förfest - bussfest

först förfestade vi hos frida, de var myyyyys och så värmde jag&anna även upp med dans, haha sjuuuuk dans! de var skit kul. anna är fan inte frisk, haha ja älskar henne! Som ni märker så är det typ haha överallt men de är ba för att de va så kul och så sitter ja o skrattar samtidigt som ja skriver så de blir automatiskt att de blir så. men men, efter de blev de o springa till bussen sen typ hade vi mini bussfest på 116 sen så ick vi vänta ett tag på bussen tills kl var sju haha så vi hade de lite kul. :)

sen blev de o hoppa på bussen och så satte festen igång, ja satt med lukas därbak haha o han var riktigt snäll! men iallafall sen dissa han mig dårå för jossan haha fyfan va kul. :) bästa bussen vi sjöng sönder verkligen. haha massa roliga o så våran egna dårå hahaha vill inte ta upp den här men den gick ju typ "kan tessan kan tessan ......." o så vidare. haha kulkul.

sen blev de iallafall lokalfesten där då, där blev de massvis av dans och skoj. Mys o pusskalas. haha menmen de måste göras av stackars de som inte var där. ;) lider med er!!



/ tessaanringdahl
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0