Sex på jobbet!



H&M ANSTÄLLDA HADE SEX I BUTIKEN!

H&M-anställda i brittiska Cardiff anklagas för att ha sex i butiken.
Men klädkedjan hävdar att uppgifterna är gravt överdrivna.
- Vi har haft en mindre incident med en kvinnlig medarbetare, säger H&M:s presstalesman Anna Bergare.I ett mejl till företagsledningen berättar en tipsare om hur anställda på H&M:s butik i Cardiff tar pauser från att serva kunderna och försvinner in i personalutrymmen för att ha sex, uppger nyhetsbyrån Wales News Service.

"Tar pauser"

"Vissa anställda tar regelbundet pauser för att ägna sig åt de här skandalösa aktiviteterna i personalutymmen, på toaletter, lagret och till och med på butiksgolvet", skriver tipsaren. Men H&M hävdar att det rör sig om en "mindre incident" som blåsts upp. - Vi har talat med butiksledningen och anställda i Cardiff. Enligt dem har det varit en mindre incident med en kvinnlig medarbetare. Vi vill inte gå in på detaljer, men det är inte i närheten av de rykten som florerar, säger Anna Bergare.

Fått varning

Den mindre incidenten ska ha skett under arbetstid vid ett tillfälle i mitten av juli. Kvinnan har fått en varning - men jobbar kvar i butiken.  - Från vår sida är den här saken utagerad. Är det okej för anställda att ha sex i butiken? - Vi har regler för hur de butiksanställda ska uppträda internt och mot kunderna. Det är naturligtvis inte okej att ha sex i butik, men så vitt vi vet har det aldrig inträffat.

(skriven av Expressen)

jag undrar hur många de är som har sex på jobbet, de måste säkert vara massa personer som blir upphetsade och sen måste utgärda sina behov lite snabbt. Men ja det är nog spänningen som man blir mest upphetsad av tror jag.

/ tessaanringdahl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0