springa iväg

nu ska jag springa iväg till bussen antingen hörs vi imorn elr så hörs vi senare hos pozson! :) VI SES HEJDÅ HA DE SÅ KUL OCH HAPPY HALLOOWEEEN IGEN!! <3

/ tessaanringdahl

HALLOWEEN OUTFIT!

Här har ni min snygga outfit! Ingen verkar ju direkt ha gissat så ja får avslöja den ist så att ni har ngt o vara ledsna över för att ni missar ikväll,(a) Vi ska då till pozson ikväll igen så sjukt soft! Stackars dom som inte är bjudna och inte kmr att vara närvarande säger jag bara.. de kmr bli GRYMT!



/ tessaanringdahl

HAPPY HALLOWEEN!!!

Yes, idag är de halloween och de innebär MER FEST! :) Ikväll kör vi hos pozson igen och alla som vill komma får höra av sig. :) De känns verkligen som om de kmr bli en bra kväll dehär. Igår tog jag lite kort med mobilen men jag har tyvärr glömt min sladd hos pappa som vanligt så de får bli en anann gång. Ikväll kmr jag ha med mig min vanliga kamera. Så puss på att de kmr bli en bra kväll!

Vad ska ni klä ut er till då? & vad tror ni jag kmr klä ut mig till då?(a)


hihihiii så kmr ja se ut... NOT!

/ tessaanringdahl

FEEEEEEEEEEEEEEST!!!!

nu är de feeesst yippiiiii, :d vi hörs imorn!!! <3

Hej sötnosar...

3d33d91c8ca9f86023a4bcc3f9bed1fb.png

Kolla varifrån!

Hej sötnosar , nu sitter på espresso house och har druckit god chai latte och varm choklad :) gott! Snart ska vi antagligen dra runt lite, sen ikväll blir det fest... Och så ska jag sova hos min underbara ide. :) fan så kul det kommer att bli! :) hur är det med er då? Senare ska jag iväg med min pappa och sola yey !(a) men vi hörs sen, / eran tessaanringdahl <3

snart iväg..

gomorgon alla sötnosar!

Nu ska jag snart iväg med bussen in till stan då ja ska träffa ide sen ska vi iväg.. de är lite hemligt. Men sen kommer jag hem igen och då ska jag börja fixa mig för ikväll för då blir de fest!!... hoppas jag! Det är ju liksom f-f-f-f-f-fredag! Men men vi hittar nog något.. vi skulle ju faktiskt det.

jag har fortfarande Kelly Clarkson - a moment like this i huvudet, men de är väl bara bra så jag lär mig den utantill. Men vi får höras senare när jag kommer hem..

pusspuss / tessaanringdahl

jag älskar att sjunga!

Jag vet.. att jag inte har någon fin röst och speciellt inte när man lyssnar på låten som jag och ide gjorde men jag lovar och svär att jag inte alls låter sådär och att det var en cp inspelning. Vi gjorde dessutom en ny inspelning för att vi skämdes så mkt men den kom aldrig ut.. men okej ja ska låta alla retas och beté sig så omoget de bara vill för helt ärligt.. så bryr jag mig inte ett skit de var ett mvg arbete vi ville ha ett mvg och gissa det fick vi oxå.

Men nu är det så att jag älskar att sjunga och ingen kan aldrig någonsin ändra det, inte min pojkvän, inte mina vänner och inte heller några random personer som tror att deras åsikter helt plötsligt kan ändra på mig! Så nej, håll bara käften!

jag älskar att sjunga, och ja kmr antagligen alltid att göra de även om jag inte har världens finaste röst så ja ingen kan ändra mig... förutom jag själv så de så!

/ tessaanringdahl

träna träna träna...

haha stackars olivia.. hon har rätt mkt panik nu, vi ska ju nämnligen uppträda nästan söndag (inte nu) och hon kan inga av låtarna och dessutom så är de ju på engelska vilket hon inte är så bra på hahahahahah, JAG NJUTER SÖNDER NU! :) Nu ska jag fortsätta träna pusspuss

/ tessaanringdahl

tears in heaven, a moment like this, hallelujah

hej alla sötnosar!

Idag så myste jag då med min älskling som ni förstått sen åkte jag in med honom till stan och så gick ja till kören. Där fick vi vänta lite på tjejerna sen testade vi på att sjunga i "stora salen" de får heta de nu jag har ingen aning om vad de kallar den. Vi fick reda på att vi skulle sjunga tears in heaven, a moment like this, hallelujah så himla kul. Så den 8 November är alla som vill välkomna till st Johannes kyrkan. Då jag och 4tjejer till ska sjunga de här låtarna. Det ska bli riktigt kul faktiskt!

/ tessaanringdahl

situationen då man undrar om man verkligen betyder så mkt för en person som de sägs...

jag har aldrig tvekat på dig... aldrig aldrig aldrig! Jag har heller aldrig tvekat på våran vänskap.. men vad får dig nu att inte berätta för mig?! trodde aso ja verkligen trodde att ja var en av de allra första som borde få veta ngt.. men så mkt betydde jag inte.. tydligen. och jag vet jag har inte pratat med dig ett piss om de här än men ja ville bara vänta och se ifall du kanske skulle berätta men nej tydligen inte..

och sen jag trodde att vi skulle få bättre sällskap nu när vi bor närmre varandra men nej?! ist har ja inte hört ett skit från dig och vet du hur mkt jag saknar dig eller?! VARJE sekund jag var i närheten av dig kände jag mig så jävla uppskattad och lycklig. & jag är inte ute efter bråk.. jag vill bara att jag saknar dig så sjukt mkt och eftersom att du är min bror så förväntar jag mig att du ska prata med mig..

/ tessaanringdahl

godmorgon..

ja vi vaknade då inte nu min älskling har sovit hos mig ikväll mys, :D vi får prata mer sen nu vill han att ja ska komma tbx till sängen så ja antar att jag måste de... har inget val! :) <3

/ tessaanringdahl

jag saknar min älskling!




/ tessaanringdahl

svar på tal:

Nu har ja fått en till fråga! Kanske inte samma slags fråga men men ja tänkte att ja kunde kombinera frågan med vad jag ska göra snart! :) hihi

Fråga: åh va kul att du vill vara med i veckansblogg hos mig. Allt bra med dig ?

Svar: Ja men det är klart! Ja allt är bra med mig jag är med min underbara vän olivia och vi ska äta lite mat och sen svulla massa läsk & energidryck och se O.C är inte det världens bästa program eller? Eller desperate housewives är också jävligt bra jag kan inte välja!

Nu ska jag äta och så får vi se om vi hörs sen, ja säger bara JAG REKOMENDERAR INTE HALLON&LAKRIS DRICKA! Den är äckliiiiiig som fan!

pusspuss / tessaanringdahl

dags att dra nu!

nu ska jag snabbt iväg och hämta min bror sen ska jag dra iväg på möte, vi hörs när jag kommit hem efter mötet då kanske ni får veta vad de handlade om oxå, ;) <3

/ tessaanringdahl

vilken är snyggast?

som ni säkert redan har sätt... har jag bytt design igen! Igår hade jag då den här.. haha de va inte länge se men ah den kändes så liten och töntig men vi får se ja kanske byter tillbaka till den ngn dag. Men vilken tkr ni är finast då? Den jag har nu eller den förra( den här under) ? Ni får vara anonyma om ni vill.



/ tessaanringdahl

besöööksrekord på hög nivå!

Jag är en LITEN bloggare kom ihåg de ja är inte speciellt känd och därför är fan de här ett jävligt högt besöksrekord för mig. Jag hade nämnligen 119läsare igår?! & jag hade inte ens gjort reklam för min blogg då. Det är ju rätt sjukt, men jag ska faktiskt se om jag kan fixa ihop ngt roligt sen. Ska även se om jag kan fixa en liten tävling ngn dag de skulle vara kul va? :)

/ tessaanringdahl

svar på tal:

Hellu Bebus!

Jag fick då svar på inlägget igår och ja fick oxå en fråga som ja tänkte svara på. Gud så kul de här är! Välkommen sötnos!

från din bdb som jag hitta genom att snoka runt lite oh ja jag gillar din blogg den är inte så stor men du skriver roliga inlägg ändå
Men är du tsm me christoffer förtfarande? känner hnm lite sen innan oxå (: han är go (:


Svar: Ja. Jag är fortfarande tillsammans med Christoffer den 2/11 blir det 1månad! Tiden med han har vart underbar. Han är verkligen en rolig kille som alltid får mig att skratta! & du får gärna stanna här i min blogg och fortsätta följa den. Ha det bra puss!

/ tessaanringdahl

Myterna som redes ut av aftonbladet.

Angående de här med Svininfluensan och vaccinet.

Aftonbladet frågade en expert om alla de myter som sprids överallt om vaccinet.

”Viruset är tillverkat av läkemedelsföretagen i laboratorium.”

– Att ett antal företag skulle göra en så dramatisk terrorhandling utan att det läcker ut mer än konspirationsteorier är högst osannolikt. Och att de skulle riskera skandalen och skadestånden faller på sin egen orimlighet. Det finns tillräckligt många sjukdomar att sälja läkemedel mot ändå.

 

  ”Bästa sättet att skydda sig mot en farligare variant av sjukdomen som kan komma senare är att få den nu.”

– Det är inget smart sätt att skydda sig på. En på 100 000 invånare kommer att dö av svininfluensa om ingen vaccinerar sig. Man tar en extra risk om man medvetet skaffar svininfluensan för en osäker nytta. Man vet inte om skyddet efter att ha haft svininfluensa är effektivare än själva vaccinet.

 

  ”Man måste vaccinera sig varje år för att skydda sig mot svininfluensan.”

– Ja, för allra bästa effekt behöver man det. Vaccinet varar mot oförändrad influensa ett halvår eller sannolikt ett år. Svininfluensan kommer säkert att förändra sig precis som vanlig influensa. Men när man har fått ett grundskydd riskerar man inte längre att bli lika sjuk.

 

  ”Det är effektivare att skydda sig mot svininfluensa genom att äta bra kost och d-vitamin och utesluta socker än att ta vaccinet.”

– Nej. God kosthållning hindrar på inget sätt att man blir sjuk. Det är bra att inte vara undernärd men det skyddar inte mot att bli sjuk. Har man normal kosthållning så blir man inte extra skyddad av att ta extra vitaminer, säger Jan Liliemark.

 

  ”Svininfluensa är inte farligare än vanlig influensa.”

– Den är framför allt annorlunda. Den är mindre farlig för äldre och mer farlig för yngre friska och barn. Den kanske inte är farligare i dagsläget. Men det kan bli värre. Och då är det för sent att massvaccinera.

 

  ”Svenska staten och medier är köpta av läkemedelsindustrin.”

– Myndigheterna är oerhört mycket striktare vad gäller samröre med industrin än läkarkåren. Det förekommer inte ens lunch eller en kopp kaffe. Det är nolltolerans med bestickning och ekonomiskt beroende existerar inte. Ibland har medierna överdrivet riskerna och biverkningarna men på det hela taget har det varit en balanserad rapportering. Medierna verkar ha haft ett ärligt uppsåt och försökt ta reda på vad som stämmer och inte.

 

  ”Vaccinet är inte tillräckligt prövat.”

– 12 000 patienter testade prototypvaccinet. Och ytterligare några tusen testade det nya vaccinet, som inte ens krävde kliniska tester. Få läkemedel har testats på så många innan godkännande. Man har haft vaccin mot influensa i flera decennier så man vet väl vilka långsiktiga effekter det har.

 

  ”Människan behöver inte vaccinera sig, då hade människosläktet redan varit utdött.”

– Nej, de flesta kommer att överleva även utan vaccin, men det är synd om dem som inte gör det, säger Jan Liliemark.

 

  ”Vaccinet innehåller farligt mycket kvicksilver, barn kan få obotliga skador.”

– Nej, vaccinet innehåller ovanligt lite kvicksilver. Ofta använder man tio gånger så mycket kvicksilver som konserveringsmedel i vaccinet. Mängden kvicksilver man får i sig i en dos motsvarar det man får i sig med födan under tre dagar. Med maten får man metylkvicksilver, med vaccinet etylkvicksilver. Det är oklart vad som är farligast. Men även om man räknar med att etylkvicksilver är dubbelt så farligt är det fortfarande ingen fara.

 

  ”Det är farligt att injicera adjuvans, det som gör vaccinet effektivare, i kroppen.”

– Man vet att man inte ska ge vaccinet i huden utan i muskeln, annars finns det risk att det kan uppstå kraftiga reaktioner, till och med sår. Men i muskeln får man inte den risken.

 

  ”Man kan få diabetes och ledgångsreumatism av skvalen.”

– Det man diskuterar är om man får en för kraftig reaktion av skvalen, att det vänder sig mot kroppens egna substanser. Då finns det en risk för autoimmuna sjukdomar som ms och reumatism. Det är mycket större risk att få de oönskade effekterna av svininfluensan än av vaccinet. Riskerna för att drabbas är väldigt små i båda fallen. Valet är inte mellan att få vaccineffekten eller ingen utan att få svininfluensaeffekten istället.

 

  ”Man kan bli förlamad, sluta andas och dö av en nervsjukdom som orsakas av vaccinet.”

– Det handlar om den väldigt ovanliga nervsjukdomen ”Guillain-Barrés syndrom”. I samband med en vaccinationskampanj i USA 1976 fick flera sjukdomen. Men då använde man en helt annan typ av vaccin än idag. Sjukdomen har inte funnits i högre utsträckning bland vaccinerade än ickevaccinerade sedan dess, säger Jan Liliemark.

 

  ”Man ökar risken att få cancer om man tar vaccinet.”

– Det finns inget som säger det. Motsatsen är troligare. Det har till exempel gett positiv effekt att ge tuberkulosvaccin till cancerpatienter för att fördröja återfall.

 

  ”Vaccinet är farligt.”

– Inga läkemedel är ofarliga. Vaccinet mot svininfluensa ger biverkningar som feber och smärta. Något annat har man inte sett.

 

  ”Vaccinet är farligare än svininfluensan.”

– Nej, det är hela poängen. Det är tvärtom, annars skulle man inte rekommendera någon att vaccinera sig. Influensan är farligare än vaccinet. För alla grupper i hela befolkningen.

/ tessaanringdahl

välkomna alla nya läsare!

FAN SÅ KUL DE KÄNNS! :) massa nys läsare... välkommna jag har inte skrivit ngnstans "läs min blogg" men endå har ja fått så många nya läsare och de har inte vart förens ja fick min nya data som ja börjat skriva mer i bloggen nu men ni är sjukt välkomna! :)

men en fråga om ni kunde vara snälla, alla kan svara på den här.. Hur hittade ni min blogg? & vad tycker ni om den, ni behöver inte skriva era namn elr ngt ja vill bara ha ett rakt svar. :)

/ tessaanringdahl

DET ÄR SJUKT!

är vaccinet farligt? kan man få en slags cp skada av de? kan man dö?!

herregud vad bullshit de är om allt jävla skit hela tiden. vadå att man dör? de har antagligen redan varit smittade elr så har de vart ngnting innan, och den här videon? förlåt men första gången ja såg den blev jag helt såhär ":O OMG !!!!" men andra gången, aso de är ju sjuuuuuk aso jag satt och garvade. Det kan inte vara sant de ser ju så jävla dumt ut inte fan kan hon gå baklänges och prata normalt när hon springer?! Det är sjukt de är antagligen så att de har gjort de här för att tjäna pengar på det för ni måste hålla med mig det ser sjukt ut!


Vad tycker ni och vad tror ni är de fake?!

/ tessaanringdahl

träffa underbara älskling snart

ska chilla iväg snart till bussen ska träffa habibi!! :) men ja kmr hem runt 6ikväll igen. :) då blir de mer blogg och sen blir de o snacka med anna och olivia så ska ja bestämma lite grejer med dom mer får ni veta sen:) hihiihi, måste träffa underbara emelie i veckan också. Jag & emelie är då vänner igen vi har bråkar lite sådär i ljura när jag gick där men sen träffades vi på festen i fredags så snackade vi och de och nu är de lugnt mellan oss känns riktigt bra!

pusspuss / tessaanringdahl! <3

Hur man går vidare!

dags för ett tips.. som alltid funkar. Även om de är du som gjort slut eller din partner så funkar de här alltid. Även om de kanske skadar din partner lite sådär så funkar de endå. Jag menar när de inte längre finns ngt "oss" så gör de inget om de skadar den andra längre. Anledningen till att ja lägger ut ett sånt här tips är för att ja vet hur jävla jobbigt de är att gå igenom ett förhållande som tagit slut. & ja vet att min vän behöver de här so let's do this!

1. Skäm bort dig själv!
Det är du som mår dåligt och de är du som ska börja må bra. Tröst shoppa, ta ett långt bad med skrubb hår inpackning och ansikts mask tänd några ljus medans du badar lyssna på skön musik ( INGA HEARTBREAK LÅTAR!) De här kan även killar göra, de är inget tjejigt! Medans du ligger där i sängen, ät lite choklad, godis och njut och tänk inte på ngt annat än dig själv.



2. JAG ÄR BÄST
Ställ dig i spegeln, intala dig själv att de finns ingenting som är bättre än dig själv. jag menar de är du som sätter värde på folk och du kan aldrig sätta högre värde på någon annan än dig själv. De funkar inte! Sätt dig ner skriv ner alla possitiva saker med dig själv och tänk nu inte " det finns inget possitivt med mig, jag är ful, ingen vill ha mig.." BULLSHIT. Den du nyss var tillsammans med ville ju ha dig eller hur? Han/Hon förstår bara inte vad den går miste om nu. Alla människor är unika på sitt sätt, endel är skit bra på fotboll, andra på att dansa och andra på att bara vara en jävligt bra vän. Klart de finns någonting som du är bra på! Du är skapad för att vara just du!



3. Flörta runt!
DU ÄR FRI! Tänk possitivt de finns ingen längre som kan säga "shiiit vad han/hon kollar in dig!", " varför snackar du om henne/honom hela tiden för?" , "men dra till henne då!" , "erkänn du tycker han/hon är snygg?!" & så mycket mer. Ingen kan klaga på vad du gör elr säger längre. & säg inte att de är det du vill, för de är de verkligen inte. Du kan nu flörta runt, och om du har riktigt tur hittar du så många fler och nya tjejer/killar som är singlar och också bara är ute efter att glömma sina gamla förhållanden, du kanske får nya vänner & vem vet du kanske hittar en ny flickvän/pojkvän?! Du kommer iallafall garanterat att få nya kontakter. Men se nu till att kanske inte gå och ha sex med allt&alla. Det jag menar med flörta är att du kan leka runt hur mkt du vill nu. Du kan göra som mig, du kan vara en teaser!? Funkar riktigt bra.




4. Prata med dina vänner & familj
Prata med dina vänner, de förstår! De lyssnar och förstår mer än vad du tror, och varför inte prata med din familj? De finns säkert ngn som har ngt svårt förhållande de har behövt ta sig igenom på olika sätt som de gärna delar med sig av. Någon finns de alltid som kommer att förstå. Men om det inte känns som att de räcker så finns de forum som du kan skriva av dig på och de finns säkert ngn som svarar. De finns också kuratorer som du kan prata med, även kvinnojourer och bris finns också! Men kom också ihåg att inte kräva för mkt ur dina vänner.



5. Piffa upp dig & Festa!
Sätt på dig favoritkläderna och dra ut killarna/brudarna och så festa gärnet (alkohol behövs ej!) Tro mig det finns alltid någon utav dina kompisarna som vill ut och ha de riktigt kul. Men om de kanske är så att ni nte vill dra ut och festa varför inte ha en tjej/killkväll? Då ni bara kan svulla, snacka (INGA KÄRLEKSPROBLEM!) och äta feting mycket med god mat och godis se film och lyssna på musik.



& kom ihåg så länge de inte skadar dig själv eller ngn annan så är de tillåtet att göra precis vad du vill. Kom också ihåg att de är inget fel eller olagligt med att tycka synd om sig själv.

viktigt att tänka om man är vän till ngn som går igenom ngt svårt: ge extra mkt uppmärksamhet och snälla kommentarer (ej bullshit) tänk på att han/hon behöver väldigt mkt stöd försök att inte bli arg eller irriterad även fast han/hon bara kommer att tycka synd om sig själv.



/ tessaanringdahl

dags att gå vidare...

älskling älskling älskling...

Jag vill inte se dig såhär längre, jag förstår att du mår dåligt över allt som hänt jag vet älskling men de var 2månader sen. & hon verkar inte behöva dig längre älskling förlåt älskling men sanningen svider. Du själv måste bara förstå det nu. Jag vill inte sitta här och anklaga någon av er för att de tog slut mellan er. Men snälla bby du måste förstå... hon har gått vidare & nu är de dags för dig att gå vidare.

Att se dig helt nere 24/7 skadar inte bara dig själv utan oxå din omgivning, och älskling ja tycker de räcker nu.. du ska fan inte gå längre än vad du gjort och ja ska fan hjälpa dig.. vad de än innebär! Jag har läst texten och de fick mig att tjuta så sjukt mkt och därför bestämmer jag nu. DU SKA GÅ VIDARE! Jag bryr mig inte hur, du ska fan inte må dåligt längre. De är slut med tårar, slag i magen och tankar om att de var någons fel nu!

Vi ska klara de här okej även om ja kmr få släpa ur dig ur skiten så kómmer jag göra de, även om ja kmr behöva ge upp folk jag älskar även om ja kmr behöva ge upp så jävla mkt så kommer jag att dra dig ur de här för de räcker nu, de är slut på de här!

& kom ihåg jag gör de hör för du är min bror! <3

/ tessaanringdahl


ditt hjärta ligger nu i min hand & ja svär de ska bli helt igen...! <3

alexanderlindberg, bästavän!

alexander lindberg the one and only! Jag kan inte fatta att jag har en sån underbar vän som han.. han gör allt för mig exakt allt. Han skyddar mig vad de än gäller, de har jag märkt sen i lördags. Jag älskar min vän ngt otroligt jävla mycket. Jag skulle aldrig lämna honom eller sätta någon före honom. Han är mitt absoluta allt. Jag älskar dig alexander åke lindberg! <3

ny dator!

CHA CHA BLOGGEN!

jag har ny data nu och de här blir mitt första inlägg med den, jag älskar den så mkt och ja kommer garanterat att blogga mer nu när jag har den ja kan likksom ta med den vart ja vill och de. skit bra ju! :)

men hur är det med er? Själv är ja lite trött och så helgen har vart underbar jag har spenderat den med underbaraste anna! :) vi har festat och haft sjukt kul.

pusspuss /tessaanringdahl

pluggiiisar, ;D



bara för att vi är sjuuuukt smarta och har pluggat idag! imorn ska ja plugga med min älskling, :D

/tessaanringdahl

världens finaste bästa vän!

Nu sitter jag här bredvid min bästavän ide jarf. Så söt hon är! hon blir mobbad av iranierna i skolan för hon inte kan så bra persiska tydligen enligt dom så haha hon sitter och läser en barnbok och försöker förstå den haha sååå söt! Ja då som är så duktig har lärt mig massa nya ord, bara för att jag är bäst!


världens vackraste!

/tessaanringdahl

i'm back!

tjeeeena bloggis, :)

Nu blir de äntligen ett inlägg sitter här och har datakunskap. FAIL! & jag saknar min älskling massa har inte sätt han på typ 3dagar snälla fan de är sjukt! Men iallafall

GRATTIS BÄSTA KISSIE ASO FAN TÄNK ATT HON VANN!!!! :) dock tkr ja hon borde ha vunnit hela skiten, och absolut årets blogg. elr egentligen de hade vart ett för litet pris. De borde va världens blogg! :) menmen kanske dags att göra ngt bra typ? :) <3

ikväll ska jag iallafall sova hos min saknade älskling bästavän ide jarf! YIPPI, vi ska plugga och äta massa mat och chokladpudding yippiiiii, :)



/ tessaanringdahl

Stegeborg helgen! <3




/tessaanringdahl

tessaanringdahl&christofferdahl. <3


Bara för att jag saknar min guldklimp så mkt så får ni se en bild på mig&min ögonsten! <3

/ tessaanringdahl

tillbaka igen!

hej kära läsare!

förlåt förlåt förlåt, men ja varnade er faktiskt. Jag har ju inte haft tid, har verkligen haft massor av plugg och igår i fredags hade ja egentligen tänkt festa men nej ja sket i det och åkte till krokek och hade de lite mys med min kusin Chloe & sen åkte ja hem och åt kebab och så såg jag på idol tills jag somnade i soffan. :)

sen saknar jag min älskling något otroligt mkt också, var egentligen planerat att han skulle sova hos mig ikväll nu när ja ska va barnvakt men de gick inte så bra.

bloggar mersen, pusspuss! <3 / tessaanringdahl

tyvärr..

den här veckan kommer ja inte att kunna uppdatera ngt speciellt, kanske inte alls. för det är så mycket plugg nu och ja ville ba säga de så ni inte tror ja lagt av för de har ja verkligen inte. :) letade jacka idag, kandke har hittat 2st, vi får se! :) <3

/ tessaanringdahl

tyvärr..

den här veckan kommer ja inte att kunna uppdatera ngt speciellt, kanske inte alls. för det är så mycket plugg nu och ja ville ba säga de så ni inte tror ja lagt av för de har ja verkligen inte. :) letade jacka idag, kandke har hittat 2st, vi får se! :) <3

/ tessaanringdahl

hemma från lägret!

Yes nu är jag undomsledaren hemma från ett jätte trevligt och roligt läger med mina komflimander i stegeborg :) Det var skit kul, jag hann inte skriva någonting i bloggen i fredags eftersom att jag fick stressa ihjäl mig efter skolan, men de kan vi ta sen nu måste ja kolla runt lite, :)

puss puss / tessaanringdahl

gästblogg: Alex!

Tjenahallå !

Sitter här ni i F huset med tessan, hon tyckte att ja skulle skriva ett litet inlägg i hennes blogg^^, aja iaf, här har ni då mmig , Alexander lindberg, tessaanringdahls bästavän (:, för alla er som undrar så bor vi nästan grannar och hon avgudar mig :), allt som händer runt henne påverkar mig, och de ska ni alla veta !, så gör ni henne ngt, så gör nig mig ngt!, har några små saker att säga fakiskt, för de första så fattar jag inte varför hon har valt en sån jävla plugg linje ?!, va är meningen liksom, bara titta och plugga helatiden dag ut och dag in, som nu vill extempel, kommer hit till henne för att jag har rast, seå sitter hon har har ngt jävla projekt liksom?, själv så har jag inte en enda jävla läxa, har BARA praktiska lektioner,

idag så har jar svets, sitter på morronen och svetsar fram till lunch, sen efter lunch så har vi svenska och engelska sen slutar vi, och dom andra dagarna så har vi typ svarv, fräs och service/underhåll, de är va jag kallar skola !, där man har en sån fritid där man kan göra precis vad man vill efter skolan och inte bara sitta inne och läsa i böcer och anteckna, vi har inte ens matte!, fatta den liksom ^^, fast iofs så kommer vi börja med matten nästa period, men ändå fa, en hel termin utan matte (a), men tror nog att de är bäst att ja drar tillbaka till C huset och sätter mig vid min svets nu igen, annars får "fläcken" damp (a), men om ni vill att jag ska skriva flera inlägg så äre bara att ni kommeterar !, och jag hoppas på att ni kommer kommentera mkt nu om vad ni tycker och tror om mig ! (a) puss  så hörs vi ^^ (a) <3

projektlektioner...

Hej bloggen!

Nu sitter jag här med alex och hihi han har lovat mig att gästblogga här. KUL! hahaa, men iaf vi har projekt lektioner nu och de är sjukt soft man får, bestämma allting själv typ och jag är gruppledare, yey! :) men iaf nu ska ha få gästblogga han börjar snart. pusss

 

/ tessaanringdahl

tessaanringdahl says god morgon!

GORSNING BBYS! <3

Nu sitter jag här i skolan och ah, skriver här... väntar på att jag ska börja. Har projekt med bästa sofia & aurora. Vi förstår ingenting med våran jävla artikel den är sjukt svår. men men nu ska ja typ gitta, hoppas på att mina projekt vänner kommer snart, ;) <3

 

/ tessaanringdahl

ide&mustafa nya spelnördarna!

Sitter och har datakunskap och för första gången är det roligt. Ide och mustafa sitter och skriker och spelar spel, eller alla sitter rättare sagt och gör allting annat än vad de ska göra. Haha soppor vi är aso!

ska skriva av lite kommentarer de sitter och skriker nu;
Ide ; vi dödar lila sen dödar vi varandra .. jag skoja HAHAHA
Mustafa: han kommer stanna någonstans
ide ;YES NU DÖDAR JA HAN, nej nej *aaaa, aaa* yes neeeej JA DÖDA MIG SJÄLV!
mustafa ; WAH VEM VA BLÅ VA VA VA, FAN DU VAR BLÅ!
ide: faaan ja fick ingen
mustafa; ooooh ooooohhhh såg du?
ide; ooooooh ooooh ja ser!!!!!
mustafa: hahah!
ide: vi klurar do gå in där, oooh ja döda mig själv vad trög jag är1
mustafa: jag kommer..... jag kommer vinna de här..! jag ska döda han, jag ska jaga han!

aso tänk vad ett jävla spel kan göra med en människa hahaha, de bombar min hjärna just nu!!!!

/ tessaanringdahl

paaaaaaaaaaaaaanik!

fått reda på 4saker den här helgen och ja .. DÖDA MIG!


PRINGLES!

Pringles...äter du en kan du inte sluta! GUD JAG ViLL iNTE HA MER! Men ja kan inte sluta äta dom, de är så goda och så oskyldiga ja vill bara äta äta äta!!!!!!!!






/ tessaanringdahl

berättade aldrig om..

berättade aldrig om festen i fredags, hann inte direkt. Men iallafall ja vill inte skriva allting heller eftersom att jag har ett privat liv oxå. & ja de är inte typ 3som läser bloggen heller... men iallafall..

fredagen började med skola och allting precis som vanligt sen stannade jag kvar typ 20min i skolan för att christoffer skulle med mig hem.. trodde jag. De var ju bara de att han var ju tvungen att åka hem innan och hämta saker och allting så jag fixade mig lite hemma sen kom den underbara jäveln hem till mig så fixade vi oss. Sen bar det av till södertull där vi träffade de andra. Sen gick vi till donken och åt middag, sen tog vi spårvagnen till haga.

I haga blev det förfest det var riktigt kul. Umgicks, pratade och ja hade de skit kul verkligen.. :) sen så åkte vi till resecentrum där vi tog bussarna och åkte sedan typ 1 & ½ timma till finspång där de var fest. & så hade ja de rktigt kul hela kvällen, de var väl vissa saker som de blev lite tjaffs om men vafan.. de blev lyckat iallafall. Jag dansade så mycket att jag trodde faktiskt att jag skulle vara död dagen efter men nejnej. Jag är iallafall " the sexy teaser girl" nu. Haha och om ja ska vara ärlig ja skäms inte ett skiiiit. De känns ba riktigt kul! :)Har inget att skämmas över liksom. Jag dansade bara och hade kul!

Efter festen åkte vi ju hem till stan och så stannade vi på donken och så träffade ja nadja och michelle och några där och ja vi pratade och de. Sen drog jag och dahl hem och sov.

/ tessaanringdahl

underbar pojkvän...*host*

yeees, han är "underbar" . haha vaknade upp i morse bredvid min söta sak, sen gick ja upp satt på datan och musik på lite låg nivå och ja sen när man kollar tillbaka på sängen precis när ja ska lägga mig igen så ligger min sötsak såhär! Gud vilken mysig och underbar pojkvän man har, man känner sig verkligen välkommen in i hans famn! :)

 



/ tessaanringdahl

It is now official!

Yes. Dags att berätta här i bloggen att igår den 2/10 blev jag & christoffer ett par. Ett officielt par! Det känns riktigt bra, för jag trivs vid hans sida. Han får mig att må bra, dygnet runt! Jag tycker verkligen om han, massor! & han betyder något otroligt för mig.

& de här är helt sjukt.. att ja inte är som ja alltid annars har varit, kanske för att de här är seriöst nu. Ja sitter inte & säger, ja älskar dig.. kan inte leva utan dg o massa. Tänk er, de är ett stort steg de härför mig. Men ja vill verkligen de här. De här är ett seriöst förhållande!



/ tessaanringdahl

Kissie kissie, jag vill bli din!

Klockrenaste låten någonsin hittade ja nyss. haha älska!

 



/ tessaanringdahl

hemma från dansen

Ja färgade då håret idag ju och ja jag sprang ur duschen och sprang fort iväg till dansen och ja kom precis i tid de kallar jag skillat. Jag var rätt duktig på dansen idag, fick lära oss de snabbaste steget vi någonsin dansat de är helt sjukt o ja vill så gärna fixa den här dansen haha så ja ska erkänna att ja gick o sjöng på låten hela vägen hem och stannade och dansade, de är helt sjukt.. ja är helt sjuk! Dahl erkände typ nyss att han läser min blogg & de är SJUKT, ;) haha välkommen till min blogg älskling, :) haha,

mitt hår är typ inte så jätte blondt, hah elr aso de är typ fortfarande blött...men men imorn ska ja sola tror jag jag har planerat en skit bra sak. Imorn blir de skolan sen direkt efter skolan drar ja in till stan stannar vid sol&motion som ja inte tror de heter längre och solar sen springer ja hem duschar och sen messar ja dahl o sen så fixar han&ja oss till bussfesten.

hihi nu ska jag prata med pappa om jag får låna hans rutiga skjorta tills imorn haha för att jag ska vara bonne, :)

/ tessaanringdahl

this life is a party, I'm never growing up

Imorn blir det bussfest och jag tror inte att jag kommer att hinna blogga någonting imorn, & imorn innan jag&christoffer drar här ifrån ska jag försöka få en bild på oss när vi är utklädda till bonnar! hihi kul va o då får ni ju se han oxå.:)

Älskar låten verkligen, haha måste bara bjuda på den oxå..


/ tessaanringdahl

världens bästa syster.. yup yup that's me!

Jag är världens bästa store syster de slår jag fan vad om! Gjorde en jätte god fruktsallad till min bror, & så ställde ja in alla planer idag bara för att min bror blev sjuk så jag kunde ta hand om honom. Förstå hur underbart snäll jag måste vara? :)





/ tessaanringdahl

tessaanringdahl - 80tals brud!

Yes ja la aldrig in bilder då ja var utklädd till 80-tals brud men här kommer en bild iallafall. :) hahahaha


hahah sååå "snygg" man är!!!;o

/ tessaanringdal

i'm going blonde..again!

YES, snart kommer ide& michelle så ska de färga mitt hår så har jag problem stoooora problem, ja har inga träningskläder här hos pappa & ja kan inte hoppa över dansen för då missar jag allting idag & nya steg och sen så är de ju det att ja måste ju komma ut till ljunga då oxåpå ngt sätt och lillen är ju sjuk så ja kan inte få skjuts, & ja skulle sola idag när pappakomhem men nu ska ist mina underbara vänner komma tillmig och hjälpa mig medmitt hår! guuuuud dödamig..:/ ja vill vill vill vill,sola dansa och vara blond! Varför kunde inte klockan vara typ 11.00 nu?



Yes där ärfärgen men de kommer inte att bli så blondt men ah..:/

/ tessaanringdahl

tuggummiiiiii,

De flesta vet att jag har som ett stort suuug och ett väldigt stort beroende efter tuggummi, och nu har jag typ 2kvar så jag har paniiiiiiiiik, måste köpa tuggummi! Får se när jag hinner det för nu har de dykt upp massa saker... o hoppas pappa kommer hem snart. hinner inte sola idag heller tror jag,ooooh döda mig! :(


/ tessaanringdahl

nobody is perfect!

Yes jag bestämde mig alldeless nyss för att visa bilder på mig som ja nyss tagit utan smink..sjuuukt vilket steg jag tar!;o




/ tessaanringdahl

Nu vill jag färga håret!!!


nu vill jag färga håret, nu nu nu nu känner jag bara.. men ja vet inte om jag vågar själv!!!! ;o vad tkr ni hur ska jag göra?

/ tessaanringdahl

Fem knep som får dig&din hud att må bättre!

Nu har jag fem tips som får dina hudproblem att försvinna. & mår din hud bättre mår också du bättre! Det är sant, iallafall för mig, om jag känner att jag har en fin hud blir jag också glad och pigg. Så därför mår jag bättre när min hud gör det. Här kommer iallafall tipsen, de är inte helt mina utan kommer från Vecko revyn.

  • Försök att dricka åtminstone två liter vatten dagligen. Detta rensar ut gifter från huden och bidrar därigenom till en strålande hy.
  • Tvätta ansiktet med en mild rengöring – om du har finnar är det lockande att använda en slipande rengöring, men det kan göra problemen värre eftersom huden blir irriterad med resultat i rodnad   och svullnad.
  • Använd en skonsam exfoliering regelbundet för att ta bort överskotts fett och döda hudceller, vilka kan täppa igen porerna och därigenom orsaka pormaskar.
  • Använd en fettfri ansiktskräm efter rengöring för att tillföra nödvändig fukt till huden och undvika att porerna täpps till.
  • Se till att du får tillräckligt med sömn och vila. När du sover förnyas hud cellerna, vilket effektivt      bidrar till en frisk och strålande hy.

Produkter jag använder;





& sen ett tips tvätta ansiktet med samma produkter morgon&kväll använd inte produkter med tex stenar i som repar upp huden, tro mig det har jag gjort ni ångrar er sen. MAn får massa fula ärr.


/ tessaanringdahl

inga finnar?!



Som ni ser , ser de inte direkt ut som att jag har några finnar och de beror inte på att ja använder photoshop eller något annat för photoshop kan jag inte ens? Men iallafall, anledningen till att ja skriver de här inlägget är för att ja vill hjälpa andra att bli av med sina finnar. Mina är inte lika mycket längre och de syns inte men jag har fortfarande lite ärr och några finnar här & där men ingenting så att de blir äcklig liksom.

& så kanske jag borde förklara att när jag tar kort så tar ja så mycket kort att ja väljer ut de bilder som mina finnar inte syns något speciellt på här på bloggen. okej nu låter de som att jag har värsta mycket finnar och jätte mycket problem och de ska ja säga, nej absolut nejnejnej de har jag inte. Men typ nån har jag ju & de är ju fan normalt, alla har ju finnar någonstans och har haft och kommer att ha, De är naturligt. Huden funkar så.

Men iallafall jag tänkte ju gå och sola idag och så tänkte ja, men ja färgar håret innan och så bloggar jag om det och sen solar jag o så bloggar ja om de och innan de kan jag ju liksom skriva lite om små enkla tips hur man blir av med finnarna. som faktiskt funkar!

Vad tycks om de? Jag känner mig på riktigt sånt här blogghumör idag, & nu har j faktiskt fixat två inlägg på en timma ju?! Gud de här kommer ju gå skit bra idag.

/ tessaanringdahl

jag saknar dig!

Just nu sitter jag här och saknar ide så himla mycket. Ide är min absoluta bästa vän ingen kan aldrig någonsin påstå att de är bättre än ide för de är dom verkligen inte. Ides och min vänskap är den starkaste eller jag vet inte om den är lika stark längre men den var iallafall den starkaste någonsin. Jag har aldrig litat eller älskat någon så mycket som ide, om ide skulle försvinna ur mitt liv skulle ja ba dö, på riktigt ja skulle inte ta självmord eller något liknande utan jag skulle dö helt naturligt, de skulle vara som att mitt hjärta blev urslitet och ah exakt så.

Jag saknar henne mer än någonsin...jag hoppas verkligen inte att våran vänskap ska glida iväg eller någonting mer nu för jag kan hålla med min mamma, vi är inte alls som vi var förut.. & de är synd, ja har hela tiden nu blivit irriterad på mamma varje gång hon har sakt " du&ide, har de hänt ngt mellan er? Ni är ju inte lika mycket längre? Varför sover du aldrig där längre, & varför sover hon aldrig här? Varför går du aldrig på stan med ide längre? Har ni bråkat? Är ni osams? Har ni skaffat andra vänner? " & ja har hela tiden sakt, nej mamma de är precis som de alltid har varit, vi är lika bra kompisar som alltid.. men varför ljuger jag för henne? & framför allt varför ljuger jag för mig själv? Jag vet ju att vi inte alls är lika tighta längre & vi båda har ju märkt att vi inte umgås någonting på fritiden längre, bara på fester? Inte ens där ibland.. :/

& jag hatar de... nååågot otroligt, ja vill att allt ska vara som de var jag vill ha min galna ide bredvid mig dygnet runt, ja vill att hon ska rapa och fisa i min närhet jag vill att hon ska reta mig jag vill att jag ska reta henne och ja vill att vi ska reta varandra.

men.. vad som än händer, så älskar jag dig ide jarf.. förevigt, föralltid! & ingen kommer aldrig någonsin att vara bättre än dig. du är min själ, mitt liv, min andra halva, mitt hela jag, mitt intre, mitt yttre, min ängel utan vingar, min ängel, min bby, min älskling, min sötnos, min snygging, min babe, mitt hjärta, mitt gosedjur, mitt äckel, mitt handikapp, min bror,  min syster & min absoluta bästa vän! Du är min min min min bara min & mitt mitt mitt mitt allt!







/ tessaanringdahl

var berädda på....

Bara för att ja är hemma med min lilla älskling idag så tänkte ja passa på att uppdatera bloggen lite bättre idag, vad sägs som ett inlägg varannan timma, elr varför inte ett inlägg i timman?! tror ni jag klarar de.. jag tror de faktiskt, de kanske inte blir världens längta men måste försöka. Gud så kul jag kom på de precis nyss jag är så smart, Men nu är bara frågan.. vad tusan ska ja blogga om?!

Jag funderar på lite tips och annat gott o blandat. Men ni sötnosar får ta o checka in här ibland. & kul att folk faktiskt fortsätter läsa min blogg de känns ju skit bra så nu känns de bara som att jag vill skriva skriva skriva skriva hela tiden eftersom att ni faktiskt läser det, hihi! Men håll utkik så ska ni se att de kommer att ploppa upp inlägg (massor av inlägg) under dagen!

blev inte att träffa min underbarling idag föresten.. stackarn.. får hoppas att han klarar sig en dag utan mig.. hah knappast! haha skoja, menmen frågan är väl om ja kommer att kunna hålla mig borta från honom. Igår var han här så myste vi i min säng o såg på tv.. myyyys! Imorn blir de att han ska sova här efetr bussfesten yeeey.




/ tessaanringdahl

tar hand om sjuklingen

God Morgon.

Idag är det sudiedag, egentligen skulle jag ha tillhört dahl hela dagen idag men min bror blev sjuk och ja tror att jag får tillhöra min bror idag. Mia är iväg nu och köper godis och glass till oss, yippi! Vi ska mysa lite o svulla. Hoppas ni blir avundsjuka haha, menmen får se om ja hinner springa iväg och sola sen när pappa kommer hem. Känner mig blek o äcklig, ska se om ja kan färga håret oxå. Men de får vi se hur de blir med det.




/ tessaanringdahl
RSS 2.0