HA-HA IN YOUR FACE!

Läste nyss en artikel om att Angelina Jolie var otrogen mot brad pit och då säger ja ba HAHA IN YOUR FACE för han lämnade aniston och de var de korkaste man kan göra för att sedan gå till en slampa (ursäkta uttrycket) som angie, seriöst? Vafan är det!? Nu hoppas ja han förstår att han gjorde ett stort misstag när han lämnade jen.

Artikel från MSN.

Enligt en tidigare anställd på Waldorf Astoria i New York ska Angelina Jolie ha varit otrogen mot Brad Pitt

 

Angelina Jolie var otrogen mot Brad Pitt och spenderade heta sexnätter med en mörkhårig man på Waldorf Astoria i New York i somras. Det påstår en tidigare anställd på det anrika hotellet i en intervju med den amerikanska veckotidningen In Touch.  

— Det låg sexleksaker i deras sovrum, säger hon bland annat.  

Anna Kowalski arbetade fram tills nyligen som hushållerska på Waldorf Astoria. Hon berättar för In Touch att ett av hennes ansvarsområden var Angelinas hotellsvit under inspelningen av filmen ”Salt” i somras.  

Under flickvännens arbete med ”Salt” bodde Brad Pitt med deras sex barn i en hyrd villa på Long Island utanför New York. Av praktiska skäl tog Angelina in på hotell för att få lugn och ro under inspelningen. Enligt Anna var det då som hon upptäckte skådespelerskans hemliga sexträffar.  

Hon berättar att Angelina ofta hade besök av en lång, mörkhårig man, som var anlitad för att lära 34-åringen att tala ryska i filmen. Hon säger att en livvakt alltid ”stod utanför dörren till hotellsviten” under lektionerna, och att hon började ana oråd när hon städade upp efter Angelina och främlingen efter en av deras påstådda nätter tillsammans.

— Rummet var i katastrofalt skick. Det var vatten i hela badrummet och det låg tomma vodkaflaskor överallt. Alla handdukar var använda och över fem dussin orkidéer låg utspridda i hela rummet och i badkaret. De hade haft levande ljus i badet också, berättar Anna.  

Men det var inget mot vad hushållerskan hittade i sovrummet:  

— Det låg sexleksaker på sängen och de hade bäddat med svarta gummilakan.  

Under stora delar av sina fyra år tillsammans har Angelina Jolie och Brad Pitt jagats av rykten om otrohet och kärleksgräl. Särskilt under det senaste halvåret har rapporterna om att de är på väg mot ett uppbrott avlöst varandra.  

Paret har dock visat upp en enad front mot skriverierna och så sent som den 6 januari sågs de ute tillsammans efter en romantisk middag på restaurangen Alto i New York.



/ tessaanringdahl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0