Tips, Gå ner i vikt med 18 enkla steg - utan diet!

Hej bloggen!
De va ett tag sen jag tipsade så här kommer ett tips för de som vill gå ned. Det har stått mkt om de här med "jag gick ner 15kg på 2veckor" och allt sånt där bullshit. De där kan ju inte riktigt vara sant, antingen måste hon ju alltså ha svält sig de 2 veckorna eller så måste hon ha använt någonsin som inte är bra för kroppen.

Det här tipset är både bra för kroppen och för dig som vill gå ned i vikt. Det är inga fake vitaminer och det ska tydligen funka. Jag läste det i en tidning jag köpte igår. Det verkar vara väldigt bra. Läs de här 18 tipsen och välj själv ut vilka du vill använda, man behöver ju inte gå efter varenda steg om man inte är helt desperat. Endel tips är riktigt enkla att följa för att gå ned i vikt. Lämna gärna en kommentar sen om vad du tyckte om mina tips, elr om det är ngt som inte stämmer elr om du själv har testat tipsen och de inte funke elr funkade. Och ni som testar de här tipsen, lämna gärna en kommentar sen så andra läsare och jag själv får se om de funkar.

Då börjar vi då, dags att tappa några kilon!

 1. Pumpa innan partyt
Snygga, vältränade armar är som dina bästa accessoarer. Gör gärna runt 10-15 eller mer armhävningar precis innan det är dags för dig att ge dig av till partyt. Du behöver självklart inte göra så mycket armhävningar att du börjar svettas. Blöt lite under armarna efter och försök få bort svetten som blivit. Använd deoderant efter. Armhävningarna funkar som verklighetens photoshop, faktiskt.

2. Sko dig
Ist för att tappa några kilon på riktigt, varför inte lura ögonen med ett par riktigt snygga klackskor? Om du har svarta leggings på dig ta gärna ett par svarta pumps eller killklackskor till. Det gör att både du ser längre ut och dina ben ser smalare ut vilket för att du ser smalare ut. Färgmatcha skorna. Killklackskor gör att du ser längre och smalare ut än pumps.

3. Ät ost
När du stressar så frigörs kortisol. Det är ett hormon som bland annar slöar ner fettförbränningen i kroppen. Antingen så stressar du ner eller så börjar du att äta ost. Ost är väldigt rikt på b-vitaminer som i sin tur är bra för förbränningen. Om du kombinerar osten med ett glas mjölk så förstärker du effekten/förbränningen. Ist för att äta ost kan du också äta mandel, banan eller kyckling.

4. Klipp dig rätt
Runda, knubbiga, fula kinder? Rätt frisyr för just dig kan få det att försvinna. Den rätta frisyren kan få dig att både se smalare och längre ut. Undvik lockigt stort hår som förstorar ansiktet. Satsa istället på lite mer rakt, platt hår. Gärna med lite längd. Satsa alltså på den klassiska avsmalnande frisyren. Plattång och galnsdroppar gör underverk och bidrar till en smalnare känsla.

5. Välj kaffe med kanel
Kanel är en universalhälsomedel med många hälsoboostande effekter. Som t.ex. reglerar det utsöndringen av isulin, ett hormon som bland annat hjälper kroppen att lagra fett. Kanel är dessutom i stort sätt kalorifritt. Välj därför ett kaffe med kanel i. Eller varför inte en cappucino med kanel?

6. Undvik lightläsk
Det har vart mycket prat om att lightläsk är bättre för er som bantar ist för vanlig läsk. Det är absolut inte sant. Lightläsk är dessutom mycket sämre för kroppen än vanlig läsk och det är inte heller bra att barn dricker lightläsk. Light ska stå för att de är mindre kalorier, fett och allting men i själva verker är det bara pengarna de vill åt. Så visst de kanske är ngn kalori mindre i men ist har de erkätt med andra kalorier som till och med kan vara sämre för kroppen än vanlig. Tänk på det! Ja och nu över till själva tipset då. De arificiella sötningsmedel som ersätter sockret (precis som jag sa) i lightprodukter kan inte bara vara en potentiell cancer risk enligt vissa förskarreporter, de får dig också enligt andra stuider, att svälla. Väljd därför vatten istället . När din kropps vätskenivå kommer i balans kommer du inte längre samla på dig extra vatten och därmed slippa den uppsvällda magen som man får av lightprodukterna.

7. Välj rätt väska
Välj en riktigt stor väska inte bara för att de får plats mer saker i den utan också för att det får dig att se mycket smalare ut. Men undvik clowneffekten genom att låta bli de allra största exemplaren.

8. Laga färgfrisk mat
Ju fler antioxidanter, desto färgrikare är en bra tumregel att gå efter när du shoppar middagsmat eller väljer lunchmeny. Laga färgglad, vacker mat, det är både godare, roligare och nyttigare!

9. Ät dig mätt.
Ist för att äta i små mänger är ordentligt i stora mängder. Ät dig mätt helt enkelt. Om du är sugen på pizza, ät då pizza! Ist för att "välja bort de onyttiga" på pizzan, ät hela pizzan precis som den är. När du endå är "onyttig" så kan du äta hela utan att välja bort saker. När du lever såhär och följer din kropps matönskemål så släpper dina begär. Du kommer inte frossa i dig hela chokladkakan när du får äta choklad. Att hålla sig smal handlar mycket om psykologi, att frigöra dig från dåligt samvete och lyssna till din kropp. När inget är förbjudet och duvet det så släpper dina cravings.

Resultat: Du äter mindre onyttigt i det långa loppet och du får en avslappnad syn på mat. Dessutom mår du bättre!

10. Drick färre kalorier
Juice, ssft, smoothies, läsk.. ja de flesta har en sak gemensamt, de innehåller massor av kalorier. Tänk såhär: Jag äter gärna kalorier men att tillföra dom via dryck också är onödigt. Så se till att välja vatten som måltidsdryck och törstsläckarem gicervist med vissa undan tag.

11. Skäm bort din kropp
Investera i lyxiga kroppscremer, pellings och parfymer. Skäm bort din kropp riktigt ordentligt så känner du dig snyggare och sexigare än någonsin, oavsett extrakilon. Många blir också mer uppmuntrade att ta hand om sin kropp från insidan genom träning och bra ma när de skämmer bort den utifrån.

12. Smickrande jeans
Varför inte ta en titt på de amerikanska märkerna istället för Acne och Cheap monday m'sya gång du shoppar jeans? Väga sticka ut bland alla platta svenska jeansrumpor med något hetare! Många amerikanska märken såsom seven och True Religion har fina egenskaper som ger din bakdel ett lyft och framhäver den istället för att trycka ihop den sådär nordiskt.

13. Sminka dig smal
Skulptera fram ett smalare ansikte med hjälp av smink. Den äppelkingsorienterade roughappliceringen har i höst lämnat plats för de mer skulpterade och dramastiska åttiotalskinderna, så lägg rouget längs kindbenen. Lite highlighter på kindens högsta punkt ut mot öronen förstärker ditt ansiktet benstruktur ytterligare.

14. Skaffa en träningsvideo
Det finna massor av roliga tränings-dvd:er som ger enkla program. Till exempel dans, hjälper dig i form. Du behöver inte gå någonstans, du kan vara kladd hur du vill de enda du behöver är en tv och lite yta att röra dig på . Så har du dett eget privatpass hemma i vardagsrummet, det är ju toppen!

15. Ät varmt
Många forskare hävdar att en rejäl, varm måltid gör dig mätt snabbare och du får ett större välmående i allmänhet att äta varmt. Så våga dissa dina kalla sallader till förmån för lite härlig husmanskorst.

16. Inta rätt pose på bild.
Rätt pose kan få dig att tappa många kilo. Hakan ner, armarna bort från kroppen (sätt gärna en hand i midjan, det markerar och ger ett smalare intryck), vrid höfterna bort från kameran och sätt en fot framför den andra och voila! Där tappade du ytterligare ett par kilo.

17. Dumpa fettsnåla alternativ
Alla lättprodukter har en tendens att bygga upp ett sug eller mer. Strunta i dem och välj istället produkter med för sitt livsmedelsslag relativt normal fetthalt. Du blir mätt snabbare och dina smaklökar blir mer tillfredsställda.

18. Satsa på grape!
Grapefruktens beska smak kanske inte får gommen att vattnas, men om du vill gå ner i vikt kan det vara läge att pressa ner några klyftor ändå. Undersökningar visar nämnligen att de som äter en halv graåefrult per dag går ner 3kg mer i vikt än de som låter bli. Jennifer Lopez och Carmen electra är två av hollywoodstjärnor som svär vid grapefruktens magiska egenskaper.

jag hoppas att ni hittar något av tippsen som just ni vill testa på. Själv tycker jag att de är väldigt bra och enkla att följa. Lämna gärna en kommentar.

Då får vi se vad nästa tips handlar om nästa gång.

and hate, c ya ! /tessaanringdahl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0