hittat feeest, :)

sitter här med bästa alex, vi ska då på party tsm, :DD::DD men nu ska jadra, <3

/ tessaanringdahl

paniken...

snart ska ja iväg på födelsedags kalas hos macke och carro, blir o äta kebab o shit såååå gott. :) hörs kanske efter.. har lite smått panik hittar inge fest till nyår -.-

HISS & DISS

nyyy kategofi!

haha jag tror jag har lite mkt kategorier nu men vafan.. de är ju ba kul med nya saker! elr vad tkr ni?



lemon drinken: det var den godaste drink ja ngnsin  druckit.. drack den på kryssningen och de va då vi fick de här fina armbanden som sedan användes till något annat på kvällen haha rätt kul faktiskt . :) jag har världens sjukaste pojkvän!



britney spears midnight fantasy: köpte då den parfymen på båten, så sjukt gott den luktar aso jag bara älskar den, hade ju den rosa innan men ville ha en ny doft o så tyckte min älskling att den lukta så gott också , :) HISSHISSHISS! 

min älskling & min nya värmekudde : två hissar i en. Ja de hör ihop dårå, fick i julklapp en värmekudde av krille som ja har tjatat på mamma att köpa hur länge som helst, de är en kudde man värmer i mikron så blir den varm och så lägger man den på magen så blir de skit skönt  funkar verkligen o de roliga är att den här kudden typ representerar vårt förhållande lite för att på kudden står det "med värme till dig! <3 " och när jag har ont i magen brukar han lägga sina läppar på min mage o blåsa så de blir varmt de är så sjukt skönt! ja ba älskar min älskling så sjukt mkt! <3




magvärk: dissen går till magvärk.. har så sjukt ont i magen hela tiden.. tyvärr! och de är speciellt när man är borta eller umgås med ngn eller så.. ush jag hatar de! 

nyårsletande: det finns IIIIIIIIIIIIINGENTING på nyår jag får damp, ingen vet någonting om vart vi kan vara eller något vi ska ju fucking festa! men hittar ingen fest elr ngn som kan ha, aso guuud ja får damp!!! :( de är 2dagar kvar juh!

/ tessaanringdahl

hemma från födelsedagskalas

haha ja undrar hur de känns o va 41år? man är ju typ i mitten av sitt liv då... aso egentligen känns de ju så sjuuuuuukt mkt ja har levt nu som om ja kmr dö om några år och ba tanken på att min morbror är 41år nu så tänker ja.. okej om ca 10år dör han.. fast så är de ju inte han har ju hela ca 41-50år kvar o leva.. om han inte råkar illa ut för ngt elr så, såklart. Men endå, fatta vad kul.. ja längtar ba tills ja är 18 då ska ja leva livet o de roliga är att ja är 18 på frackveckan kan inte sluta tänka på de så då gör jag vaFAN ja vill, :) hihihi blir o  sova borta den veckan säger ja ba, hotell elr så får min älskling köpa lägenhet eller ngt(a)

Men eftersom att jag är morfars tjej så kanske han betalar ngt åt mig hihi driver.. för de är ju itne så att ja o mina kusiner tjatar sönder om en thailandsresa inte..absoooluuuut inte skulle aldrig hända! haha men han är ju pengarna och viljan så ja förstår itne va som är i vägen(a) fast de är ju bättre om ba han& ja åker för då kan ja ju shoppa sönder hihi för fan paow o foki och alla har varit/är i thailand o de har ju köpt hur mkt som helst för hur lite pengar som helst, haha(a)



/ tessaanringdahl

föööööööööööörlåååååååååååt: kryssning

har varit på  kryssning nu sen söndags kom hem idag från min älskling.

Jag var då på kryssning med älsklingen och hans familj, de var sjuuuukt kul och ja bara älskar hans mamma. Vi är sjukt lika, och krille tkr de är jätte läskigt. menmen vi har samma humor och allt! & hans bror är också riiiktigt jävla snäll&skön, :) haha suger på o ta kort dock.. så tog han ju inte världens bästa närbild på mig också... haha rätt kul, :) sen så vet ni ju redan att ja älskar hans pappa störtskön, sen älskar ja väl krille lite hihi... nej ja driver den pojken är min lycka!


älskling på bussen, <3 påväg till kryssningen, påvägen hem var de sjuukt mysigt han låg på mig och sov, på mitt bröst..i mitt knä o överallt så jävla söööööööt!


galna finnar dansar.


älskling hitta sitt favoritställe.


du & jag älskling, jag älskar dig! <3


/ tessaanringdahl

läpparna.



mina läppar har iaf lugnat ner sig nu! :)

/ tessaanringdahl

tessaanringdahl - babylover!

Jag har ju redan planerat mitt brölopp som ni säkert kommer ihåg men nu är de dags för barn! :)

Ja har kommit på att ja skulle nog vara vääääärldens bästa mamma, någonsin! Vi skulle vara som syskon, bästavänner och även ha en mamma&dotter relation. iiiih ja älskar barn, bebisar o allt smått!

närhet : fy vilken närhet vi kommer ha ja o mitt barn! vi skulle va bästavänner, prata om precis ALLT. & så skulle ja skämma bort mitt barn, men inte så den blir sådär drygt bortskämd utan lagom. o om de va en dotter skulle hon va rosa, aso hela barnet skulle va rosa de skulle inte finnas några andra färger! :) o om de va en pojke skulle de bli blått. men då blir de jobbigare sen..

matchning : för sjäävlklart skulle ja o min bebis matcha i klädsel o allt.

rosarosarosa: allt skulle va rosa!




/ tessaanringdahl

fixat naglarna!


snyggt va? avundsjuka? javet! (a)

/tessaanringdahl

Bilder : Julafton








/tessaanringdahl

Bilder : Kryssningen



fler bilder kommer när ja är hos pappa tog massa med system kameran!

/ tessaanringdahl

besöksrekord för min del!

hahahhaha tack vare min fake botoxläppförstoring så har hela 165 st besökt min blogg, haha de är ju sjuuuuuuuuuuukt, men nu tkr ja vi kör lite bilder från julafton! :) <3

/ tessaanringdahl

hahahhahahahah ni gick på den!

hahha kära läsare, bara för ja älskar kissie behöver jag inte va så desperat att ja förstorar läpparna oxå. hahha nejnej ja ha faktiskt inte gjort de men de har däremot svullnat upp o blivit sådär haha inte skönt kan ja säga. :( men  pusspuss på er, / tessaanringdahl

Julklappslistan! :)

this is what i got! <3 har dock inte fått alla julklappar än (a)

pappa:
iphone och abonnemang
så har nytt nummer med telenor men kommer ha kvar comviq mobilen ett tag iaf för er som har comviq o inte har råd med att skicka till min telenor. Men de som vill ha mitt nya nummer till telenor mobilen (som ja kmr använda mest) skickar och säger de! :)

Mamma:
dataväska i converse, smyckeshand, mascara, presentkort gina, miniplattång, underkläder, o massa saker!

morfar & bettan:
500kr + lotter utan vinst så fick 50kr för de ;o mooorfars flicka här(a)

mormor:
1000;-

kusinvitaminerna & micke o pernilla :
godis & presentkort på gina

örjan, thelma o chloe:
200;-

yvonne o pavo:
200;-

Elsy:
100;-

Carro:
partyhandväska :) passar mig(a)

sen har ja ju vännerna, pojkvännen och pappas sida  kvar. :) hihihi

pusspuss / tessaanringdahl

I GOT AN IPHONE!!



pappas flicka fick en iphone av pappa, (a)

/ tessaanringdahl

ÄNTLIGEN!



HAR ÄNTLIGEN GJORT MIN BOTOXLÄPPFÖRTORING!
vad tkr ni? har inte skrivit så mkt om att ja velat de här i bloggen men har iallafall tänkt på de o så önskade ja mig de o julklapp o så fick ja de! :) så visst är de snyggt, ett steg närmre kissielooken! <3

/ tessaanringdahl

godjul alla kära läsare!

förlåt för den dåliga uppdateringen men igår satt jag i kö i sthlm i fyra timmar så komhem jätte sent då de var dags att öppna presenter från pappa och lite sånt, men vi kan ta de senare för jag tror att vi ska öppna mer nu faktiskt, :) pusspuss / tessaanringdahl

HEJ ALLA...

0-4eec86082735dafcd38cd519e100c6fa.png

Kolla varifrån!

HEJ ALLA UNDERBARA LÄRARE:) NU SITTER JAG OCH ÄTER DET HÄR, AVUNDSJUKA? Haha hoppas det :) men nu får ni ha det på bra så får vi hörs när jag är tillbaka i sverige :) <3

Hej underbara...

056b82a5bd8fc06301d14a994616cd92.png

Kolla varifrån!

Hej underbara blogg, har inte sätt att någon har gissat på vart jag ska så det blir väl inget pris då . Synd för er! :) men vi har fortfarande lite tid kvar på er, till typ den 23e när jag kommer hem, på gissa på ni. <3 jag väntas nämnligen på att få åka iväg nu (a) :) men nu ska vi se vad som händer, kanske uppdateras en gång sen. Puss puss Tessaanringdahl

gissagissa!

ja kära läsare, jag ska ju på överaskningsjul nu imorn till den 23dje. hihi ja och nu är de ju ba de att ja har fått reda på vad ja ska göra, men frågan är.. kan ni komma på de? :) den som gissar rätt kanske får ett litet pris oxå. ;) hihi guuud så snäll jag är. men då gäller de att komma på vad jag ska göra och för att göra de svårare försök gissa på vart jag ska. :)

här är en ledtråd..
packlista:

varma vinter kläder

badkläder

fin kläder

smink/plattång m.m

hmm... så ja varför ska jag ha med mig både badkläder och vinter kläder? de va väll rätt skumt. :) men kom igen nu gissa måste hinna dra en vinnare innan kl11 imorn för kl ett åker jag, pusspuss.

/ tessaanringdahl

here i come!



ska springa ner på stan o köpa den här.. måste ha den!!!!

/ tessaanringdahl

bussfesten



hahah så fin kvalite oxå, :)

/ tessaanringdahl

överaskningsjul! <3


ja nu åker ja iväg på överaskningsjul , jag kommer inte att kunnas nå på mobilen förens den 23. sen får vi se om ja får tillgång till data under någon av dagarna, :) vart vi ska o de har ja ingen aning om men men de är väl en del av överaskningen haha , puss på er så hörs vi säkert under dagen. . :)

/ tessaanringdahl

släkten är bäst


efterrätten är nästan bättre, ;) *ängel*


jag visade då hur man gör en riktig efterrätt, :) haha <3

träffen var riktigt trevlig men ja trött ode som ja var så somnade ja ju några gånger haha, javet otrevligt men de blir så när man är ute o festar! :) <3

/ tessaanringdahl

förfest - bussfest

först förfestade vi hos frida, de var myyyyys och så värmde jag&anna även upp med dans, haha sjuuuuk dans! de var skit kul. anna är fan inte frisk, haha ja älskar henne! Som ni märker så är det typ haha överallt men de är ba för att de va så kul och så sitter ja o skrattar samtidigt som ja skriver så de blir automatiskt att de blir så. men men, efter de blev de o springa till bussen sen typ hade vi mini bussfest på 116 sen så ick vi vänta ett tag på bussen tills kl var sju haha så vi hade de lite kul. :)

sen blev de o hoppa på bussen och så satte festen igång, ja satt med lukas därbak haha o han var riktigt snäll! men iallafall sen dissa han mig dårå för jossan haha fyfan va kul. :) bästa bussen vi sjöng sönder verkligen. haha massa roliga o så våran egna dårå hahaha vill inte ta upp den här men den gick ju typ "kan tessan kan tessan ......." o så vidare. haha kulkul.

sen blev de iallafall lokalfesten där då, där blev de massvis av dans och skoj. Mys o pusskalas. haha menmen de måste göras av stackars de som inte var där. ;) lider med er!!



/ tessaanringdahl

meeting the daddy

avslutning : först blev de en mysig julavslutning i st olai. Den var faktiskt riktigt bra, kort och bra. :) efter de blev de en snabbis på stan.

yes sen träffade jag krilles pappa för första gången & ja ba älskade honom. Man kunde slappna av, va sig själv och ba ha kul. :) de känns riktigt bra. vi fikade lite och sådär och sen var ja tvungen o dra mig hemmåt eftersom att de va förfest kl 4, lockade håret och lite sådär. blev rätt fint. :) <3



/ tessaanringdahl

tessaanringdahl - partyprinsessan



ja de är de ni kallar mig nu för tiden... men de är ingenting jag klagar över absolut inte! ILOVEIT. menmen igår va de en gaaalen kväll & har ni testat att dyka i snön? haha de gjorde jag ett antal gånger igårkväll när ja behövde kyla ner mig lite mellan danserna. haha så kul! TESTA vetja! :) men de var en gryyymt rolig kväll igår.

avslutningsfika

avslutningsfika med kören
yes idag blev de o dra sig till fräcka fröken i skvaller torget med kören, tog en god sallad och varm chocklad såååå gott. sen fick ja reda på att de inte är ngn dans, :( <3

/ tessaanringdahl

TAIO CRUZ - BREAK YOUR HEART



ska fixa en ny kategori nu med alla mina låtar som ja lägger upp hela tiden, de låter bra va? (a)

De här är iaf dagens favorit, jag älskar den! Taggar inför bussfesten imorn så den här spelar i lurarna hela tiden (a) fast den har ingenting med kvällen o göra. & vill ni veta ngt gulligt? Jag & krille träffades första gången på en bussfest (förbrödningen) och så blev vi även tsm på en bussfest, :) vad händer den här då? ;o <3 haha 
 
här är låten iaf!


/ tessaanringdahl

värme tack!!!

Idag blev de en 22minutare i solariet, (a) fest imorn juh!!! menmen, sen blev ja ju då ihjälfrusen när jag gick ut, (a) <3

har suttit vid våran öppna eld en stund nu för att värma upp mig igen, (a)

klagomål...

tjeeeenis penis!
idag har ja fått klagomål på mig för att jag inte har uppdaterat på ett tag. men ja ni kära läsare (speciellt olivia) ja kan inte uppdatera varje dag, har FÖR mkt plugg, FÖR mkt aktiviteter, FÖR mkt fest, FÖR mycket kompisar & för många pojkvänner, ;) hha nej ja drev.

men men idag så dansade vi runt "granen" haha vi sprang runt hand i hand typ hela skolan på typ en miljonpers o höll varandra i hand o sjöng "nu äre jul igen nu äre jul igen" haha de va rätt kul, :) "

/ tessaanringdahl

Jay Sean - Do you

Don't stop doing what you do
Keep doing what you do
Do you like the way i'm doing, when i do you
Do you like the way that i put it down on you



/ tessaanringdahl

mensmage :(


tycker inte om min mensmage just nu! :(

/ tessaanringdahl

svar på tal:

fick en kommentar nyss som de stod såhär:
båda är hemska... gå en sminkkurs snälla :)

De handla om de två bilderna ja la in på mitt öga.

Svar: Okej tjejen/killen.. vad är ditt problem?! Nej ingen av de är hemska, vf skulle ja lägga upp bilder som är hemska för? Vetu ens vad hemska betyder, hemska är typ ett ord för läskiga. & ja ser inget läskigt med det? & sen gå en sminkkurs? Vad skulle det hjälpa dig? Du läser ju min blogg nu när jag inte gör det endå så vart leder det? Du kommer att läsa min blogg även om jag går sminkkurs eller inte så snälla lilla flicka/pöjk ödsla inte din tid på de här och inte heller min värdefulla tid.. Tack!

/ tessaanringdahl

duschen kallar!!

snart blir det en dusch med hårinpackning, ansiktsmask o shit så skönt! :)

/ tessaanringdahl.

Erik Grönvall - higher



kan inte sluta lyssna på låten!!!!
/ tessaanringdahl

ALLAS reaktion

Pascal säger:
gör du hemma så dags på en fredag?

AdamNumar Lifehouse säger:
tja, festar du inte?

& så har massa messat hela kvällen oförsökt dra med mig, o massa har undrat! Ja ni kära underbara vänner ja undrar vafan ja gör hemma en fredags kväll ja oxå!



JAJAMENSAN! <3

/ tessaanringdahl

IKVÄLL VINNER ERIK!




/ tessaanringdahl

Julklappar - KLARA!

Mamma & Andreas - Klart
Pappa & Mia - Klart
Alexander - Klart
Isabella - Klart
Oskar - klart
Elin - Klart
Alex - Klart
Dahl - Klart ( bara o fixa en sak)
Ide - Klart

De känns bra, :) hoppas alla blir nöjda bara!

/ tessaanringdahl

SÅHÄR REAGERAR MAN MOT SVININFLUENSAN!




haha ah mina vänner dog då av svininfluensan, själv blev ja ju ba sjuk, :) <33

/ tessaanringdahl

i'm unstappable

You can talk all you want but my skin is really thick
I’m the leader of the crowd and my game is really slick
I’m unstoppable

jag älskar dig



Jag älskar dig
du förstår inte hur mkt du betyder för mig,
de är knappt så jag fattar det själv.
jag vet att jag inte är världens bästa flickvän
men jag försöker.
Jag kommer alltid att finnas där för dig
och de här är ingenting jag bara säger utan helt seriöst
jag älskar dig så sjukt jäva mkt! <3

/ tessaanringdahl

svininfulensan.


Nu har jag tagit sprutan. Mår rätt så bra faktiskt än så länge iaf, :)

/tessaanringdahl

i still hurt myself, yes i do!



blödde tusen gånger mer i duschen.. men frågan är

HUR LYCKAS JAG?!

svimma nästan -.-

/ tessaanringdahl

vilken är finast?

Vad tkr ni mina underbara läsare? :)



eller?



/ tessaanringdahl

HJÄLP I-LANDSPROBLEM!

vad ska jag äta?! kebabpizza elr mcfeast?! :)



 / tessaanringdahl

julklappar....

INTE KLAR PÅ LÅNG VÄGAR -.- FÅR PANIKKKKK!!!!
håller med kissie tänk om man kunde ändra så att man bara köper julklappar till sig själv (a)



/ tessaanringdahl

funderade på...

Funderade på den här headern ett tag, :) gjorde den nyss men vet inte riktigt om jag orkar, (a)


LÄGG MÄRKTE TILL DEN HETA BILDEN PÅ JAKOB O EDWARD! :)(a) <3333

/ tessaanringdahl

<3

gilla gilla gilla!
idag har jag pussat min julkalender....(?!) de är väl de enda ja kan pussa nu för tiden min pojkvän har ju aldrig tid för mig.. haha nej ja drev de är väl mer jag som aldrig har tid.. men de är så sjuuuukt mkt jag alltid har att göra.

Att göra om dagarna:
- Familj & Släkt
- förberedelse inför julen
- MUF
- Kyrkan
- Kören
- Konfirmander
- plugget
- Läxor, projekt, prov, redovisningar
- pojkvän
- dansen
& sååå mkt mer! -.-

har aldrig direkt tid för mig själv juh!


/ tessaanringdahl

things gettin' better.... not



idag blir det en chillkväll, vet inte riktigt vad jag ska säga! :/ mer än att ja ORKAR inte göra ngnting alls...

/ tessaanringdahl

min framtida bil, ;)



yes fast självklart ska den vara i rosa! :) (a)

/ tessaanringdahl

LUCKA NUMMER 2!

VAD FICK JAG IDA? ...hm ingenting eller jo godis i ungdomsgruppen & en mysig puss av min pojkvän! <3

har vart i ungdomsgruppen idag de va kul, :) vet inte va ja ska säga mer än att imorn blire dans!!! :D <33

/ tessaanringdahl

Nu kommer snart julen!

Nu är det fan inte långt kvar! ... kan ha överdrivit lite där. okej de är 24dagar men de kommer gå snabbt! & imorn är det min&krilles dag för då firar vi våran 2månaders dag! :) så alla borde säga grattis till mig som stått ut med han*ängel* hihi, nej men alla vet att jag älskar han så mycket och att han betyder massor för mig! <3



/ tessaanringdahl

LUCKA NUMMER 1! :)


idag är det dags att öppna lucka nummer ett! :) hihihi och bakom den gömmer sig en TURKIET RESA! hahah elr ah de var väl mer min dröm.. bakom lucka nummer ett så gömmer sig en ynka liten choklad bit! :/ menmen idag har ja faktiskt vart snäll mot mig själv och köpte faktiskt två klubbor i skolan och utav alex fick jag en halvbrejk och en underbar eftermiddag på stan, :) köpte julklapp till ide tillsammans också. :) hoppas hon blir glad! <3

mer om julklappen o de får ni veta sen, :D <333


min lucka nummer 24 kanske är ett godkännande från mamma, hoppas på de önskade mig faktiskt det i julklapp! :)

/ tessaanringdahl
RSS 2.0