Hur man går vidare!

dags för ett tips.. som alltid funkar. Även om de är du som gjort slut eller din partner så funkar de här alltid. Även om de kanske skadar din partner lite sådär så funkar de endå. Jag menar när de inte längre finns ngt "oss" så gör de inget om de skadar den andra längre. Anledningen till att ja lägger ut ett sånt här tips är för att ja vet hur jävla jobbigt de är att gå igenom ett förhållande som tagit slut. & ja vet att min vän behöver de här so let's do this!

1. Skäm bort dig själv!
Det är du som mår dåligt och de är du som ska börja må bra. Tröst shoppa, ta ett långt bad med skrubb hår inpackning och ansikts mask tänd några ljus medans du badar lyssna på skön musik ( INGA HEARTBREAK LÅTAR!) De här kan även killar göra, de är inget tjejigt! Medans du ligger där i sängen, ät lite choklad, godis och njut och tänk inte på ngt annat än dig själv.



2. JAG ÄR BÄST
Ställ dig i spegeln, intala dig själv att de finns ingenting som är bättre än dig själv. jag menar de är du som sätter värde på folk och du kan aldrig sätta högre värde på någon annan än dig själv. De funkar inte! Sätt dig ner skriv ner alla possitiva saker med dig själv och tänk nu inte " det finns inget possitivt med mig, jag är ful, ingen vill ha mig.." BULLSHIT. Den du nyss var tillsammans med ville ju ha dig eller hur? Han/Hon förstår bara inte vad den går miste om nu. Alla människor är unika på sitt sätt, endel är skit bra på fotboll, andra på att dansa och andra på att bara vara en jävligt bra vän. Klart de finns någonting som du är bra på! Du är skapad för att vara just du!



3. Flörta runt!
DU ÄR FRI! Tänk possitivt de finns ingen längre som kan säga "shiiit vad han/hon kollar in dig!", " varför snackar du om henne/honom hela tiden för?" , "men dra till henne då!" , "erkänn du tycker han/hon är snygg?!" & så mycket mer. Ingen kan klaga på vad du gör elr säger längre. & säg inte att de är det du vill, för de är de verkligen inte. Du kan nu flörta runt, och om du har riktigt tur hittar du så många fler och nya tjejer/killar som är singlar och också bara är ute efter att glömma sina gamla förhållanden, du kanske får nya vänner & vem vet du kanske hittar en ny flickvän/pojkvän?! Du kommer iallafall garanterat att få nya kontakter. Men se nu till att kanske inte gå och ha sex med allt&alla. Det jag menar med flörta är att du kan leka runt hur mkt du vill nu. Du kan göra som mig, du kan vara en teaser!? Funkar riktigt bra.




4. Prata med dina vänner & familj
Prata med dina vänner, de förstår! De lyssnar och förstår mer än vad du tror, och varför inte prata med din familj? De finns säkert ngn som har ngt svårt förhållande de har behövt ta sig igenom på olika sätt som de gärna delar med sig av. Någon finns de alltid som kommer att förstå. Men om det inte känns som att de räcker så finns de forum som du kan skriva av dig på och de finns säkert ngn som svarar. De finns också kuratorer som du kan prata med, även kvinnojourer och bris finns också! Men kom också ihåg att inte kräva för mkt ur dina vänner.



5. Piffa upp dig & Festa!
Sätt på dig favoritkläderna och dra ut killarna/brudarna och så festa gärnet (alkohol behövs ej!) Tro mig det finns alltid någon utav dina kompisarna som vill ut och ha de riktigt kul. Men om de kanske är så att ni nte vill dra ut och festa varför inte ha en tjej/killkväll? Då ni bara kan svulla, snacka (INGA KÄRLEKSPROBLEM!) och äta feting mycket med god mat och godis se film och lyssna på musik.



& kom ihåg så länge de inte skadar dig själv eller ngn annan så är de tillåtet att göra precis vad du vill. Kom också ihåg att de är inget fel eller olagligt med att tycka synd om sig själv.

viktigt att tänka om man är vän till ngn som går igenom ngt svårt: ge extra mkt uppmärksamhet och snälla kommentarer (ej bullshit) tänk på att han/hon behöver väldigt mkt stöd försök att inte bli arg eller irriterad även fast han/hon bara kommer att tycka synd om sig själv.



/ tessaanringdahl
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0