!

Ja nu dreglar ja inte längre över en viss ***** längre, nej nu hitta ja en annan som ja kan dregla över, för han är så otroligt snygg. elr ja tkr de, sen vad resten tkr spelar ingen jävla roll för mig. De är ju ja som ska tycka personen är snygg, de roliga är att javet att han tkr ja är snygg, men de roliga är att ja inte håller med han! :) Iallafall & nej de är verkligen inte gurra jag menar med ***** så tro inte det. Gustaf kmr alltid betyda ngt otroligt mkt för mig, men de kanske inte blev som planerat helt! :( o han vet att ja är ledsen över de, men de är dags att gå vidare nu.. för båda!

ja men iallafall, ja tkr fortfarande den här ***** är så sjuuuuuuuukt jävla snygg, het o sexig o allt därimellan men de är ju inge kul o gå o bli suktad efter en sån mums bit som han när man inte får något tillbaka elr hur? Därför hade ja turen att hitta elr han hitta mig... en annan snygg lite söt mumsig bit. :)

haha ja de har var då min & min älskling ides idé, & de är rätt, HI'S SOOOOOOOOOOO 2 months ago! ;)

I'm not a diva, I'M THE DIVA. I'm not a bitch, I'M THE BITCH! Remember that fuckers, ;)<3

/ tessaanringdahl

tessaanringdahls extrem makeup bag!

YES! Nu har jag en stor elr rättare sagt en enorm sminkväska. Känns jätte bra! :) Mycket plats finns de och de behövdes de, ibland gick de inte ens o stänga min sminkväska ändå var de den största hm hade, men nu har ja en resenessesär. Den är perfekt, fick den av morfar! Tänkte visa lite bilder, den är så bra att man kan hänga upp den så att ja kan välja smink så. :)

 



/ tessaanringdahl

tessaanringdahl wake up FFS!

DAGS ATT VAKNA!

varför ringer inte väckarklockan för? Ja är antagligen för långt in i min himelska underbara dröm. Ja vägrar helt enkelt o vakna upp, men ja hoppas att ja vaknar upp och låter de bli verklighet o att de ska funka, elr så fortsätter ja drömma o bara låter de vara en dröm, de skulle vara riktigt skönt..

men att drömma just nu känns bra, men de känns konstigt. & frågan är, är de bara ja som drömmer den här drömmen? är de ngn mer som drömmer som mig. kanske så vill du dela den här underbara fantastiska drömmen med mig! Men de kan sluta illa, de kan de alltid. Men i drömmar & filmer slutar de ju nästan alltid som man vill, perfekt, lyckligt & helt underbart. Ja önska att hela mitt liv var en dröm, en dröm ja kunde styra. Men ja antar att de livet inte skulle vara så dramatiskt o kul som mitt faktiskt är just nu, ja har haft mina mardröms dagar nu men ja tror de är över!

låt mig snälla få uppleva den här drömmen, för den här drömmen är underbar! I would let it take all of my energy! <3


hälften av drömmen handlar om precis de här, du&ja på en strand tillsammans där de är varmt&skönt! <3

/ tessaanringdahl

hej bloggen,...

0-edc363c25294c1774996c16393e9d5.png

Kolla varifrån!

hej bloggen, :) nu är det så att det är dop idag för min syster så det får bli ett snabbt mobilinlägg :) ja såhär ser då jag ut. Vad tycker ni? :) jag tkr att jag ser rätt så okej ut. Vi hörs sen. Puss puss tessaanringdahl

målat naglarna

Imorn blir de dop, så nu har ja fixat naglarna. Vi får väl se om jag hinner lyckas paja dom innen imorn, vilket ja tror ja kmr. & ja de är en sak, ja kan inte sluta tänka på hur snygg en kille är. Men ide retar för en sak så de är inte kul, ;) & idag råkade jag visa min dåliga sida oxå..:s ja Christoffer satt på vår låt som ide &ja gjort, & så hörde jag de så ja skriker "på riktigt vem är de som är omogen" o så upprepade jag de tills de stängde av låten, sen efter de var jag en aning arg. Haha de trodde ni inte va. aja, :)

nu ska ja ta fram min aparat som ska torka mina naglar, (a)

söta små läsare!

Gud så kul, min blogg växer, mina läsare börjar faktiskt att kommentera och ja blir allt gladare och gladare och vill bara skriva mer mer mer och mer! :) & så kmr de antagligen att bli om den fortsätter o växa, ja vet inte hur alla har börjat läsa min blogg o de skulle vara kul o veta, så ni får gärna skriva de i ett inlägg.

pusspuss / tessaanringdahl

snabbinlägg

hej underbara blogg, just nu har jag en liten rast på 10minuter så jag tänkte nu blir de ett snabbinlägg, ide & sami står här bredvid mig och snackar om persiska, arabiska o kinesiska o allt möjligt, förstår ingenting. haha (a) men de är väl jag de. ;) Iallafall nu måste jag tillbaka till en väldigt "rolig" naturvetenskap lektion, sitter o ritar mina möss med massa hår och morrhår. Rätt kul faktiskt, o så pratar jag o ide om lite roliga saker, haha pluggar vi? hahha nu stör ahmad mig o klappar mig på kinden han älskar mig så jävla mkt! :) hahahahha han dödar mig! ;)

nu kom sandro, o ja svär att han kmr kommentera hela de här inlägget, hahaha på riktigt nu tkr han de är tråkigt. :)

men vi hörs kanske sen, puss puss

läxor i mängder

JA vi har fått läxor i mängder tyo yippi , totalt j*vla yippi. Aso ah men de är väl bara o bita ihop och göra de lär dumma läxorna. Aso vi har ingen tid alls nästan i matten.. så himla jobbigt typ inte ens en halvtimme på en hel sida och så får man plugga ihjäl sig hemma.. så himla jobbigt.

& ja måste bara säga, ja insåg inte förens igår hur otroligt snygg du är! *dock handlar de inte om den killen ja prata om i förra inlägget..*

/ tessaanringdahl.

Att inte...

0-690f00c4672d70f6a14a5b7bca070110.png

Kolla varifrån!

Att inte orka, det måste vara den jobbigaste känslan någonsin elr egentligen jag har mkt jag tkr är det jobbigaste någonsin, att känna sig hatad och speciellt så är det irriterande o veta att ngn man tkr om inte tkr om en tillbaka och när man hör hur mkt han tkr andra tjejer är snygga och när han tkr om andra tjejer, det är oxå jobbigt att veta att två personer som betyder så mkt i sitt liv inte klarar av varandra och alltid ska bråka, det måste vara det jobbigaste. Speciellt när det handlar om någonting som påverkar en själv, elr när det rättare sagt handlar om en själv, kanske är man anledningen till att de bråkar, kanske är det ens fel. Kanske är allt det här ens fel, det kanske beror på en själv... Nu tänker alla vad vet hon jag vet men ni ska veta att ingen inte för någon av mina bästa vänner har jag orkat prata med om det här för jag känner att om det är någonting ja ska försöka övervinna och klara så är det de här. Förlåt men jag känner du, o det blir bäst så.

hitta en data! ;o

Nu sitter jag o min kära ide här och har en timmas rast. Vi hitta då som tur en dator, så ja tänkte bara slänga in ett litet inlägg. De har väl inte hänt ngt speciellt idag i skolan bara att en viss person har jag insätt är jävligt snygg, bara han inte förstår att de är han. Iallafall ja får väl skriva om de mer sen eler så, men ikväll blir de inget inlägg för först blir de stan med alex tror jag, sen ska ja träffa olivia o så ska vi dra till ST OLAI. Men nu ska ja dra,

pusspuss / tessaanringdahl

halvfrisk!

Idag var jag i skolan, yippi?! haha. JAG HATAR MATTE vill jag bara säga på en gång, urs. :) hahah, men de var skönt o inte börja så tidigt idag, började 10. Men iallafall jag kan fortfarande inte svälja, de gör så himla ont. & gud vad varmt de var idag! Värme slag. VI hade rätt kul idag i skolan, men ide&ja upptäckte att vi hade en sak vi inte gilla, kan inte säga vad/vem ... men ah USH! :) haha. Har inge speciellt o skriva om så vi ses väl,

men om ni har några frågor ställ dom, ja svarar! :)

pusspuss / tessaanrindahl.

RSS 2.0