sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk, stackars mig! hihi men jag är rädd o missa massa i skolan, men ah får väl se till o fråga ut mina kära vänner sen om vad som hänt & vad jag missat. Skulle vart rätt kul o gå till skolan idag, ja ville de men har 38,3 graders feber, :/ & vaknade inatt och hade skit ont i hela kroppen kallsvettig och allt möjligt men imorn blir de nog skolan.. hoppas jag!

just nu saknar jag min ide, tänkte lägga mig o se på Twilight för typ 4gången, (a)

/ tessaanringdahl

internet är paj

Igår lyckades min kära lillebror att ha sönder internet så de gick av. Så nu får jag sitta vid pappas data som suuuuger -.- jobbigt värre. Menmen, bättre de än ingenting elr vad tkr ni? Jaha vad händer en molnig dag som denna då? :) <3

cupcakes

Just nu sitter jag här och hjälper mia med att knyta o fixa cupcakes , :) mamma ringde nyss, kl två ska jag till min söta kusins namnfest, Alicia. Det kommer bli kul,hoppas bara inte att de börjar regna o blir dåligt väder eftersom att vi kanske ska vara ute. :) men men de blir nog bra, ha de bra.

pusspuss




Video i skolan,


Sanjin mot Ahmad och Sinan hahaha <3

Ahmads tacktal när ide fick upp hans skåp, :)

Ide när hon är som normalast, Video



HAHA NU ÄR JAG DÖD! <3

nu ska jag ta ett bad

nu ska jag ta ett långt skönt bad, så att jag får bort all ful grön färg från håret och händerna, :) <3

/ tessaanringdahl

bussfesten

Igår så började väl dagen med skolan o de var kul, ide fick upp ahmads skåp. Haha de var väl de roligaste sen drog vi hem o så blev de massa tråkigheter, men de löste väl sig? Men sen blev de av till gamla bussstationen direkt, massa människor där! Så började de med att treorna hade en tratt som de stoppade in i ettornas munn och så fick de dricka, haha &ja o ide kutade som fan o sprang därifrån o vi behövde inte. O om jag hade vart tvungen hade jag aldrig gjort de endå. Men iaf, sen åkte vi iaf iväg o fyfan så kul de var på bussen.. haha elr ide?! haahahhahaah aso så kul!

Sen iaf satt jag och frida o prata om hur jävla pissnödiga vi är, sen så när vi var framme kissade vi, sen gick vi in på området och hade en helt underbar kväll, :) Mycket dans, prat och mys så himla kul! Träffade massa nytt folk, :)



blondiner <3 pizzabagare = sant!

min syster o ja gick o köpte pizza förut så började den här pizza bagaren att flörta lite då o fråga hur gamla vi var o höll på, o då kom jag ihåg när vi var i Italien förra sommarn när den här bagarn alltid gjorde hjärtan till mig, så ja tänkte vart man än kmr i sverige, italien, kroatien så ska alltid alla pizzabagare o så flörta. de är ju rätt kul, ;) <3



javet att ni bryr er..

Jag vet att ni bryr er, o ja vet att jag blev arg igår.. obeskrivligt arg. Men jag var rädd, fråga mig inte varför. Ja vill bara säga förlåt, för hur jag betedde mig för jag vet att ni bara bryr er om mig. men jag visste inte hur jag skulle ta hand om ilskan, o jag blev så ledsen för att jag först fått intrycket att de var okej & sen ändra ni er. Men nu är de lugnt, o ja tkr vi släppert!

 

bussfest

Snart bär det av ut, först förfest sen bussfest, vi hörs väl imorn. pusspuss

ParaplyFight



/ tessaanringdahl

videoinlägg; treornas paraplyfight.

sämsta kvalitén men ah. :)


/ tessaanringdahl

blöder i magen?

Ja de känns som det, magen slutar inte o värka dricker ngn himla medicin men de hjälper inte , blir nästan värre. Jag får panik vill veta vad de är! :( Orkar inte gå runt o ha ont i magen längre, just nu spelar de ingen roll jag kan inte sitta, ligga elr stå upp de gör så ont. Vad ska jag göra? Tårarna kommer snart, jag orkar inte ha ont längre! Varför blir de såhär för, vad är de för fel på mig... Känns som om ngn packar ihop magen o sen knivhugger den medans jag blöder, aso de går inte o förklara jag måste vila elr ngt nu, ska lägga mig o se på tv o hoppas på att jag somnar..

pusspuss / tessaanringdahl

jag umgås med tjockisar hahha.

ja rubriken säger allt, idag efter skolan åkte vi in till stan. :) o jag får nu inte äta någonting med lactos för att vi ska testa om jag är lactosintollerant. så ide tkr om o retas, äter choklad och allting men hon bjöd mig på ngt surt, ;) haha sen iaf åkte vi in till stan då ide äter hamburgare med ost o grejer som ja inte kan äta, o sen äter sanjin o niklas kebab o ja sitter där o bara KUL!!!! :) haha på riktigt jag får damp, känner mig handikappad får inte äta ngt.

men nu har jag ont i magen, måste vila... :(

/ tessaanringdahl

akuttid på sjukhuset

tänkte berätta lite igår som faktiskt är min anledning till att jag inte har skrivit någonting igår. Jag fick nämnligen en akut tid på sjukhuset för min mage. Jag har ju sagt tidigare att jag har ont i magen varje dag och ja igår åkte vi till doktorn, hon kände på min mage och antecknade det jag sa och så. Sen fick jag ta pissprov och blod prov. Så när jag hade tagit blod provet blev jag helt yr och fick ligga ned ett litet tag sen blev ja så dålig att de tog mig till ett annat rum och när jag var påväg dit så försvann först hörseln och sen synen, sen kände jag hur benen vek sig och jag blev vinglig så sköterskan bar mig typ in till ett rum där ja låg en stund o redan efter två minuter var de dygnsurt på sängen själva pappret för att ja svettades så mkt och sen tog de lufttryck och så var de tydligen jätte svagt och sen fick jag ligga där ett tag och sen när jag mådde bättre gick jag åka till skolan.. :)

i skolan var alla rätt snälla mot mig, elr jamenar sandro o sanjin är dryga som vanligt, ide o ahmad gillar o slåss ah :) som vanligt, ;) men de var väl snälla, snällast var nog alex som vanligt. :) <3

/ tessaanringdahl

ide+mahin kommentar; TUPAC LEVER, KATASTROF!

Ide + jarf mamma kommentar!

När vi skulle springa ljura varvet när vi gick på ljura skolan så stod vi och pratade så lyssnade jag på en låt som de gjort om. Ne yo ft Tupac - so sick och då sa ju ide

ide" menhur kan de göra en låt med Tupac han är ju död?! ELR NEJ just det... de är ju U2 som är död!"
tessan skrattar och springer o tjallar för resten av klassen som bannlyser henne o hånar henne resten av livet hahahahaha. :)

I veckan när jag sov hos ide så slog hennes mamma i bordet och så säger hon

Mahin "KATASTROF!"
hahahaha jag o ide börjar asgarva och förklara för henne att man inte säger katastrof när man har slagit sig haha.

/ tessaanringdahl

hemma från skolan!

Hej bloggis!

Hemma från en dag i skolan, de gick väl bra riktigt kul idag o se alla 3or bakfulla och fulla. Så himla kul! Stackars lilla zara såg inte så pigg ut men hon är sötast endå. :) Jag har fått på hjärnan nu "VAR ÄR KUNGEN?!" ... "DÄR ÄR KUNGEN!" Haha ja treorna går o sjunger de hela tiden o massa andra sånger. Riktigt kul o se på. Idag var vi riktigt trötta, jag ide & nadja satt och klaga över hur trötta vi var och hur skönt de skulle va o sova. 

Efter skolan kom alex så berätta han lite saker sen vart de stan med ide, kollade runt lite sen drog vi till mcdonald's som vanligt och åt mc feast så gott! Så träffade vi självklart min kusin som vanligt. Efter de drog vi till bussen, sen åkte jag bussen hem och nu har jag messat lite med sandro o sanjin men nu messar jag lite med ahmad vi snackar om bussfesten som är på fredag de ska bli så kul! :)

blir kanske lite mer små inlägg sen, pusspuss

/ tessaanringdahl 

bilder; augustifesten


Igår blev de o träffa min underbara bästavän en stund elr typ en och enhalv timma först o sen träffades vi på kvällen o sen följde han mig hem, men först var vi iaf med min kusin o anton o kalle o två brudar. De var kul, yra omkring lite o så:)

 
Vi drog o kolla på kalle baah han var rätt grym! :)


Fyverkerierna var riktigt fina. Men sen drog vi o åkte space jam 2ggr skit kul hahahaha aldrig mer sitta mellan Sandra o Sanjin fyfan de skrek värre än mig o sanjin hans min aso HAHA ja dog! :)

this is real, this is me!

Therese Ringdahl

Ja de är jag, på riktigt. Här i bloggen blir de så mest att jag skriver av mig och ibland blir de väldigt mkt otrevliga och arga texter pågrund av saker. Men ja startade ju bloggen för att jag skulle kunna skriva av mig. & för de som inte gillar min blogg behöver faktiskt inte läsa den. Men anledningen till att ja skrev de här inlägget är att jag vill att ni ska veta lite hur jag är i verkliga livet. i ILR liksom, på stan bland människor.

Glad & sprallig
Jag är den så kallade clownen! Jag älskar att ha kul, jag älskar att skratta. Jag & ide är de tjejerna som hörs mest, skrattar mest, pratar mest, skriker mest, och ja allting bra & roligt. Jag syns nästan alltid med ett smile på läpparna, de är de folk känner igen mig från. Jag kan inte sitta still, måste alltid hitta på någonting.

Omtänksam & snäll
Ja folk kan ha fått den uppfattningen av mig att jag inte är snäll, att jag är en bitch & visst jag är en bitch när de behövs men de är nog vi alla. Jag tänker alltid på alla andra i första hand och sen mig själv. Jag skulle aldrig kunna ta mig själv före ngn. De har alltid varit så att om någon mår dåligt så hjälper jag alltid den personen innan jag hjälper mig själv även fast jag mår sämre än den personen jag bryr mig om. & de är en sak som aldrig någon kommer att kunna ändra på. Jag kommer alltid att ta mina vänner & familj i första hand för jag vet att när de är jag som behöver hjälp sen så kommer de alltid att finnas där för mig.

Överbeskyddande
Jag har alltid och kommer alltid att vara överbeskyddande mot mina vänner. Jag bryr mig så mkt om mina vänner att jag beskyddar dom med hela mitt liv. Jag är så rädd att mista mina vänner att de nästan kan bli jobbigt för mina vänner när jag bryr mig så mkt. Jag lät tex ide inte gå från rådhuset till storatorget själv igår? Visst de är en stor sak, men ja avråder henne oxå ofta väldigt ofta från saker som kan skada mina vänner, killar/ tjejer och andra saker. Jag bryr mig helt enkelt för mkt!

JAG BEHÖVER UPPMÄRKSAMHET!
Visst de är en del av mig som är egoistisk, jag vill alltid ha uppmärksamhet, jag&mina vänner ska stå i centrum så är det! Jag älskar uppmärksamheten så länge den är possitiv. Jag älskar att stå i centrum, därför älskar jag oxå överaskningar som är tillägnade mig, för uppmärksamheten får mig att känna mig speciell och älskad. De känns hemma och kan kan vara mig själv.

Min omgivning
Ja är väldigt beroende av min omgivning och mina vänner, jag vill alltid veta vad folk tkr om mig, va de inte tkr om mig och så vidare. Jag vill alltid få råd och tips från mina vänner, jag måste alltid veta vad mina vänner känner för mig. Jag måste oxå känna mig omtyckt annars trivs jag inte. Min omgivning måste vara glad, eftersom att jag är en glad person!

Bitch
Jag kan oxå vara en riktig bitch, men de är bara när de behövs, jag känner på mig innan jag lärt känna en person vad de är för en slags person och om man borde hålla sig borta elr inte, & de har jag nog fått från min mamma. Hon är likadan. Jag vet inte hur jag gör men vissa personen kan jag känna av hur de är. Ibaldn har jag fel men oftast rätt. Jag kan vara en riktig bitch om någon skadar ngn i min närhet eller vill mig elr ngn något illa.

Skeptisk
Jag brukar alltid vara skeptiskt mot allt folk runt om mig tills jag fått ett liten hum om vad de är för personer, de kan både vara negativt elr possitivt. jag går tex aldrig med på o träffa främmande männsikor även om ja pratat med dom länge på internet elr i verkligheten.Jag är bara inte en sån människa.

de var lite om mig, om de är ngt ni undrar över så fråga gärna, anonymt elr med namn de spelar ingen roll. Svarar på de flesta frågorna. pusspuss

jag tar inte åt mig!

Jag vill bara få en sak klar för er personer som tror att de ska löna sig på något sätt att skriva onödiga töntiga omogna kommentarer till mig, jag tar inte åt mig ett skit, faktiskt! Om ni hade skrivit de där för ungefär ett halvår sen hade jag, men nu? Nej jag har växt upp. Lärt mig att sätta gränser, lärt mig att säga ifrån. Jag är stark nu! & INGEN kan påverka mig, förutom mina vänner&familj.

Att sitta och kalla mig fjortis & kvinna samtidigt gör bara dig till en mer osmart person. Fjortis = en tjej/kille som är i 14års åldern och beter sig omoget. En kvinna är helt tvärt emot. De är en vuxen person, som inte är omogen som kan ta ansvar och så vidare. Att slösa tid på mig med massa trams gör dig bara mer omogen än vad du försöker säga att jag är. & om du nu inte tkr om och kan acceptera att ja JAG älskar kissie, så behöver du inte läsa min blogg. & ja de är rätt självklart att min blogg liknar hennes när jag säger att hon är min förebild o min idol? Vad hade du förväntat dig en emo blogg eller? Vilket är helt tvärt emot hennes. Så gör både mig och dig själv en tjänst nu, sluta klandra ner på mig och andra. Väx upp och starta en egen blogg, där du kan skriva och snacka skit om percis vem du vill och hur mkt du vill.

utgång

nu ska jag gå ut, o fira sista dagen på augustifesten, :) sorligt men sant! Ska träffa ide, ahmad, sanjin, sandro o massa ha de så bra pusspuss

fyverkerier!

fint med fyverkerier *stavning?!* bara de att man aldrig lyckas komma elr hinna elr har tid med att komma ner till själva platsen men ikväll blir de o åka karuseller när de håller på, *säg inget till mamma!* Hon hatar de där karusellerna och tror att jag ska ramla och dö. :) Jag älskar min mamma!

Påtal om mamma så tog jag faktiskt bussen från lindö SJÄLV idag till stan då jag träffa mamma och hela familjen på marknaden så gick vi och åt riktigt mysigt sen drog jag till vasaparken o träffa min andra familj så nu sitter jag hos pappa, dags o duscha snart! :)


dålig bild från torsdags. :)

shoppat i veckan

har ju inte bloggat under veckan för jag har inte känt ngn lust när jag inte kunnat lägga in bilder o sen har ja ju haft fullt upp med att bli nollad och sen augustifesten. Men nu kommer lite bilder på de jag har köpt. :)



och lite annat ;)

tessan utan sminka


skitig spegel ,..

min åsikt mot din? HAH!

nemen ojojoj, såg att jag hade en liten läsare som inte tkr om att jag dyrkar kissie, *gråter* BUHUHU!!! CAREFACE?! Tror du seriöst jag bryr mig om de du säger? Låt mig älska kissie, låt mig dyrka kissie, låt mig gå i hennes fotsteg. Som om ja bryr mig om hon är elak mot folk? Vad är de ditt problem du får väl se till att du inte tar åt dig isåfall. Ja älskar kissie o kmr alltid att göra, ja bryr mig inte om vad du säger cuz i don't give a fuck!



saker som bara inte händer...



Jag försöker bli känd genom att snacka skit om kissie... skulle aldrig hända. Varför ljuga om en person man inte känner? Varför vara en sån omogen liten fjortis bimbo som dessie, amanda, o alla de andra fjortisbloggarna som snackar skit om kissie? Jag menar ni började att dyrka henne som vände ni er emot henne när hon sa ifrån om vänskapen till eran lilla bögvän för att han umgicks med fjortisar som er. & då vågade ni öppna era små käftar. & nej ja skulle aldrig kunna bli en sån bloggare som sitter o snackar skit om kissie för o bli känd, men att snacka skit om andra bloggare.. de gör jag gärna! Föresten dessie o amanda o ni, I'M IN YOU'RE OUT!

Donerar bort mina pengar... jag börjar att donera bort alla mina pengar till rädda barnen, ex ex  för att jag tror att de verkligen hjälper till så himla mkt, de är inte alls 80% av alla pengar som försvinner på vägen. Visst mina pengar skulle gå till bra saker o inte till shopping som de gör nu. Men liksom ja skulle lätt donera bort pengar om ja visste hur mkt som försvann på vägen & om de inte var ngnting alls. Men alla mina pengar?! Nej! Och isåfall skulle jag donera o vara djur fadder o barnfadder om jag var känd o rik!

Slutar sminka mig... Jag slutar sminka mig enbart för att jag tkr att jag ser bättre ut utan smink. Jag tkr att den natuliga tessan borde synas mer. Och kastar därför allt smink och blir en neutral naturlig person. inte ens på fester sminkar jag mig!

/ tessaanringdahl

Ide kommentar; erotik?

Ide kommentar! Yippi en dubbel ide kommentar. :) Nu blev de nämnligen två idag. Ja den här ville då Hc att jag skulle ta med. De är ännu en kommentar, och den här kommentaren är faktiskt ingen ovanlig. De var i en video affär och så hitta då ide skylten som de står "Erotik en trappa upp" Hon ställer sig då under och säger.

Ide " VAD ÄR EROTIK?" Elr jag menar hon skriker tydligen ut det?
De andra skrattar och säger sedan "vet inte gå upp och titta?" men hon kom tydligen på va de var innan hon gick upp. TUR DET! :)

När vi ändå är igång tkr jag att jag borde berätta då ide säger påtal om absolut ingenting så kmr hon helt plötsligt fram o säger.

Ide " FAN TESSAN, ja glömde bort skillnaden o vilket som är vilket mellan oralsex och analsex?"

JA fick då vara snäll o berätta så som de låg till och hon insåg då att de var så som hon trodde...JAJA ide lilla jarfen vi säger så! :) <3

/ tessaanringdahl

Ide kommentar; fåglar?Flygplan?!

IDE KOMMENTAR! & ja vet att ni älskar dom. Läsar antalet ökar och ökar, vilket är så himla kul. Tack vare ides kommentarer o påhittiga lilla jag, (a) Den här kommentaren sa så Ide idag när vi väntade på spånkan.

Diala" åååh kolla flygplanen?"
Ide " OH ÄR DE INTE FÅGLAR?"

Hm ja ide som sagt vad tänker du med? Ser du inte skillnad på fåglar o flygplan? Elr är du bara facinerad av fåglar helt enkelt jamenar de är ju inte första gången du säger ngt om fåglar. Ni glömmer väl inte bort kommentaren i göteborg? :)

/ tessaanringdahl

längtar tills mjukisbyxorna!

Ja nu har jag både hunnit varit i skolan, vart på stan o shoppat och träffat morfar! Idag i skolan började vi direkt med engelska, då vi hade diagnos jag tror de gick rätt bra efter det hade vi svenska de gick oxå väldigt bra vi lärde känna varandra lite mer o så får se om ja kmr ihåg några namn men ja sen hade vi liten stavningstest sen efter den lektionen var de lunch, gott med äpplejuice till maten! HAH sug på den ljuraskolan ;) Efter maten gick vi till matten som vi fick vänta på i 25minuter. Sen började vi, hämtade ut böcker snacka lite underlektionen och sen fick någon uppgift. Sen slutade vi då träffa vi hc o hans vän så vi prata mer o vi har pratat massa med alex idag på rasterna o ja vi har pratat massa helt enkelt.

Ja jagvet ni tkr sånna inlägg är så himla tråkiga och ja håller med er, ja ska försöka o inte skriva några sånna. För om ni undrar vad jag gjort under dagen kan ni ju fråga om ni vill? Så svarar jag då gärna på det.

Ja som ni ser i rubriken så längtar jag som nadja sa till den dagen då man kan gå till skolan utan o fixa upp sig och hålla på o välja kläder, då man kan sätta upp håret småsminka sig och gå runt i mjukis. De kommer att bli så himla skönt! Vad känner ni längtar inte ni till den dagen? Nu känns de som om man måste ge så bra förstaintryck på alla och allting.

Ja nu ska jag se om ja kankse får ihop några andra roliga små inlägg, ha de bra pusspuss

/tessaanringdahl

Ide kommentar: anal!

Hej bloggläsare!
Dags för en ide kommentar tycker jag, dehär undrade då ide idag när vi satt o väntade på andreas.

Ide; " Man stoppar väll inte upp tampongen i analen väll?"
Tessan; "eh..jag vet inte vart du stoppar upp din men nej de gör man verkligen inte!"

Ja du lilla älsklingen, jag undrar om du ens vet vad anal betyder, tydligen inte för om du visste de hade du aldrig frågat den här dumma frågan. o de är inte första gången hon frågar om hon har stoppat upp den i "fel hål" . Jag älskardig o tack för du gör mitt liv så underbart.

/ tessaanringdahl

Video The Voice




Lloyd Banks 

Million Stylez

/ tessaanringdahl

Ebersteinska

Hej underbara blogg.

Idag började då skolan. Riktigt nervöst och jag höll på o dö av nervositet. Fick skjuts av mamma till stan sen träffade jag söta Matilda så jag pratade lite med henne sen så kom ide och en tjej till Malin. Så vi pratade och sen kom Martina & Josse så fortsatte vi o prata sen kom Johannes, Abbas och Roma. Så vi fortsatte o snacka sen var de dags att gå in i Aulan där satt vi väl en halvtimma de var uppropp. Sen blev vi upproppade och ide hette tydligen idääää hahahaha, fyfan vi dog! Sen gick vi till våran klass. Rätt bra klass faktiskt! Sen pratade de i åratal och sen gick vi ett varv runt skolan sen drog ide och ja till stan.

På stan blev de först kebab och sen shoppade vi lite. Köpte Jeans leggings! Älska! Sen drog vi runt o så skrämde vi Samare lite haha, sen drog jag hem efter typ ett väldig lågnt tag. & ide gjorde världens onödigaste köp, hon KÖPTE vatten?! Vanligt vatten.. skulle ja aldrig gjort, ;)

Vill ni se de jag köpte igår föresten köpte ett par söta sting. Rosa såklart! Aja jag får väl ta o visa då. Ja nu ser jag att jag har inte bara glömt kamerasladden hos pappa utan oxå mobilsladden, HUR LYCKAS MAN?! så de blir inga bilder idag.. får väl ta o lägga upp ngn annan dag. Ha de bra sötnosar, elr föresten vi kör en fråga som ja vill att alla ska svara på ni kan svara anonymt om ni vill.

Vilken skola började ni på & program, kändes de bra & hur nervösa var ni innan? :) Skulle vara kul o se om man inte var ensam om att nästan dö av nervositet! 

/ tessaanringdahl 

videoinlägg

Sthlm city mitt i natten med ide jarf!



/ tessaanringdahl

tips; ansiktsrengöring!



Dags för ett tips tycker jag. De var riktigt länge sen man ja tänkte, vf inte? Jag har väl inget annat direkt för mig. Så ja här kommer mitt tips. De kommer att handla om ansiktsrengöring.

1. Wash off  Nivea Visage Young
" Young Cleansing Gel är speciellt framtagen  för ung, fet och blandad hy. Den Oljefria uppfriskande formulan berikad med havsmineraler konstrollerar synbart och effektivt hudensblankhet samt förebygger orenheter. Nivea Visage young cleansing gel tvättar mildt och effektivt bort make-up, och överflödigt fett utan att torka ut huden. Huden känns härlig, frisk mjuk och smidig. "

Skönhetsråd: Använd Nivea Visage young cleansing gel morgon och kväll på fuktad hud. Applicera produkten och massera försiktigt in i ansiktet, skölj väl. Undvik partet kring ögonen Bästa resultatet uppnås i kombination med Nivea Visage young cleansing toner.

Jag använder då inte Nivea Visage young clenasing toner efter den här. Jag rekomenderar en annan som jag använder. Den här är verkligen den bästa jag någonsin användt och de bästa är oxå att man bara behöver in liten klick, Man behöver inte pumpa ned ända till botten. Den är skön att massera in och den ger faktiskt resultat och man känner sig jätte frisk och härlig efter.

2. 3 in 1 exfolating cream Cleanser Clearasil Stayclear
" Hjälper till att bekämpa finnar och förhindra att nya uppstår.

Jag använder den varje dag, morgon och kväll. Den är också skön och en perfekt liten pump så att de kommer lagom mängd. Jag rekomenderar den verkligen.

3. Deep cleansing toner Clearasil Stayclear
" Rengör på djupet och drar samman porerna. "

Samma här väldigt skön att använda har också en väldigt skön frisk och god doft. Funkar väldigt bra och jag använder den varje dag morgon o kväll. 

4. acnelösning Aco
"lösning för utvätes bruk rengör, behandlar och förebygger mild till måttlig acne."

Använder ej längre då jag bara rekomenderar den till folk med riktig acne. Jag hade några finnar som jag använde de mot, som jag egentligen inte borde ha gjort. Så använd bara om ni har acne de vill säga väldigt mkt finnar på samma ställe. Jag vet inte direkt vad jag ska skriva mer än att den torkade ut huden och gjorde att jag fick några "snygga" ärr. Men den funkar nog ifall man använder den som man ska. 

5. Gel Basiron
" för behandling av acne"

Använder ej längre, den här funkar på oss som itne har acne oxå men var försiktig den bleker allt, kläder och allting. Jag har förstört väldigt mkt pågrund av den här. Använd bara på finnen smeta inte in över hela ansiktet då den torkar ut huden.



/tessaanringdahl

saker som bara inte händer!



Ny kategori! Jag tänker härma kissie lite här, hon är ju trotts allt min idol. Ja tänker skriva om saker som absolut aldrig kommer att hända mig. Uppdaterar väl den här kategorin någon gång då & då. Skriv gärna vad ni tkr! :)

1. Färgar håret svart! ... jag inser att de här med att vara blond inte här till mig. Jag börjar oxå fundera på om svart kanske är min färg trotts allt? Jag blir mer och mer emo, och min spellista slutar i en enda katastrof jag börjar lyssna på Rock, emo och allt sånt skit som finns. Jag hatar att se brun ut därför är de perfekt att färga svart så att man verkligen ser hur vit jag är!

2. Jag börjar hata kissie! Jag känner att kissie och jag har ingenting gemensamt.  Jag blir istället Blondin Bellas nya stalker och bara börjar dyrka dessie och hennes ankface. Jag vill vara precis som henne och efterlyser ngn som kan kasta en tårta i mitt ansikte!

3. Jag slutar shoppa! JAg shoppar inte på flera år då jag ist börjar att shoppa på myrorna endast när de är rea! Jag känner att pengarna kan läggas på annat än mig själv. Därför ger jag bort alla mina pengar till fjortisar som får alla sina pengar av sina föräldrar så att de sedan kan sminka sig mera än vad de redan gör!

jag hoppas att ingen tar illa upp av de jag skrivet texterna är faktiskt inte riktade till ngn jag skriver bara exakt de som absolut aldrig kommer att hända.

/ tessaanringdahl

en kväll med ide & tessan!

Bara för att vi är bäst framför kameran!

















The Voice!

The Voice with ma' bby boo Ide Jarf!
Ja dagen började med att jag vaknade, började fixa mig runt 11 och sedan blev de lunch när familjen kom hem sedan åkte jag till ide. Hos ide laddade vi upp inför kvällen genom massa musik och roligt. Sedan blev de att äta persisk kebab och sen var de dags att åka.

I bilen lyssnade vi på Darin och Jacke & Leo och sjöng rösterna av oss! Vi disskusterade oxå att de skulle bli så kul och allting fram o tillbaka. När vi väl var i Sthlm gick vi till kungsträdgården direkt och fick någelunda bra platser. Bara att de var några fjortisar som drygade och börja knuffa på oss innan vi blev räddade av Samare. Ja nog snackat om det sen började själva konserten och vi bara njöt sönder!

De var några killar som bilda ring runt oss o massa så vi dansa o sjöng som bara den, allting kändes som en dröm. Riktigt roliga och snälla killar dedär! Sen när vi skulle gå där ifrån när de var slut så ville några random hade aldrig sätt dom förut ta kort med oss. Så ah vi gick ju självklart med på det! Sen gick vi till gallerian där vi blev upphämtade sen åkte vi hem. Och i bilen var vi så hype att vi sjöng skratta o prata hela tiden!


en av de dryga fjortisarna tyckte jätte mkt om o dryga mot de andra, elr den här tjejen var nog mest normalast. De andra hade ju seriöst ngt problem!


Bilen


Utanför bilen haha

Min heta i Crossfire

MIMS!

Lazee

Dansarna som hyllade Michael Jackson

Million Stylez

Lloyd Banks!

Ide & Tessan en aning blöta!

nya saker till bloggen

jag har en överaskning som ni knakse får reda på imorn (a) de handlar om bloggen o de kmr bli fetans kul! hoppas ni håller i er. skicka vidare min blogg till vänner o familj o hela fadderullan.

hälften med mig hem!

GUD SÅ "KUL" de blev nu då.. inte ens hälften med mig hem bara för att man inte får packa sina egna saker. Så tyvärr blir de inga bilder från The Voice o ingen video heller som jag hade tänkt lägga in... ja jag vet skit trist! Men ah de finns inte mkt jag kan göra nu. Men ska se om jag kanske kan få tag på bilderna genom ide eftersom att vi la över dom i hennes data igår.

vi får se om ja löser de på ngt sätt,

trött som bara den!

Tänkte berätta lite senare om allting i the voice för nu är jag så trött. Kom nyss hem till mamma. Igår gick vi o la oss runt 3 aso vi var hyperaktiva hela kvällen o hela natten de går inte o förklara vi sjöng hela vägen hem oxå. Det var en sån underbar jävla känsla att vara på the voice träffa folk dansa skratta sjunga o bara ha de underbart kul! Men de bästa var att vara där med den underbaraste personen i mitt liv. IdeJarf!

bilder o mer kommer sen!

hej bloggen,...

5625f12d3514b76a0c1b262947353f72.png

Kolla varifrån!

hej bloggen, jag vill bara säga att nej jag är inte död och jag har inte glömt bort er! Jag har bara haft det helt underbart o inte hunnit blogga någonting. Träffade några underbara killar, det var verkligen skit kul. Så jävla roliga. Men nu är jag iaf påväg hem, lazee, lloyd banks, darin och mims var självklart bäst, det var även en hyllning till the king of pop, michael jackson. Klockrent, men nu ska vi leta efter donken. Ha det bra på längre, kanske bloggar sen. Puss puss blondiielicious

tessaanringdahl gravid?!

ja i ljuraskolan när man gick där gick de väl lite smårykten mellan 8orna där att jag var gravid o de va jag&ide som startade de hela, och ja nu vill jag bara säga de att nej jag var inte gravid, är inte gravid elr ngnting i den stilen.. så nu har jag sagt det! & ja de som fortsatte ryktet var några korkade 8or som vi absolut inte tkr om som verkigen trodde på de här.. haha ja de var ju rätt kul tills ni faktiskt började sprida vidare för att ni trodde påt så hårt.. stackars små barn!


tessaanringdahl gravid?!  :o .... NOPE inte här inte!

i know u like it.. (a)

dags att dra sig till ide snart tkr jag! Nu har jag fixat mig o känner mig rätt okej faktiskt, ni får ju gärna skriva vad ni tkr ja borde bättra på o det jag menar jag ska till STHLM o se THE VOICE så jag måste vara på topp, se på topp ut o ja kmr vara med min underbara bästavän på min topp! haha jaja, här får ni se lite egopics o ja vet att ni gillart!


dagens outfit


jag erkänner, jag hade fel! jag skrev fel..

I ett inlägg från igår då jag skrev att jag ahde sätt en film om marilyn manson. jag skrev helt klart fel! Jag menade självklart Charles Manson, han var massmördade och mördade flera stycken. Eller de var egentligen inte han som mördade utan han sa till sina medlemar i sin sekt att göra de så att han själv inte skulle kunna åka dit vilket han gjorde endå sen. Men nu bara för att jag kollade in Marilyn manson så fick jag humm om vilket pshyko det måste vara? Han har ju fan tagit sitt namn Marilyn från Marilyn monroe och Manson från massmördarern, och jag kunde då inte sluta att läsa och då visade de sig att ALLA i bandet hade förnamnet från en artist eller skådespelare och efternamnet var från en massmördare. HUR SJUKT ÄR INTE DET?! Nog för att de alla ser helt sjuka och dumma i huvet ut så kan jag inte förstå hur folk faktiskt lyssnar på deras musik och tkr att de är coolt?

Men alla har väl olika åsikter och de här är min, jag tkr bara de är så fel som de går o bli.



/ tessaanringdahl

sleeping time

nu är de dags att sova, såg klart filmen om marlyn manson *stavning?!* hemskt verkligen! Ush jag hatar den nu. Men själva filmen var jätte bra men fyfan vad hemska personer de finns. 36mord utförde de totalt! SÅ HEMSKT! men dags för mig o sova imorn blir de o gå upp o sen fara iväg till sthlm, YIPPI ses genom mobil bloggning.

svullo time!

Nu ska jag ner till pappsen, mia och bella o svulla chips och massa svullo gott! Får se om ja bloggar mer sen

stolt storesyster!


bara för att jag är världens stoltaste storesyster så måste jag bara visa hur söt min syster var i veckan med sitt lilla hårspänne och charmiga smile! Jag älskar dig Elin! <3

/ tessaanringdahl

tårarna rinner..

Läste precis lite av en blogg som ett par tjejer har gjort till minne av Therese som blev mördad och de fick mig att tänka på hur jag skulle överleva en enda dag utan min ide? De är nu över 2 månader som Therese blev mördad, hur klarar dom det? Jag skulle inte klara en sekund utan ide, bara tanken på nu att hon kan dö när som helst gör mig rädd.. jag skulle inte klara av det!

Bara tanken på att jag inte har en aning om vad jag skulle göra utan ide elr tanken ens på att vara utan ide att veta att hon inte finns här skulle ta död på mig! Jag känner redan nu ett stort tomrum inom mig, och jag har ingen aning varför. kanske för att deras texter rörde mig något otroligt. Det svider, och jag vill ALDRIG någonsin vara utan min ide. Imorn när jag ser min lilla solstråle kommer jag att krama sönder henne.

Ide Jarf lämna mig aldrig! Jag skulle aldrig klara av ett liv utan dig, du är de färgglada i min svart vita värld. Glöm inte det! U're the reason to get up in the morning! 3underbara år kommer de att bli med dig nu bby! Jag älskar dig mest älskling vi förevigt.



/ tessaanringdahl, ides alldeless egna blondiielicious <3

åter igen tillbaka till disney!



HYLLNING TILL DISNEY CHANNEL!

Nu vill jag verkligen ge Disney en riktigt stor hyllning för att de har utökat deras program så att vi lite äldre kan sitta och njuta av barndommen då livet kretsade runt Disney. Jag älskar verkligen dom nya lite mer för oss större barn. De är så roligt!

Cory i vita huset


Zac and codys ljuva hotell liv


That's so Raven


The Cheetah Girls


High School Musical 1


High School Musical 2


High School Musical 3


High School Musical 4


Hannah Montana


/ tessaanringdahl

hyllning till disney, då&nu?


Walt Disney Pictures... Då & nu?

Om man tänker efter, hur mycket har inte Walt Disney förändrat sina underbara små filurer? Från Tecknat till animerat. Det är lite synd att de har blivit så men om man tänker efter nu för tiden är det SÅ tråkigt att se en film som är tecknad vi är ju vana med de här lite mera action, ljudeffekterna, färgerna nu för tiden. Och de ser ju så mycket bättre ut men de är roligt att se för & efter bilder så ja tänkte bara visa lite.


Före

Efter

Nalle Puh kollade jag på väldigt mkt när jag var liten och de är ju tråkigt att de ser ut såhär numera? Jag menar kolla på Ior? Han är ju faktiskt inte lika bitter längre.. vilket är riktigt tråkigt! Menmen..


Robin Hood

Hitta Nemo

Wall E

Hitta nemo fick dom till&med göra om en gång innan de släppte filmen för att den såg "för värklig" ut. Jag menar vart är vi påvåg snart är de riktiga levande människor som simmar omkring i vattnet och ser ut som fiskar. De kommer ju inte finnas några direkt barn filmer kvar då ju. Och Valiant har ngn här sätt den? Den utspelar ju sig i andra världskriget? Så nu kommer massa fakta in i filmerna också? Gud ja tkr de är så tråkigt.



Sen har vi våra underbara Prinsessor oxå. De ser oxå mycket anorlundare ut än vad de gjorde förut.. :/

Ariel


Före

Efter

Törnrosa



Jasmin



Askungen


Före

Efter

Snövit


Före

Efter

Ja ni ser ju skildnaden.. vad tkr ni? Tkr ni ja har fel som tkr såhär elr håller ni med mig? :)

/ tessaanringdahl

Stjärnor som dricker?!



Stjärnorna är vanligtvis kontrollerade och propra när de poserar på röda mattan, det är iallafall så vi är vana att se dom. Men det finns tillfällen då de absolut inte vill hamna på bild. Som när de druckit några glas för mycket, på krogen eller på kändisminglet. Men sen har vi ju våra "kära" paparzzis som alltid lyckas ta de här vackra bilderna.

Men.. varför är de inte lika allvarligt när de som inte är kändisar dricker? De är ju helt normalt.. sålänge de inte går över till alkolism.

& där har vi en sak, HUR kan alkolism vara en sjukdom? De hade väl någon chans när de började att dricka att sluta, bara för de är beroende av alkohol är väl inte de en sjukdom? Då måste de ju finnas någon sjukdom för att man röker? Vad skulle de heta dårå? Nikolism? för de är ju nikotinet man blir beroende av.. Jag menar då skulle väll jag ha en sjukdom som säger att ja är beroende av parfym och tuggummi? För jag måste bara ha ett tuggummi i munnen?



är dom inte söta? åååh mina små gulliga underbara kändisar! JAG BARA ÄLSKART! <3

/ tessaanringdahl.

Imorn är det dags!



Imorn kl 20.00 i kungsträdgården
då kommer jag och min underbara vän att att få se underbara artister som MIMS, Lloyd banks, Million Stylez, Promoe, Lazee, Darin, Janet, Pachanga, Crossfire och Danjah. De kommer att bli helt underbart. Laddar redan nu upp med massa

Vilka ska dit?



/ tessaanringdahl blondielicious

BIG BROTHER IS WATCHING ME!

Att ha en kille som bästavän
Det kan vara kul, jobbigt, tråkigt, intressant, OCH HELT JÄVLA UNDERBART!

Ja, min bästavän elr ja jag har två bästavänner Ide Jarf & Alexander Lindberg. Alex nämns väldigt lite i bloggen varför vet jag inte? Men kanske för att han inte är lika korkad som ide och behövs nämnas lika mkt. Men ja nu tänkte jag skriva lite om hur de är att ha en bästa vän som är kille.

Skvaller
När de handlar om skvaller är de inte alls som med oss tjejer typ "omg vetu vad hon sa..." när de kommer till alex och mig är de mer fakta de handlar om. "han slog han.. för att han.." o så vidare. De är så olika. Och de roliga är att man får reda på allting elr nästan allting de killarna säger till varandra. Men eftersom att alex är en väldigt pålitlig kille så får man oftast veta mera om man frågar än att han kommer och skvallrar till mig.

Välja kille
Ja nu kommer vi väl till de absoluta jobbigaste. Om jag hittat en kille som jag tycker är snygg och så vidare och sen berättar ju jag då självklart de för alex så blir han alltid tveksam. Om han själv inte känner personen o vet vem de är vill säga. Men han är alltid skeptisk mot mina så kallade killar. Vilket är bra ibland, elr rätt ofta för han har oftast rätt om den här killen. Hans mening är definitivt "tessan.. lyssna på mig! JAGVET hur killar tänker.." OCH JA HATAR DEN MENINGEN, för då har jag aldrig någonting o säga till om, för han är ju fan själv kille.

Tillsägelse
Han lyckas också alltid rätta till mig, när jag säger fel, stavar fel. eller gör saker fel. Han säger alltid till mig när jag blir såkallat "för mkt" vilket är bra, för jag är en väldigt sprallig tjej och ja är väl lite mer blondin än vad ni tror. (a)

Tips
Fördelen för honom och för mig är väl att vi kan ge varandra tips om vad tjejer och killar gillar. Jag kan ge honom tips om vad han ska säga till en tjej och vad han absolut aldrig får säga till en tjej. Samma sak gör han till mig vilket gör oss till de absolut bästa partners någonsin, *bitchtessan är framme(a)*

Tekniska saker
Sen över till de roligaste, jag lyckas alltid pajja mina tekniksaker. Dator, mobil, och allting. Så de är väl de roligaste att jag förstår ingenting och tror att ju mer man lägger in i en hårddisk ju tyngre blir den. & ja de är sant, senast han hjälpte mig påstod jag att de var så igen.. blondin elr inte? hmm.. okej ja håller med er. Men för mig känns de som om den blir tyngre jumer man lägger in på den. Han hjälper mig iallafall alltid att laga och förstå mina teknik saker.

Håller koll!
Alex har oxå någon sorts radar på mig tro mig jag tror han har ställt in någon radar eller sändare elr ngt på mig för han vet allting om mig, håller koll på mig och kan allting om mig. Han känner mig för bra! Jobbigt, roligt och underbart oftast! Men de är väl bra de oxå.. då vet ni ju vem ja ska ringa om jag försvinner.

Tack alex för att du är en sån bra bästavän, för utan dig hade jag ju faktiskt inte varit den person jag är idag.. undra om jag hade överlevt elr rättare sakt om mina kompisar hade stått ut med mig! Du är verkligen the big brother is watching me! Jag älskar dig alexander lindberg, tack för att du är världens underbaraste vän!


De är såååååå sant!!! <3


Han är som den där lilla fågeln, följer mig vart jag än går. Tack för det bby! <3

/ tessaanringdahl, blondiielicious <3

dags för en ide kommentar!

Bara för att jag saknar min underbara ngt otroligt mkt så tänkte jag släppa en korkat mening bara från ide. Hon är verkligen sämst på svenska och hon tkr då att ögonsten är de finaste ordet ngnsin men hon har ingen aning om de heter mitt ögonsten eller min? så härom dagen får jag den här frågan påtal om verkligen ingenting.

"tessaaaan... heter de min ögonsten eller mitt ögonsten?"

eftersom att jag har börjat vant mig så berättade jag snällt som vanligt.....*ja ni kan ju bara föreställa er att ja låg på golvet o tjöt av garv*

de var en utav de roliga men fler kommer andra dagar.

pusspuss / blondielicious <3

de går inte över...

Jag har ont i magen varje dag, och då menar jag verkligen varje dag. Men idag gör de något fruktansvärt ont. & de är inte mensvärk! Jag har lärt mig att leva med att jag har ont i magen varje dag och har nu gett upp och klagar bara när jag har riktigt ont. & idag gör de inte ont på samma ställe som de alltid annars gör utan nu har jag börjat få ont i buken mer och mer. De känns som om de är ngn som håller i och klämmer ihop någonting i buken på mig, de är så obehagligt. Mamma och Andreas vill att vi ska åka till sjukhuset och ja ser väl bara den utvägen nu.. vi måste ju få reda på vad de är! Någonting måste de ju vara de är ju inte normalt att jag går och har ont i magen varenda dag!



/ tessaanringdahl

läsarna ökar!

GUD SÅ KUL!
Mina läsare ökar, ååååh ja blir så glad! Fortsätt med det, läs min blogg tyck till skicka runt gör vad ni vill! :) I'M YOURS!

Ja sitter här o dampar på ide för hon har shoppat ihjäl sig i sthlm, WTF TESSANRINGDAHL DÅ?! JA VILL OXÅ!!!!:'( Hoppas verkligen på shopping på lördag när vi ska till sthlm, de är nämnligen ides syster som bestämmer, :) Aso allting kommer bli så himla kul!

pusspuss / tessaanringdahl aka blondielicious

mamma är min älskarinna.

Jag såg nyss på Jerry springer och då handlade de om att mamma är min älskarinna. Första tanken var, de måste ha ngn slagt sjukdom? De är ju inte friskt att ha sex med sin mamma, eller pappa elr ngn i släkten över huvudtaget. Jag menar, den här dottern som de handla om. Hon kom ju för f*n ut ur sin mammas pulla och nu för tiden leker hon med den. Det går ju inte o bli mer onormalt?! Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna ha sex, även om ja blev tvingad skulle jag aldrig ha det!

De konstiga med den här dottern och mamman var att de ansåg att de dom hade var som vilken relation som helst. Mamman förklarade också att alla relationer bygger på sex, och hennes dotter var för snygg för att hon skulle kunna hålla sig borta från henne. Hon berättade också att när hennes dotter var liten kunde hon inte ta hand om henne så hon adopterade bort henne men nrär dottern fyllt 12 hade de funnit varandra igen. Då hade dottern valt att flytta tillbaka till sin biologiska mamma och de gjorde hon.

Några år senare hade dottern blivit sexuellt aktiv med tjejer då. Och så hade mamman och dottern legat i samma säng när dottern fråga om hennes mamma någon gång hade haft sex med en tjej, mamman hade då svarat nej och så hade dottern vänt hennes ansikte mot sitt och kysst henne... sen kan ni lista ut restan.

DET ÄR JU SJUKT, mår illa av de! Jag var bara tvungen o släppa ut de här. Men ni måste hålla med mig, de är sjukt!

/ tessaanringdahl

dela med mig av mina heta bilder?

Jag täntke på en sak.. varför kan ja inte dela med mig av mina heta bilder på ide jarf oxå.. jamenar då blir de en riktig idejarf kategori. Det är ju det jag brinner för, ides minimala ickeutrustade hjärna och hennes cp bilder jag tar på henne. :) Hon kommer säkert döda mig men så länge jag inte säger någonting till henne så kmr hon nog inte märka ngnting om det här. De kommer faktiskt bli ganska kul, vi pratade igår om att ja absolut inte fick lägga ut den här bilden på henne men nu när jag tänker efter vf inte? Vad kan hon göra, mer än o försöka döda mig, rapa på mig och fisa på mig?

Så här kommer den där absoluta bilden jag inte fick lägga ut!


Ide med tre framtänder? hm... hahahahhaha JA ÄLSKART! <3
/ tessaanringdahl

NV/NS1C med min älskling!

Ide och jag kom in i samma klass på ebersteinska och våran nya klass heter NS1C! Gud så glad jag är när jag fick reda på de hoppade jag upp och ned av glädje och skrek. Men saken är den att de är bara ide som fått reda på de av oss två, inte jag! Jag får liksom damp jag vill oxå få listorna och det. Menmen, huvudsaken är att vi kom i samma klass SÅ HIMLA SKÖNT!

Jag saknar min ide massor o kan inte sluta tänka på att vi ska till sthlm snart, YIPPI! Och se the voice konsterten. Allting kretsar runt oss nu känner jag. Så kul!

Idag har jag iaf storstädat hela dagen, tråkigt men skönt att det är över och nu är det kliniskt rent i hela mitt rum så nu kan inte mamma gå o säga att de är skitit för de är de verkligen inte.



/ tessaanringdahl

Ides kommentar i göteborg!

Hej bloggen,

nu har jag gjort en helt ny kategori som faktiskt inte handlar om mig utan ide, min underbara älskade ide! Här kommer jag att samla alla roliga korkade och underbara kommentarer från min älskling.

Vi var i göteborg med klassen precis innan skolan slutade och de första ide säger är..

"oh finns de fåglar här oxå?!"

Ja du ide, vi älskar dig men var inte de där lite väl korkat.. Men bara för de är min underbaraste vän så måste jag bara dela med mig av våra underbara skratt ibland.


Inga fåglar i göteborg? :o


fast i ides värld ser väl allt tecknat ut? Hon trodde väl att de bara fanns fåglar på film, elr hur tänkte du gumman?

/ tessaanringdahl

världens mest omakaste par... ja lovar!

Nu har ju två stycken blivit tillsammans, och ja de är världens mest omakaste par någonsin. & ja de är så att jag skäms över att känna den här ena personen, och ja skäms ännu mer över att ja har haft känslor för han.. men ja nu är de så att om man är desperat så är man och då får man ta första bästa, elr ska ja säga första sämsta? Jag menar den ungen måste vara världens sämsta, skabb ju! Kolla bara hur den ser ut... :s utseendet är inte allt men jag menar om du inte går på att den är ful som stryk så måste du väl gå på att den är världens sämsta person.. innerst inne.

förlåt alla underbara små söta läsare men jag hatar fula omaka par!

/ tessaanringdahl

shoppat idag! <3

hej bloggis.

Idag har jag, mamma, bella och elin vart på stan och shoppat. Yippi, glömde berätta att ja shoppade igår oxå. Lite hårsaker, praktiska saker! Men idag blev de att handla kläder. Men iallafall tänkte visa de fina jag köpt. & ja jag gillar rosa, (a) Rosa är det finaste som finns!



/ tessaanringdahl

STOCKHOLM HERE WE FUCKING COME!

IDE OCH JAG SKA TILL STOCKHOLM, OCH SE THE VOICE KONSERTEN. VI SITTER HÄR O EGGAR UPP OSS OCH ÄR PEPPADE SOM FAN, DÅ JÄVLAR SÄGER JAG BARA! FYFAN SÅ KUL DE KOMMER BLI. TACK MAMMA&PAPPA! <3 VI SKA TRÄFFA MIMS, LLOYD BANKS (för mig andra gången) , MILLION STYLEZ, PROMOE, DARIN!!!(<3), O SÅ MÅNGA FLER. DE ÄR JU OTROLIGT. TÄNK JAG&IDE KOMMER STÅ DÄR OCH VARA VÄRLDENS LYCKLIGASTE FLICKOR I HELA SVERIGE!



/ tessaanringdahl

bilder från sommarlovet

Här kommer lite bilder som ja fortfarande inte lagt upp. MEn här är de!



/ tessaanringdahl

saknar..



ja saknar vissa tider, vissa stunder och vissa personer!


& SÅ SAKNAR JA MIN TRÖJA!!!!! :'(

/ tessaanringdahl

hemma från skara sommarland!

Hello People

NU är jag tillbaka, elr jag har varit det rätt länge nu typ 2dagar men iallafall har inte riktigt haft tid att skriva någonting men bara eftersom att jag är så trött nu o har läst kissies blogg vilket har gjort mig så jävla arg så måste jag bara skriva lite..

Kissies kompis claudia blev misshandlad i natt av en vakt, OCH CP på den vakten, vakter är som kissie säger MISSLYCKADE poliser. Hur dum får man vara egentligen? & den där bruden som hade hoppat på både kissie och claudia, VAD FAN ÄR DITT PROBLEM?! bara för du inte är känd och har lika bra självförtroende som kissie behöver du väl fan inte sparkas o bete dig som ett jävla barnsligt svin. Ursäkta alla läsare men ja blir så förbannad, vad fan är meningen med att sparka ngn som inte ens gjort ngt? & enligt dig att hon gett dig ett fånigt leende och du hade dampat loss... MEN VÄX UPP! Ohh ja känner mig så irriterad idag känner jag. Trött oxå för den delen.

Men nu över till de lite mer roliga, i skara sommarland hade vi det underbart mysigt och jätte trevligt. Bara att jag fick lite smådamp på några araber. Vi stod i kö och så var det en arab familj framför och så höll de på o krångla. så gick de därifrån och så var de min tur och så skulle min syster beställa och så kommer den där arab jäveln tillbaka 3gånger och tillslut blir jag så arg så ja ställer mig och skriker henne rakt i ansiktet "MEN HERREGUD!!!!!!" och hon blir då lite små generad och rädd och kollar ner i backen och går därifrån. Och de var de minsta jag trodde hon skulle göra, jag trodde verkligen hon skulle ställa sig och skrika ngt finfint på arabiska tillbaka för de är de arabmammor är kända för enligt mig. MEn nej nej, men då äntligen fick min älskade syster säga klart vad hon ville ha.

Vi åkte då tranan i skara sommarland. SKit kul var det köpte även kortet som de tog, så himla roligt vi får se om ja vågar lägga ut den sen.

Michelle cedeño saknaden är obeskrivlig!



/ tessaanringdahl

hej underbara...

27e084091957238161fdf223f54af696.png

Kolla varifrån!

hej underbara blogg, hur har ni det i norrköping? :) här i skara är det skit bra. Ikväll åker vi hem tråkigt men rätt skönt. :) nu har vi ätit vofflor, gott! Sen ska vi äta hamburgare och massa. :) men jag tänkte gå o ta en popcorn innan men aso nu låter jag säkert skit tjock men deras popcorn är på himla goda. Nu ska jag snart åka tranan igen skit kul:) men vi hörs sen :) puss puss tessaanringdahl

nu har...

4b40ec1b0db0af3bd036ebef798871d6.png

Kolla varifrån!

nu har jag både varit inne i skara sommarland och hunnit äta massor av mat, sockervadd. Snacks, popcorn och glass! Det har varit helt underbart. Fast jag tror nog hela familjen kommer gå upp flera kg, vi äter mer än vad vi testar de olika aktiviteterna. Men jaha vad har ni andra gjort idag då? Så himla skönt det är nu att ligga i sängen o bara knappa på mobilen. Vi borde ha någonting sånt här i norrköping, imorn blir det att leka massor i parken och bara njuta av allt. Fast jag saknar ide jarf och min gustaf massor! Ha det bra, hoppas ni inte saknar mig för mkt, (a) puss puss tessaanringdahl

godmorgon alla...

0-8711d1766c247ee6a117923927dacf.png

Kolla varifrån!

godmorgon alla söta lärare elr rättare sagt god dag enligt mig, själv vaknade man upp kl tio i 6 utav min mamma som sa att vi åker snart, vi åkte hemifrån kl halv 7, vi har både hunnit köra fel ett x antal gånger, jag undrar snart om vi är på rätt väg över huvudtaget. Så himla skönt att vi har all inclusive. Jag får allting gratis, dricka, popcorn, sockervadd, mat o allting! :) det kommer att bli riktigt kul. Men nu över till bilden, har ni sätt vilken snygg tandborste jag har. Rosa och vit! :) men vi hörs väl sen. Puss puss tessaanringdahl :)

frida galning här!

ja de stämmer, jag slukar frida tidningarna redan första dagen jag får en i handen. De tar nästan en hel dag för mig o läsa ut en och ja menar ja läser ALLTING i tidningen varenda lilla text även om de personer ja inte gillar. Lite tråkigt eftersom att ja inte har någonting o läsa imorn då påvägen ner till skara sommarland, men de blir väl att försöka läsa ut Champagne flickan som ja hade med till frankrike. Den är rätt bra o handlar om en svensk strippa som jobbade i köpenhamn.



ja som ni ser är de en sofis mode också. ja fundera på om man ska börja prenumenera på den oxå. jamenar den var ju sjukt bra! men nu ska ja fixa mig o mysa ihop de lite i min STORA säng nu när inte gustaf är här, riktigt tråkigt o sova nu tkr ja, de känns så stort o fritt. :/

puss puss / tessaanringdahl

PLAYBOY!

Idag när alex kom till mig så fick jag den här otroligt snygga playboy tröjan och ja blev super glad och hoppade upp och ner som en kanin, hihi ja precis som en playboy kanin. Sen fick jag armbandet oxå. SÅ HIMLA SÖT! Och sen inte bara de utan han har nu fixat min data som ja nu uppdaterar överallt som en galning ifrån.. är han inte bäst elr?!  JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDER LINDBERG BÄSTAVÄN!







/ tessaanringdahl

Skara sommarland!

Skarasommarland imorn!

Det kommer att bli uppdatering genom mobilen, men iallafall tänkte uppdatera med någon snygg skara sommarland bild men bara för att de inte går så uppdaterar jag väl med en bild från turkiet i september bara för att alex kom hem därifrån idag.

Förra gången jag var i Skara sommarland så lurade andreas upp mig i frittfall 2gånger, hur han lyckades vet jag inte ens själv. Men jag är rätt säker på att jag inte kmr att den imorn. Men nu är det ju så att dom har fixat en ny berg och dalbana som heter tranan och den ska jag absolut åka! Jag har fått en liten chruch på berg och dalbanor nu för tiden.

Tänk att snart börjar vi skolan igen, de är ju sjukt! Jag vil men endå inte, jag vill få reda på vem jag kom i samma klass med, hoppas ide hoppas ide hoppas ide, de är de enda som går runt i mina tankar när jag tänker på att börja skolan och, HUR SKA JA KLARA AV ALLT ARBETE?! Men de löser sig, hoppas ja.. de gör de nog alltid.




pusspuss / tessaanringdahl

I'm BACK! (a)

yes alla söta glada underbara läsare, JAG ÄR TILLBAKA!

Min dator fungerar nu för min underbara vän alexander fixade den! Är han inte underbart bäst eller? Så tack vare honom kan jag uppdatera normalt nu igen. Eller jag får börja på lördag, andledningen får ni veta sen, :) Nu ska jag ta och äta lite vi får se ifall jag får ihop ett litet inlägg sen, det skulle vara kul tkr jag!

pusspuss / tessaanringdahl

hej underbara...

6e28a5870e85ded1c0670da7ec63b792.png

Kolla varifrån!

hej underbara blogg, ja det var ett tag sen jag bloggade men det är ju för att min data är paj, men inte länge till hoppas jag för alexander min underbara bästavän kom hem från turkiet för bara två timmar sen och är nu påväg hit och ska hjälpa mig o försöka fixa min data. Förstå vilken underbar bästavän man har, vi får se om han lyckas få igång den. Annars skulle han kanske ta med den hem så hans låtsas pappa får titta på den :) men ja eh tänkte berätta lite då om veckan, förra veckan jobbade jag nästan hela som ni säkert redan vet, sen på lördagen så var det överaskningsfest för idé min bebis här hos mig med tältning och så. Riktigt kul. Och sen har det inte hänt så mkt, gustaf sov här igår, ;) men aja nu ska jag hjälpa mamma :) puss puss puss tessaanringdahl

RSS 2.0